Recenzie hotelov - Nabq Bay (16)

Najnovšie recenzie hotelov

Hotel Rehana Sharm Resort recenzie

Rehana Sharm Resort

Egypt - Sharm El Sheikh - Nabq Bay

83% Miroslav

08.07.2019

Naozaj veľmi slušný hotel. Čistota, hygiena na úrovni. Jedlo slušný štandard na Egypt. Veľmi pekné bazény, ubytovanie. Na pláž vedie alej, cca 100 m. Pláž pozvoľný vstup do mora, cca 100 m... až potom prichádzajú koralové útesy na potápanie ako stvorené. Na pláži podávané nealko nápoje a pivo.

prečítať si celú recenziu
The Cleopatra Luxury Resort recenzie

The Cleopatra Luxury Resort

Egypt - Sinajský polostrov - Nabq Bay

100% Lubica

29.10.2018

Hotel na vysokej kvalitatívnej úrovni, všetko čistučké, jedla veľa a chutné, obrovský výber, jedlá aj profesionálne servírované kuchármi - hovädzie úžasné, dokonca pravá sviečková. Bazény sme nevyužili, prišli sme k moru. Vstup do mora dlho plytký, takže pre deti vhodné, my sme využívali mólo. More úžasné aj s koralmi. Najväčší mínus je cestovná kancelária S........, snaha zo strany delegátov je - komunikujú v česko-slovenčine, ale organizácia hrozná. Nič pre nich nie je problém. Za víza zaplatené spolu so zájazdom na SK 25€ nám po vystátí radu dali 25 USD a stáli sme ďalšiu radu na kúpu víz, ktoré sme mali mať zabezpečené. Na výlete nebol problém, ak sme sa zrazili s inou loďou a na ostrov nás ťahala iná loď. Čo je záchranná vesta asi ani len netušia. Všetko dopadlo podľa nich v pohode a o vrátení peňazí nechceli ani počuť - veď sme boli na ostrove, najedli sme sa, pobudli 3 hodiny, tak ako bolo v pláne výletu. V lietadle sme nemali miesta, čo nám povedali až ostatní pasažieri, takže sme sedeli každý v inej časti lietadla. V lietadle nefungovala klimatizácia, hlavná letuška počas letu spala prikrytá dekou a 10 min pred pristátím sa domaľovala a pekne nás vyprevadila.

prečítať si celú recenziu
Sea Beach Resort & Aqua Park  recenzie

Sea Beach Resort & Aqua Park

Egypt - Sharm El Sheikh - Nabq Bay

100% Denisa

05.03.2018

Práve sa vraciame z dovolenky v tomto rezorte. Bol to super týždeň. Izby su staršie avšak každý deň krásne a čisté. Jedlá je dostatok na výber, ovocie, sladké maškrty. Jedlo bolo vždy čerstvé. Nápoje ponúkané v All inclusive by mohli byť lepšie, ale vôbec nám to nevadilo. Bazény su super. Pláž pekná, more neuveriteľne. Vlastne mólo a lagungy na kupanie. V Aquaparku nešli všetky atrakcie, ale tento termín nie je v plnej sezóne. I tak sa tam dáš posmykat. Staff je milí, ak patríte medzi výchovných ľudí a viete, že je fajn povedať prosím a ďakujem. Boli usluzni. Animacny tím bol fajn. Nám absolútne nič nechýbalo a užili sme si vďaka dovolenka.sme super týždeň.

prečítať si celú recenziu
Tamra Beach recenzie

Tamra Beach

Egypt - Sharm El Sheikh - Nabq Bay

70% silvia

04.09.2016

prečítať si celú recenziu
Cleopatra Luxury Resort recenzie

The Cleopatra Luxury Resort

Egypt - Sinajský polostrov - Nabq Bay

96% nellaw

01.10.2015

Stačí za hodnotenie povedať, že sa tam v lete opäť vrátime.

prečítať si celú recenziu
Cleopatra Luxury Resort recenzie

The Cleopatra Luxury Resort

Egypt - Sinajský polostrov - Nabq Bay

96% Jana

12.07.2015

Boli sme s rodinou už 11krát v Afrike, ale tento hotel nám učaroval:), prišli sme pred niekoľkými hodinami domov a už plánujeme, ako sa sem vrátime.

prečítať si celú recenziu
Cleopatra Luxury Resort recenzie

The Cleopatra Luxury Resort

Egypt - Sinajský polostrov - Nabq Bay

90% Ján

09.07.2015

Po príchode do hotela nás ubytovali do pol hodiny. Izby pekné, čisté. Máte k dispozícii minibar zadarmo. Po vypití sa nedopĺňa. Výhľad na bazén - čiastočne na more. Internet na izbe za poplatok, na recepcii zdarma. Polovicu dovolenky bol hotel naplnený na 50 %. Veľa bazénov, uteráky bez problémov, ležadlá voľné ako pri bazénoch tak aj na pláži. Pri odlive možnosť kúpania z pontónov. Strava chutná a veľký výber.

prečítať si celú recenziu
Cleopatra Luxury Resort recenzie

The Cleopatra Luxury Resort

Egypt - Sinajský polostrov - Nabq Bay

86% Alenak

03.11.2014

Hotel bol čistý, pekne zariadený. Tvorí ho niekoľko budov v orientálnom štýle. Nemôžete dostať zlú izbu. V areáli je veľa bazénov, pri ktorých sú búdky s uterákmi a boxy s fľašami s vodou. Na pláži je niekoľko plážových barov, v ktorých môžete čerpať all inclusive už od deviatej ráno. Neponúkajú len nápoje, ale aj obedy, snacky a zmrzlinu. Personál je úslužný, ochotný a starostlivý bez toho, že by čakal bakšiš. Každému hotel určite odporúčam.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Nabq Bay

Sea Beach Resort & Aqua Park recenzie 100%

Sea Beach Resort & Aqua Park

Egypt - Sharm El Sheikh - Nabq Bay

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Regency Plaza Aqua Park & Spa recenzie 94%

Regency Plaza Aqua Park & Spa

Egypt - Sharm El Sheikh - Nabq Bay

+

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Rehana Sharm Resort recenzie 93%

Rehana Sharm Resort

Egypt - Sharm El Sheikh - Nabq Bay

Kvalita izieb93%

Intenzita hluku v izbe66%

Čistota izieb60%

Personál93%

Pomer ceny a služieb60%

zobraziť recenzie
The Cleopatra Luxury Resort recenzie 92%

The Cleopatra Luxury Resort

Egypt - Sinajský polostrov - Nabq Bay

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Rehana Royal Beach & Spa recenzie 91%

Rehana Royal Beach & Spa

Egypt - Sharm El Sheikh - Nabq Bay

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Parrotel Beach Resort recenzie 90%

Parrotel Beach Resort

Egypt - Sharm El Sheikh - Nabq Bay

+

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Rixos Premium Seagate recenzie 89%

Rixos Premium Seagate

Egypt - Sharm El Sheikh - Nabq Bay

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb80%

Personál80%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Hotel Hauza Beach recenzie 81%

Hotel Hauza Beach

Egypt - Sinajský polostrov - Nabq Bay

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe60%

Čistota izieb80%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Tamra Beach recenzie 70%

Tamra Beach

Egypt - Sharm El Sheikh - Nabq Bay

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie