Najnovšie recenzie hotelov

Grand Hotel Sharm El Sheikh recenzie

Grand Hotel Sharm El Sheikh

Egypt - Sharm El Sheikh - Ras Om El Sied

95% Zdenka

10.03.2020

Bola som v Grand hotel od 21. 12. 2019 do 4. 1. 2020. Naozaj krásne miesto. Personál milý, ústretový a veľmi priateľský. Nestretla som tam žiadneho arogantného človeka. Á predsa! Jedného Rusa! Potom bol kámoš! Areál je tak rozsiahly, že som mala problém sa zorientovať. Ale moja orientácia je moje veľké mínus. Myslím, že na toto miesto nie je vhodné ísť s deťmi, pretože ak ich stratíte, nikdy ich nenájdete a more bolo tak hlboké a naozaj "len" hlboké! Ponárala som sa prvýkrát v živote - "nádhera"... Izba bola jednoduchá, pekná a každý deň čistá. Hotel čistý, areál nonstop upravovaný. Proste všetko dookola uhladené! Jedlo bolo fajn, ale to mäso! Keby bolo trošku viac mäsa pre mňa! Nemyslím guláš, ten bol každý deň. Ryby boli tak skvelé, ale potrebovali sa len málinko dlhšie piecť! Mojím kamarátom chýbalo ovocie. Ale sťažovať sa nemôžeme. Polievky výborné! Koláče, palacinky, pizza... Najesť sa dalo na každom rohu. Čo sa týka zábavy, nebola žiadna hudba...!!! Vôbec som netancovala. Centrum je krásne a len kúsok od hotela taxíkom. Nedá mi nespomenúť masérov! Zakúpili sme si 10 × hodinovú masáž! Každý deň 1 celú hodinu, celé telo! Tí ľudia majú zlaté ruky a veľké srdcia. Stali sa nám priateľmi! Pozdravujem! Chýbate mi! Aj ty môj kamarát, ktorý sa "o všetkých" vzorne staral na pláži! Keď to všetko mám zhrnúť, myslím, že napriek drobným mínusom bolo super a možno sa tu raz znova vrátim. Sú hostia, ktorí sa tam radi znova vracajú. A ja som tam tiež nechala kúsok svojho srdca. Prečo píšem až dnes? 28.3. idem znova a celú noc som čítala recenzie, že kam a na aký hotel! A tak ma napadlo, že možno aj tá moja recenzia možno pomôže niekomu pri výbere.

prečítať si celú recenziu
Ghazala Gardens recenzie

Ghazala Gardens

Egypt - Sharm El Sheikh - Naama Bay

100% Monika F.

12.02.2020

Izba v hoteli priestranná, čistá, dennodenne starostlivo uprataná, s dostatkom tekutín na pitie. Strava nad moje očakávania, talianska, brazílska, ale aj európska kuchyňa, bohato naložené švédske stoly nielen so stravou, ale aj s rôznym ovocím, všelijakými šalátami a lákavými, samozrejme chutnými, zákuskami. Personál stále usmievavý, vždy s otázkou, či máte všetko, či niečo nepotrebujete, samozrejme vždy ochotný splniť vaše prianie. Stredisko veľmi vkusne upravené s rozprávkovou flórou pripravené k vášmu relaxu na tele a duši. O rok plánujem tu prísť opäť a ostatným váhajúcim vrelo odporúčam!

prečítať si celú recenziu
Ghazala Gardens recenzie

Ghazala Gardens

Egypt - Sharm El Sheikh - Naama Bay

55% Beckyno

16.12.2019

Starsie vybavenie izby, chladnicku nam menili hned prvy den, ale aj ta tiekla. Strava jeden otras, stale dookola to iste a to nie som fajnovy. Na to, ze sme mali all inclusive, tak sme si mohli sami brat jedine polievku, teda jednu z dvoch, ktore boli ponukane cely pobyt. Hlavne jedlo nam nakladali zriadenci hotela a aj to len po lyzickach. Esteze sa dalo ist najest von do mesta. Personal sice ochotny a priatelsky, ale to je asi to menej podstatne. Jedine pozitivum bola plaz, ktora mala pozvolny vstup do mora a dalo sa po par metroch pekne snorchlovat. Bar na plazi jeden otras, davali len jeden pohar - 1 dcl na osobu. Celkovy dojem: nikdy viac Ghazala Garden, ani zadarmo. Boli sme od 1. 12. 2019 do 15. 12. 2019.

prečítať si celú recenziu
Sharm Plaza recenzie

Sharm Plaza

Egypt - Sharm El Sheikh - The Gardens Bay

+
73% Ing. Jana Karnetová

29.10.2019

Ako som v úvode napísala, v septembri 2019 sme boli v hoteli Sharm plaza/rezort/ už 13. krát od roku 2003 do 2019. Samozrejme sú mnohé skutočnosti, ktoré je možné viac kritizovať. Napríklad raňajky boli v hlavnej reštaurácii od 7 do 10:30, ale potom pokračovali vedľa až do 11:30. Na pláži boli tzv. neskoré raňajky, káva, koláče. Dnes je veľká pomlka medzi raňajkami a obedom. Obed pri pláži začína 12:30 do 15:00. V tom istom čase je k dispozícii rýchle občerstvenie taktiež na pláži. Myslím si, že by bolo vhodné, aby rýchle občerstvenie začalo neskôr napríklad o 13:30 a bolo do 15:30. Sú skutočne veľké časové medzery medzi jedlami, čo klientom prekáža. Zmenili sa taktiež ALa Carte reštaurácie, ale podľa môjho názoru sú vždy veľmi príjemné. V jedálnych listoch sú v ponuke jedlá "zadarmo" teda Ala carte, ale tiež zo poplatok, z nevedomosti tu vznikajú problémy, keď si klienti objednajú jedlá za poplatok a potom sú nahnevaní, že majú zaplatené Ala carte. Taktiež častokrát spomínaná neochota zo strany personálu je v tom, že sa zmenila klientela, Nemci, Angličania, Rusi, dávali tringelty, ale dnes klientela Ukrajinci, Rumuni... nedávajú nič. Za posledné tri roky odišli z hotela šikovní čašníci, upratovači, žiaľ aj animátori, ktorí udržiavali latku úrovne naozaj vysoko. Myslím si, že upadajúca úroveň hotela je najmä z celkovej situácii v Egypte, kedy sa zatvárali hotely pre nezáujem klientov o dovolenky v Egypte. Nízke ceny, za ktoré sa pobyty predávali, aj dnes predávajú /január 2019 - 300 €!/ spôsobili úpadok služieb. Ale na záver chcem povedať iba dôvod, prečo sa stále vraciame práve do Sharmu, je tu krásne more, teplejšie počas celého roku ako v iných destináciách Egypta, doteraz najnižšia cena počas celého roku. Ľudia si však neuvedomujú, že nemôžu mať za "málo peňazí, veľa muziky".

prečítať si celú recenziu
Ghazala Gardens recenzie

Ghazala Gardens

Egypt - Sharm El Sheikh - Naama Bay

90% Anton H.

08.10.2019

Izba so starším vybavením, všetko však bolo funkčné (chladnička, trezor.....), každý deň bolo poupratované, ručníky vymenené, pitná voda vo fľaši denne doplňovaná, posteľ pohodlná, posteľné prádlo pravidelne menené. Strava sa zhruba po troch dňoch opakovala, bolo však z čoho vybrať. Personál ústretový, správanie personálu bolo priateľské. Pláž piesočná s pozvoľným vstupom do mora, ohraničená mólom a bójami od pláží susedných rezortov, pri móle a bójkach s úzkym pásom kameňov, priamo na pláži 3 menšie koraly s množstvom pekných rybiek. Nakoľko sme v tomto rezorte boli už tretíkrát, môžeme porovnávať: oproti roku 2017, keď sme tam boli po prvýkrát, máme spolu s manželkou dojem, ako keby koraly pomaličky odumierali (niektoré časti už nie sú také farebné). Niektoré ležadlá na pláži a pri bazéne by potrebovali častejšiu údržbu. Oproti roku 2017 sú už niektoré programy organizované animátormi spoplatnené.

prečítať si celú recenziu
Baron Resort recenzie

Baron Resort

Egypt - Sharm El Sheikh - Ras Nasrani Bay

65% Anna

08.10.2019

Na tu cenu, ktoru sme v oktobri zaplatili za tyzdnovy pobyt cca 2900€ pre 2 osoby velke sklamanie. Strava priemerna, bez chuti, kazdy vecer cestoviny na veceru v 5-hviezdickovom hoteli? Personal sa snazil byt mily a priatelsky, no strasne nekompetentny, pomaly, ziadna organizacia ani system. O hygiene skoda hovorit. Plaz celkom pekna, ale za tie peniaze clovek ocakaval viac. Neviem, ci kvoli sezone neprepustili personal, ale dlhe cakania na obsluhu, to nas znechucovalo. Komplex je velky, snazia sa, no kto je zvyknuty na turecke sluzby a ocakava standard, bude sklamany ako my. Neodporucam!

prečítať si celú recenziu
Sharm Plaza recenzie

Sharm Plaza

Egypt - Sharm El Sheikh - The Gardens Bay

+
35% Marek

25.09.2019

Izba špinavá, jedlo nechutné, žiadna hygiena, za všetko pýtali doláre.

prečítať si celú recenziu
Sharm Resort recenzie

Sharm Resort

Egypt - Sharm El Sheikh - The Gardens Bay

56% Lucia

15.09.2019

Okolie hotela krásne, samotný hotel o ničom. Sharm Resort sa nachádza pred hotelom Sharm Plaza a na pláž je to dosť ďaleko. Všetky služby využívate v hoteli Sharm Plaza, takže aj tak nechápem, prečo celý ten komplex má 2 názvy. Takže viac by som do tohto hotela nešla. Služby v Sharm Plaza absolútne nespĺňajú 5*, je to slabá 4ka. Takže nechápem, ako mohol v roku 2018 vyhrať cenu?

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Sharm El Sheikh

Sea Beach Resort & Aqua Park recenzie 100%

Sea Beach Resort & Aqua Park

Egypt - Sharm El Sheikh - Nabq Bay

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Sultan Gardens Resort recenzie 97%

Sultan Gardens Resort

Egypt - Sharm El Sheikh - Shark`s Bay

+

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Baron Palms Resort recenzie 96%

Baron Palms Resort

Egypt - Sharm El Sheikh - Ras Nasrani Bay

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe80%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Siva Sharm El Sheikh recenzie 95%

Siva Sharm El Sheikh

Egypt - Sharm El Sheikh - Shark`s Bay

+

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Regency Plaza Aqua Park & Spa recenzie 94%

Regency Plaza Aqua Park & Spa

Egypt - Sharm El Sheikh - Nabq Bay

+

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Rehana Sharm Resort recenzie 93%

Rehana Sharm Resort

Egypt - Sharm El Sheikh - Nabq Bay

Kvalita izieb93%

Intenzita hluku v izbe66%

Čistota izieb60%

Personál93%

Pomer ceny a služieb60%

zobraziť recenzie
Rehana Royal Beach & Spa recenzie 91%

Rehana Royal Beach & Spa

Egypt - Sharm El Sheikh - Nabq Bay

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Otium Family Amphoras Beach Resort recenzie 90%

Otium Family Amphoras Beach Resort

Egypt - Sharm El Sheikh - Ras Om El Sied

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál93%

Pomer ceny a služieb86%

zobraziť recenzie
Ghazala Beach recenzie 90%

Ghazala Beach

Egypt - Sharm El Sheikh - Naama Bay

Kvalita izieb96%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb96%

Personál80%

Pomer ceny a služieb96%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu