Recenzie hotelov - The Gardens Bay (37)

Najnovšie recenzie hotelov

Sharm Plaza recenzie

Sharm Plaza

Egypt - Sharm El Sheikh - The Gardens Bay

+
73% Ing. Jana Karnetová

29.10.2019

Ako som v úvode napísala, v septembri 2019 sme boli v hoteli Sharm plaza/rezort/ už 13. krát od roku 2003 do 2019. Samozrejme sú mnohé skutočnosti, ktoré je možné viac kritizovať. Napríklad raňajky boli v hlavnej reštaurácii od 7 do 10:30, ale potom pokračovali vedľa až do 11:30. Na pláži boli tzv. neskoré raňajky, káva, koláče. Dnes je veľká pomlka medzi raňajkami a obedom. Obed pri pláži začína 12:30 do 15:00. V tom istom čase je k dispozícii rýchle občerstvenie taktiež na pláži. Myslím si, že by bolo vhodné, aby rýchle občerstvenie začalo neskôr napríklad o 13:30 a bolo do 15:30. Sú skutočne veľké časové medzery medzi jedlami, čo klientom prekáža. Zmenili sa taktiež ALa Carte reštaurácie, ale podľa môjho názoru sú vždy veľmi príjemné. V jedálnych listoch sú v ponuke jedlá "zadarmo" teda Ala carte, ale tiež zo poplatok, z nevedomosti tu vznikajú problémy, keď si klienti objednajú jedlá za poplatok a potom sú nahnevaní, že majú zaplatené Ala carte. Taktiež častokrát spomínaná neochota zo strany personálu je v tom, že sa zmenila klientela, Nemci, Angličania, Rusi, dávali tringelty, ale dnes klientela Ukrajinci, Rumuni... nedávajú nič. Za posledné tri roky odišli z hotela šikovní čašníci, upratovači, žiaľ aj animátori, ktorí udržiavali latku úrovne naozaj vysoko. Myslím si, že upadajúca úroveň hotela je najmä z celkovej situácii v Egypte, kedy sa zatvárali hotely pre nezáujem klientov o dovolenky v Egypte. Nízke ceny, za ktoré sa pobyty predávali, aj dnes predávajú /január 2019 - 300 €!/ spôsobili úpadok služieb. Ale na záver chcem povedať iba dôvod, prečo sa stále vraciame práve do Sharmu, je tu krásne more, teplejšie počas celého roku ako v iných destináciách Egypta, doteraz najnižšia cena počas celého roku. Ľudia si však neuvedomujú, že nemôžu mať za "málo peňazí, veľa muziky".

prečítať si celú recenziu
Sharm Plaza recenzie

Sharm Plaza

Egypt - Sharm El Sheikh - The Gardens Bay

+
35% Marek

25.09.2019

Izba špinavá, jedlo nechutné, žiadna hygiena, za všetko pýtali doláre.

prečítať si celú recenziu
Sharm Resort recenzie

Sharm Resort

Egypt - Sharm El Sheikh - The Gardens Bay

56% Lucia

15.09.2019

Okolie hotela krásne, samotný hotel o ničom. Sharm Resort sa nachádza pred hotelom Sharm Plaza a na pláž je to dosť ďaleko. Všetky služby využívate v hoteli Sharm Plaza, takže aj tak nechápem, prečo celý ten komplex má 2 názvy. Takže viac by som do tohto hotela nešla. Služby v Sharm Plaza absolútne nespĺňajú 5*, je to slabá 4ka. Takže nechápem, ako mohol v roku 2018 vyhrať cenu?

prečítať si celú recenziu
Sharm Plaza recenzie

Sharm Plaza

Egypt - Sharm El Sheikh - The Gardens Bay

+
70% Diana

09.09.2019

Po vybavení všetkých formalít na letisku, zakúpení víz atď, nás čakal transfer, delegát bol milý, ale nerozumel všetkému. Ranné stretnutie s delegátom bolo o 10:00, pre nás nereálne, nakoľko príchod do hotela sme mali okolo 3:09, kde nás relatívne rýchle ubytovali. Vzdialenosť od centra bola asi 10 minút taxíkom, v Naama Bay sú obchodníci naozaj otravní. Personál hotela je v podstate milý a ústretový. Nie všetci sú anglicky hovoriaci. Izbu sme mali pod reštauráciou, v ktorej pravidelne v noci robili poriadky, čo nás budilo. Strava bola slabá, výber sladkého dobrý. All inclusive môžem prirovnať k penzii a nie k 5* hotelu. Vybavenie izby bolo slušné, telefón však nefungoval. Výhľaď z terasy sme mali priamo do areálu, kde bol pokoj. V areáli sa nachádza aj veľmi dobrá talianska reštaurácia, kde je veľmi dobrý personál! Manager tejto reštaurácii je príjemný chlapík. GRAND Spa, ktoré je taktiež v rezorte, nestálo ani omylom za vyskúšanie. Pozitívne hodnotím disko klub, kde je tiež veľmi profesionálny barman. Celkový dojem z dovolenky kompenzoval personál práve tej talianskej reštaurácie :), ohľadne výletov vám neporadím, nakoľko sme sa dva dni nevedeli dovolať delegátovi, až sme to nakoniec vzdali. Večerný program taktiež slabý. Plánujem sa však vrátiť, snáď dobehnú nedostatky.

prečítať si celú recenziu
Sharm Plaza recenzie

Sharm Plaza

Egypt - Sharm El Sheikh - The Gardens Bay

+
90% Daniela

15.08.2018

Táto dovolenka bola výborná počnúc hotelom, ktorý bol veľmi pekný, izby čisté a hlavne postele veľmi pohodlné, rezort ako celok veľmi pekne udržiavaný všade čisto a ochotný personál. Personál bol veľmi milý a ochotný či už v hlavnej časti hotela, kde sa jedlo, alebo na pláži, alebo pri večerných programoch. More krásne čisté, kto rád šnorchluje, bude to pre neho ten najkrajší zážitok. Pre mňa veľkým plusom animátori, ktorí celý deň v bazéne na pláži robili program a zábavu pre ľudí. Spríjemnili nám dovolenku a urobili ju nezabudnuteľnou. Jediný menší mínus bolo pre mňa jedlo, ktoré bolo každý deň rovnaké. Plus bol zasa v tom, že sa dalo vždy večer objednať do inej reštaurácie a tým si spestriť stravu. Každopádne hodnotím túto dovolenku a tento hotel veľmi pozitívne a mám v pláne sa sem ešte vrátiť.

prečítať si celú recenziu
Sharm Plaza recenzie

Sharm Plaza

Egypt - Sharm El Sheikh - The Gardens Bay

+
36% Iveta

19.07.2018

Strach a hrôza - nikdy viac. Transfer z letiska do hotela s delegátom, ktorý mal rozprávať vraj česky, ale rozpráva česky asi tak, že mu rozumiete každé druhé slovo. Animačný program, stále ten istý, nezaujímavý. Animátory rozprávali len anglicky a rusky.

prečítať si celú recenziu
Sharm Resort recenzie

Sharm Resort

Egypt - Sharm El Sheikh - The Gardens Bay

76% Ivan

22.05.2018

Hotel sme mali zaplatený Sharm Resort, ale boli sme ubytovaní v Sharm Plaza. Let z Budapešti, jediní v buse, aj tak nás privítal slovensky hovoriaci delegát. V hoteli rozpis služieb v nemčine, tam by bola vhodná slovenčina príp. angličtina. Izba pekná, klíma mala už niečo za sebou, veľa komárov, nedávali sme ju upratovať, lebo vtedy nalietali. Krásny koral, plný rybiek, fantázia ako v akváriu. Po úraze len jeden vstup do mora cez mólo. Strava perfekt, sem tam chýbali hranolky, ale prežili sme to. Nedostatok červeného vína som riešil s manažérom hotela a mohol som sa aj kúpať v ňom. Neochotu čašníkov si netreba všímať, celý Egypt je postavený na tom. Proste, ako my povedal jeden Egypťan, "sme chodiace doláre", ale more je tam úžasné. Ešte jedna rada, ich voda sa Vám nesmie dostať do úst, len balená.

prečítať si celú recenziu
Sharm Resort recenzie

Sharm Resort

Egypt - Sharm El Sheikh - The Gardens Bay

60% Lýdia Tornócziová

01.10.2017

Pekný rustikálny štýl, čisto na izbách, ale špinavá kuchyňa, slabé stolovanie, všetci sme mali žalúdočné ťažkosti, nedávali dostatok vody vo fľašiach, málo nápoja nalievali do pohárov, na pláži mali málo hamburgerov, minuli sa a nespravili nám, bolo to také zvláštne, akoby sme boli na obtiaž a to sme v Egypte tretíkrát. Škoda.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely The Gardens Bay

Sharm Resort recenzie 80%

Sharm Resort

Egypt - Sharm El Sheikh - The Gardens Bay

Kvalita izieb86%

Intenzita hluku v izbe13%

Čistota izieb13%

Personál83%

Pomer ceny a služieb15%

zobraziť recenzie
Sharm Plaza recenzie 75%

Sharm Plaza

Egypt - Sharm El Sheikh - The Gardens Bay

+

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe34%

Čistota izieb34%

Personál79%

Pomer ceny a služieb32%

zobraziť recenzie
Continental Plaza Beach Resort recenzie 27%

Continental Plaza Beach Resort

Egypt - Sharm El Sheikh - The Gardens Bay

Kvalita izieb40%

Intenzita hluku v izbe40%

Čistota izieb40%

Personál20%

Pomer ceny a služieb20%

zobraziť recenzie