Najnovšie recenzie hotelov

Hotel Swiss Inn Dream Resort Taba recenzie

Hotel Swiss Inn Dream Resort Taba

Egypt - Taba - Taba

66% Lea

31.12.2013

Dovolenka v globále prebehla veľmi dobre. Jedlo bolo fajn, vždy doložené. Švédske stoly boli neskutočne bohaté, na stravu sa nikto nesťažoval. Mali sme aj dosť ovocia a zeleniny. Obsluha sa snažila. Ako nevýhodu sme videli to, že all incslusive trval len do 22. hodiny. V hoteli bolo dosť rušno počas celého pobytu, takže nikto sa o desiatej do postele nechystal. Niektoré priestory hotela boli trochu stiesnené, jedáleň by mohla byť väčšia alebo by sa mali viac venovať organizácii. Hotel by sme na 5 hviezdičiek nehodnotili. Služby boli fajn, ale nie príliš luxusné. Od 5 hviezdičiek sme si sľubovali viac. Krajina je tu ale krásna, Egypt určite patrí ku krajinám, ktoré treba vidieť. My sme si tu oddýchli. Varujeme pred tým, že dovolenka v tomto hoteli je skôr o relaxe. Hotel nezabezpečoval žiaden program, nemal ani animačný tím. Ak chcete zábavu, musíte si zájsť do mesta. Toto miesto je pokojné, vyhľadávajú ho aj starší ľudia. Nám dovolenka bez hluku vyhovovala. Izba bola fajn, celkom pekná. Upratovali pravidelne, no dôslední neboli. Uteráky aj posteľnú bielizeň vymenili. Toto miesto neodporúčam pre rodiny s deťmi, nudili by sa tu. Nie je tu pre ne program a ani strava nie je prispôsobená deťom. Pláž bola síce z piesku, ale pred vstupom do vody je kamenistý pás. Na pláži sa dalo zaplatiť si nejaké tie vodné atrakcie, ale my sme to nevyužili.

prečítať si celú recenziu
Hotel Morgana Azur recenzie

Hotel Morgana Azur

Egypt - Taba - Taba

76% Vanesa Marcinekvá

26.06.2013

Morgana azur resort je krásny hotel najmä pre tých, ktorí si chcú na dovolenke oddýchnuť a načerpať nové sily. Izby boli vždy čisté a personál bol veľmi milý. Hladní určite nebudete, každý deň nás čakali bohaté raňajky, obedy a večere, popritom sme mali aj desiaty a olovranty. Animátori sa nás snažili každý deň zabávať, či cez deň, alebo v noci, určite neboli otravní. Pri bazéne je menší bar, kde sa môžete hockedy osviežiť a dať si svoj obľúbený nápoj. More bolo krásne, hlavne na potápanie. Podmorský svet je neskutočný, ale negatívum je to, že je ťažký vstup do mora, kvôli koralom. Do mora len v topánkach! Ak si chcete zaplávať, choďte radšej cez mólo, a potom sa už nemusíte ničoho báť. K možnosti sú krásne a zaujímavé fakultatívne výlety. My sme napríklad boli v Izraeli v mestečku Eiliat. Naozaj to bola super dovolenka! -

prečítať si celú recenziu
Hotel Radisson Blu Resort Taba recenzie

Hotel Radisson Blu Resort Taba

Egypt - Taba - Taba

66% Fany S.

23.05.2013

cesta z letiska do hotela trvala nekonečne.. napriek tomu, že hotel bol blízko letiska. Ubytovanie staršie, ale pomerne čisto na tie pomery. Strava v pohode, ale najväčším sklamaním bola pláž. Obrovské kamene,nevhodné pre deti a neplavcov. Bazény ok, animácie večer veľmi slabé.. občerstvenie na pláži a pri bazénoch úbohé.

prečítať si celú recenziu
Hotel Sofitel recenzie

Sofitel Taba Heights

Egypt - Taba - Taba

83% Dana Furindová

16.05.2013

Hotel je čistý, naozaj veľká spokojnosť so službami, personál je veľmi milí,ochotní,zdvorilí. Strava pestrá bol tam naozaj veľký výber,večer pri bazéne bývala otvorená grilovačka. Pláž čistá, všade dostatok lehátiek, vždy boli k dispozícii nové uteráky. Bazény pri hoteli boli udržiavané, blízko pri nich sa mimo času obeda, alebo večere dalo najesť v otvorenej jedálni resp. bare, kde bola na výber pizza, hranolky, hamburgery, hot-dogy, zmrzlina. Každý večer zaujímavý animačný program. K dispozícii bola aj posilňovňa. Izby veľmi pekné, naozaj sa pán, ktorý mal na starosti našu izbu veľmi snažil, aby sme mali vždy čisté uteráky, doplnené sprchové gély a šampóny, posteľná bielizeň bola menená každý deň. Na narodeniny môjho priateľa nám priniesli tortu priamo na izbu ako prekvapenie, čo nás naozaj veľmi potešilo. Do tohto hotela by som sa vrátila kedykoľvek, bolo tam naozaj krásne, máme odtiaľ krásne spomienky. Oplatí sa tam vrátiť už len kvôli tým nádherným koralovým útesom, čo sa nachádzajú pri pláži. Je to skvelé mesto pre ľudí, ktorí hľadajú, miesta na šnorchlovanie a oddych. Odporúčam pre rodiny s deťmi.

prečítať si celú recenziu
Hotel Radisson Blu Resort Taba recenzie

Hotel Radisson Blu Resort Taba

Egypt - Taba - Taba

80% Denisa

19.04.2013

Taba je veľmi kľudná lokalita, preto odporúčam hlavne pre starších ľudí poprípade rodinám s deťmi. Kľud, pokoj a hlavne málo ľudí, teda aspoň ja som to takto vystihla. Neodporúčam ľuďom, ktorí chcú vidieť niečo viac z Egypta (jedine ak by sa im chcelo na výlety). Inak je to asi najideálnejšie miesto na relax.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Sofitel Taba Heights

Egypt - Taba - Taba

94% Evita

17.07.2012

Krásna pokojná dovolenka, boli sme veľmi spokojní. Celkový dojem trochu pokazila len delegátka CK, ktorá nebola najprv ochotná vybaviť all-inclusive na posledný deň, keďže odlet nám o 14 hodín presunuli na neskôr, ale keďže sme sa celá skupina ohradili a tvrdo trvali na svojom, že sa musia o nás postarať a nenechať nás 14 hodín bez stravy, tak nakoniec horko ťažko niečo vybavila - síce za doplatok 15USD na osobu, ale aj tak sme boli radi. Ale k hotelu nemám čo napísať zlé. Takže ak by som to mala zhrnúť - dovolenka je vhodná pre tých, ktorí majú radi kľud a nechýba im ruch mesta, ktorí radi šnorchlujú a užívajú si more, ale aj tie bazény boli pekné, čisté. Taktiež pre tých, ktorí sa chcú vybrať na výlet do Jeruzalema či Petry (ale tu treba rátať, že tie výlety sú náročné, napríklad výlet do Jeruzalema našej skupine trval takmer 22 hodín! - dlhé čakanie na hraniciach).

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Hotel Hyatt Regency

Egypt - Taba - Taba Heights

40% Richard, Poprad

03.06.2012

Pokiaľ idete do Taby po 1 krát tak je to dobré, pokiaľ ste náročnejší Zabudnite... Hotel je pre nás sklamaním Neodporúčam!

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Hotel Morgana Azur

Egypt - Taba - Taba

56% Roman, Revúca

09.05.2012

za nižšiu cenu pohodička, lepšie ako pioniersky tábor z 1986 roku

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Taba

Hotel Sol Y Mar Sea Star Taba recenzie 100%

Hotel Sol Y Mar Sea Star Taba

Egypt - Taba - Taba

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Hotel Hilton Nuweiba Coral Resort recenzie 100%

Hotel Hilton Nuweiba Coral Resort

Egypt - Taba - Nuweiba

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Sofitel Taba Heights recenzie 92%

Sofitel Taba Heights

Egypt - Taba - Taba

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe82%

Čistota izieb82%

Personál94%

Pomer ceny a služieb80%

zobraziť recenzie
Hilton Taba & Nelson Village recenzie 87%

Hilton Taba & Nelson Village

Egypt - Taba - Taba

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál40%

Pomer ceny a služieb20%

zobraziť recenzie
Strand Beach & Golf Resort Taba Heights recenzie 80%

Kvalita izieb95%

Intenzita hluku v izbe90%

Čistota izieb95%

Personál70%

Pomer ceny a služieb70%

zobraziť recenzie
Hotel Morgana Azur recenzie 79%

Hotel Morgana Azur

Egypt - Taba - Taba

Kvalita izieb94%

Intenzita hluku v izbe88%

Čistota izieb80%

Personál82%

Pomer ceny a služieb74%

zobraziť recenzie
Hotel Sonesta Beach Resort Taba recenzie 76%

Hotel Sonesta Beach Resort Taba

Egypt - Taba - Taba

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe85%

Čistota izieb75%

Personál70%

Pomer ceny a služieb85%

zobraziť recenzie
Hotel Mövenpick Resort Taba recenzie 70%

Hotel Mövenpick Resort Taba

Egypt - Taba - Taba

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe65%

Čistota izieb85%

Personál55%

Pomer ceny a služieb70%

zobraziť recenzie
The Bayview Taba Heights Resort recenzie 67%

The Bayview Taba Heights Resort

Egypt - Taba - Taba Heights

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe90%

Čistota izieb90%

Personál80%

Pomer ceny a služieb55%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu