68%
Hodnotenie
68%
Hodnotenie
Egypt Egypt
 Egypt, Taba, Taba  Egypt, Taba, Taba

Hotel Morgana Azur recenzie 

Hotel Morgana Azur recenzie 

3:40 h
35 °C
35 °C
26 °C
0 €
0 €
cena hotela od
cena hotela od
Poloha 67 %
Šport a zábava 83 %
Izby 97 %
Strava 30 %
Personál 78 %
68%
Celkové hodnotenie
176 recenzií
Vanesa Marcinekvá
Termín pobytu: Aug 2011 Recenzia pridaná 26.06.2013 Prečítané 1048-krát
77 %
Morgana azur resort je krásny hotel najmä pre tých, ktorí si chcú na dovolenke oddýchnuť a načerpať nové sily. Izby boli vždy čisté a personál bol veľmi milý. Hladní určite nebudete, každý deň nás čakali bohaté raňajky, obedy a večere, popritom sme mali aj desiaty a olovranty. Animátori sa nás snažili každý deň zabávať, či cez deň, alebo v noci, určite neboli otravní. Pri bazéne je menší bar, kde sa môžete hockedy osviežiť a dať si svoj obľúbený nápoj. More bolo krásne, hlavne na potápanie. Podmorský svet je neskutočný, ale negatívum je to, že je ťažký vstup do mora, kvôli koralom. Do mora len v topánkach! Ak si chcete zaplávať, choďte radšej cez mólo, a potom sa už nemusíte ničoho báť. K možnosti sú krásne a zaujímavé fakultatívne výlety. My sme napríklad boli v Izraeli v mestečku Eiliat. Naozaj to bola super dovolenka! - čítať celú recenziu
Roman, Revúca
Termín pobytu: Jún 2010 Recenzia pridaná 09.05.2012 Prečítané 980-krát
56 %
za nižšiu cenu pohodička, lepšie ako pioniersky tábor z 1986 roku čítať celú recenziu
Michal M., Liptovsky Mikulas
Termín pobytu: Júl 2010 Recenzia pridaná 08.09.2010 Prečítané 5168-krát
51 %
Vseobecne plati,ze all inclusive si musite dokupit formou baksisu. Podplatit casnika aby vam doniesol drink,barmana aby vam nacapoval pivo do 4 dcl pohara s penou a upratovaca aby poriadil podla vasich predstav atd... čítať celú recenziu
Petra, Banská Bystrica
Termín pobytu: Júl 2009 Recenzia pridaná 01.09.2009 Prečítané 2177-krát
87 %
Celkovo sa nám veľmi páčilo, odhliadnuc od určitých nedostatkov, nad ktoré sa napokon na dovolenke treba pozniesť a užiť si ostatné pozitíva. Veľmi nás očaril výlet do Jeruzalema a Mŕtveho mora a hlboké zážitky v nás zanechal aj výlet na Mojžišovu horu. I keď boli tieto výlety únavné a náročné, boli nádherné a nazabudnuteľné (neodporúčam pre malé deti) Bola to naša prvá cesta do Egypta, ktorá v nás zanechala hlboké stopy. Určite do Egypta ešte prídeme... i keď budeme objavovať nové atraktívne miesta, ktorých je v tejto krajine určite dostatok čítať celú recenziu
Zuzana, Žiar nad Hronom
Termín pobytu: Júl 2009 Recenzia pridaná 10.08.2009 Prečítané 2186-krát
98 %
Pre nás to bola zatiaľ asi najkrajšia dovolenka, veľmi nám sadlo toto prostredie. Možno nie je vhodné pre ľudí vyhľadávajúcich rušný nočný život, ale my sme šli za oddychom, a tak sme boli veľmi spokojní. Na to, aká som šla na túto dovolenku znechutená po prečítaní si recenzií na internete, tak to nemalo jedinú chybu. Je to všetko o ľudoch, a tisíc ľudí, tisíc chutí. čítať celú recenziu
Jana K., Nové Mesto n.V.
Termín pobytu: Apr 2009 Recenzia pridaná 25.06.2009 Prečítané 3752-krát
87 %
Ak chcete pokojnú dovolenku, nechodíte sa na dovolenky prejedať, nemáte maličké deti a túžite poznávať históriu, je Taba a hotel morgana azur pre Vás to pravé. čítať celú recenziu
Tomas, Trencin
Termín pobytu: Júl 2008 Recenzia pridaná 11.01.2009 Prečítané 2028-krát
82 %
Ideálna poloha pokiaľ chcete navštíviť Izrael, Jordánsko alebo Káhiru. Buď jednotlivo alebo v kombinácií všetkých miest. Najdlhšie trvá exkurzia do Káhiry cca 20 hod. Dá sa to hravo absolvovať aj v auguste, kedy sa teploty držia 50tky. Veľmi dobrý dojem na mňa zanechal aj Jeruzalem a Mŕtve more. Orientačné ceny v 2008 boli: Káhira 80$, Jeruzalem 210$, Výlet do Petry tiež 210$. V hotelovom komplexe je banka, salón krásy, a rôzne obchodíky so suvenírmi. Pokiaľ nepôjdete na žiadny fakultatívny výlet, je to jediný spôsob, kde kúpite aj keď predražené suveníry. Po pláži sa preháňa domáci s ťavou, s ktorou sa môžete minimálne vyfotiť, keď nie odviezť. Celkovo je asi cítiť spokojnosť, až na služby delegáta, v našom prípade asi 4 sa striedajúcich delegátiek. čítať celú recenziu
Táňa, Košice
Termín pobytu: Máj 2008 Recenzia pridaná 30.09.2008 Prečítané 2226-krát
87 %
Môj celkový dojem je super. Vedeli sme z recenzií o potrebe obuvi do mora aj o tom, že v okolí hotela sa nič nenachádza. Preto sme neboli prekvapení, že na okolí nič nie je iba púšť. Ak niekto plánuje dovolenku za nemalé peniaze mal by sa informovať, a tak sa nestane, že bude sklamaný. Aj kritika domácich nikdy nie je na mieste. Dovolenkári majú často maniere a mali by sme si uvedomiť, že oni sú doma a my cudzinci. čítať celú recenziu
Lucia H.
Termín pobytu: Júl 2008 Recenzia pridaná 15.09.2008 Prečítané 1805-krát
71 %
Je to velmi prijemny hotel v prijemnom prostredi. mne sa tam pacilo. je to dobre stredisko pre tych, ktory chcu vidiet aj ine krajiny ako izrael, jordansko. je to celkom blizko. pre rodiny s detmi je to tiez dobry hotel. ale pre tych co radi chodia do mesta a zabavat sa to nie je vhodne lebo su len v tom hoteli. čítať celú recenziu
Andrea F., Bratislava
Termín pobytu: Jún 2008 Recenzia pridaná 12.08.2008 Prečítané 2881-krát
98 %
Odporúčam každému, kto sa rád ponára, šnorchluje, využíva možnosť zapojiť sa do programov animátorov, rád sa zabáva, večer si zatancuje, ........veľmi dobrá dovolenka - určite sa sem vrátime. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia