Recenzie hotelov - Taba (30)

Najnovšie recenzie hotelov

Hotel Swiss Inn Dream Resort Taba recenzie

Hotel Swiss Inn Dream Resort Taba

Egypt - Taba - Taba

66% Lea

31.12.2013

Dovolenka v globále prebehla veľmi dobre. Jedlo bolo fajn, vždy doložené. Švédske stoly boli neskutočne bohaté, na stravu sa nikto nesťažoval. Mali sme aj dosť ovocia a zeleniny. Obsluha sa snažila. Ako nevýhodu sme videli to, že all incslusive trval len do 22. hodiny. V hoteli bolo dosť rušno počas celého pobytu, takže nikto sa o desiatej do postele nechystal. Niektoré priestory hotela boli trochu stiesnené, jedáleň by mohla byť väčšia alebo by sa mali viac venovať organizácii. Hotel by sme na 5 hviezdičiek nehodnotili. Služby boli fajn, ale nie príliš luxusné. Od 5 hviezdičiek sme si sľubovali viac. Krajina je tu ale krásna, Egypt určite patrí ku krajinám, ktoré treba vidieť. My sme si tu oddýchli. Varujeme pred tým, že dovolenka v tomto hoteli je skôr o relaxe. Hotel nezabezpečoval žiaden program, nemal ani animačný tím. Ak chcete zábavu, musíte si zájsť do mesta. Toto miesto je pokojné, vyhľadávajú ho aj starší ľudia. Nám dovolenka bez hluku vyhovovala. Izba bola fajn, celkom pekná. Upratovali pravidelne, no dôslední neboli. Uteráky aj posteľnú bielizeň vymenili. Toto miesto neodporúčam pre rodiny s deťmi, nudili by sa tu. Nie je tu pre ne program a ani strava nie je prispôsobená deťom. Pláž bola síce z piesku, ale pred vstupom do vody je kamenistý pás. Na pláži sa dalo zaplatiť si nejaké tie vodné atrakcie, ale my sme to nevyužili.

prečítať si celú recenziu
Hotel Morgana Azur recenzie

Hotel Morgana Azur

Egypt - Taba - Taba

76% Vanesa Marcinekvá

26.06.2013

Morgana azur resort je krásny hotel najmä pre tých, ktorí si chcú na dovolenke oddýchnuť a načerpať nové sily. Izby boli vždy čisté a personál bol veľmi milý. Hladní určite nebudete, každý deň nás čakali bohaté raňajky, obedy a večere, popritom sme mali aj desiaty a olovranty. Animátori sa nás snažili každý deň zabávať, či cez deň, alebo v noci, určite neboli otravní. Pri bazéne je menší bar, kde sa môžete hockedy osviežiť a dať si svoj obľúbený nápoj. More bolo krásne, hlavne na potápanie. Podmorský svet je neskutočný, ale negatívum je to, že je ťažký vstup do mora, kvôli koralom. Do mora len v topánkach! Ak si chcete zaplávať, choďte radšej cez mólo, a potom sa už nemusíte ničoho báť. K možnosti sú krásne a zaujímavé fakultatívne výlety. My sme napríklad boli v Izraeli v mestečku Eiliat. Naozaj to bola super dovolenka! -

prečítať si celú recenziu
Hotel Radisson Blu Resort Taba recenzie

Hotel Radisson Blu Resort Taba

Egypt - Taba - Taba

66% Fany S.

23.05.2013

cesta z letiska do hotela trvala nekonečne.. napriek tomu, že hotel bol blízko letiska. Ubytovanie staršie, ale pomerne čisto na tie pomery. Strava v pohode, ale najväčším sklamaním bola pláž. Obrovské kamene,nevhodné pre deti a neplavcov. Bazény ok, animácie večer veľmi slabé.. občerstvenie na pláži a pri bazénoch úbohé.

prečítať si celú recenziu
Hotel Radisson Blu Resort Taba recenzie

Hotel Radisson Blu Resort Taba

Egypt - Taba - Taba

80% Denisa

19.04.2013

Taba je veľmi kľudná lokalita, preto odporúčam hlavne pre starších ľudí poprípade rodinám s deťmi. Kľud, pokoj a hlavne málo ľudí, teda aspoň ja som to takto vystihla. Neodporúčam ľuďom, ktorí chcú vidieť niečo viac z Egypta (jedine ak by sa im chcelo na výlety). Inak je to asi najideálnejšie miesto na relax.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Hotel Morgana Azur

Egypt - Taba - Taba

56% Roman, Revúca

09.05.2012

za nižšiu cenu pohodička, lepšie ako pioniersky tábor z 1986 roku

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Hotel Swiss Inn Dream Resort Taba

Egypt - Taba - Taba

34% Stanislava, Prešov

01.09.2011

v ziadnom pripade neodporucam. Personal maka len za prachy. Delegatka sa tvarila ze tam nie je. Videli sme ju na ranajkach a potom ked "zliezla" odniekal z hor a to tiez na veceru radsej sklonila hlavu, aby sa nam nemusela pozdravit, alebo aby sme ju radsej neoslovili. Ak ju potrebujete, mate jej pisat sms na mobil - samozrejme egyptske cislo :). Az teraz si vazim nasu stravu a eleganciu nasej obsluhy. Tam su ako pijavice nenasystne a samozrejme vam nezabudnu pripomenut, ze chudacikovia zarobia len necely 100 dolarov na mesiac - mna sa za 12 dni asi 3 upratovaci pytali , ci nemam zmenit na cele dolarovky 20 a 50, cize od hosti dostanu 2x viac a po dalsie, vas sa niekedy niekto pyta ked idete na dovolenku kolko zarabate a kto vam zaplatil dovolenku? :) Skuste si polozit tuto otazku:)

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Hotel Sonesta Beach Resort Taba

Egypt - Taba - Taba

87% Sylvia, Rožňava

25.07.2011

Môj celkový dojem, veľmi dobrý. Vrelo odporúčam. Absolvovali sme aj fakultatívne výlety, boli super. Jediné čo mi tam chýbalo, bola možnosť zobrať si hocikedy taxi a ísť len tak na nákupy, alebo niekde večer ísť do mesta.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Hotel Radisson Blu Resort Taba

Egypt - Taba - Taba

40% Klaudia a Milan, Košice

04.10.2010

Neodporúčam na pobyt pri mori, len na fakultatívne výlety do Petry, Jordánsko ak sa nič nestane a pustia Vás všade je to ok.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Taba

Hotel Sol Y Mar Sea Star Taba recenzie 100%

Hotel Sol Y Mar Sea Star Taba

Egypt - Taba - Taba

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Steigenberger Taba Hotel & Nelson Village recenzie 87%

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál40%

Pomer ceny a služieb20%

zobraziť recenzie
Hotel Morgana Azur recenzie 79%

Hotel Morgana Azur

Egypt - Taba - Taba

Kvalita izieb94%

Intenzita hluku v izbe88%

Čistota izieb80%

Personál82%

Pomer ceny a služieb74%

zobraziť recenzie
Hotel Sonesta Beach Resort Taba recenzie 76%

Hotel Sonesta Beach Resort Taba

Egypt - Taba - Taba

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe85%

Čistota izieb75%

Personál70%

Pomer ceny a služieb85%

zobraziť recenzie
Hotel Mövenpick Resort Taba recenzie 70%

Hotel Mövenpick Resort Taba

Egypt - Taba - Taba

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe65%

Čistota izieb85%

Personál55%

Pomer ceny a služieb70%

zobraziť recenzie
Hotel Radisson Blu Resort Taba recenzie 60%

Hotel Radisson Blu Resort Taba

Egypt - Taba - Taba

Kvalita izieb75%

Intenzita hluku v izbe50%

Čistota izieb55%

Personál55%

Pomer ceny a služieb40%

zobraziť recenzie
Hotel Swiss Inn Dream Resort Taba recenzie 34%

Hotel Swiss Inn Dream Resort Taba

Egypt - Taba - Taba

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe30%

Čistota izieb10%

Personál50%

Pomer ceny a služieb10%

zobraziť recenzie