94%
Hodnotenie
94%
Hodnotenie
Egypt Egypt
 Egypt, Taba, Taba  Egypt, Taba, Taba

Hotel Radisson Blu Resort Taba recenzie 

Hotel Radisson Blu Resort Taba recenzie 

3:40 h
35 °C
35 °C
26 °C
0 €
0 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 100 %
Poloha 90 %
Šport a zábava 91 %
Izby 96 %
Strava 99 %
Personál 99 %
94%
Celkové hodnotenie
121 recenzií
Fany S.
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 23.05.2013 Prečítané 1004-krát
67 %
cesta z letiska do hotela trvala nekonečne.. napriek tomu, že hotel bol blízko letiska. Ubytovanie staršie, ale pomerne čisto na tie pomery. Strava v pohode, ale najväčším sklamaním bola pláž. Obrovské kamene,nevhodné pre deti a neplavcov. Bazény ok, animácie večer veľmi slabé.. občerstvenie na pláži a pri bazénoch úbohé. čítať celú recenziu
Denisa
Termín pobytu: Máj 2012 Recenzia pridaná 19.04.2013 Prečítané 884-krát
80 %
Taba je veľmi kľudná lokalita, preto odporúčam hlavne pre starších ľudí poprípade rodinám s deťmi. Kľud, pokoj a hlavne málo ľudí, teda aspoň ja som to takto vystihla. Neodporúčam ľuďom, ktorí chcú vidieť niečo viac z Egypta (jedine ak by sa im chcelo na výlety). Inak je to asi najideálnejšie miesto na relax. čítať celú recenziu
Klaudia a Milan, Košice
Termín pobytu: Aug 2010 Recenzia pridaná 04.10.2010 Prečítané 2404-krát
40 %
Neodporúčam na pobyt pri mori, len na fakultatívne výlety do Petry, Jordánsko ak sa nič nestane a pustia Vás všade je to ok. čítať celú recenziu
Anna a Stanislav, Kežmarok
Termín pobytu: Aug 2010 Recenzia pridaná 28.09.2010 Prečítané 2845-krát
60 %
hotel sme si vybrali kvôli fakultatívnym výletom, ktoré sme chceli absolvovať, okolie hotela krásne, upravované záhrady, za hotelom scenéria nádherných hôr, ktoré pripomínali naše Tatry, to splnilo naše predstavy o prostredí, ale za ohradou pláže príšerný neporiadok, ktoré zrejme vyplaví more, no v zlatej klietke, pretože okolie hotela bolo strážené, horšie to bolo s obsluhujúcim personálom v hlavnej jedálni Oliva, ten uprednostňoval ruskú klientelu, dobreže im nevlietávali do náručia, stoly po konzumácii neupratané, ak ste si sadli k stolu, tak obrus bol špinavý jasné, že ho nevymenili len pozmietali bordel, o uložení čistého príboru, pohára a papierového obrúska nehovoriac, ak si sadla ruská rodina k stolu mali všetko a hneď a k tomu donesené personálom nápoje, nehovoriac o tom, že počas dňa tam lietali vrabce, ktoré zobali omrviny, ak ostal prázdny stôl, sadali naň a dojedali zvyšky a zanechávali na stoličkách výkaly, ktoré neboli umyté, ani keď sme my odchádzali, ďalším nedostatkom boli mravce v posteli, kúpeľni, umývadle, ale zabral repelent, ktorý sme mali rady: musíte byť aj vy zdravo drzí, ináč neprežijete, zobrať so sebou do vody topánky a ak pôjdete na fakultatívne výlety, niekoľko dní predtým robiť si zásoby vody, pretože na výlet vám dajú na osobu jednu fľašu (nám tak dávali pri obede aj večeri jednu fľašu, nie dve,), ale k záveru pobytu sme už boli drzí a obslúžili sme sa vždy sami, zobrali sme príbor, obrúsky z prestretého vedľajšieho stola, ak pôjdete na pláž ráno, zoberte si so sebou fľašu s vodou, pretože bar je otváraný až od 11.00 a do vtedy zašlaknete od smädu, boli sme veľmi milo prekvapení, keď sme objavili v izbe varnú konvicu, kávu, čaj, smotanu, cukor, ktoré na požiadanie dopĺňal upratovací personál, ktorý bol veľmi milý a ústretový (sem tam sme im dali dolár a nejakú slovenskú sladkosť), do tohto hotela sa už nechceme vrátiť, hlavne kvôli prístupu obsluhujúceho personálu a príšernému správaniu sa ruských klientov, vôbec sme sa nevyspali, na pláži už boli kľudnejší, viac sa zdržiavali pri dvoch bazénoch, kde bol aj bar a to im vyhovovalo, ak by ste išli na fakultatívny výlet na Mojžišovu horu zoberte si so sebou dobrú obuv a teplé oblečenie, nie je to žiadna sranda, ale poriadna makačka čítať celú recenziu
Ján I., SNV
Termín pobytu: Júl 2010 Recenzia pridaná 18.08.2010 Prečítané 2106-krát
53 %
Hotel je dobrým východiskovým bodom na výlety do Jeruzalemu ,Petry. Tento hotel s tak dobrým menom nesplnil moje očakávanie. Pri cestovaní som zažil i 3*hotel s rovnocennými službami. čítať celú recenziu
Peter, Bratislava
Termín pobytu: Jún 2009 Recenzia pridaná 25.08.2009 Prečítané 2984-krát
64 %
Okrem toho, že hotel je dobrým východiskovým bodom na výlety do Jeruzalemu ,Petry a vzhľadom k tomu,že cestujem 3-4x za rok k moru tento hotel s tak dobrým menom nesplnil moje očakávanie. Pri cestovaní som zažil i 3*hotel s rovnocennými službami. čítať celú recenziu
Alfons W., Hlohovec
Termín pobytu: Júl 2009 Recenzia pridaná 24.08.2009 Prečítané 2560-krát
62 %
tento hotel si nezaslúži nosiť tak honosné hotelierské meno. Je to obyčajný štandart... čítať celú recenziu
Daniela, Sered
Termín pobytu: Máj 2009 Recenzia pridaná 28.07.2009 Prečítané 1224-krát
62 %
Ja by som sem už nešla. keď si nepriplatíte, tak bývate čo najďalej od mora. Pláž piesočná, avšak prístup do mora po kamenoch, nie kamienkoch ale kamenoch. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia