Recenzie hotelov - Taba Heights (16)

Najnovšie recenzie hotelov

Hotel Sofitel recenzie

Mosaique Beach Resort Taba Heights

Egypt - Taba - Taba Heights

83% Dana Furindová

16.05.2013

Hotel je čistý, naozaj veľká spokojnosť so službami, personál je veľmi milí,ochotní,zdvorilí. Strava pestrá bol tam naozaj veľký výber,večer pri bazéne bývala otvorená grilovačka. Pláž čistá, všade dostatok lehátiek, vždy boli k dispozícii nové uteráky. Bazény pri hoteli boli udržiavané, blízko pri nich sa mimo času obeda, alebo večere dalo najesť v otvorenej jedálni resp. bare, kde bola na výber pizza, hranolky, hamburgery, hot-dogy, zmrzlina. Každý večer zaujímavý animačný program. K dispozícii bola aj posilňovňa. Izby veľmi pekné, naozaj sa pán, ktorý mal na starosti našu izbu veľmi snažil, aby sme mali vždy čisté uteráky, doplnené sprchové gély a šampóny, posteľná bielizeň bola menená každý deň. Na narodeniny môjho priateľa nám priniesli tortu priamo na izbu ako prekvapenie, čo nás naozaj veľmi potešilo. Do tohto hotela by som sa vrátila kedykoľvek, bolo tam naozaj krásne, máme odtiaľ krásne spomienky. Oplatí sa tam vrátiť už len kvôli tým nádherným koralovým útesom, čo sa nachádzajú pri pláži. Je to skvelé mesto pre ľudí, ktorí hľadajú, miesta na šnorchlovanie a oddych. Odporúčam pre rodiny s deťmi.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Mosaique Beach Resort Taba Heights

Egypt - Taba - Taba Heights

94% Evita

17.07.2012

Krásna pokojná dovolenka, boli sme veľmi spokojní. Celkový dojem trochu pokazila len delegátka CK, ktorá nebola najprv ochotná vybaviť all-inclusive na posledný deň, keďže odlet nám o 14 hodín presunuli na neskôr, ale keďže sme sa celá skupina ohradili a tvrdo trvali na svojom, že sa musia o nás postarať a nenechať nás 14 hodín bez stravy, tak nakoniec horko ťažko niečo vybavila - síce za doplatok 15USD na osobu, ale aj tak sme boli radi. Ale k hotelu nemám čo napísať zlé. Takže ak by som to mala zhrnúť - dovolenka je vhodná pre tých, ktorí majú radi kľud a nechýba im ruch mesta, ktorí radi šnorchlujú a užívajú si more, ale aj tie bazény boli pekné, čisté. Taktiež pre tých, ktorí sa chcú vybrať na výlet do Jeruzalema či Petry (ale tu treba rátať, že tie výlety sú náročné, napríklad výlet do Jeruzalema našej skupine trval takmer 22 hodín! - dlhé čakanie na hraniciach).

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Hotel Hyatt Regency

Egypt - Taba - Taba Heights

40% Richard, Poprad

03.06.2012

Pokiaľ idete do Taby po 1 krát tak je to dobré, pokiaľ ste náročnejší Zabudnite... Hotel je pre nás sklamaním Neodporúčam!

prečítať si celú recenziu
 recenzie

The Bayview Taba Heights Resort

Egypt - Taba - Taba Heights

+
61% andrea, bratislava

06.09.2011

Bola som v stvorkach ako dana beach, siva grand, palm beach, iberotel fanara a dalsie. Tento hotel bola tragedia. Su desiatky inych hotelov, ktore su na omnoho vyssej urovni. Dovolenku som si takouto skusenostou nepokazila, touto recenziou chcem len upozornit buducich klientov, aby svoje peniaze minuli na iny lacnejsi ale urcite lepsi hotel.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

The Bayview Taba Heights Resort

Egypt - Taba - Taba Heights

+
74% Zuzana, Sabinov

23.08.2011

Tento hotel by som hodnotila skor hviezdickou 3 plus, vdaka ich super nedomyslenemu all inclusivu do 22:00, pri bazene bolo velmi malo jedla v porovnani s inymi hotelmi, jedla tiez bolo malo na vyber na obed aj veceru. Ale ubytovanie je velmi krasne, aj plaz podla mojho gusta. Bar bol aj na plazi. Len chybali WC, museli ste ist do baru ku bazenu na wc. Ale nebolo to daleko.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Strand Beach & Golf Resort Taba Heights

Egypt - Taba - Taba Heights

47% Teodor D.l, Topoľčany

29.07.2011

tento hotel ma uz asi najlepsie roky za sebou a rozhodne by som sa sem nevratil a ani ho nikomu neodporocil

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Mosaique Beach Resort Taba Heights

Egypt - Taba - Taba Heights

90% Teo, Poprad

06.02.2011

pozrel som si plaz vsetkych styroch hotelov v Taba Heighs a musim uznat, ze Sofitel ma najlepsiu a najkrajsiu plaz zo vsetkych.. jednoznacne ked je clovek v Tabe, mal by spravit Petru v Jordansku a Jeruzalem a Mrtve more v Izraeli .. stoji to zato !! :)) mozem porovnat s hotelom Movenpick Taba, kde som bol rok predtym a podla mna, je Sofitel lepsi a krajsi ... :)

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Mosaique Beach Resort Taba Heights

Egypt - Taba - Taba Heights

81% joja, Svit

07.11.2010

dojem výborný, odporúčam isto obuv do vody, využiť fakultatívne výlety

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Taba Heights

Mosaique Beach Resort Taba Heights recenzie 92%

Mosaique Beach Resort Taba Heights

Egypt - Taba - Taba Heights

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe82%

Čistota izieb82%

Personál94%

Pomer ceny a služieb80%

zobraziť recenzie
Strand Beach & Golf Resort Taba Heights recenzie 80%

Strand Beach & Golf Resort Taba Heights

Egypt - Taba - Taba Heights

Kvalita izieb95%

Intenzita hluku v izbe90%

Čistota izieb95%

Personál70%

Pomer ceny a služieb70%

zobraziť recenzie
The Bayview Taba Heights Resort recenzie 67%

The Bayview Taba Heights Resort

Egypt - Taba - Taba Heights

+

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe90%

Čistota izieb90%

Personál80%

Pomer ceny a služieb55%

zobraziť recenzie
Hotel Hyatt Regency recenzie 40%

Hotel Hyatt Regency

Egypt - Taba - Taba Heights

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe40%

Čistota izieb60%

Personál60%

Pomer ceny a služieb40%

zobraziť recenzie