Recenzie hotelov - Taba Heights (16)

Najnovšie recenzie hotelov

 recenzie

Mosaique Beach Resort Taba Heights

Egypt - Taba - Taba Heights

98% Zlata, Košice

08.10.2010

Delegát známka 4, neskúsený, nedôsledný, slabé organizačné schopnosti, pri fakultatívnych výletoch ako sprievodca vedomosti veľmi slabé, na veľmi nízkej úrovni. Odporúčam pri fakultatívnych výletoch ako napr. Jeruzálem, Jordánsko zo strany cestovnej kancelárie poskytnúť pre rozlíšenie účastníkov jednotné farebné označenie ako napr. čelenky s logom CK, alebo nálepky, resp. šatky a pod.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Strand Beach & Golf Resort Taba Heights

Egypt - Taba - Taba Heights

72% Michaela

07.09.2010

Hotel zdaleka nezodpoveda 5 hviezdickam.. Personal neochotny! A Taba je hrozne draha. Vsetci obchodnici su dohodnuty na cenach takze je draho a zlavu nedajú. A ak idete do TABY kvoli vyletom do JERUZALEMA alebo PETRY tak si zoberte vela penazi. Iba vylet do PETRY co je pol hodka lodou stoji na osobu 250 eur. Jeruzalem 135 eur ale to je viac pochopitelne lebo sa ide vyse 4 hodin a zastavka pri mrtvom mori. Ja osobne som bola v TABE posledny krat!

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Mosaique Beach Resort Taba Heights

Egypt - Taba - Taba Heights

89% Peter M

03.09.2010

s dovolenkou sme boli velmi spokojni, boli sme na last minute, takze aj cena bola super. personal bol ochotný, casnici slusní ale nevtieraví...

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Strand Beach & Golf Resort Taba Heights

Egypt - Taba - Taba Heights

89% Ivana

20.08.2010

Výborná dovolenka, tiché, kľudné miesto. s manželom sme boli na prelome júna - júla 2010 a o mesiac sa tam vraciam so synom, lebo je to vhodné miesto aj pre deti. Skvelé miesto aj pre fakultatívne výlety do Izraela. Mali sme delegáta Juraja je špičkový, hotová chodiaca encyklopédia. Boli sme s ním na výlete v Jeruzaleme a pre Mŕtvom mori a stálo to za to, ten chalan začal rozprávať o 7.00 h. v autobuse a s malými prestávkami skončil o 20.00 h. všetko má v hlave, je to zážitok počúvať ho, či história, zvyky v krajine, všetko má v malíčku, vrelo odporúčam!!!!:-))) a tiež bol skvelý v hoteli počas celého pobytu, čokoľvek sme potrebovali mohli sme sa na neho obrátiť. Hneď po príchode do hotela nám vysvetlil čo sa kde nachádza, vybavil aby nás ubytovali hneď, lebo do hotela sme prišli ráno o 8.00 a ubytovať nás mali okolo obeda, tak by sme na recepcii trčali pekných pár hodín, a takto sme boli na izbách už o 9.00, hneď pri prvom stretnutí nám ponúkol na predaj pre prípad potreby lieky proti Faraónovej pomste - mal toho plnú tašku:-))) jednoducho pripravený na všetko. Odporúčam tento hotel ale len tomu kto chce zažiť kľudnú ničím nerušenú dovolenku, lebo ak chce niekto zábavu a nočné párty, tak na to zabudnite, toto je miesto na oddych a relax, v noci nepočuť žiadny hluk, je tam božské ticho:-)))

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Strand Beach & Golf Resort Taba Heights

Egypt - Taba - Taba Heights

94% Dagmar T.

30.06.2009

Tento hotel odporúčam na celej čiare. My sme mali ešte bonus - sprievodcu Juraja. Ten chalan nemal chybu, bol neuveriteľný profesionálne zdatný, staral sa o nás od stretnutia na letisku v Tabe (toto je tiež sranda, nečakajte žiadne letisko - Sliač je proti tomu leticko J.F. Kennedyho v N.Y.). Od liekov, ktoré zabezpečil pre všetkých, ktorí o to prejavili záujem, ihneď v čase príchodu a s radami ako sa o seba starať, aby ste nestrávili ani jeden deň dovolenky na toalete, nás všetkých obišla nepríjemná "faraónová pomsta". CK má v tomto chalanovi neuveriteľnú devízu. Absolvovali sme s nim aj cestu do Jeruzalemu a k Mŕtvemu moru. Je chodiacou encyklopédiou. Jeho znalosť histórie, orientalistiky - Starého zákona, koránu, spôsobu života, info o súčasných politických i predchádzajúcich udalostiach, no proste zážitok. Takže ak ste sa dočítali až tu, tak "vedzte", toto bol termínus - technicus nášho Juraja, že ak sa rozhodnete oddychovať v tomto hoteli, tak čakajte oddych tela i duše, bez akýchkoľvek stresov, nervov, hundrania (typického pre nás, ktorí stále hľadáme niečo negatívne). Ak chcete rušné stredisko - tak tento hotel musíte obísť vo veľmi širokom okruhu.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

The Bayview Taba Heights Resort

Egypt - Taba - Taba Heights

+
70% Andrea S.

31.08.2008

CK odporuca najnarocnejsim klientom, tym by som odporucila radsej iny hotel. Vadilo mi hlavne, ze sa na moj vkus malo zaoberali cistotou. Bolo ich sice vidiet, ze upratuju, ale tak akosi po svojom. Rano v bazene plavala taka spina, ze clovek ani nemal chut vojst do vody. Zacali to zbierat sietkou, ked uz bol plny bazen a tak vam nou metali kolo hlavy. Rovnako taniere a pohare v jedalni boli nechutne spinave. Niekedy ste na nich nasli este zbytky jedla. Odporucam vylet do Petry, ktory organizuje CK.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

The Bayview Taba Heights Resort

Egypt - Taba - Taba Heights

+
61% Jana

29.07.2008

Môj celkový dojem nie je pozitívny, nakoľko nám CK predala tento hotel so službami all inclusive a na mieste nám bola poskytnutá iba plná penzia. Ostatné slovenské CK posyktovali klientom služby all inclusive. Hotel odporúčam, ale s inou CK.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Mosaique Beach Resort Taba Heights

Egypt - Taba - Taba Heights

100% Milan, Stara Tura

19.07.2008

Odporúčam Sofitel ako výborný hotel. Služby, strava aj personál a more na vysokej urovni, ale ak idete na dovolenku kvoli potápaniu tak doporucím chodit sa potápať na vedlajsiu pláž k Hyattu. Je to kúsok len nemozete využívať ich lehátka. Výlety doporucujem potápanie s delfínmi, izrael, jeruzalem, mrtve more - je to kúsok. Urcite by sme sa chceli vrátiť do novej Taby. Boli sme v Sharme ale v novej Tabe sa nám páčilo ešte viac, výborné - vrelo doporučujem.

prečítať si celú recenziu