Najnovšie recenzie pre Slovenské CK

Apollo Beach recenzie

Apollo Beach

Grécko - Rhodos - Faliraki

73% Erika

22.09.2020

Aj napriek všetkým obavám kvôli koronavírusu sme boli veľmi radi, že sme túto dovolenku absolvovali. Transfer z letiska trval 30 min. Hotel pekný, čistý, každý deň nám upratovali a vymieňali osušky, nižšie poschodia majú nezrekonštruované izby, my sme takú dostali, veľmi tam zapáchala stuchlina, na recepcii je ochotný personál, izbu nám na tretí deň vymenili. Veľkou výhodou hotela je trávnatá plocha s ležadlami zadarmo, ktoré sú hneď pri pláži. Po celý deň bolo dostatok ležadiel, aj keď hotel bol plný. Prevažne Nemci, ale aj veľa Slovákov. Stravu nám nakladal personál, celý týždeň sme nemali chlieb, len opečené toasty a žemličky. Strava bola veľmi slabá, nečakajte nejaké morské plody, väčšinou všetko dusené alebo varené, ale hladný nikto nebol, každý si niečo vybral. Počas dňa snacky, zmrzlina. Voda v bazéne veeeľmi studená, celý týždeň sme boli len v mori, ktoré bolo z rána tiež chladnejšie, ale neskôr už sa dalo. V blízkosti hotela sú obchodíky, rôzne taverny. Areál hotela veľmi pekný, čistý, večerné programy fajn. Tento hotel by som odporučila známym a rada by som sa sem ešte niekedy vrátila.

prečítať si celú recenziu
Avra Beach Resort Hotel & Bungalows recenzie

Avra Beach Resort Hotel & Bungalows

Grécko - Rhodos - Trianta Bay (Ixia, Ialyssos, Kremasti)

80% Krejči

01.09.2020

Transfer z letiska cca 20 min. Ubytovanie ihneď po príchode, personál na recepcii veľmi milý a ústretový. Izby v hlavnej budove sú staršieho dáta, ale čisté a vyhovujúce. Strava veľmi dobrá. Priamo v hoteli malý obchodík s najnutnejšími vecami a nápojmi, takisto požičovňa áut. Hneď oproti hotelu je autobusová zastávka smerom do mesta Rhodos.

prečítať si celú recenziu
Virginia Family Suites recenzie

Virginia Family Suites

Grécko - Rhodos - Koskinou

73% Lucia

24.08.2020

Hotel je vhodný tak pre mladých, starších ako i rodiny s deťmi. Je to však skôr pokojnejšia dovolenka - široko ďaleko žiadne nákupy alebo iné večerné vyžitie (corona?!?). Kopec k pláži môže byť náročný pre starších, cesta, po ktorej sa ide k pláži, nebezpečná pre malé deti. Hotel je ináč dobre vybavený. Transfer z/na letisko prebehol rýchlo a bez problémov. Vzdialenosť od hlavného mesta 10 minút - 20 minút autobusom.

prečítať si celú recenziu
Hotel Medena recenzie

Hotel Medena

Chorvátsko - Stredná Dalmácia - Seget

80% Daniela

20.08.2020

Boli sme ubytovaní v apartmánoch Superior, sú novo rekonštruované a krásne. V Chorvátsku sme také ubytovanie ani nečakali. Bol to akoby 3-izbovy byt, v každej izbe bola klimatizácia. Uteráky menili každé 3 dni. Nemám k ubytovaniu čo vytknúť. V areáli boli 2 ponuky, 1 cap a plno mačiek, smrad sme teda necítili. Pre deti to bolo spestrenie.

prečítať si celú recenziu
Avra Beach Resort Hotel & Bungalows recenzie

Avra Beach Resort Hotel & Bungalows

Grécko - Rhodos - Trianta Bay (Ixia, Ialyssos, Kremasti)

83% Daniela

19.08.2020

Krátky transfer z letiska, ubytovanie ihneď po príchode. Hotel priamo na pláži, personál ústretový, vždy usmiaty. Izby sú zariadené starším nábytkom, ale vyhovujúce. Strava fantastická. Tá sa nedá slovami ani opísať :), pláž perfektná. Odporúčam tento hotel.

prečítať si celú recenziu
Apollo Blue Hotel recenzie

Apollo Blue Hotel

Grécko - Rhodos - Faliraki

100% Ivka

17.08.2020

Hotel bol vo výbornej lokalite priamo v mestečku Faliraki, do centra len pár krokov, od letiska cca 25 min. Nádherný hotel, pôsobil veľmi čistým dojmom, mimoriadne milý a ochotný personál. Izby priestranné, svetlé, čisté a príjemné. Areál udržiavaný, veľké bazény, dobrý bar a naozaj výborná strava. Piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora. Hotel odporúčam aj pre tých, ktorých si chcú oddýchnuť, je to veľmi pokojné prostredie. Tento hotel je naozaj výnimočný, určite ho odporúčame. Špeciálne chcem vyzdvihnúť, že hotel sa snaží byť maximálne ekologický, používa minimum plastov a čo najviac recyklovateľných materiálov.

prečítať si celú recenziu
The Dome Beach Hotel & Resort recenzie

The Dome Beach Hotel & Resort

Cyprus - Južný Cyprus - Ayia Napa

100% Martina

09.08.2020

Naša dovolenka bola naozaj neskutočná, keďže v čase korona vírusu nemohlo mnoho turistov navštíviť Cyprus /júl 2020/. My sami sme sa nevedeli rozhodnúť, či pôjdeme, alebo ostaneme doma, ale urobili sme naozaj super, že sme sem šli, lebo takúto perfektnú dovolenku už asi nezažijeme. Hotel bol prázdny, len asi 40 Slovákov. Bazény prázdne, pláže prázdne, neuveriteľný kľud, pokoj. Žiadne rady, čakanie na nápoje, jedlo, boli sme sami a všetko sme mali k dispozícií hneď. Strava bola formou švédskych stolov, samozrejme, že to nebolo honosné, keďže nás tam bolo málo, ale bolo z čoho vybrať a najedli sme sa až, až, veľmi dobré a chutné. Miešané nápoje perfektné. Personál bol skvelý, vtipní ľudia, priateľskí, ústretoví, vedeli niekoľko fráz aj po slovensky, takže sme vždy zavtipkovali. Každá rodina sme dostali izby s výhľadom na more, blízko recepcie, jedálne a bazénov, izby čisté, udržiavané, aj keď niektoré rodiny na prízemí mali mravce, hneď sa to riešilo. More úžasné, čisté, mali sme na výber tri pláže, ale hneď asi 10-15 min. chôdzou boli ďalšie pláže a tiež najkrajšia pláž Nissi Beach. Neviem, ako tento hotel funguje počas preplnenej sezóny, ale táto dovolenka bola naozaj neskutočná, fantastická.

prečítať si celú recenziu
Hotel Medena recenzie

Hotel Medena

Chorvátsko - Stredná Dalmácia - Seget

20% Marta

07.08.2020

Doteraz sa neviem spamätať, že aj v dnešnej dobe to takto môže vyzerať, podlaha obitá dlažba, zárubne špinavé, mokrý uterák pod umývadlom, drevené okná a žalúzie pokazené, nedajú sa zavrieť, terasa špinavá, pred vchodom konské výkaly, všade samé mačky. Podávanie raňajok ponižujúce, pýtajú sa, koľko vám majú naložiť párok, koľko pečiva chcete, nesmiete prekročiť čiaru, akože nektár ovocný vám podávajú v plastových pohárikov, žiadne parkovanie. Je mi do plaču, podotýkam... v cestovnej kancelárií uvedené ako vhodná destinácie s deťmi. Celé zle, najhoršia dovolenka. Určite nezodpovedajú služby cene, neupravené prostredie, stajne v areáli, chov koní, kôz, neskutočný zápach. Boli sme tu cca 5 hodín, kým si deti po ceste trochu neoddýchli a bez nároku na vrátenie peňazí sme si našli iný apartmán. Ak nechcete zanevrieť na Croatiu, sem určite nechoďte!

prečítať si celú recenziu
Pridať recenziu