Najnovšie recenzie pre Slovenské CK

Sunwing Waterworld Makadi recenzie

Sunwing Waterworld Makadi

Egypt - Hurghada - Makadi Bay

95% Juraj O.

15.03.2019

Izba estetická, strava vyberaná, personál proaktívny a ústretový.

prečítať si celú recenziu
Everyday Smart Hotel recenzie

Everyday Smart Hotel

Bali - Bali -

85% Lea P.

17.02.2019

Ahojte všetci, ktorí radi a veľa cestujete. Tento hotel sme vybrali spoločne 4 osoby a veľmi dobre sme sa cítili. Je to pre pohodlných a nenáročných dovolenkárov. Začnem príchodom... domáci sú milí jednoduchí ľudia, ktorým nechýba skromnosť. Rezort je veľký a ešte sa rozširuje. Izbový servis bol dobrý... stále doplnená voda a uteráky a ak potrebujete ešte niečo aj navyše, radi vám pomôžu resp. prinesú. Čo sa týka jedného menšieho nedostatku na izbe za drevenou skriňou... je to v riešení... resp. v blízkej budúcnosti sa už tomu vyhnete. Servis v reštaurácii super... milý... ústretový... usmiaty personál. Zamilovali sme si to tam celé Bali... domácich... iste sa ešte vrátime... odporúčam. Mám dlhoročné skúsenosti s Indonézanmi a prácou s nimi. Ak ste priateľskí Vy, oni sú dvojnásobne... viem to... roky pracujem už v zahraničí... takže len mať dobrú náladu, úsmev na tvári a oni Vám vyhovejú a oplatia Vám to...

prečítať si celú recenziu
Grand Resort Hurghada recenzie

Grand Resort Hurghada

Egypt - Hurghada - Hurghada

90% Monika T.

30.01.2019

Veľmi pekný hotel, personál fajn. Strava výborná a to sme chodili len do 2 reštaurácii... vo vnútri hotela ich bolo 5 a vonku na objednávku ešte 5 či 6 - tam sa dalo vopred zajednať miesto a jedlo sa neplatilo iba pitie... ale to sme neskúsili. Izbu sme mali junior suite, nádherná veľká... ale videli sme aj deluxe izby a tie sú tiež priestranné a úplne dostacčujúce. Na izbách bola pláž. taška a uteráky... vymieňali ich každý podvečer... ak sme chceli, nechali sa pred dverami kúpeľne a len ich vymenili. Program v hoteli bol každý večer aj pre decká a potom pre dospelákov... Bazény pri hoteli boli upravované, stále ich čistili... áno, pár malých obkladov z nich chýbalo... mne to nevadilo... 1 veľký a 1 malý boli vyhrievané, ale my sme chodili na pláž... bola blízko cca 200 metrov... kúsok od prístavu, ale nerušilo nás to. Miest - ležadiel na pláži v tomto termíne - január - bolo dosť, voda mala 22 stupňov... takže sme sa aj kúpali. Upratovali na izbe denne a dopĺňali nám pitnú fľaškovú vodu. Ak sa nám minula, tak v hale v lobby bare ( Non stop otvorený) nám dali na požiadanie fľaškovú vodu (bezplatne). Hotel je väčší... my sme si ho pochodili a po 2 dňoch sme sa už orientovali bez problémov... Po príchode... nám poskytli aj večeru... aj keď už bolo po polnoci pár minút. Na raňajkách ponúkali mimo All inclusive čerstvé šťavy... za 2€... boli výborné. Pri večeri, obede vám čašník doniesol pitie, aké ste si priali z All inclusive ponuky, výber bol ozaj dostačujúci. Ešte na izbách je slabšie svetlo, museli sme si zapínať aj malé lampy. Delegát bol ok, aj sprievodca výletmi... My sme sa cítili výborne a plánujeme návrat do tohto hotela v budúcnosti.

prečítať si celú recenziu
Salalah Rotana Resort recenzie

Salalah Rotana Resort

Omán - Omán - Salalah

86% Vlado

19.12.2018

Celkový dojem z dovolenky zdevastovala letecká doprava. Travel.....e = jedna katastrofa. Leteli sme v lietadle určenom pre krátke lety do 3 hodín. Absolútne nevhodné, minimum miesta, 2 WC pre 200 pasažierov, celý čas letu rada na WC do polovice lietadla. Ostatná časť chodbičky plná pasažierov, čo nedokázali takú dobu sedieť resp. sa "nevošli" do sedadiel. Mali sme izbu štandard, ubytovali nás v izbe na prízemí, smrdelo tam po plesni, izba zaprataná 3 posteľami. Po reklamácii a dvoch nociach nás presťahovali do izby odpovedajúcej 5* hotelu. Rezort veľmi pekný, príjemný personál (Tatranci by sa mohli ísť dačo poučiť ako sa správať k hosťom :-)). Perfektné animátorky. Strava priemerná, ovocie len ráno, potom len jablká, veľa zeleniny, klienti, čo majú radi mäso, si na svoje neprídu, ryby boli, ale veľmi nízkej kvality. Chutná ryba bola asi 2 x za 15 dní. Druhý týždeň prišli Poliaci, ktorí dovolenku pojali v štýle, kto viac vypije, je hviezda.

prečítať si celú recenziu
Salalah Rotana Resort recenzie

Salalah Rotana Resort

Omán - Omán - Salalah

90% MIMA L.

28.11.2018

HOTEL: izby veľmi pekné, priestranné, hotelový komplex nádherný, veľa zelene, udržiavaný, čistý, blízko pláže, ubytovanie v dvojposchodových domčekoch v tvare U, v strede zeleň. My sme mali nepríjemný zážitok s neprispôsobivými poľskými návštevníkmi, ktorí niekoľko nocí pili a rušili celonočne nočný kľud. Aj napriek našim opakovaným sťažnostiam nebol hotel schopný s nimi urobiť poriadok. Môžete si požičať bicykle a prejsť celé okolie. V porovnaní s hotelom Fanar považujem Rotanu za TOP. PLÁŽ: nádherná, biely piesok, možnosť chodenia cca 5 km a viac, more nádherné, čisté, priezračné, primerane teplé (nám sa zdalo chladnejšie), cez obed bolo teplé. Vstup do mora bol postupný, po mäkučkom piesku. More bolo zo začiatku s vlnami, postupne, čím ďalej ste išli, bolo kľudné, dalo sa v ňom plávať. Zážitkom je, keď popri vás plávajú ryby rôznych veľkostí, niekedy celé „hejno“ rybiek, v mori vidíte malých krabov. Z móla môžete vidieť delfínov, ktorí sa takmer každý deň chodia kŕmiť rybkami. Problém bol počas dňa s ležadlami, ktorých nebol dostatok. Bolo nutné žiadať obsluhu pláže, aby vám nejaké priniesli. Pokiaľ ste požiadali personál, priniesli vám ich. Na pláži sú sprchy, kde tečie teplá voda, čo je super. PERSONÁL: ochotní, milí a ústretoví ľudia. STRAVA: all inclusive v Ománe = plná penzia v Európe. Pokiaľ máte radi mäso, budete sklamaní, pretože každý deň bolo kuracie mäso na nejaký spôsob a jeden druh rýb. Myslím, že 2 x bolo jahňacie, ale vždy len jeden druh mäsa. Výber zeleniny bol bohatý, na rôzne spôsoby. Pokiaľ ste chceli kávu, ktorá nebola z kanvice, zaplatili ste za ňu 3 OMR = 7,5 EUR. Zmrzlinu podávali v sun bare len v čase od 15:00 h do 17:00 h. SLUŽBY CESTOVNEJ KANCELÁRIE: delegát Michal bol naozaj znalý pomerov a výlety, ktoré organizoval, boli naozaj výborné. Čo považujem za veľké negatívum, je to, že cestovná kancelária nevybavuje svojím klientom víza online, čo má za následok, že si ich vybavujete sami po prílete a stalo sa, že polovica lietadla sa vybavila celkom rýchlo, ale druhá polovica prišla do autobusu až takmer po hodine, pretože priletelo lietadlo s Poliakmi, ktorí mali víza vybavené cestovnou kanceláriou online, predbehli zvyšok slovenských turistov, ktorí čakali na vybavenie Poliakov a až potom prišli na rad. Preto sme v autobuse na letisku čakali viac ako hodinu. Okrem toho, pri odchode išli autobusy s odstupom 15 minút a na letisku sme čakali viac ako hodinu a pol v rade. Keby sa autobusy odsúvali s väčšími časovými intervalmi, určite by nikto tak dlho nečakal.

prečítať si celú recenziu
Alkyon Resort Hotel & Spa recenzie

Alkyon Resort Hotel & Spa

Grécko - Korintský záliv -

100% Jana

26.11.2018

Hotel je priamo v stredisku Vrachati, kde sú aj nákupné možnosti. Super je, že popri centrálnej ulici, ktorá sa tiahne naprieč letoviskom, vedie zeleňou zatienená pešia promenáda, takže sme sa ani popoludní neupiekli. :-) Pláž v stredisku (cca 80 m od hotela dole jednou uličkou), je piesočnato-kamienková. Časť, ktorá je vyhradená pre hotel Alkyon, má nové ležadlá, slnečníky a tiež posedenie pri menšom plážovom bare, ktorý je v cene. Vstup do vody je pozvoľný, po 2 m už je čistý piesok. Celý rezort dýcha kľudom, relaxom, je v krásnej rozľahlej pestovanej záhrade, ktorá vyúsťuje pri veľkom bazéne s pool barom, vírivkou a detskou časťou, dostatok ležadiel a slnečníkov. Stravovanie je na vysokej úrovni, jedlá sú vynikajúco ochutené, s dostatočným výberom, nápoje sú servírované. Hotel je navštevovaný najmä francúzskou klientelou, čomu sú prispôsobené najmä raňajky, ale samozrejme sme si vybrali aj my. Hotel 1 x týždenne poriada aj barbecue večer pri relax poole. Izby sú priestranné, čisté a vkusne zariadené. Všade sú výťahy... Vrelo odporúčam všetkým!!!!

prečítať si celú recenziu
Hilton Hurghada Resort & Club - Resort recenzie

Hilton Hurghada Resort & Club - Resort

Egypt - Hurghada - Hurghada

55% Ján

12.11.2018

Boli sme na dovolenke v strede septembra, v Egypte sme boli prvýkrát a asi aj posledný. Hneď na začiatok, čo prídete na letisko, príde k Vám Egypťan prezlečený za delegáta a berie Vám batožinu. Ale keďže to nie je delegát, to zistíte až potom, čo si pýta peniaze. Potom Vás čakajú autobusy, či sedíte v dobrom, v tom, čo smeruje do Vášho hotela, zistíte až po ceste, lebo Hiltonov je v Hurghade viac a nie všetky sú rovnakým smerom. Výhodou je, že hotel je hneď na začiatku Hurghady, čiže dlho necestujete. Hurghada je vlastne jedna cesta stredom a hotely naskladané pri sebe a okolo cesty hore a dole je to uzavretý komplex s letiskom, z ktorého na oboch koncoch sú ozbrojený strážcovia, vybudovaný len pre turistov a pre tých, ktorí chcú na nich zarábať. Pri ubytovaní musíte samozrejme dať bakšiš, inak Vám nedajú dobrú izbu a kým Vám prídu odniesť batožinu, tak sa načakáte. Čo sa týka hotela a izieb, keďže sme si "priplatili", tak to bolo fajn. Keď príde reč na jedlo, tak určite sme za tie peniaze čakali niečo lepšie, rátajte s tým, že kvalita všetkých potravín aj nápojov, ktorých máte neobmedzené množstvo, je asi 50% z našich, keď nie ešte menej a musíte do seba tlačiť každý deň tabletky, aby ste nechytili faraónovu pomstu. My sme si za tie peniaze predstavovali niečo iné. V reštaurácii by Vás mali obsluhovať čašníci, ktorých je tam dosť, ale keďže obsluhujú len vyvolených a vy ste zaplatili len nemalú čiastku cestovke za all inclusive, tak si musíte zaobstarať všetko sám a pýtať od nich príbor sami, lebo sa nenajete a bol aj problém dostať sa k nápojom, aby vám ich načapovali, keďže obsluhujú len tých, ktorí si za to, ako píšem hore, "priplatia". Izby boli stále upratané a čisté. Voda v bazéne studená, málokto sa kúpal. Neskutočný počet moslimov, všade samá burka a samozrejme sa v tom aj kúpu. Bol tam buď moslim, alebo dôchodca, čiže nejaké kultúrne vyžite alebo tak určite nečakajte, občas hotel večer usporiadal nejaké vystúpenie, ale to nestojí za reč. Z hotela sa dostanete, ale hneď na začiatku Vás varuje delegát, že je to adrenalínový šport a všade Vás vidia ako pojazdné bankomaty a keď vstúpite do obchodu, nepustia Vás odtiaľ, kým si niečo predražené "len pre Vás" nekúpite. Keď sa nechcete cítiť nebezpečne, tak radšej ani nikam nejdete. Zabudnite na more, ako je na fotkách, skôr mi to pripomínalo umelú nádrž na Slovensku ako to prekrásne more, ktoré som videl na obrázkoch. Ryby a koraly v tomto hoteli uvidíte veľmi ťažko. A stále vás otravujú predavači, niekedy aj 3 - 4 krát do hodiny a stále tí istí, ktorým ste povedali, že nemáte záujem, ktorí Vám chcú predať výlety loďou alebo rôzne masáže. Na začiatku Vám delegát ponúkne výlet, my sme za rozhodli pre Luxor, keďže nám ho odporúčali, lebo pyramídy sú ďaleko a od viacerých sme počuli, že nestoja za nič. Čo sa týka toho Luxoru alebo pyramíd, tak nečakajte, že uvidíte nejaké sfingy alebo pamiatky zo zlata, alebo múmie, alebo niečo podobné, všetko sú to zrúcaniny a holé stavby, po ceste máte niekoľko zastávok, všade, kde zastavíte, na Vás vybehnú predavači a nemôžete sa ich zbaviť, ani si poriadne užiť výlet, lebo sa pomaly cez nich nedá prejsť. Je to pri každej zastávke rovnaké, len predavači sa menia. Ukážu vám papyrusové múzeum, čo je len obyčajný obchod, kde to predávajú a Údolie kráľov, to sú len holé hrobky, kde sú po stenách nakreslené hieroglyfy a dole je prázdna hrobka, čiže len 2 veľké holé kamene. Cestuje sa veľmi dlho aj tam, aj spať, možno pol dňa cesty autobusom. A ukrátite si deň dovolenky. Kiežby mi niekto toto napísal pred cestou do Egypta, určite by sme sa rozhodli pre nejakú inú destináciu a určite do Egypta nikdy viac.

prečítať si celú recenziu
Zante Inn recenzie

Zante Inn

Grécko - Zakynthos - Aghios Sostis

95% Ingrid

05.11.2018

Kto si vyberie tento hotel, neobanuje. Celý hotel je zrekonštruovaný, vkusný, izby sú vybavené novým nábytkom, čistota, chutné jedlo a fantastické dezerty a veľmi príjemný personál. Úžasná poloha, hneď pri teplučkom a čistom mori s prekrásnym výhľadom. Čo viac si priať?

prečítať si celú recenziu
Pridať recenziu