Najnovšie recenzie pre Slovenské CK

LABRANDA Sandy Beach Resort recenzie

LABRANDA Sandy Beach Resort

Grécko - Korfu - Agios Georgios

50% Peter

18.10.2019

Hotel absolutne nesplna kategoriu 5*, ani 4*. Spinave a plesnive izby. Spina, pavuciny v rohoch, plesen v klimatizacii, plesen v kupelni. Zariadenie v izbach pomaly ako v nejakej robotnickej ubytovni. Neupratovali izbu, upratovacka zobrala uteraky a nedala nove alebo zvliekla postel a nechala to tak... Minimalne 3 - 4 x za pobyt som si musel ziadat, aby nam prisli upratat. Fotografie z katalogu vobec nezodpovedaju realite. Za mna izby hotova katastrofa. Povazujem to za podvod. Prikladam aj zopar foto a sami si spravte nazor, ci by ste sa v takom hoteli ubytovali. Strava, areal, sluzby, plaz taky slabsi priemer. Co ma vsak najviac sklamalo, bola neochota cestovnej kancelarie riesit reklamaciu. Cenu sme zaplatili ako za luxusnu 5* dovolenku, ale kvalitu dodali ako za 2* lowcost. Odmerana komunikacia, absolutny nezaujem o klienta, same vyhovorky, clovek caka 30 dni na odpoved, potom sa zahadne strati e-mail a kym som realne s nimi nieco vykomunikoval, ubehli 3 mesiace. Cestovnu kancelariu T.. T.... by som nikomu neodporucal. Ich konanie povazujem za velmi neseriozne.

prečítať si celú recenziu
Arabia Azur Resort recenzie

Arabia Azur Resort

Egypt - Hurghada - Hurghada

85% Mária s rodinou

18.10.2019

Hotel Arabia Azur Resort v Hurghade je výborný pre tých, ktorí chcú šnorchlovať, koraly sú v blízkosti hotela, dostupné z polostrovčeka Marine, ktorý je zároveň plážou. Vstup ku koralom je z rebríka, koralový útes je však pri otvorenom mori, treba prekonávať veľké vlny, je to namáhavé, ale koraly stoja za to. Klientela je prevažne nemecká, prevažne seniori. Hotel poskytuje dobré služby za primeranú cenu, je tichý. Izby priestranné, vybavené chladničkou, ovládateľnou klimatizáciou a trezorom, upratané každý deň. Takmer všetky majú výhľad na lagúnu, prípadne do udržiavanej záhrady. V lagúne je teplejšia voda, plytkejšia, vhodná aj pre neplavcov. Do lagúny pri Marine je vstup po rebríkoch, tam je veľmi vhodné mať obuv do vody kvôli kameňom. Bazén je veľký, bez toboganov. Všade dostatok ležadiel. Strava dobrá, vždy sa dá vybrať. Ovocia a koláčov je menší výber, ale stále dokladajú. Večere sa podávajú vonku pri bazéne, tematicky zamerané, pri živej hudbe na počúvanie. Boli sme štyria, dvaja z nás mali aj zažívacie problémy spojené s hnačkou a zvracaním. Antinal sa dá kúpiť v blízkom bazáre za 5 E. Večerný program je v divadle, priamo v budove hotela, neruší ostatných. Program tvoria hlavne animátori, nie profesionáli. Diskotéka je v uzatvorených priestoroch, neruší hostí. V okolí hotela je niekoľko obchodíkov s oblečením aj suvenírmi. Náš celkový dojem z hotela je výborný. Cítili sme sa tam úplne v bezpečí. Hotel je strážený, dokonca sú tam umiestnené zábrany pre autá. Problém bol iba s egyptským delegátom Emadom, ktorý sa ani raz neukázal, neozval sa ani pred našim odchodom z hotela, aby nám oznámil čas transferu na letisko. Na vlastné náklady sme si to zisťovali telefonovaním až na Slovensko do CK, pretože ako neskôr vysvitlo, tel. č. na Emada sme dostali nesprávne. V blízkosti hotela sa nachádza ostrov Giftun, lode plávajú okolo Mariny celý deň. Chodí sa tam hlavne kvôli šnorchlovaniu, pre hotelových hostí Arabie je to zbytočné vzhľadom na blízke koraly pri hoteli.

prečítať si celú recenziu
Kirman Sidemarin Beach & Spa recenzie

Kirman Sidemarin Beach & Spa

Turecko - Side - Kumkoy

100% Slavomíra

10.10.2019

Nie je čo vytknúť, všetko je na profesionálnej úrovni....

prečítať si celú recenziu
Doubletree by Hilton Resort & Spa Marjan Island recenzie

Doubletree by Hilton Resort & Spa Marjan Island

Spojené Arabské Emiráty - Ras Al Khaimah - Ras Al Khaimah

90% Marta B.

10.10.2019

Hotel bol v poriadku až na to, že večer je program veľmi slabý, more úžasne teplé. Zabezpečenie dovolenky bolo na profesionálnej úrovni.

prečítať si celú recenziu
Paradise Village Beach Resort  recenzie

Paradise Village Beach Resort

Grécko - Rhodos - Kalithea

95% Magda

08.10.2019

Velka, cista, rodinna izba, priamo pri jednom zo 7 bazenov, tv sat, wifi, trezor - vsetko v cene, vymena bielizne a uterakov skoro denne,... vana aj sprchovy kut, sampony, mydlo, vyborna kuchyna, neskutocne mnozstvo ryb a plodov mora, plazovy bar, ciste more, naozaj super, ako bonus autobus do hlavneho mesta a spat za 6 eur v pravidelnych intervaloch.

prečítať si celú recenziu
Q Premium Resort recenzie

Q Premium Resort

Turecko - Alanya - Okurcalar

25% Daniela

08.10.2019

Izba nepovysavana za cely tyzden, permanentny smrad z odpadov v kupelni, stale sme nahanali upratovacky, aby nam vymenili aspon uteraky, koberec na izbe bol tak spinavy, ze radsej som nerozmyslala nad tym, co vsetko uz zazil. Hlavna restauracia permanentne preplnena, nenajdete volny stol a ked ho najdete, nikoho nezaujima, ze nemate pribory, nemate co pit. Ak nepridete hned na zaciatku, vsetko jedlo je uz poloskonzumovane a vyberate si len zo zbytkov, riady nie su poriadne poumyvane, pozasychane jedlo na miskach a tanieroch bolo na dennom poriadku. Toto sa nam vypomstilo crevnou chripkou u 2 clenov rodiny, ktori skoncili na infuziach v nemocnici. Delegatky CK H........ ani raz nas nekontaktovali, ci nepotrebujeme pomoc s komunikáciou v nemocnici, alebo aspon ako sa mame a ako to zvladame... Vsetko sme riesili na vlastnu past. V hoteli bola v ramci all inclusive dostupna iba odporna kava z automatov a odporne, sladke, praskove dzusy zarobene v nadobach na capovanie. Plaz je kamenista a nie kamienkovo-pieskova, ako uvadzaju mnohe CK, takze je to vyzva pre vase chodidla, ake si nekupite topaky do mora za 15€. Z plaze vas uz o 18:00 vyhana Turek, ktory ma koniec pracovnej doby a on potrebuje urovnat lezadla... Slnecnikov je malo. Hotel posobi na prvy pohlad velmi pekne, ale svoje najlepsie roky ma uz za sebou. Pocas celeho dna az do neskoreho vecera je v hotelovom areali hluk - hlucna hudba, revanie do mikrofonu. Ako sme sa na konci dovolenky dozvedeli, personal je ochotny pre vas nieco urobit, ak vsade nechavate peniaze. Masaze su nehorazne drahe a ked sa na nejaku date nahovorit, tak sa musite zucasnit prednasky o tom, co vsetko vam pocas masaze bolo diagnostikovane a ake dalsie procedury si mate este zaplatit, aby vas do konca dovolenky vyliecili. Jedina pozitivna vec z tejto dovolenky je kompetentny, mily a prijemny personal v nemocnici.

prečítať si celú recenziu
Ghazala Gardens recenzie

Ghazala Gardens

Egypt - Sinajský polostrov - Naama Bay

90% Anton H.

08.10.2019

Izba so starším vybavením, všetko však bolo funkčné (chladnička, trezor.....), každý deň bolo poupratované, ručníky vymenené, pitná voda vo fľaši denne doplňovaná, posteľ pohodlná, posteľné prádlo pravidelne menené. Strava sa zhruba po troch dňoch opakovala, bolo však z čoho vybrať. Personál ústretový, správanie personálu bolo priateľské. Pláž piesočná s pozvoľným vstupom do mora, ohraničená mólom a bójami od pláží susedných rezortov, pri móle a bójkach s úzkym pásom kameňov, priamo na pláži 3 menšie koraly s množstvom pekných rybiek. Nakoľko sme v tomto rezorte boli už tretíkrát, môžeme porovnávať: oproti roku 2017, keď sme tam boli po prvýkrát, máme spolu s manželkou dojem, ako keby koraly pomaličky odumierali (niektoré časti už nie sú také farebné). Niektoré ležadlá na pláži a pri bazéne by potrebovali častejšiu údržbu. Oproti roku 2017 sú už niektoré programy organizované animátormi spoplatnené.

prečítať si celú recenziu
Il Gattopardo Terme & Beauty Farm recenzie

Il Gattopardo Terme & Beauty Farm

Taliansko - Ischia - Forio

30% Vala

07.10.2019

Izby v hoteli sú zastaralé, nemoderné, zodpovedajú dvom hviezdičkám. Najprv nás ubytovali v prízemnej izbe, ktorá nebola súčasťou hlavnej budovy, izba mala výhľad na vinič. Tieto izby sú maličké, s maličkým oknom a veľmi tmavé. Po reklamácii nás veľmi neochotne dali do hlavnej budovy, izba bola o niečo lepšia, avšak kúpeľne sú veľmi staré, napríklad sprchovacia hlavica normálne pichá, pretože je aspoň 30 ročná a zanesená vodným kameňom. Takéto sprchy sú aj pri bazéne. Vnútorný bazén a jeho priestory nevzbudzovali dôveru, nezdali sa veľmi čisté, koberec pred vírivkou zakrýval hrdzavý poklop. Na chodbe pri izbách veľká plieseň a opadaná stena. Vstupné priestory aj dvor hotela je celkom v poriadku, hotel je umiestnený v ovocnom sade. Personál hotela je veľmi nevľúdny, nikdy sa neusmieva a až na pár výnimiek, ani nezdraví. Raňajky veľmi úbohé (hlavne cca 10 džemov), jeden druh šunky, občas aj saláma a za týždeň 2x praženica. Večere výber z menu, ale tie boli dobré. Okolie hotela je dosť neupravené. My sme boli na poznávaco-rekreačnom pobyte, takže verejnú pláž sme nevyužili, dvakrát sme sa boli kúpať v Poseidonových záhradách, ktoré sú úžasné. Delegátky CK boli fantastické. Ischia je krásna...

prečítať si celú recenziu
Pridať recenziu