Najnovšie recenzie pre CK Firo Tour

Ruspina Monastir recenzie

Ruspina Monastir

Tunisko - Tunisko pevnina - Skanes

40% O.S.

05.02.2020

Na začiatok by som len chcel podotknúť, že nie som náročný klient. Práve preto s tým, čo som s rodinou dostal v tomto hoteli, sa neviem stotožniť. Ubytovanie v bugalovoch bolo hrozné. Nefungujúca klíma, žiadne soličky či stol, keď chcete posedieť. Tri dni sme žiadali o výmenu izby, kým sme nedali peniaze, nič sa neudialo, len nás naťahovali. V hoteli to už bolo lepšie, ale nakoľko sme požadovali izbu s balkónom, dostali sme ju bez balkóna. Nakoniec sme boli radi aj za tú. Čo sa týka stravy, a to opäť pripomeniem, že nie som náročný klient, totálna bieda. To nebolo all inclusive, ale závodné stravovanie do vypredania zásob. Nebolo príliš z čoho vyberať a ešte to ani nechutilo. Okrem raňajok som sa veľmi nenajedol. Čo sa týka nápojov, tak nealko nebol žiadny problém, no kto si chce dať nejaký alko nápoj, tak okrem ich piva tam skoro nikdy nebolo nič. Alkohol mali vymedzený - niekoľko fliaš tvrdého alkoholu či víno v nádobách - ak sa vypilo, tak ste skoro vždy počuli odpoveď "maybe later". Keď ste chceli večer posedieť vonku pri bare, museli ste si ukradnúť stoličku od vedľajšieho stola alebo sedieť na ležadle. Jediné, čo bolo skvelé, bolo more a bazény či tobogany, tam sa dalo zabaviť. Celkový dojem som mal veľmi zlý a ostal som veľmi sklamaný. Na porovnanie som bol na dovolenke s All inclusive v Egypte, a preto som mal inú predstavu, nakoľko tam to bolo na špičkovej úrovni. Ak môžem odporučiť, vyhnite sa tomuto hotelu na míle a podľa toho, čo som počul, asi aj celému Tunisku. Do tretice pripomínam, že nie som náročný klient, ale toto bol otras.

prečítať si celú recenziu
Crystal Rocks recenzie

Crystal Rocks

Cyprus - Severný Cyprus - Agios Sergios

30% Kavenk

22.11.2019

Zanedbaný, neudržiavaný areál. Vstup do mora cez šmykľavé balvany. Strava každý deň to isté. Čo sa nezjedlo na obed, dostali sme na večeru. Žiadne all inclusive. 6. cenová skupina. Majiteľ hotela a zároveň recepčný je nepríjemný a arogantný. Nikdy viac. To bola prvá dovolenka, z ktorej sme sa tešili domov. Za pobyt som zaplatila 830€, ale už ani zadarmo. Fotky z ponuky sú asi z čias, keď bol komplex nový. Nič tam nezodpovedá skutočnosti.

prečítať si celú recenziu
Concorde Luxury Resort & Casino recenzie

Concorde Luxury Resort & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Bafra

96% Janka

25.09.2019

Musím začať letom: Košice mali tak zlé lety na Cyprus aj do Turecka oproti BA - mínus dva dni, prvý deň sme prišli na hotel až o 2 hod. ráno a odchod 11:30, ani obed sme nemali, pritom let bol až 15:45! Zamyslite sa milé cestovky nad Košicami, ľudia platia takú istú sumu ako BA a sú tam o 2 dni menej. Rezort nový, krásny, čistý, strava výborná.

prečítať si celú recenziu
Crystal Rocks recenzie

Crystal Rocks

Cyprus - Severný Cyprus - Agios Sergios

35% Slávka

22.09.2019

Úplná katastrofa.

prečítať si celú recenziu
Cephalonia Palace recenzie

Cephalonia Palace

Grécko - Kefalónia - Lixouri

93% Ľubica Michalovce

18.09.2019

Hotel je vhodný pre nie veľmi náročného turistu. Je to komplex viacerých budov umiestnených v peknom a udržiavanom parku. Každá izba je klimatizovaná, má svoju terasku a toaletu so sprchou. Na letisku nás čakal delegát z ck, nasmeroval nás do autobusu a povedal nám, že do hotela s nami nejde, prišiel až na druhý deň. Transfer z letiska prebehol vcelku v poriadku, vďaka šoférovi, ktorý bol veľmi príjemný, rozdal nám lístky na transfer a doviezol nás až pred hotel. Cesta z letiska trvala cca 1 hodinu aj s transferom.

prečítať si celú recenziu
Kotva recenzie

Kotva

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

+
86% Jarka

11.09.2019

V Bulharsku sme boli prvýkrát začiatkom augusta 2019. Dosť nás strašili niektoré recenzie, ale skutočnosť bola celkom iná. Hotel je veľmi pekný, útulný a vhodný predovšetkým pre rodiny s deťmi. Izby boli čisté, každý deň upratané (aj bez nejakého úplatku) a takisto v nej všetko fungovalo. Možno nie všetky izby sú v top stave, ale tej našej nič nechýbalo. Strava bola celkom fajn, hladný človek sa z nej určite najedol, jedlá sa niekedy opakovali, ale snažili sa vyjsť v ústrety tak, aby si tam každý niečo našiel podľa svojej chuti. Treba to brať tak, že v tom hoteli je ubytovaných veľmi veľa ľudí z rôznych krajov a nie je možné vyhovieť chuťovým bunkám každému. Jeden má rád to, druhý zase iné. Súčasťou hotela je mini aquapark, kde sa môžu deti dosýta vyšantiť. Pre niekoho môže byť voda v bazénoch studená, ale je to tiež len o zvyku. Čím je v nej človek dlhšie, tým je teplejšia. Programy pre deti boli skoro každý večer a klobúk dolu, animátori dokázali roztancovať nielen deti, ale aj dospelých. Pláž bola od hotela na nejakých 10 min. cesty pešo. Strašili nás, že je tam voda špinavá a pláž takisto a čuduj sa svete, voda bola krásna čistá, teplá a na pláži žiaden bordel. Jasné, že voda nie je krásna tyrkysová ako niekde na Sardínii alebo v Turecku, alebo hocikde inde, ale je to čierne more, tak ani nemôže byť. Dúfam, že táto recenzia uľahčí iným rozhodovanie pri výbere hotela na Slnečnom pobreží, my sme určite neľutovali a zase by sme sa sem radi niekedy vrátili.

prečítať si celú recenziu
Aquasis De Luxe Resort & Spa recenzie

Aquasis De Luxe Resort & Spa

Turecko - Egejská riviéra - Didim

96% lubica

10.09.2019

Hotel krásny, čistý, strava tiež dobrá, nie je čo vytknúť. Ústretovosť personálu, veľmi milí animátori, boli super, veľa súťaží. Troška dlhší transfer z letiska, išli sme cez 2 hodiny. My sme boli ubytovaní v apartmánových domčekoch, môžem len odporučiť. Bazény krásne, čistučké.

prečítať si celú recenziu
Concorde Luxury Resort recenzie

Concorde Luxury Resort & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Bafra

95% Vlado

10.09.2019

Na dovolenke sme sa cítili skutočne výborne. Je vidieť, že sa jedná o nové stredisko, a tak je skutočne super. Musím ale dodať, že sme ho navštívili tesne po sezóne, keď už nebolo plne vyťažené. Pár slov k personálu: až neskutočne ochotný a úslužný. Prakticky hosťovi nedovolí urobiť samému nič, čo by mohol urobiť niekto z nich. Izba obrovská, minibar dopĺňaný, denné upratovanie. Azda jediná chyba bola, že k ovládaniu klimatizácie sme nenašli žiadnu radu, takže chvíľu trvalo, kým sme si zvykli. Kúpeľňa podľa prísľubu veľká a plne vybavená. Pozor len na sušič vlasov - hlavný vypínač má mimo kúpeľňu. Jedáleň priestranná, milióny servírok a čašníkov. Avšak viem si predstaviť, že v plnej sezóne je pri pultoch tesno. Nezvyk na obrovské šálky kávy. Azda by mohli výber jedál trocha zmenšiť a obmieňať, pretože je dosť monotónny. Niektoré jedlá sú dosť pálivé, aj keď sú označené sweet, teda na sladko. Špeciality na grile sú pripravované vo vonkajších priestoroch, takže sa človek trochu prejde. Pláž veľká, piesčitá, sem-tam kamene. Perfektný bar, najete sa s obsluhou (v cene zájazdu). Nikdy nechýbali uteráky. Mnoho ľudí chodilo na vedľajšiu pláž, kde síce neboli ležadlá a slnečníky, ale azda čistejšia voda. To ale neznamená, že hlavná pláž má vodu špatnú - len s viacerým pieskom. Zaujímavosť - na niektorých miestach pláže (prirodzene, voda je aj ďalej od brehu plytká) sa vyskytujú drobné rybky, ktoré využijú chvíľu, keď človek stojí a čistia kúpajúcim sa kožu na nohách, obhrýzajú tú odumretú. Bary - k dostatiu v podstate všetky známe značky, takže sa nejedná len o miestnu či tureckú výrobu. Iba malý zlomok je za poplatok, ale na to hosťa barman upozorní. Pri každom bare sú samozrejmosťou miešané nápoje alkoholické i nealkoholické. Špeciálne sa nám páčil bar na móle - plne vybavený a hlavne pracoval minimálne do polnoci, výborné občerstvenie po nočnej prechádzke. Počas akcií v amfiteátri - pochopiteľne ich bolo menej - je po ruke plne funkčný bar a hostia si môžu vybrať samoobsluhu alebo donášku ku stolu. Vyskúšal som aj saunu a turecký kúpeľ. Keďže bolo horúco, návštevníkov bolo pomenej, ale všetko perfektne fungovalo. Pretože sme v krajine, kde je veľa moslimov, vypadla z klasických pravidiel sauny povinnosť návštevy bez plaviek. Všetky miestnosti sú plne presvetlené (okrem parnej sauny), takže sa trocha stráca súkromie. A trocha dvakrát off-topic. Boli sme s F...... a aj keď sme zažili už všeličo, s takou starostlivosťou od všetkých troch delegátok agentúry sme sa ešte nestretli. Hlboká poklona dámam. No a každoročná ponosa, ktorá sa ale nestretne s pochopením. Lietadlo lieta na trasách Bratislava-Larnaca-Košice-Larnaca-Bratislava, takže rekreanti z Bratislavy majú k dispozícii o 10 - 12 hodín viac ako my východniari. Konkrétne teraz - z Košíc odlet o 19:00, príchod do hotela o cca 1:15 po polnoci. Samozrejme, už sme minuli prvý deň, ktorý sme vlastne prežili doma. Odchod z hotela o 11:15. Bratislavčania prišli do hotela cca o 16:30 a odchádzali po 19 hod. Mali teda k dispozícii prakticky celý posledný deň. Už som zažil aj dovolenku s odchodom z hotela o 2 ráno, príchodom do Košíc cca o 8:30. Keď sa naozaj nedá nič urobiť s letmi, tak by sa tento rozdiel mal odzrkadliť aspoň na cene zájazdu.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely od CK Firo Tour

Kemer Barut Collection recenzie 100%

Kemer Barut Collection

Turecko - Kemer - Kemer

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe50%

Čistota izieb50%

Personál100%

Pomer ceny a služieb50%

zobraziť recenzie
Merit Crystal Cove recenzie 100%

Merit Crystal Cove

Cyprus - Severný Cyprus - Alsancak

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Atlantica Mikri Poli Crete recenzie 95%

Atlantica Mikri Poli Crete

Grécko - Kréta - Analipsi

+

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Gypsophila Holiday Village recenzie 94%

Gypsophila Holiday Village

Turecko - Alanya - Okurcalar

+

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe73%

Čistota izieb83%

Personál100%

Pomer ceny a služieb76%

zobraziť recenzie
Limak Lara de Luxe & Resort recenzie 94%

Limak Lara de Luxe & Resort

Turecko - Antalya - Kundu

+

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe13%

Čistota izieb16%

Personál100%

Pomer ceny a služieb16%

zobraziť recenzie
Mayor Capo Di Corfu recenzie 93%

Mayor Capo Di Corfu

Grécko - Korfu - Kavos

+

Kvalita izieb96%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál96%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Sherwood Greenwood Resort recenzie 93%

Sherwood Greenwood Resort

Turecko - Kemer - Goynuk

Kvalita izieb94%

Intenzita hluku v izbe67%

Čistota izieb67%

Personál94%

Pomer ceny a služieb72%

zobraziť recenzie
Irene Palace Beach Resort recenzie 92%

Irene Palace Beach Resort

Grécko - Rhodos - Kolymbia

Kvalita izieb86%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Ali Bey Club Manavgat recenzie 91%

Ali Bey Club Manavgat

Turecko - Side - Kizilagac

+

Kvalita izieb88%

Intenzita hluku v izbe87%

Čistota izieb92%

Personál97%

Pomer ceny a služieb84%

zobraziť recenzie
zobraziť viac hotelov
Pridať recenziu