94%
Hodnotenie
94%
Hodnotenie
Španielsko Španielsko
 Španielsko, Andalúzia - Costa de Almeria, Roquetas de Mar  Španielsko, Andalúzia - Costa de Almeria, Roquetas de Mar

Hotel Zoraida Park & Garden Resort recenzie 

Hotel Zoraida Park & Garden Resort recenzie 

2:50 h
22 °C
22 °C
17 °C
618 €
618 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 100 %
Poloha 83 %
Šport a zábava 83 %
Izby 100 %
Strava 100 %
Personál 100 %
94%
Celkové hodnotenie
47 recenzií
Štefánia
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 01.10.2017 Prečítané 2250-krát
63 %
Hotel je rozľahlý, s toboganmi pre deti, bazénom, strava dobrá, každý si vyberie. Prekvapilo ma podnebie, v strede júla žiadne horúčavy, stále povieval vietor, hlavne pri mori, teploty okolo 29-30 stupňov, žiadne dusno. Večer k animáciám potrebné si obliecť sveter, animačné programy výborné každý večer, najprv pre deti, potom pre dospelých. Bazén s morskou vodou čistý, udržiavaný, pre deti takisto. Kuchyňa čisto, žiadny zápach (čo ma prekvapilo), čašníci vám prinesú fľaškovú colu, sprite, fantu, pivo, víno... to bolo super. Žiadne tlačenice ani pri all inclusive bare počas celého dňa. Pre decká zmrzlina, nanuky, nápoje... Hotel vhodný hlavne pre rodiny s deťmi. Jedno, čo ma zarazilo, bolo to, že v cestovke sme si zaplatili dosť draho izbu s výhľadom na more a v hoteli nám dali izbu s výhľadom na bazén a protiľahlý hotel. Keď som išla izbu po dlhom čakaní vymeniť, tak na mňa dosť nepríjemne vyskočila česky hovoriaca sprievodkyňa, že jejich kancelář jiný typ ubytování neposkytuje, čo ma zarazilo a ukázala som jej príplatok, ktorý som za túto izbu zaplatila. Takže dosť nepríjemným spôsobom mi izbu napokon vymenili, ale na izbu sme museli čakať celý deň. To bola tá nevýhoda, lebo na hotel prídete skoro ráno a ubytovaní ste až okolo 15:00 hod. A keď ste tam s malými deťmi, ktoré sú hladné, smädné, nevyspaté, tak to je super. Umožnia Vám ísť až na obed a raňajky vraj máte od hotela grátis. :) Za to čakanie. Na pláži si musíte ležadlá zaplatiť, ale oplatí sa to na celý týždeň a máte stále rezervované tie isté ležadlá a len pre Vás. Dve ležadlá a slnečník stoja asi 42 eur na 7 dní. čítať celú recenziu
Katarína
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 06.09.2017 Prečítané 2035-krát
83 %
Hotel krásny a čistý, izby pekné, upratovanie bolo trošku slabšie, strava vynikajúca menší výber, ale zato veľmi chutná a vhodná aj pre menšie deti. Pláž čistá, každé ráno uprataná. More vynikajúce, trošku väčšie vlny, vstup do mora vhodný skôr pre väčšie deti. Personál vynikajúci. čítať celú recenziu
Marcela
Termín pobytu: Jún 2016 Recenzia pridaná 17.10.2016 Prečítané 1898-krát
83 %
Hotel veľmi pekný, čistý a udržiavaný, vhodný pre deti. Príjemný personál, chutné jedlo. Nemám nič, s čím by sme boli nespokojní. Boli sme s 3 ročným synom, možnosti pre deti naozaj v poriadku. Kto ale očakáva luxus, určite ho nenájde, no s tým hotel nejako neurážam, naozaj zodpovedá popisu CK a tiež cene, za ktorú sa predáva. Je tam pekne, odporúčam. čítať celú recenziu
Petra
Termín pobytu: Sep 2016 Recenzia pridaná 17.10.2016 Prečítané 1127-krát
70 %
Transfer z letiska trval necelu hodinu, hotel velmi pekny, udrziavany, cisty, izba bola super! Pozitivne hodnotim taktiez areal hotela, velky bazen, more bolo tiez pekne. Najvacsie minus davam obsluhujucemu personalu, ktory absolutne nevedel po anglicky (zakladne veci ako: drink bez ladu, ruzove vino, miesto ladovej kavy sme dostali viedensku). Dohovorili sme sa jedine na recepcii. Strava bola chutna, ale na moj vkus maly vyber jedal, po 3 dnoch sme uz boli objedeni. Hotel by som odporucila skor pre rodiny s detmi, v okoli sa moc nedalo kam ist, ale urcite odporucam vylet do mesta Granada spojeneho s vyletom na Alhambru. :-) čítať celú recenziu
Dvolenkár
Termín pobytu: Sep 2016 Recenzia pridaná 27.09.2016 Prečítané 1378-krát
50 %
Autobusom od letiska sme išli necelú hodinu. Ubytovaní sme boli hneď po príchode. Izba čistá, veľké plus nadmieru široké postele, v kúpeľni po príchode malá zubná kefka s mini pastou + telové mydlo dopĺňané každý deň. Výmena uterákov a posteľného prádla bola sporadická, určite nie každý deň. Rezort obrovský, obývaný väčšinou rodinami v čase nášho pobytu s deťmi od kojeneckého veku až po predškolský. Strašne veľa španielskych rodín a cez víkend úplná záplava španielskymi rodinami. Vyslovene hotel pre rodiny s deťmi, určite neodporúčam pre mladých, nakoľko v okolí nie je nič na zábavu, večerný program obmedzený viac menej len na hudbu do 24.00 hod, ale tancovať nemôžete, pretože by ste pošliapali deti, ktoré tam poskakujú až do záverečnej. Disco bar v suteréne vo veľkosti cca 10 m2 obdobne preplnený deťmi v predškolskom veku v pohode až do záverečnej t. j. do 02.00 hod. Čistota v samotnom areáli nie je na vysokej úrovni, ešte v doobedných hodinách preskakujete po zemi porozhadzované plastové poháre z predchádzajúceho dňa ako aj preplnené popolníky, na ktoré natrafíte hocikde na zemi. Nikto od skorého rána nemaká, majú na všetko čas. Celý areál (dlažba na chodníkoch) bol čistený vodou až 1 x za náš 11 dňový pobyt, čo kvôli hygiene nie je bohviečo prihliadnuc na fakt, že v širšom okolí bazéna je UMELÝ TRÁVNIK, čo ma nepríjemne prekvapilo. A bazén v časti Garden so slanou vodou mal počas celého pobytu teplotu vody od 20-23 stupňov! Studenšia voda ako v mori. čítať celú recenziu
Erika
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 12.07.2016 Prečítané 1184-krát
90 %
Krásny hotel, perfektné služby, veľká spokojnosť. Strava perfektná, pláž krásna udržiavaná, okolie fajn, bolo sa kam ísť prejsť. A samozrejme krásne výlety, Španielsko je krásna krajina so zaujímavou históriou. Určite sa sem niekedy rada vrátim. Hotel na úrovni aj pre náročnejších klientov. čítať celú recenziu
Ján
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 02.10.2015 Prečítané 1171-krát
83 %
Hotelový areál bol veľký, čistý, upravený, vhodný pre deti, ale aj iných hostí. Mal skvelý detský aquapark, celkom dobrý večerný program a výbornú stravu. More nás príjemne prekvapilo. Podľa recenzií malo byť studené, ale naopak, bolo teplé a deti sa v ňom častejšie kúpali ako v bazénoch. Pláž síce štrková, ale v mori jemný piesok, bez kameňov a vôbec nie hlboké, vhodné aj pre deti. S ubytovaním, transferom nebol žiadny problém. Izby pekné, čisté, vždy upratané. All inclusive super - pivo, víno, alkohol, miešané drinky všetko v skle, žiadne plastové poháre. Stolovanie na vysokej úrovni a strava vynikajúca - európska, ale aj španielska, množstvo morských plodov. Okolie taktiež čisté, letovisko pekné - odporúčame pozrieť si pevnosť Sv. Anny a býčiu arénu. V mestečku množstvo barov, reštaurácií, obchodov. Boli tam aj stredoveké trhy - krásne, s príjemnou atmosférou. Odporúčame požičať si auto. My sme ho využil na návštevu NP Cabo de Gata - nádherné skalné pobrežie s plážami s vulkanickým pieskom. Super bola aj Maurská pevnosť v Almeríi - ale mesto nič moc. Celkový dojem - spokojnosť. čítať celú recenziu
Monika
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 30.09.2015 Prečítané 557-krát
93 %
Hotel bol čistý, útulný. letiska to bolo cca. 30min. Hneď nás ubytovali. Strava a areál boli super vhodný pre rodiny z deťmi. Do mora to bolo cez promenádu. Pláž bola čistá, akurát za ležadlá sa platilo a bolo málo atrakcii na pláži. Myslím tým napr. banán, padák a pod. jediné, čo tam bolo, bol vodný bicykel. Do centra to bolo cca 10min. pešo. čítať celú recenziu
Tatiana
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 26.08.2015 Prečítané 740-krát
97 %
Hotel vhodný hlavne pre rodiny s deťmi. Cesta z letiska do hotela trvá cca hodinu. Ubytovanie prebehlo rýchlo a bez problémov napriek tomu, že sme prišli okolo 23:30. Hotel síce nie úplne v centre mesta, no dá sa tam ísť autobusom/taxíkom za rozumnú cenu. Areál je čistý, udržiavaný napriek tomu, že v hoteli je okolo 1000 turistov. V bazéne pri hoteli Garden je morská voda, pravidelne sa tam cvičí, športuje. V bazéne s toboganmi je obyčajná voda. Animácie super (vrátane miniklubu a minidisco). Animátori sa naozaj snažia. Nedajte sa odradiť že hotel má "iba" 4 hviezdičky, pretože zodpovedá 5-hviezdičkovým napr. v Tunisku alebo Turecku. čítať celú recenziu
Petra
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 19.08.2015 Prečítané 797-krát
73 %
Veľký komplex, ktorý je viac charakteristický pre Turecko. V niektorých častiach zodpovedal 4*, v niektorých by som mu dala skôr 3*. Chodby na poschodiach málo udržiavané, na kobercoch občas smeti, gauče na recepcii otrhané. Je tam vyše tisíc hostí, hlavne rodiny s deťmi, čiže, stále živo. čítať celú recenziu
Rudo
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 09.07.2015 Prečítané 1041-krát
63 %
Hotel bol čistý. Personál v poriadku, ale za tie peniaze to nestálo. Treba povedať, že Roquetas de Mar je diera - a je v ňom ťažká nuda. Pre rodiny s malými deťmi to môže byť dobrá voľba (bazén, tobogan, plavčíci). Pri všetkých hotelových bazénoch je dostatok ležadiel (to aj kompenzuje nie práve najlepšiu pláž - hlavne v septembri je to more na kúpanie už nevhodné - veľké vlny, vietor). Strava v hoteli bola v poriadku. Čistota v reštaurácii zodpovedala stereotypom o Španieloch :). čítať celú recenziu
Banby
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 15.04.2015 Prečítané 1819-krát
100 %
Zažili sme nádhernú rodinnú dovolenku pri mori v Andalúzii. Hotel sa nachádzal pri nádhernej, dlhej a širokej pláži s možnosťou prechádzok po pešej promenáde, ponúkal kvalitné all inclusive služby, deťom ponúka zábavu a dospelým bohatý animačný program. čítať celú recenziu
Ivana
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 11.07.2014 Prečítané 3113-krát
97 %
Hotelík- veľký, pre rodiny s deťmi a mladých ľudí, ktorým nevadia deti. Strava všehochuť a naozaj výborná na vysokej úrovni s veľkým výberom. Personál ochota, vždy upratané. V hoteli neexistuje 1 L vody a dosť, 1 L vína a dosť. Jete a pijete, kým neprasknete. Pri obede a večeri si môžete vybrať nápoj. Prinesie celú fľašu vína, piva, vody, sektu. na AL. Diskotéka: AL do 02:00- výborné! Osobne som v lepšom nebola a to som už bola kade - tade. Všetko originály nápoje, žiadne lacné sirupčeky. Pepsi - fľašová - reštika. Výber zmrzlín, zákuskov, ovocia, chipsi, croasanty, olivy, oriešky: jedlo čerstvé. Mäsité, bezmäsité, ryby, šaláty, zelenina, ich šunka, morské plody, čokoládová fontána. Animácie v hoteli - super. Večerný program, každý deň - super. Naozaj vysoká spokojnosť. ODPORÚČAM! čítať celú recenziu
Ľudmila Š. Bratislava
Termín pobytu: Máj 2013 Recenzia pridaná 22.06.2013 Prečítané 1415-krát
100 %
Krásny hotel,výborná strava,mily personál,rozhodne doporučujem či už rodinám s detmi o ktoré je tm priam vynikajuco postarané,ale aj bez detí.Skrátka je to hotel kde si naozaj oddýchnete rozhodne doporučujem čítať celú recenziu
zuzana , Púchov
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 10.08.2012 Prečítané 1862-krát
84 %
My sme boli v hoteli Evenia Zoraida Park od 1.-12.7. Veľmi sa nám páčilo. Hotel a služby sú porovnateľné s 5* hotelmi v Turecku. Tento odporúčam najmä pre rodiny s deťmi. je tam krásny vodný park pre deti, večerné animácie (flamenco show, kúzelník, každý deň diskotéka pre deti...)Dokonca naše deti za 2 dni nacvičili predstavenie - muzikál aj s ostatnými deťmi zo Španielska, Anglicka a všetci si rozumeli, boli zlatí. Veľká vdaka patrí aj CK za bezproblémový priebeh dovolenky včetne cesty a ešte chcem pochváliť šikovnú animátorku, niekedy tam mala hromadu detí a bola na ne sama. čítať celú recenziu
Petra, Jarok
Termín pobytu: Máj 2012 Recenzia pridaná 23.06.2012 Prečítané 2660-krát
89 %
odporúčam krásna krajina...ubytovanie super možem každemu odporúčat my sme si to velmi užili čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia