Covid-19 v Španielsku: Vstup a návrat voľný
81%
Hodnotenie
81%
Hodnotenie
Španielsko Španielsko
 Španielsko, Andalúzia - Costa de Almeria, Aguadulce  Španielsko, Andalúzia - Costa de Almeria, Aguadulce

ALEGRIA Hotel Portomagno recenzie 

ALEGRIA Hotel Portomagno recenzie 

2:50 h
23 °C
23 °C
19 °C
cca 0:30 h
cca 0:30 h
716 €
716 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 9 %
Celkový dojem 69 %
Pláž a more 84 %
Izby 77 %
Strava 72 %
Personál 69 %
81%
Celkové hodnotenie
18 recenzií
Janka
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 21.08.2017 Prečítané 301-krát
57 %
Hotel potrebuje rekonštrukciu. Na ubytovanie sme museli čakať skoro pol dňa. Bazény sú čisté, ale málo ležadiel. Animácia až vo večerných hodinách a aj to v španielskom jazyku. Jedlo dobré, bohaté. Pláž čistá, pekná, ale obrovské vlny. Fúka tam stále vietor. čítať celú recenziu
Marti a Peťo
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 09.06.2015 Prečítané 1447-krát
80 %
Celkovo hodnotím hotel veľmi dobre. Boli sme tam na 12 dní a boli sme so všetkým spokojní. Personál milý, vždy úslužný, izby čisté, každý deň upratané aj uteráky menili pravidelne. Strava bola chutná, vždy bolo z čoho vyberať. Poloha hotela je tiež výborná, priamo pri krásnej piesočnatej pláži (s prímesou drobných kamienkov), ktorú od hotela oddeľuje len jednosmerná cesta. Vedľa cesty je dlhá promenáda, kde predávajú šperky, oblečenie, rôzne suveníry. proste všeličo možné. Bazény boli vždy čisté, len ležadlo si bolo treba obsadiť už ráno. Jedine nám chýbalo, že ležadlá na pláži boli iba za poplatok. Mestečko Aquadulce je fakt veľmi príjemné, boli tu nákupné možnosti aj miesta na posedenie, ale nie je až také rušné ako väčšie mestá. Samozrejme, nemôže sa porovnávať s Dubajom ale všetko bolo super, nikdy sme sa nenudili aj sme si príjemne oddýchli. čítať celú recenziu
Jozef
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 16.09.2014 Prečítané 1888-krát
87 %
Takže na úvod by som uviedol, že za cenu Last minute všetko odpovedalo. Čo sa týka lokality, tak netreba sa báť toho, že hotel je vzdialený 15 km od letiska, vzdušný priestor vôbec neruší, tých 7 letov denne. K samotnému hotelu: Táto 12-poschodová "rároha" na prvý pohľad vzbudzuje dojem, že tam bude 1000 ľudí, ale zdanie klame. Nejako sa to tam postrácalo. Samotná stavba hotela je možno staršia, ale nám to vôbec neprekážalo. Hotel dobrý! Takže rozmaznaní Slováci: V recenziách som sa dočítal o tomto hoteli ako bolo všetko zlé, aká zlá strava, nuda, bez života a zábavy, nebola diskotéka, negatíva ohľadom lokality, slabý signál WI-FI, teplé pivo, a podobné bláboly od nejakých rozmaznancov, ktorý prišli zrejme na dovolenku hodnotiť hotel a nie užívať si krásne slnečné a teplé počasie, more, opaľovanie, inú mentalitu a proste zabudnúť na každodenné povinnosti, starosti a stresy, čo by malo byť na dovolenke samozrejmosťou, ale nie... kritika, kritika. Vyhľadávanie negatív. Prečo oddych. ,, poďme hľadať chyby". Toto slovač vždy vedela dokonale. Ak hľadáte miesto, kde to žije a toto miesto je ozaj skôr smerované na oddych a relax, tak choďte doma na diskotéku, kvôli nej nie je potrebné chodiť k moru. Nevravím, že nemám aj ja svoje výhrady na určité veci alebo žeby mi naozaj nič nevadilo, to nie, ale snažím sa byť objektívny! Ľudkovia, netreba sa báť a navštívte toto miesto, budete spokojní a oddýchnutí ako my. Bolo fantasticky! Ozaj. čítať celú recenziu
Skoro cyklista
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 03.08.2014 Prečítané 1181-krát
50 %
hotel mohol vyzerať dobre keď bol nový (za komunistov), čiastočne zrekonštruovaný. podľa mňa neodpovedá 4 hviezdam. Výmena uterákov až na vydupanie u recepcie. WIFI - otrasná -slabý signál-kapacitne nezvláda toľko ľudí. Panoramatický výťah je len na fotke! nefunguje(odpojený-uzavretý ). Na recepcii problém dorozumieť sa anglicky, asi dvaja z ôsmich (v noci bez šance). bazény OK(stále plno ale za to nemôže hotel). Fitnes dobre vybavené. Jedáleň v suteréne, žiadne okná na otváranie. Animácie(španielske pesničky, animátorky boli skôr pre Španielov . čítať celú recenziu
Evicka
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 11.07.2014 Prečítané 1135-krát
80 %
Boli sme s priatelom na 12 dni - termin od 28. 6. -09. 07. 2014... a na rovinu, vybrali sme si asi najlepsi mozny termin, aky sa dal, pretoze asi cca prvych 8 dni bol hotel poloprazdny a vsetko bolo perfektne, posledne 4 dni bol hotel natrieskany a vsetko trvalo o dost dlhsie, ale ak ste trpezlivy, tak ziadne negativa nema, hotel ma 14 poschodi, je to ta najvysia budova asi pri pobrezi a je krasny vyhlad na more, myslim, ze kazda izba ma vyhlad, aj ked niektore len z boku, ale maju. :) čítať celú recenziu
Supka
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 29.06.2014 Prečítané 1182-krát
50 %
Hotel sa nachádza kúsok od pláže, 15 minút od letiska v Almerií. Samotné Aguadulce je malinke stredisko s nepeknými novostavbami, poloprázdnymi barmi a reštauráciami. Krajina v okolí je suchá a kamenistá, dojem ešte dotvárajú príšerne vyzerajúce fóliovníky. V okolí teda nie je naozaj čo robiť. Pláž aj more sú čisté, ale v júni dosť studené a sú tam veľké vlny. Žiadne možnosti športu alebo zábavy. 10 minút od Aguadulce je Roquetas de Mar, kde je to o niečo lepšie. Samotný hotel bol plný ukričaných Španielov a nižšej strednej triedy zo západnej Európy. Wifi na prízemí. Bazény nevábne. Kuchyňa bola príšerná - jedla bolo veľa, ale bez chuti, mdlé a dosť nezdravé - hranolky, vyprážané jedlá. Ovocia a zeleniny bolo dosť, ale často bolo v zelenine zbytočne pridané údeniny. Personál nepríjemný, žiaden úsmev alebo ochota ako spred 20tich rokov. Andalúzia samotná naozaj krásna, ale Aguadulce a Porto magno len na prespanie. čítať celú recenziu
Iv-
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 11.09.2013 Prečítané 1317-krát
57 %
Hotel už ma svoju slávu za sebou, možno pred 20 rokmi bol na vysokej úrovni, ale teraz len prežíva. Niektoré poschodia sú zrekonštruované. Pri bazénoch sa vždy nájde aké to miesto. Hotel má wifi, disponuje 2 barmi, kde podávajú drinky určené pre AI hostí - t.z. nealko nápoje z lidlu ako freewaycola :P, víno ktoré nalievajú z plastových fliaš a podľa mňa riedia vodou /nemožné sa ani pripiť z neho :D/. čítať celú recenziu
Katarínas
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 02.09.2013 Prečítané 1154-krát
47 %
Priemerná dovolenka. Hotel, ktorý nevie robiť biznis, služby na veľmi nízkej úrovni. Žiadna ochota z radov personálu. Hotel má len časť platiacich klientov ALL INCLUSIVE. Odporúčam pre dôchodcov, celkom tichá lokalita, ale spĺňa účel oddychu. Žiadna zábava pre mladých. čítať celú recenziu
katarina dall igna
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 23.08.2013 Prečítané 1181-krát
57 %
izby mozu byt, ale pozor v hoteli je asi sest druhov izieb, bazeny spinave, nenasla som za celu dovolenku odvahu okupat sa v nich, co musim vyzdvihnut, tak bolo jedlo a more. delegat viktor drzal bobrika mlcania , neviem, naozaj nie su schopnejsi ludia, aby robili delegatov, smutne. čítať celú recenziu
Alenka
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 15.08.2013 Prečítané 1140-krát
87 %
Zacnem poznamkou k tym negativnym prispevkom. Urcite to pisali vecni stazovatelia, ktori sa budu stazovat vzdy a na vsetko. Ked chceli teplu mocku, nemali ist do Spanielska. Kritizovat to, co inym vyhovuje je fakt blbost. A teraz k veci. Bola to moja prva dovolenka v Spanielsku a hodnotim ju vysoko pozitivne. Boli sme s priatelom spokojni asi so vsetkym. Strava nam veeeelmi chutila (mne najma rizoto s krevetami) a navyse bola pestra. Izba bola presne taka ako v katalogu, s vyhladom na more a kazdy den nam ju upratali. Na plazi sme mali hrubozrny piesok, aj male kamienky. More vyborne osviezi, ma prijemnu teplotu aj v septembri. Velmi sa nam pacila promenada s mnozstvom stankov, kde sme nakupili darceky pre nasich priatelov a rodinu. Naozaj sme s pritelom nemali ziadne vyhrady. Nie sme narocni, ale na kvalite si potrpime. Hotel Porto magno urcite splnil nase ocakavania. čítať celú recenziu
Dominika
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 02.08.2013 Prečítané 3551-krát
100 %
Chcela by som reagovať na nižšie uvedené recenzie, a to preto aby to ostatných, ktorí sa tam chystajú neodradilo. Dovolenku v hoteli Porto Magno by sme si určite zopakovali. Mali sme delegáta Viktora, ktorý bol veľmi ochotný a o všetko sa bez problémov postaral od nášho príchodu až po odlet domov. Španielsko je nádherná krajina, ktorá sa nedá porovnať s krajinami typu Egypt, Tunisko a Turecko. Vrelo odporúčam. čítať celú recenziu
Zuzana Kvaskova
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 30.07.2013 Prečítané 1479-krát
37 %
Hotel bol spinavy, v izbe plno prachu, jedlo neochutene, ovocie bez chuti, takmer ziadne kolace. Az na vybornu ryzu v mlieku. Jedinou zachranou boli fakultativne vylety, ktore zabezpecovala slovenska cestovka. Vynikajuca bola aj delegatka. Celkove hodnotenie dobre, ale len vdaka vyletom. čítať celú recenziu
Peter Bartoš
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 28.07.2013 Prečítané 1266-krát
67 %
Hotel nás sklamal, nezaslúži si 4*. Je drahý hlavne v sezóne. Hotel bol počas nášho pobytu v rekonštrukcii, čo bolo trochu rušivé. Pri bazénoch a plážovom bare nebol pravidelne udržiavaný poriadok, špinavé lehátka. Animátorov sme videli len sem-tam, nekonali sa žiadne akcie pre deti, ani dospelých. čítať celú recenziu
Lucia
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 24.07.2013 Prečítané 1442-krát
40 %
Hotel veeelmi zanedbany a spinavy. Smrad pri vstupe do jedalne bol katastrofa. Raz nam na ranajkach lietal netopier po restauracii. Boli sme s 9 mesacnou dcerkou, v hoteli sme boli od 9, 00 ubytovali nas o 12, 45 nedali nam ani detsku postielku na izbu, az ked sme si ju vypytali. Izby celkom upratane wifi len do 4 teho poschodia. Personal sa celkom dal, ale ochotni moc neboli. Podpisovanie blockov nas zarazilo a neochota tak isto. V oblasti nic moc atrakcie, isli sme do akvaria ale za tie prachy to nestalo. Uteraky za poplatok 1, 50€ plus zaloha 10€ a pri kazdej vymene opat 1, 50€, co sa mi zda na hlavu. Na recepcii spina okna neumyte. Plaz bola pisana hrubozrny piesok a bol to strcisko. Voda bola studena a domaci nemaju ziaden chochmes, ak si nechate rozostup 1, 5 metra tak sa vam tam bez hanby nasackuju a nemate ani kade prejst do mora. Najviac, co nas zarazilo bolo ze vzhladom na to, ze sme mali dieta a chceli sme vecer travit cas na terase, tak sa nedalo lebo vypinali osvetlenie na terase z nejakeho neznameho dovodu svietilo hodinu a potom ho vypli. Takze sme si na dovolenke za niekolko tisic svietili telefonom na sudoku. No otras. Viac by sme tam nesli ani zadarmo. Jedlo sa opakovalo hadam kazdy den, neslane nemastne, zelenina nedozreta, vysusena. Dezerty boli pocas 12 dni tie iste tri druhy plus zelatiny. K bazenom sme ani nechodili lebo tam bolo vsetko spinave tak sme radsej chodili do studeneho mora. Po tejto dovolenke sme zhodnotili, ze uz nebudeme vymyslat a pojdeme do osvedceneho egypta, kde maju k vam aspon nejaku uctu a su ochotni. čítať celú recenziu
Novák Ján
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 10.07.2013 Prečítané 1794-krát
50 %
Postkomunistický hotel. Na 4 hviezdičky katastrofa. personal otrasny. zážitok na, ktorý nezabudnete. podpisovanie účteniek pri all inclusiv prinajmenšom neštandardne. prestavba hotela počas dovolenky nič ukľudňujúce. po 24:00 na hoteli nič ani nemuknite inač na Vás zavolajú policajtov. čítať celú recenziu
Roman
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 24.06.2013 Prečítané 1563-krát
57 %
Hotel už má svoje obdobie slávy dávno za sebou,je 12 poschodový. Tri poschodia z hotela su zrekonštruované, ale nie pre Slovákov. Má 5 bazénov a špinavé lehátka. Areál pre deti je neudržiavaný (hrdzavé húpačky, drevený domček už má svoj vek, stačí len natrieť!!! Animátor pre deti počas pobytu nebol.Bazény sú čiastočne udržiavané, pokiaľ nenafúka vietor špinu do bazénov ktorú priebežne nečistia. Ubytovanie: bežný štandard,cestovka uvádza 4+,ja by som hodnotil ubytovanie a služby chyžných tak max.3. Hned po príchode sme menili izbu bol smrad od záchodu, ďalšia izba mala hrdzavý odtok umývadla a plesnivé hlavice sprchy. Keď bol hotel viac obsadený kolabovali výťahy. Chyžná sa moc netrhala, pokiaľ videla že máme postele ako tak poukladané tak sa ich nedotkla a neuložila ich ako sa na 4* patri. Čisto bolo, uteráky menili len pokiaľ sa hodili do vane, ale je to tak uvedené na informačnej karte. Strava: Na raňajky tie iste šunkové salámy, jeden druh sladkého plátkového syra, chyba obyčajné maslo, vajicka neslané, parky , klobása, slanina. Obed nie že by bolo málo ale niekedy sa nedalo nič vybrať. Všetko jedlo bolo neochutené , ryža aj cestoviny (jeden druh) neslané a rozvarené, bravčové teľacie a kuracie mäso sa menilo s rôznymi neidentifikovateľnými šťavami,ryby a mäso na prírodno bez soli a korenia,zelenina len šalát,uhorka cibuľa mrkva niekedy olivy a rajčiny nedozreté, sladké nejaké rolády, puding, zmrzlina komunálna v téglikoch. Šaláty 2 druhy - zelenionový + majonézový, vajce na tvrdo, sardinky prilohy - hranolky, varené zemiaky, fazuľka, špenát, ryža. služby hotela: boli 3 bary - jeden pri recepci, pri bazénoch a pri jedálni. Ak ste zvyknutí načapovať si sami akýkoľvek nealko nápoj, kávu, pivo, víno tak na to zabudnite. Neboli žiadne voľne prístupné nápoje. Pri raňajkách bol čaj kava a džús, ale pri obede a večeri vás obslúžil čašník a dal vám iba nápoje ktore si objednáte. V baroch to fungovalo tak, že ste mal zoznam all inclusive nápojov a z toho ste si vyberal. Potom barman vytlačil po každej vašej konzumácii paragon a dal vám ho podpísať, vraj pre vnútornú potrebu hotela. Kávu robia vynikajúcu. Čerstvo zomletá zo stroja. Je možnosť využit welnes v hotely. Personál: Keby vedeli aspoň trochu po anglicky, bolo by to velké plus. No keďže je hotel ponúkany najmä Španielom ešte sa nestihol prispôsobiť. Pláž pekna, udržiavaná dlhá kamienkova so sprchami, lehátka za poplatok, more mierne, niekde je hneď pri brehu kamenité dno. Počas našho pobytu bolo studené. Žiaľ žiadne plážové atrakcie. Výlety: Alméria-Alcazaba autobusom za 1,25€ na osobu, Gibraltar okolo 70€ (pozor na opice), Sierra Nevada okolo 60€, Granada 66€. Celkový dojem: Andalúzia nás trochu sklamala, najmä hotelom ktorý si nezaslúži 4*. Je drahý hlavne v sezóne. Je to pekná krajina najmä na cestovanie ( Sevilla, Cordoba), alebo sme si vybrali slabšie letovisko. čítať celú recenziu
BJ, Piešťany
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 30.01.2013 Prečítané 2397-krát
85 %
Boli sme veľmi spokojný. Prileteli sme do Almerie, trasfer bol veľmi krátky (super výhoda), hotel je pri krásnej pláži, pestrá a chutná strava, dostatok nápojov, možnosť využitia služieb, ktoré ponúka hotel. &boli sme aj na výletoch, výhoda je, že sú organizované so sprievodcom, spoznali sme nové miesta (Granada, Alhambra, Gibraltár). Pochvaľovali si aj rodiny s deťmi, ktoré tam boli, je tam dobrá klíma, je horúco ale nie až tak veľmi. čítať celú recenziu
silvia, bratislava
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 29.11.2012 Prečítané 1487-krát
76 %
Letovisko Aguadulce pre nas velmi tiche, malo turistov. Par kilometrov sa nachadza obchodne centrum Gran Plaza, kde sa nachadzaju znackove veci. Suveniry tu ale nekupite. Letovisko odporucam hlavne tym, ktori si chcu vyslovene oddychnut a relaxovat. Tyzden pobytu nam uplne stacil. Este sme si ho spestrili vyletmi Granada, Almeria. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia