72%
Hodnotenie
72%
Hodnotenie
Španielsko Španielsko
 Španielsko, Andalúzia - Costa de Almeria, Roquetas de Mar  Španielsko, Andalúzia - Costa de Almeria, Roquetas de Mar

ALEGRIA Colonial Mar recenzie 

ALEGRIA Colonial Mar recenzie 

2:50 h
22 °C
22 °C
17 °C
476 €
476 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 58 %
Poloha 73 %
Šport a zábava 48 %
Izby 82 %
Strava 60 %
Personál 72 %
72%
Celkové hodnotenie
24 recenzií
Karolina
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 30.10.2013 Prečítané 1197-krát
93 %
Dlho sme sa rozhodovali pre Andaluziu aj preto, ze nas viaceri odhovarali od mora - vraj bude studene. Cuduj sa svete - nebolo. Deti a aj my dospelaci sme si ho uzili dosytosti. Dovolenka splnila nase ocakavania a uzili sme si ju ako sa hovori, na plne gule :). Deti si uzili mora - vsak preto sme sem isli ale nepohrdli ani bazenom. Animatori boli super - detom sa pacilo a to je podstatne. Nedaleko je aj morske aquarium - urcite zajdite - oplati sa. čítať celú recenziu
Karolina
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 24.10.2013 Prečítané 1531-krát
73 %
Prijemny hotel s rozsiahlym arealom a krasnou zahradou a bazenmi, od krasnej piescitej plaze ho deli iba promeda, po ktorej sa da dostat do zivsieho centra. Kusok od hotela bolo nakupne centrum :) Spanieli maju vybornu kuchynu takze strava bola na jednotku. čítať celú recenziu
Eva
Termín pobytu: Sep 2012 Recenzia pridaná 28.09.2013 Prečítané 1180-krát
57 %
Hotel aj strava priemerné, pred výletom raňajky a balíčky na výlet úbohé, žiadny animačný program ani cez deň, ani večer, žiadna hudba pri bazéne, jednoducho nuda, do mora počas pobytu vypúšťali nejaký odpad z rieky. Delegátka podpriemerná, poskytovanie informácii bolo nepravdivé. čítať celú recenziu
Taly
Termín pobytu: Aug 2011 Recenzia pridaná 18.08.2013 Prečítané 1204-krát
50 %
Hotel nezodpovedal 5* ani zďaleka. Málo lehátok pre veľa hostí. Neudržiavané okolie pri bazéne. Slabá strava. Areál o ničom. Siestuje sa tam v podstate celý deň, čiže aj keď boli trhy, tak asi len 2 hodiny. Za tie hviezdy a hlavne cenu sa to určite neoplatí. čítať celú recenziu
Martinka
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 16.08.2013 Prečítané 1444-krát
77 %
Hotel celkom v dobrom stave. Izby čisté, každý deň menené uteráky, každý deň umytá podlaha a kúpelňa, raz za pobyt vymenená aj posteľná bielizeň. Strava chutná, dalo sa vybrať. Veľký výber fakultatívnych výletov, síce trošku predražené na môj vkus, ale nikto vás na ne nenúti isť. Napríklad výlet na Gibraltar stál pre trojčlennú rodinu okolo 210 eur a diťta má ešte zľavu. Ale zážitok obrovský, oplatilo sa to za tie peniaze. čítať celú recenziu
Zuzana
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 20.07.2013 Prečítané 1291-krát
47 %
Hotel je stary slabo udržiavaný, slabý výber jedla, nedovareného a nedochuteného, celý pobyt tak robili dlažbu pri vonkajšom bare-otras, pozvolný vstup do mora je asi 4m, potom dovi-dopo-hlbočina, žiaden nočný život okolo, líšky tu dávajú dobrú noc. Zbytočne vyhodené peniaze, hotel nieje 4, 5*ale max. 2* čítať celú recenziu
Zuzana
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 12.07.2013 Prečítané 1341-krát
67 %
Izby boli čisté, aj okolie bazéna. Jedlo bolo priemerné dalo sa vybrať ale po 11 dňoch ste už nevedeli čo si dať. Bolo si ho treba dochutiť, všetko bolo k dispozícii. Výborné boli ryby a paela. K dispozícií bol dostatočný počet lehátok i slnečníkov. Nevyužívali sme iné služby hotela okrem bazéna. Boli k dispozícii tenisový kurt i stolný tenis. Určite by som nedala za dovolenku plnú sumu ako bola uvedená v katalógu, išli sme na last minut. čítať celú recenziu
Iveta
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 30.06.2013 Prečítané 1795-krát
20 %
Špinavý riad, odporná strava, hrozná obsluha katastrofálne služby ak sa budete sťažovať v CK, napríklad že nefungujú služby ako fitness alebo krytý bazén, odpovedia vám že to nie je v cene. Výhľad na more, neplaťte, lebo vás oklamú my sme mali izbu pri vonkajšom výťahu a keď sme sa ohradili že nemôžeme mať súkromie, a izbu sme si zaplatili za výhľad 60Eur, odpovedali nám, že však more v diaľke vidíme. Nenaleťte ako my veľmi dobre si prečítajte recenzie, lebo v opačnom prípade sa budete stravovať v rýchlych občerstveniach po prechádzke špinavou cestou lemovanou psími exkrementmi. Nič v blízkosti /Roqetas de mar-Andalúzia/ v hoteli Colonial mar nehľadajte nie je tam jediná kaviarnička, a jediný obchod so suvenírmi je oproti hotela /jeden je priamo pri starej recepcii/. My sa cítime sklamaní podvedení oklamaní. NEDOPOUČUJEM !!!/ani človeku kt. by som nemala rada/. čítať celú recenziu
Dana, Žilina
Termín pobytu: Máj 2012 Recenzia pridaná 06.03.2013 Prečítané 1887-krát
55 %
To, čo opisovala cestovka, to určite nie je. Najviac mi prekážala tá opustenosť hotela, večer nebolo kam ísť, prechádzať sa po opustených uličkách za hotelom bolo o ničom. Z popisu v katalógu to ale človek nezistil. čítať celú recenziu
Monika
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 21.02.2013 Prečítané 2192-krát
97 %
Veľký 5-poschodový hotel s pekným bazénovým komlexom,ktorý vyúsťuje na veľku pláž,ktorú delí plážová promenáda. Dobré a chutné španielské jedlá. za hotelom veľké nákupné centrum. Oblasť,ktorá Vám umožní pozrieť si Sevillu,Granadu a nádherné záhrady Lahambra a Gibraltár samozrejme. Starší hotel s dobrými službami za rozumnú cenu si myslím.My sme si to tam užili . čítať celú recenziu
Lili
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 20.01.2013 Prečítané 1986-krát
80 %
Až neuveriteľne široká pláž, hneď za areálom hotela. Pobrežnou promenádou sa dalo peši dostať do susedného strediska Aqulce. Krásne priezračné more. Úžasná klíma aj vďaka neustálemu vánku. Rozľahlý hotelový areál nám dával pocit voľnosti,hoci hotel samotný bol dosť veľký.izbu sme mali zariadenú jednoduchým nábytkom, denne upratovanú. Personál bol milý. V strave sa nezaprela španielska pohostinnosť, prevažovali rybie špeciality. Hotel sa nachádzal v zastavanej zóne,neďaleko bolo veľké nákupné centrum. Boli sme na nádherných výletoch v Almérii, videli sme Granadu s palácom Alhambra. Našim deťom sa páčilo hlavne aquarium s morskými živočíchmi neďaleko nášho hotela. Na Andalúziu často spomíname a radi sa sem vrátime! čítať celú recenziu
Anna, Poprad
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 25.10.2012 Prečítané 1460-krát
91 %
Dovolenka splnila moje ocakavania: hotel, plaze, krajina ako taka sa zhodovali s tym, co som si vopred nastudovala v katalogu a v bedekroch. Urcite odporucam. čítať celú recenziu
Lucia P., Bratislava
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 13.10.2012 Prečítané 1288-krát
87 %
pekna prechadzka bola po vecernej almerii, navsteva granady nezabudnutelna! boli sme aj na vylete v blizkom prirodnom parku, je tam velmi pekna plaz čítať celú recenziu
Mária, Banská Bystrica
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 19.09.2012 Prečítané 1380-krát
35 %
Totalny neprofesionalny neobjektivny vyber manazera CK, ktory zabezpecil tento chlievik pre dovolenkychtivych Slovakov a nechal ich za to este riadne zaplatit!! Rovnako neschopna delegatka. čítať celú recenziu
Barbara Č., Veľké Kapušany
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 16.09.2012 Prečítané 1089-krát
36 %
strašne som sklamaná za tolke peniaze som mohla mať luxus v egypte a ešte bi mi aj ostalo na vreckové Lutujem že som si zvolila hotel COLONIAL MAR NEODPORUČAM ! čítať celú recenziu
Lívia
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 04.09.2012 Prečítané 1167-krát
42 %
Naša skoro najdrahšia a najhoršia dovolenka ! Lepšie služby nám poskytli v Tunise v 3 hviezdičkovom hoteli . Nikdy by som nikomu neodporúčala Andaluziu ako dovolenkovú destináciu , ked sme sa rozprávali v autobuse z luďmi ktorý boli na inom hoteli ani oni nemali lepšie skúsenosti . čítať celú recenziu
Lenka, Presov
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 24.08.2012 Prečítané 1069-krát
85 %
Mne sa tam páčilo. Prívítala by som možno troška lepšiu stravu a viac lehátok pri bazene lebo s nimi bol najvacsí problem clovek, ak si neobsadil ráno okolo 8 o 10hod nemal. Lepsí výber v bare na pri pláži...hlavne co sa týka jedla a nanukov pre all inclusive. Ale inak pekne...krásna promenáda ..blízko velke nakupne centrum Grand Plaza...každý stvrtok trhy kde ste si mohli kupit super veci za lacný peniaz.Ja by som sa tam este vrátila. Ale je to len moj nazor...100 ludi 100 chuti.... čítať celú recenziu
Kristína, Závod
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 16.08.2012 Prečítané 1392-krát
45 %
Do Andalúzie som sa na dovolenku veľmi tešila, aj keď som pred známimi povedala Andalúzia, tak každý povie super. Super by možno bolo, ale v úplne inom hoteli a úplne inom stredisku. Nikdy som žiadnu recenziu nepísala, lebo nebol dôvod a ani som sa nechcela začleniť medzi ľudí, čo sa na niečo sťažujú, ale tento hotel fakt neodporúčam a kto by išiel do tohto hotela aj napriek recenziám, tak ako ja , tak dúfam, že tam nájdete niečo pozitívne a s čím budete spokojní, lebo mne sa tak nestalo. čítať celú recenziu
Iveta V., Bratislava
Termín pobytu: Máj 2012 Recenzia pridaná 15.08.2012 Prečítané 1269-krát
31 %
Nakoľko som bola na poznávacom zájazde a v tomto hoteli som na moje šťastie spala len 2 noci - neodporúčam ani najväčšiemu nepriateľovi . Na vlastnú žiadosť som bola preložená do iného hotela Porto Magno . V Porto Magno - 4 hviezdiky, na WC tiekla len vriaca voda, pláž pred hotelom ešte len upravovali. Od skorého rána navážali piesok, neustále hučanie áut a uprava pláže bágrom. Strava nezodpovedala apsolútne popisu cestovnej kancelárie. Skratka podvod na klientoch. Nikdy viac cez takúto nekorektnú cestovnú kanceláriu. čítať celú recenziu
Martin, Prešov
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 05.08.2012 Prečítané 1560-krát
36 %
Neodporúčam . Hotel zodpovedá **.......... čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia