Covid-19 v Španielsku: Vstup alebo návrat s obmedzeniami
71%
Hodnotenie
71%
Hodnotenie
Španielsko Španielsko
 Španielsko, Andalúzia - Costa de Almeria, Roquetas de Mar  Španielsko, Andalúzia - Costa de Almeria, Roquetas de Mar

Mediterraneo Bay Hotel & Resort recenzie 

Mediterraneo Bay Hotel & Resort recenzie 

2:50 h
19 °C
19 °C
17 °C
cca 0:30 h
cca 0:30 h
854 €
854 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 62 %
Poloha 75 %
Šport a zábava 67 %
Izby 69 %
Strava 79 %
Personál 71 %
71%
Celkové hodnotenie
108 recenzií
katarína
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 05.08.2016 Prečítané 635-krát
57 %
Hotel sa celkom dal,izba malá,špinavá,posteľné prádlo a uteráky proste katstrofa... na terase nebol ani priestor na pohyb, ukradli nám odtiaľ plavky, uteráky čo sa ešte dalo. Strava bola dobrá. Animácie nula bodov. Každý večer hral ten istý pán. Pláž čistá, more skvelé v bazénoch sme moc neboli. Hotel je určený skôr pre rodiny s deťmi a seniorov. Určite neodporúčame. Absolútne to nieje hotel ktorý ma mať 4*. A to čo jed v katalógu hádam ani nieje pravda. Proste otras nikdy viac. čítať celú recenziu
Ivana
Termín pobytu: Jún 2016 Recenzia pridaná 03.07.2016 Prečítané 760-krát
63 %
Hotel pekný, izba malá, bazén čistý, strava každý deň taká istá, pláž čistá, more - väčšinou vlny, okolie - nič v okolí, žiadna zábava, večerný program - každý večer jeden ujko, ktorý hral každý deň tie isté pesničky. Hotel je určený skôr pre rodiny s deťmi a seniorov. čítať celú recenziu
Mária
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 09.12.2014 Prečítané 1862-krát
38 %
Štrková pláž, veľa pŕhlivých medúz, špinavé more. Hotel si nezaslúžil toľko hviezdičiek. Ubytovanie katastrofa. Bez klimatizácie - respektíve pokazená, prízemie s výhľadom na bočnú ulicu- neodprataná špina celý pobyt, bolo nutné prosiť na recepcii výmenu uterákov, nový toaletný papier. Vôbec nezodpovedá údajom v katalógu. Ani strava na toľko hviezdičiek nezodpovedala. Absencia šalátov. Neodporúčame. Zatiaľ najhoršia dovolenka. čítať celú recenziu
Tanika
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 17.11.2014 Prečítané 1717-krát
90 %
Letovisko je nádherné - krásna široká pláž so zlatým pieskom, promenáda, na ktorej je živo do neskorého večera a priamo pri nej leží hotel Mediterraneo Park. Nie je luxusný, to určite nie, ale je nesmierne príjemný. Je tu mnoho atrakcií pre najmenších, ale aj príjemné zákutia pre dospelých. Nezameniteľná atmosféra hotelového Hemingwayovho baru dokonale pripomína pohodu Karibiku. Čo určite nájdete v hoteli, je veľmi prívetivý a ochotný personál. Myslím, že záujem o spokojnosť hotelových hostí nehrali, ale že im skutočne išlo o to, aby nám chutilo, aby sa nám páčilo a aby sme si užili... A nám chutilo. Strava bola pestrá a výborná, veľa zeleniny a tiež tunajšie špeciality, ale aj bežná európska kuchyňa. Nezabudnuteľná bola romantická večera v hotelovej a´la carte reštaurácii priamo pri plážovej promenáde. Určite sa tu ešte vrátime, ale možno bez detí... V okolí je zopár dobrých latino barov so skvelou muzičkou a Andalúzia je bohatá na výnimočné miesta, ktoré treba vidieť a zažiť. čítať celú recenziu
Tomáš
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 26.08.2014 Prečítané 3161-krát
70 %
V kratkosti, pisem priamo z izby Mediterraneo park hotel, signal wiffi vyborny, preto nedodrziavam diakritiku, izby vynikajuce na fotografiach cestovnych kancelarii, vsetko, co citate z inych recenzii, ktore su kladne, treba dat do antonymu, fakt super, ze vsetci, co tu pisali kladne recenzie v jednom sa netrafili, more je tu teple´, ale to je vsetko :), avsak hotel krasny, bazeny ciste, malo ludi s detickami, krasne vecerne programy pri bazene, pri veceri krasna hudba, pri ktorej sa da relaxovat a po veceri zivo, az kym sa z hotela nevyparite prec, dufam, ze v kratkosti som vysvetlil vsetko, preto tu teraz lezim v tej nadhernej romantickej izbe a nevenujem sa veciam a krasnym chvilam, ktore som tu ocakaval, ale sedim tu za netom, ktory mi uz hodinu nepadol a sam tomu neverim, Mediterraneo park hotel MAX=3 symboly, lebo ani 3 hviezdicky mi nechce ani tablet napisat. čítať celú recenziu
Juliana
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 22.07.2014 Prečítané 1938-krát
93 %
Krásny hotel, priestranná izba v veľkou okrúhlou vaňou, všade čisto, úžasný bazénový komplex, milý, priateľský personál v neustálom pohybe. Blízkosť pláže, vlastne len cez chodník, nádherná naozaj nekončiaca promenáda a k tomu vždy slnečné počasie bez jediného obláčika. čítať celú recenziu
Andrea
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 11.07.2014 Prečítané 2598-krát
63 %
Hotel bol na prvý pohľad veľmi pekný avšak najlepšie roky už má za sebou. Na vonok veľmi pekná architektúra vo vnútri však dlhé chodby, veľa schodov, 3 malé, nepriestranné výťahy. Krásne bazény, ktoré sú aj čisté, 1 výrivá vaňa, celkom príjemná, super tobogány na vybláznenie, pre detičky šmykľavky - to bolo naozaj veľmi pekné, okolo bazénov relatívne čisto. Poloha hotela tiež prijateľná, hneď na pláži pri promenáde, do prístavu asi 20 min pešo, pekná prechádzka. Nepáčilo sa nám však, že každý jeden večer bolo vonku pri hoteli program pre deti od 22:00 hod do 24:00 hod! ziapalo sa tam, a kedže všetky izby sú otočené ku moru a bazénom, tak to bolo všetko očuť a ked sme chceli ísť spať, museli sme si dávať štuple do uší. Myslím, že to bolo na hoteli najhoršie a neznesiteľné. Aj preto by som tam už nešla. A ak niekomu vadí veľa ľudí tiež to nie je vhodný hotel - je tam strašne veľa detí, hluk a v podstate celý program sa točí okolo detí. čítať celú recenziu
M.V.
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 01.09.2013 Prečítané 2064-krát
83 %
Príjemný hotel, aj keď trochu starší, ale udržiavaný, oddychové prostredie, krásny výhľad, čistá pláž, osviežujúce more personál hotela je usmievavý, aj keď s angličtinou je to u nich trochu horšie; pri bazéne dotvárajú atmosféru palmy, ktoré poskytujú príjemný tieň počas najväčších horúčav. čítať celú recenziu
Jozef Halás
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 21.08.2013 Prečítané 2046-krát
80 %
Veľmi pekná dovolenka, akurát dnes sme sa vrátili .... spokojný a hlavne oddýchnutí. Boli sme s naším 6 ročným synom, ktorému sa tam veľmi páčilo. Pláž bola štrková, ale nám to vôbec nevadilo. More príjemne osviežujúce, trošku fúkalo, ale vcelku v pohode. Hotel veľmi pekný, aj keď trošku staršieho vydania. Malému sa páčili hlavne tobogany a večerné animácie, ale chodil aj každý deň k moru. Celkové hodnotenie výborné čítať celú recenziu
Katarina
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 21.07.2013 Prečítané 2337-krát
93 %
Skvela dovolenka vo velmi prijemnom hoteli, kazdy den sme mali cistu , upratanu izbu, jedlo vyborne, personal velmi prijemny, pekna lokalita a velmi prijemne klimaticke podmienky. Nadherny vylet do Granady stala by urcite aj za viac ako len na jeden den. čítať celú recenziu
Lenka Kankova
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 29.06.2013 Prečítané 2627-krát
63 %
Starší hotel s relatívne rozľahlým bazénom, ktorý by trebalo raz za čas aj vyčistiť... Voda v bazéne studena, pláž kamenistá, oblasť extrémne veterná... Personál v bare NEVIE po anglicky... Veľké sklamanie, určite to nestalo za tie peniaze co sme za tuto dovolenku vyhodili. Jedine pozitívum boli Španielski animátori a CK delegát, ktorý bol naozaj veľmi úslužný. Strava bola monotónna, neochutená, aj keď bol relatívne veľký vyber. Najchutnejšia bola pizza a kelímková zmrzlina. čítať celú recenziu
Marta
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 11.02.2013 Prečítané 2566-krát
90 %
Izby čisté, strava vynikajúca, bazén nemá chybu, veľký, čistý, more teplé, trocha vietor, ale to patrí k moru. Personál výborný, milí ľudia, priateľskí. Patrí im veľká vďaka, hlavne všetkým v kuchyni a jedálni. Trocha problém s angličtinou. Určite sa vrátime. Výborná dovolenka, vrelo odporúčam tento hotel. Delegátka na výbornú!!! Veľmi sme spokojní. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia