78%
Hodnotenie
78%
Hodnotenie
 Španielsko, Andalúzia - Costa de Almeria, Roquetas de Mar  Španielsko, Andalúzia - Costa de Almeria, Roquetas de Mar

Best Roquetas recenzie 

Best Roquetas recenzie 

2:50 h
17 °C
17 °C
15 °C
cca 3:45 h
cca 3:45 h
449 €
449 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 74 %
Poloha 78 %
Šport a zábava 65 %
Izby 77 %
Strava 78 %
Personál 78 %
78%
Celkové hodnotenie
76 recenzií
Dominika
Termín pobytu: Jún 2019 Recenzia pridaná 01.07.2019 Prečítané 158-krát
83 %
Hotel vhodný pre všetky vekové kategórie splnil naše očakávania. Jediné mínus bola studená voda v bazénoch, tá mala len 21 stupňov, avšak boli sme tu v polke júna. Kupovali sme dovolenku na týždeň len za 350eur/osoba, za túto cenu to bolo výborné! Určite odporúčam! čítať celú recenziu
Veronika
Termín pobytu: Sep 2017 Recenzia pridaná 07.09.2017 Prečítané 2093-krát
90 %
Hotel PlayaLuna je situovaný na okraji mesta Roquetas. Hotel má jeden bazén so "šmýkačkami" a dostatočným počtom ležadiel, ktoré sú umiestené pod palmami. Prostredie hotela je menšie, ale veľmi pekné. Tvorí ho jeden bar, v ktorom je príjemná obsluha a bohatý výber nápojov a európskeho alkoholu. Celý allin funguje na kartičkách (niečo ako kreditka), ktorú musíte mať po celý čas pri sebe (preukazujete tým allin), taktiež si ňou otvárate bránu na chodník k pláži (stále to blblo a nešlo otvoriť, ale zvyknete si, vždy niekto pomôže). Klientela bola prevažne španielska (90%), tu si musíte zvyknúť na to, že sú dosť temperamentní a kričia. :) Počas dňa robia program animátori, ktorí boli španielski. Slovenské animátorky z ck boli veľmi milé, venovali sa slovenským deťom, ktorých nebolo priveľa, takže myslím, že to bola len výhoda. Pomohli aj s ubytovaním alebo s čímkoľvek, o čo ste ich poprosili. Izby boli taký štandard, nemali sme sa na čo sťažovať. Okolie hotela je veľmi pekné, z jednej strany vyjdete k obchodníkom a reštauráciám a z druhej k pláži, ktorá je rozsiahla a k promenáde. Tu odporúčam si požičať bicykle, pretože tu majú parádny cyklistický chodník siahajúci desiatky kilometrov popri pláži, to bol pre nás top zážitok. čítať celú recenziu
Lenka
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 21.08.2017 Prečítané 916-krát
73 %
Hotel je postarší, je skôr orientovaný na španielsku klientelu. S angličtinou a nemčinou bol dosť značný problém. Kapacitne hotel je absolútne poddimenzovaný, čo sa týka bazénovej časti. Veľmi zlé riešenie all inclusivu. Stále musíte nosiť so sebou kartičku, ktorou si otvárate izbu, to by nebol až taký problém, ale stále im to blbo, čiže sme v kuse nanovo načipovávali karty. Jedlo bolo fantastické. Tým nám zachránili celú dovolenku. A aj bar v rámci AI bol dobrý. Nalievali veľmi kvalitné alkoholy. Pláž verejná, krásna, priestranná, čistá. More je otvorené, takže ak prišiel vietor, 5 dní sa nedalo kvôli obrovským vlnám vojsť do vody. 2 dni sme mali medúzy, ktoré pŕhlili, tuším len Slovákov :). Izby sú priestranné, matrace na posteliach veľmi kvalitné, ale zariadenie zlé, staré, ošarpané. Čistota izieb veľmi dobrá. Mali by ale vynoviť zariadenie a vymeniť tú hnusnú linoleovú 100-ročnú podlahu za pekné kachličky. Človek by v tom prípade možno nadobudol pocit, že je v 4* hoteli. Poloha hotela výborná. Z jednej strany priamo na pláži, z druhej hneď v mestečku, ale nie na najrušnejšej časti. Mestečko ako také pekné, útulné, typicky turistické. Služby delegátky a animátoriek hodnotím na výbornú. čítať celú recenziu
Renáta Trpíšková
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 07.08.2017 Prečítané 761-krát
87 %
Hneď od začiatku našej dovolenky v nás vládol pokoj a kľud. Všetko prebiehalo bez komplikácií a problémov. Na letisku nás už čakali obe zástupkyne CK - delegátka Janka s animátorkou Eliškou. Transfer z letiska bol tiež rýchly. Ubytovanie prebehlo dosť rýchlo, apartmán bol priestranný. Celý areál hotela či vnútorný i vonkajší stále upravený, čistý, obkolesený veľkým množstvom paliem. Animátorky Eliška a Blanka boli neustále k dispozícii, celé dni sa pohybovali po hoteli, rozprávali sa s deťmi i dospelými, pomáhali s informáciami, ktoré sme potrebovali. Deti zabávali od rána a svoju prácu končili až neskoro večer minidiskotékou pre deti. Tancovali s hudbou i počas dňa pre dospelých. Ešte raz môžeme poďakovať celému teamu a CK za skvelú dovolenku. čítať celú recenziu
Jana
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 26.07.2016 Prečítané 1231-krát
83 %
Hotel čistý, strava výborná, delegát Dávid milý, ústretový, po príchode do hotela ešte pred ubytovaním nám vybavil raňajky. Transfer z letiska trval cca 40 min. Hotel je priamo v centre, bazén je rozdelený na 2 časti, 2 vírivky, šmykľavka do bazéna. čítať celú recenziu
Daniela
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 08.07.2016 Prečítané 418-krát
93 %
Úžasná dovolenka. Hotel pekný, čistý, personál milý a ochotný, izby pekné čisté, strava výborná - pestrý výber jedál, krásny areál hotela, more príjemne osviežujúce, pláž udržiavaná čistá. Doporučujem. Skvelý ochotný delegát CK. Bolo super. čítať celú recenziu
Diana
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 25.05.2016 Prečítané 371-krát
80 %
Hotel bol pekny a cisty. Personal ustretovy a ochotny. Hotel lezi priamo na plazi, takze chodzou asi 3 minuty. Bazen velky a hlavne okolo je dostatocny pocet lezadiel (nie je treba vstat rano o 6, aby si clovek chytil lezadlo). Jedlo bolo naozaj skvele, rozmanite, velka moznost vyberu. Jedalen je dostacujuco velka, takze nie je problem s cakanim v radoch ani nic podobne. Taktiez bary sluziace pre all inclusive slusne vybavene. S izbou sme nemali ziadny problem. Jedine, co je mozno nie uplne pohodlne, ze treba mat stale so sebou kartu od izby, pretoze nemaju system naramkov na ruku pri all inclusive, ale vsetko dostavate na kartu. Nie je to vsak nic strasne, co by tomuto hotelu ubralo na hodnoteni. Celkovo hodnotim dovolenku za vydarenu a mame len prijemne spomienky. čítať celú recenziu
Martina
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 13.09.2015 Prečítané 635-krát
93 %
Hotel vhodný skôr pre rodiny s deťmi, ale kľudne aj pre páry, no je to skôr kľudná dovolenka. Každý večer bol animačný program pre deti, ale aj pre dospelých. Transfer z letiska približne 40 minút. Veľmi veľa druhov jedál, ktoré bolo vynikajúce (naberali sme si kopcom :D), čašníci veľmi ochotní, milí. Izby pekné, čisté, upratané každé ráno, veľmi pekná kúpeľňa. Pláž hneď pred hotelom, krásna veľká, dalo sa po nej dostať až do mesta (cca 1 hodina). My sme boli v septembri a prvé dni fúkal dosť veľký vietor a boli veľké vlny, ale potom sa to ukľudnilo. Jediné mínus, že v okolí nie je žiadna diskotéka a dokonca ani v meste (pre mladých, čo sa chcú zabávať). čítať celú recenziu
veronika
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 25.07.2015 Prečítané 984-krát
90 %
Celkovo sme boli s dovolenkou spokojni, stredisko bolo prijemne, plaze pekne, strava dokonala, personal naozaj velmi mily a ochotny, hned pred hotelom zastavka autobusu, v hoteli vsak nie je na izbach wifi, iba na prizemi v spolocenskej miestnosti a to len na 60 minut denne aj to isiel naozaj strasne zle, pomaly, inak nemam, co by som hotelu vytkla, bola to naozaj prijemna dovolenka. čítať celú recenziu
Zuzana
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 25.07.2015 Prečítané 968-krát
70 %
Zatial najlepsia kuchyna, aku som v hoteli zazila, naozaj skvely vyber roznych jedal (ak oblubujete ryby a morske plody, tak sa mate na co tesit:)). Hotel a izby boli stale udrziavane v cistote. Plaze boli taktiez ciste a poloprazdne (esteze mnohi dovolenkari idu k moru, aby lezali pri hotelovom bazene :-)). Slnecnik na plazi a lezadlo stoji 4€ na osobu, pripadne si mozete kupit slnecnik kdekolvek v meste. V mestecku je mnoho malych obchodikov, kde okrem suvenirov zozeniete asi vsetko, co mozete potrebovat na dovolenke (drogeria, nafukovacky, uteraky, plavky, okuliare). Na zaver by som dodala nejake potencialne negativa, ktore niekoho mozu zaskocit/nahnevat: Aj ked v hoteli nic nechybalo a ako som uz spominala - varili vyborne, hotel zodpoveda 4* jedine v tej kuchyni. Pokial ide o vzhlad izieb a hotela, tak by som mu dala mozno 3*. Porovnavam s inymi hotelmi, kazdy moze mat ine skusenosti a nazor. Ale zacne vam to byt jedno, kedze tam budete len spat a sprchovat sa. Dalsie potencialne negativum su samotni Spanieli v hoteli, kedze ich tam je vela a su dost hlucni. Plus nie vsetok personal ovlada zaklady anglickeho jazyka, ale su mili a aj snaha sa ceni. Vsetko sa da, ked sa chce a bola by skoda nechat pokazit dovolenku kvoli takymto veciam. čítať celú recenziu
Lucia
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 14.07.2015 Prečítané 811-krát
83 %
Príjemný čistý hotel. Ideálny na letnú dovolenku. Dobrá kuchyňa, príjemný personál. Pláž hneď vedľa hotela s dlhou promenádou. Je to menej rušná oblasť, ale na oddych úplne ideálna. Čisté more a voda veľmi príjemná. Vrele odporúčam. Užili sme si to naplno. čítať celú recenziu
Magda
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 22.09.2014 Prečítané 1392-krát
90 %
Hotel s dobrou polohou a chutnou stravou s výborným all inclusive nápojovým programom a milým personálom. Priamo pred hotelom bola autobusová zastávka a viacero obchodíkov a barov. Hotel má aj bazén s mini toboganom. K dispozícii nám boli 3 all inclusive bary, jeden z nich pri bazéne. čítať celú recenziu
Daniela
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 26.08.2014 Prečítané 1368-krát
93 %
Hotel sa nachadza na okraji strediska, v pokojnej casti, hned pri plazi, od ktorej ho oddelovala pobrezna promenada. Kazdy den sa konali animacie pre deti aj pre dospelych. Bazen dostatocne velky, 2 mensie tobogany, pocet lezadiel pri bazene dostatocny. Hotel a okolie udrziavane v cistote. Izby ciste, upratovane kazdy den, kazdy den vymienane uteraky aj postelna bielizen. My sme byvali v 2 izbovom apartmane, mali sme aj kompletne vybaveny kuchynsky kut. Strava fantasticka, pestra, bohaty vyber ryb, masa, cestovin, zeleniny, ovocia. Kazdy den pizza, paella, gaspaco. Sluzby all inclusive vyborne, napoje v ponuke aj importovane. Plaz nadherna, cista, drobne kamienky, prijemne na chodzu. More bolo teple, 5 dni rozburene s vlnami, morske zivocichy sme nevideli, nezazili sme ani hmyz. Pocasie vyborne, slnecne, cca 30-32 st. C, kazdy den pofukoval prijemny vetrik. Personal mily, ochotny, ustretovy, niekedy bol problem sa dohovorit anglicky, ale nakoniec sme to vzdy zvladli. Hotel bol z vacsej casti obsadeny Spanielmi, ale boli tam aj Anglicania, Nemci, Slovaci. V hoteli bolo vela rodin s detmi, ale aj samotne pary. Transer z letiska trval asi 45 min. V okoli je mnozstvo obchodikov so suvenirmi. Prechadzkou sa da dostat do sirsieho a rusnejsieho centra cca 20-60 min. podla potreby. Da sa prepravovat aj autobusom, taxikom, bicyklami. Odporucam, vsetko, co bolo v popise CK, bolo splnene. Delegat David velmi mily, ochotny, priatelsky. čítať celú recenziu
Dusan D
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 31.07.2014 Prečítané 1500-krát
73 %
Hotel Playa Luna odporucam hlavne pre rodiny s detmi, kto nema rad deti, tak radsej skuste nieco ine. Klientela hotela je prevazne domaca, spanielska, ale to nevadi, bo aj jedlo je prisposobene im a pre nas je to bonus, lebo Spanieli maju radi velmi dobre papanie :-). Personal je trosku slabsi v anglictine, ale to nevadilo, bo sme mali stastie na super delegata Davida, a ten nam vsetko pekne vysvetlil a aj naucil rozne slovicka. Celkovo musim vyzvihnut pracu delegata, ktory skutocne ma vsetko prestudovane, pochodene, vie putavo rozpravat na vyletoch a hlavne je ustretovy a pomoze vo vsetkom. Jednoducho spravny chlapik. čítať celú recenziu
nevěřilová majka
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 18.06.2014 Prečítané 1825-krát
87 %
Do dnes spomíname a porovnávame s inými destináciami, ale chceme sa znova vrátiť. Strava výborná, európska, vždy všetko čerstvé, taktiež veľa darov mora. Nechýbalo ovocie a množstvo dezertov, a vynikajúci personál. Odporúčam pre celé rodiny s deťmi, animácie pre deti tobogany 2 jacuzzi krásne promenády, popri mori, taktiež, možnosť navštíviť nočné nákupy v mestečku aj krásny prístav, býčie zápasy aj tanec flamengo. Neustále znela živá hudba z kaviarničiek. Odporúčam a vrátime sa. čítať celú recenziu
Elena Mišková
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 16.12.2013 Prečítané 2365-krát
83 %
Na dovolenke v hoteli Playaluna sme boli s dvoma deťmi a radi by sme sa tam znova vrátili. Toto miesto a hotel nám úplne vyhovovali. Je to podľa nás kvalitný 4* hotel. Dobre sa nám bývalo, dobre nám chutilo. Myslím, že aj cenovo to bolo na Španielsko prijateľné. Naše deti si užívali najmä bazény. Páčila sa nám aj promenáda pri ktorej sa hotel nachádzal. Každý večer sme sa mohli poprechádzať. S malými deťmi je to fajn, netreba chodiť nikam do centra. Komplex je dosť veľký, reštaurácia taktiež. Občas tam bol dosť veľký hluk. Nemôže však nikto čakať, že deti budú ticho sedieť na zadku. Jedlo musím veľmi pochváliť. Môj muž je jedák a tu si to naozaj užil. V izbe - keďže sme boli 4 bolo možno trochu menej miesta, ale inak bola fajn. Upratovali nám každý deň, miesta na odkladanie vecí bolo dosť. Výhľad sme mali nádherný - na bazény a more. Večerné programy nerobili pre dospelých. Každý večer však bola detská diskotéka. Pláž nie je čisto piesčitá - sú to skôr také malinké kamienky - najmä pri vstupe do vody a vo vode. Voda bola ale veľmi čistá. Pláž sa dosť rýchlo zvažovala a dosť skoro bola hlboká voda. Kvôli deťom sme museli dávať pozor. Mali sme aj vlny, ale nikdy nie také, že by sa deti báli ísť do vody. čítať celú recenziu
Veronika
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 16.09.2013 Prečítané 2093-krát
93 %
Hotel bol na úrovni, personál milý, okolie je čisté, nič nám nechýbalo. Pestrá strava, vonkajší bazén s toboganmi, jacuzzi, vnútorný bazén, všade palmy, krásne upravené pláže - pozvoľný vstup do mora. Jedinou nevýhodou bol chýbajúci bar na pláži a platené lehátka na pláži. Je ideálny pre rodiny s deťmi, je ich tam asi milión. Mali sme izbu otočenú na komplex a more a pri otvorenom okne vstávate s hučiacimi deťmi a zaspávate rovnako. :) čítať celú recenziu
Zuzka
Termín pobytu: Sep 2012 Recenzia pridaná 11.09.2013 Prečítané 1594-krát
93 %
Termín sme mali hneď na začiatku septembra, Španieli už mali po dovolenkách. Izbu sme dostali 5 min po príchode na recepcii, kde sa bez problémov dohovoríte aj anglicky a nemecky. Hotel sa nachádza na úplnom kraji mestečka Roquetas de Mar, hotel odporúčam hlavne tým, ktorí hĺadajú odpočinok a nie rušný nočný život. čítať celú recenziu
Martin Furik
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 26.07.2013 Prečítané 1688-krát
90 %
Odporucam tento hotel pre vsetkych, ktori zboznuju deti. Tolko deti pohromade som este v zivote nevidel a ich schopnost vytvarat hluk je neobmedzena. Cely hotel je zamerany vylucne na deti a tym je povolene vsetko. Ak si odmyslim deti, hotel je absolutne perfektny. Izby su pekne a ucelne zariadene, strava vyborna a super bol aj personal a celkovy servis vo vsetkych smeroch. Skutocne parada! Plaz par metrov od hotela, vobec nie preplnena, a promenada popri plazi je uplne v pohode, da sa v rannych/vecernych hodinach vyuzit aj na beh alebo bicykel. čítať celú recenziu
Martin Porubčan
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 24.07.2013 Prečítané 1765-krát
90 %
Jedna z najlepších dovoleniek - s veľkou zásluhou hotela. Hotel leží priamo na pláži, má krásny bazén s dvoma malými toboganmi a množstvom lehátok (treba si však obsadiť, čím skôr). Polohou je hotel na okraji celej turistickej časti mesta Roquetas de mar, takže je to tichšia časť, avšak na okolí je plno reštaurácií, obchodov, stánkov s fejkami atď. Služby hotela výborné. čítať celú recenziu