73%
Hodnotenie

Playasol Aquapark & Spa Hotel recenzie 

  • Španielsko
  • Costa de Almeria - Andalúzia
  • Roquetas de Mar
20 °C
teplota vzduchu
21 °C
teplota vody
2:50 h
dĺžka letu
cca 3:45 h
Od letiska
Odporúčanie 62 %
Poloha 78 %
Izby 70 %
Strava 70 %
Personál 75 %
73%
Celkové hodnotenie
50 recenzií
Sklamaní
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 20.07.2018 Prečítané 1915-krát
43 %
Hotel ma 4*... no realne 3*. Izby stare male... plaz mimo hotela... ziadne WC... more spinave... studene... velke vlny... meduzy... CK zavadza klientov!!! Pri bazenoch tlacenica... span. klienti sa tam roztahuju... vela otravnych much. 20 rokov tam zastal cas. Nestoji to za tie peniaze! čítať celú recenziu
Zizi
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 17.08.2017 Prečítané 998-krát
73 %
Strava super, mame bezlepkovu dietu, pripravovali nam extra obed a veceru na zelanie :), alkohol zahranicny a kolko vypijes :), ubytko sme nestandardne vychytali v zahrade, v domceku s bazenom a vyhladom na plaz, pecka. Cisto, upratovali kazde doobedie. Plaz perfektna, siroka, piesok a drobne kamienky. Ocean par dni velke vlny. Vylet do Granady urcite odporucam, boli sme cez cestovku. Daju sa pozicat bicykle, busom ist do shopping centra. Luxus to nebol, ale info z ck sme dostali presne. čítať celú recenziu
Vincent
Termín pobytu: Sep 2016 Recenzia pridaná 29.09.2016 Prečítané 526-krát
90 %
- hotel už niečo prežil, ale dobrý a sypatický ale všetkom sa odvíja od pomeru cena - kvalita /lastminute a posezóna sú fajn/ čítať celú recenziu
Braňo
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 06.09.2015 Prečítané 931-krát
77 %
Celkové hodnotenie dávame 4*, aj keď izby a hotel sú už skôr na úrovni 3*. Vyvažuje to však srdečnosť personálu a atmosféra, plus krásne prostredie. Hotel je vhodný skôr pre rodiny s deťmi. Väčšinu klientely tvoria domáci a najmä v reštaurácii bolo pomerne rušno, ale neprekážalo nám to, lebo sme boli tiež s deťmi. Každý večer hotel organizoval program. čítať celú recenziu
Andrea Školníková
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 05.09.2015 Prečítané 645-krát
100 %
Hotel Playa sol Spa je úplne úžasný, pekný, čistý. Nie je čo vytknúť. Keď sme chceli vymeniť posteľné prádlo, či uteráky, tak nebol vôbec žiaden problém. Izby umyté každý deň. Príjemný personál aj chyžné. Celý hotel bol čistý. Jedla bolo strašne veľa na výber. Každý si mohol vybrať, čo len chcel - slané či sladké. Cez obed a večeru nám ponúkali, čo chceme na pitie, víno, pivo, džús... V bare v hoteli tiež príjemní barmani, na výber neskutočne veľa alko aj nealko nápojov. Aj pri bazénoch v bare super obsluha. Tapasy, snaky tiež super. Bazény čisté. Jednoducho hotel so službami hodnotím na 5 *****. Veľmi nám bolo dobre. Aj pláž stále upravená a čistá. Boli sme na prelome august-september. Stále fúkal vietor a more bolo rozbúrené, ale čisté a teplé 25°C. Transfer z letiska trval asi 30 min. a ubytovaní sme neboli hneď po príchode na hotel. Museli sme čakať. Mali sme ALL INCLUSIVE- bol úžasný :-) Nie je čo vytknúť!!! Na hoteli bolo ubytovaných veľa Španielov. Animátori boli medzinárodní. Naše slovenské animátorky Monika a Natália sa venovali menším deťom, my sme ich služby nevyužili, ale keď sme potrebovali niečo sa opýtať, nebol problém. Boli sme traja dospelí. S CK idem na dovolenku určite aj na budúce. Dovolenku v Andalúzii sme objednávali v CK v NITRE a vedúca pobočky pani Hudecová bola úplne úžasná, poradila nám, bola ochotná a touto cestou jej veľmi pekne ďakujeme. Hotel určite odporúčam všetkým vekovým kategóriám. :-) čítať celú recenziu
Viorica Negrescu Dan
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 07.08.2015 Prečítané 873-krát
63 %
Hotel je vhodný pre nenáročných, nie je to žiadny luxus. Taký starší ale udržiavaný v čistote. Je vhodný pre rodiny s deťmi. Transfer z letiska trval cca 40 minút. Dlho do noci vyhrávala hudba v bare pri hoteli. Do hotela chodí veľa Španielov s celými rodinami a sú dosť hluční. čítať celú recenziu
Ingrid
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 26.07.2015 Prečítané 982-krát
70 %
Kúpili sme dva plné týždne a bolo to dobré rozhodnutie. Týždňové zájazdy, ktoré sú v ponuke sú veľmi málo a počas takto krátkeho času sa nedá absolvovať fakultatívne výlety a oddychovať zároveň! - hotel Playa Sol má najlepšie roky za sebou, uvedené 4 hviezdičky sú prehnane veľa a myslíme si, že v jeho prípade neplatí ani známa skutočnosť, že v južných krajinách treba jednu hviezdičku ubrať. Malinké izby, občas haprujúca klimatizácia, stará kúpelňa na úrovni 2 hviezd. Treba však uznať, že chyžné robili, čo mohli a snažili sa udržať čistotu. - strava stredozemská, napriek tomu fádna, málo ovocia - bazénový areál čistý, no preplnený, lebo zadnou bránkou sa do areálu dostávajú aj cudzí ľudia (domáci z Roqetas alebo zo susedného hotela). Poznáte ich podľa toho, že si nosia svoju stravu a nápoje. Zúfalo málo slnečníkov, občas boj o lehátka. - na nápoje pri bazéne sa čaká v dlhom rade - pláž krásna, čistá Chceli by sme vyjadriť úprimné uznanie, pochvalu a veľkú vďaku delegátovi Dávidovi Šidlíkovi a animátorkám Monike a Natálii - príkladne sa o nás starali, boli neuveriteľne ochotní, priateľskí a obetaví! Naše celkové záverečné hodnotenie dvojtýždňového pobytu v tomto zariadení je 60%. Dovoľujeme si vyjadriť kritiku, že pomer cena dovolenky: výsledok je nepomerný. Pobyt v hoteli takýchto kvalít by mal byť rozhodne lacnejší. čítať celú recenziu
Martina
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 03.07.2015 Prečítané 1582-krát
77 %
Dovolenka v Španielsku sa nám v celku páčila. Hotel bol priamo pri pláži, ktorá nebola preplnená, čo sme aj ocenili. Ležadlá a slnečníky pri bazéne zadarmo, na pláži stáli na osobu 4 €. Hotel mal pekný bazén a exotickú záhradu s all inclusive barom, minigolf, pingpong,... Hotel sa nachádza priamo na nákupnej uličke, páčilo sa nám, že sme sa mali kde prejsť a neboli sme stále len na hoteli. čítať celú recenziu
Soňa Andrej
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 16.06.2015 Prečítané 1502-krát
70 %
Hotel bol od letiska 200km t. j. Malaga, popredu si zistite, kam letíte ...či Malagy(200km) alebo Alméria(40km). My sme s Malagou rátali mali sme zapožičané auto. Hotel bol zachovalý, izby čiste, denne upratané. Po anglicky a nemecky sa veľmi nedohovoríte len na recepcii. Hotel je priamo pri pláži. Pláž je čistá (mierne kamenistá), na pláži sú ležadlá za poplatok 4 eur na deň. Na hoteli sú 2 veľké bazény+ wirlpool. Wifi na týždeň za 20eur. Zadarmo len 1hod cez obed na recepcií. Jediné výhrady máme na jedlo. Čistý HUMÁČ! Až na palacinky a cestoviny s kakaom. :D čítať celú recenziu
Iva
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 07.11.2014 Prečítané 2341-krát
93 %
Krásny hotel s úžasnými službami, prívetivým personálom, úžasná strava. Veľký areál v bazénmi, vírivkou, bohatý animačný program pre deti a dospelých. Krásna pláž priamo pred hotelom, udržiavaná, more čisté, k dispozícii ležadlá a slnečníky, aj keď za poplatok. čítať celú recenziu
Chautur J.
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 21.09.2014 Prečítané 1796-krát
63 %
Hotel sice nie je najmladsi, ale bol pravidelne upratany, rovnako aj izby. Transfer z letiska bol rychly, asi 30min. Delegatka bola velmi sikovna, vzdy bola pritomna, riesila kazdu otazku i problem. Prostredie v Roquetas bolo skor obycajne, ale vsetko, co turisti potrebuju, bolo tam na dosah. Pozicanie bicyklov, auta, potraviny, lekar, lekarne....vodne sporty...atd. Potraviny velmi dobre zasobovane, ak hocico chybalo, bolo to tam. Plaz pravidelne upratana, bazeny tiez. Promenada, plaz....dlhe, velmi dlhe. Vyborne na prechadzky. Velmi ocenujeme na promenade cyklotrasy, krasne oznacene. Odporucame vyuzit pri mracnom pocasi, ktore sme napriklad mali troska my, bicykle. Vylety boli v ponuke, bolo ich dost, ludia si chvalili. Ako male minus vidime to, ze si kazdy musi kupovat vodu na pitie, lebo iba na ranajkach je pri polopenzii zdarma. V obchodoch je jej dostatok, cena je normalna, voda je chutna aj neperliva. Jedlo bolo v hoteli vyborne. Vela ovocia, zeleniny...maso, ryby. Upozornujeme vsak na dalsie male minus, maso nevedia spravne grilovat. Bolo surove. Pozor. Napoje pri ranajkach boli dobre, voda, dzusy...dokonca aj sampanske ÷) Kolaciky, zakusky, podingy....vyborne. Pamatali aj na ludi, ktori nemozu lepok alebo nechcu tucne mlieko a pod. Vsetko dobre a spravne chladene ci teple. Nebol problem menit izbu, napr. kvoli hluku nad kuchynou. Animacie kazdy vecer. Dokonca personal sa preobliekol do spanielskych kostymov a upravil tak aj recepciu, chodbu, jedalen. Klimatizacie funkcne, ventilatory tiez. Pozor na klimatizaciu na recepcii, velmi silno fukala. Internet velmi slaby a len raz za 24hodin bol zdarma a to iba na recepcii. Vsetko ostatne sa kazdy dozvie od delegatky. Vratili by sme sa znova. čítať celú recenziu
Konopka
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 29.06.2014 Prečítané 1988-krát
100 %
Naozaj vsetko bolo skvele, vyborne, od stravy az po vybavenie a polohu, nadherny areal, mili ludia, prechadza do roquetas de mar. Na plazi lezadla za poplatok, ale vobec nam to nevadilo a urcite vsetci chodte do Cordoby aj na Gibraltar, nadherne vylety. My sme si pozicali auto a oplatilo sa!!! čítať celú recenziu
Terézia Rafajová
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 23.07.2013 Prečítané 2993-krát
83 %
Andalúzia je neuveriteľne krásne miesto, preto sme sa tam vybrali po roku znova. Hotel je rovnako ako všetky z hotelov Playa 4hviezdičkový, avšak o trošku slabší, než ostatné. Dizajn je typicky andalúzsky, dbajú tu o miestny štýl, hotel je čistý (izby upratané každý deň, stále nové uteráky, avšak napr. koberec na chodbe nepovysávali asi ani raz), jedenkrát sme z hrôzou zbadali v hale švába, ale vraj je to v miestnych podmienkach prirodzený tvorček :) Strava super, stále čerstvé ovocie a zelenina, delikátne koláčiky, syry, pečivo, raňajky trošku monotónnejšie, ale obedy a večere pestré. Mali sme polpenziu - čiže k raňajkám aj nápoje (džúsy, voda, minerálka, káva), k obedu za príplatok (aj pivo, víno, . ), ponuka detských jedál, jogurtíky, zmrzlinky, rôzne olivové oleje, topingy. kto bol trošku kreatívny dokázal si vytvoriť vlastné varianty jedál. Personál geniálny prístup. 100 bodov. Či už na recepcii (menili sme izbu za lepšiu a s výhľadom na more - bez príplatku, brali našu požiadavku ako úplnú samozrejmosť), v reštaurácii a celkovo veľmi príjemní a ústretoví, dokonca vtipní ľudia. Všade sála príjemná atmosféra. Hotel sám o sebe je architektonicky riešený jednoducho, niektoré prvky sú viditeľne staršie. Napríklad výťah bol postavený zvonku a bol presklenný, čiže krásny výhľad na more - ale sklo bolo špinavé a trošku aj okakané od vtáčkov :) Izby maličké - posteľ, nočné stolíky, písací stôl so stoličkou, chladnička, balkón, klimatizácia aj ventilátor, obrovské zrkadlo cez pol steny, kúpeľňa obyč, trošku obitý záchod aj vaňa, ale dalo sa. Kto hľadá vyslovene luxus, pre toho tento hotel nie je a po diskusii s ďalšími slovenskými turistami sme sa zhodli na tom, že cena nie je primeraná celkovému dojmu. Ale napriek tomu, pokojne by som sa znova vrátila, do hotela som chodila rada - napríklad vonkajší bazén mi úplne učaroval aj s dvomi minitoboganmi a sexi plavčíkom :) Pri bazéne lehátka zdarma, na pláži za 4 eurá za kus. ale ani ich moc netreba, lebo na pláži sa leží tiež príjemne. Hotel je od nej asi minútu cesty, v okolí sú baríky a reštaurácie, krásne uličky, černosi s fejkovými hodinkami a okuliarmi, asi polhodku cesty autobusom je veľké nákupné centrum, akvárium. Celkovo by som odporúčala toto miesto skôr pokojnejším typom (nejakú extra zábavu tu asi nenájdete), plážové športy v malom, hotel robí nejaké animácie, ale skôr pre deti. Mne vyhovoval režim: ráno pláž, poobede bazén, celý deň čítanie knihy a tešenie sa na raňajky a obed, večer prechádzka po móle. čítať celú recenziu
martina p.
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 26.06.2013 Prečítané 3178-krát
100 %
Vynikajuci, ako personal, tak aj služby a ta strava, fantázia. Izby ciste, utulne, vsetko fungovalo, klud na hoteli, moznost vyuzitia welnesu a vonkajsej jackuzi, super animatori. Proste radosť sa tam vracat kazdy rok. Pre tych co oblubuju kludne miesto odporucam! čítať celú recenziu
Zuzana
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 11.06.2013 Prečítané 4541-krát
63 %
Celkovo veľké sklamanie a rozčarovanie z celej dovolenky. Okrem hotela, letoviska, počasia, ktoré nám nevyhovovalo, bolo najotravnejšie cestovať z letiska v Malage 3 až 4 hodiny. Neúnosné pre dospelého človeka, nie to pre dieťa. A pritom letisko v Almerii sa nachádzalo zhruba pol hodinu cesty od hotela. Letisko však týždňové turnusy neprijímalo. Preto za mňa táto oblasť nikdy viac. Celkovo oblasť Roquetas de Mar a Costa de Almeria nie je ešte typicky dovolenková, skôr sa buduje a dostáva do povedomia a ponuky cestovných kancelárií a tak to aj vyzerá. Náš hotel bol vyslovene zaprataný len domácimi Španielmi, ktorí sa tam vyslovene rozťahovali. Plno detí, všade bol hluk a vreskot. Rozhodne nie dovolenka pre starších ľudí, ktorí chcú v tichu relaxovať. čítať celú recenziu
Mirka13
Termín pobytu: Sep 2012 Recenzia pridaná 25.01.2013 Prečítané 3443-krát
50 %
Izby boli dobre, s balkonom. Jedlo nebolo chutné (okrem palaciniek :-) ) Mäso len na oleji bez chuti. Aj zelenina bez chuti. Pláž KAMIENKOVÁ, nie tak ako uvádzala naša cestovka, že sa tu nachádza dlhá piesočnatá pláž. Na okolí toho nie je veľa čo vidieť. Najsuchšia oblasť v Európe. V septemberi je tu zlé počasie, silný vietor, ktorý trval 7 dní nepretržite, na recepcii povedali, že to je pre september typické. čítať celú recenziu