88%
Hodnotenie

Gypsophila Holiday Village recenzie 

  • Turecko
  • Turecko
  • Alanya
  • Okurcalar
22 °C
teplota vzduchu
20 °C
teplota vody
1:50 h
dĺžka letu
cca 1:45 h
Od letiska
Odporúčanie 94 %
Poloha 78 %
Šport a zábava 88 %
Izby 87 %
Strava 92 %
Personál 92 %
88%
Celkové hodnotenie
1002 recenzií
Juraj a rodina
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 04.07.2015 Prečítané 1123-krát
100 %
Transfer z letiska bol malým klimatizovaným autobusom, trval niečo cez 1 hodinu - jazdia dosť rýchlo. 15 min. pre cieľom je povinná zastávka na Shellke, ktorá sa zopakuje aj pri ceste späť (asi miestna dohoda). Ubytovali nás hneď po príchode tesne pred polnocou, dá sa ešte ísť najesť. Hotel je vyslovene vhodný pre rodiny s deťmi, ale mal by sa páčiť aj dvojici príp. starším ľuďom. V porovnaní s Tuniskom či Egyptom je rozhodne lepšia strava a jej výber (európsky štýl: ryža ako doma, zemiaky, hranolky, mäso na prírodno, grilované, kura, kebab, zelenina, ovocie, syry). Vyberie si naozaj každý. Žiadne žalúdočné ťažkosti. Oproti Bulharsku je zase rozdiel v službách a čistote strediska aj pláže. Záhradníci behajú a pracujú už od rána, čašníci lietali rovnako. Naozaj na úrovni a čisto. Z hotelov v Turecku asi jediný tohto typu - bývanie vo vilkách, kde je oveľa viac kľud a súkromie, za 2-3 minúty ste z izby pri bazénoch resp. pri mori. čítať celú recenziu
Soňa V., Senec
Termín pobytu: Máj 2013 Recenzia pridaná 24.07.2013 Prečítané 1368-krát
100 %
Do tohto hotela by som sa vrátila! Naozaj úžasné! Odporúčam. Pre rodiny s deťmi úžasné. Velikánske drevené ihrisko, detske bazéniky pod tienidlom, 6 tobogánov! Skvelé!!! čítať celú recenziu
Margita K., Senec
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 28.03.2013 Prečítané 1372-krát
96 %
Moj dojem bol užasný, všetko bolo vynikajuce.Stredisko stvorené prave pre deti, netreba nikam chodit, deti rozných vekových kategorii sa môžu vyšantit..okrem iného vynikajuce animacie, programy ,sutaže, detske ihrisko,proste zabava na celý den. čítať celú recenziu
Eva
Termín pobytu: Aug 2011 Recenzia pridaná 07.10.2011 Prečítané 2616-krát
98 %
Stredisko nádherné a pre rodinky ideálne. Ak radšej však beháte po kaviarničkach, uličkách a obchodíkoch, zvoľte si inú destináciu, lebo tu v okolí sa síce prechádzať dá, ale sú tu len hotely, hlavná cesta a oproti raz do týždňa trhy, dalsie nakupné možnosti 1,5km autobusom zdarma na Alara Bazar. Pre nás to je ideálny hotel, preto sme boli druhý krát v tom istom a určite sa ešte niekedy vrátime, je to naša srdcovka :) Odporúčam pred dovolenkou schudnút, lebo tam určite priberiete :) Sú tam možnosti pekných výletov, nevyužili sme, ale ak radi cestujete, odporúčame s cestovkou, delegátka Vám rada poradí :) čítať celú recenziu
Lenka
Termín pobytu: Aug 2011 Recenzia pridaná 27.09.2011 Prečítané 2451-krát
87 %
hotel je vynikajúci, bez Rusov, v hoteli 90% nemcov, na recepcii plynulá znalosť AJ, NJ, obsluhujúci personál NJ perfekt, anglicky sa dohovoríte...slovenské cestovky ho ponúkajú ako 4*, a pritom je oficiálne 5* a právom si tie * zaslúži....každý večer program ...cvičenia v bazéne....jednoducho skvelá dovolenka....odporúčam, nebudete sklamaní... čítať celú recenziu
marian, jahodna
Termín pobytu: Júl 2011 Recenzia pridaná 15.08.2011 Prečítané 3059-krát
96 %
perfektna dovolenka skoda ze len 7 noci,urcite sa sem este vratime čítať celú recenziu
Stanislav, Slovensko
Termín pobytu: Máj 2011 Recenzia pridaná 19.06.2011 Prečítané 3813-krát
96 %
Celkový dojem je výborný, bývate v krásnej záhrade s banánmi, palmami, kvitnúcimi kaktusmi či granátovníkmi. Odporúčam priplatiť si 1 euro/deň za trezor a tam uschovať pasy a peniaze. Nepočul som, žeby sa kradlo, ale kvôli pocitu istoty. čítať celú recenziu
juraj, ba
Termín pobytu: Aug 2010 Recenzia pridaná 09.02.2011 Prečítané 6547-krát
93 %
celkové hodnotenie pobytu je výborné, určite môžem odporučiť. aj pre rodiny s deťmi (kľudne aj malými) určite sa tam ešte vrátim čítať celú recenziu
Lubiduch, Trnavsky kraj
Termín pobytu: Máj 2008 Recenzia pridaná 04.07.2008 Prečítané 6258-krát
93 %
Hotel jednoznacne odporucam, vyborny hlavne pre rodiny s detmi. Tim animatorov sa stara o kulturne vyzitie i sportove aktivity, ale hlavne o zabavu. Pre deti tam bolo tak 5-6 animatorov, celkovo tusim tak 13. Co ale skutocne treba vytknut je nie hotelu ale organizujucej cestovnej kancelarii - prvy krat s touto cestovkou a uz v zivote nikdy. Tak otrasnu delegatku som este nestretla. Namiesto toho aby sa venovala turistom, pisala si diplomovku, dala sa zohnat len na telefon, aj ten si pre istotu vypinala na cele dni a ak sme chceli ist na vylet...no co uz, ona na nas zabudla ze cakame na recepcii... čítať celú recenziu