65%
Hodnotenie

Senza Hotels The Inn Resort & Spa recenzie 

  • Turecko
  • Turecko
  • Alanya
  • Turkler
22 °C
teplota vzduchu
20 °C
teplota vody
1:50 h
dĺžka letu
cca 1:00 h
Od letiska
Odporúčanie 40 %
Poloha 60 %
Šport a zábava 17 %
Izby 67 %
Strava 67 %
Personál 63 %
65%
Celkové hodnotenie
62 recenzií
Jozef Štibraný
Termín pobytu: Máj 2014 Recenzia pridaná 05.12.2014 Prečítané 272-krát
98 %
Maximalna spokojnosť,vrele doporučujem. čítať celú recenziu
Jana H.
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 13.08.2014 Prečítané 1469-krát
57 %
Pri hodnotení slov delegátky a iných kompetentných ľudí ohľadom hotela sme čakali niečo super. No skutočnosť je niiekde úplne inde. A preto: Izby a vybavenosť hotela bola dobrá. Čo sa týka upratovania, katastrofa. Aby nám doplnili veci do baru na izbe, museli sme ich o to požiadať a to hneď v prvý deň nášho pobytu, lebo po príchode na izbu bol prázdny. Personál nám chodil len vysypať smeti a to bolo všetko. Ak sme chceli niečo viac (napr. umytie podlahy, alebo kúpelne), museli sme ísť povedať na recepciu. Angličtina bol pre niektorých len pohľad do budúcnosti. Strava v hoteli ma prekvapila a to len výber šalatov a syrov, ktorý bol super. Pečivo nás tiež milo prekvapilo a to bolo všetko. Polievky sa opakovali a mäso tak isto. Čiže každý druhý deň to isté. Nehovoriac o tom, že všade dookola rozdrapení rusi, ktorí o slušnosti nevedia asi nič. Pláž nás veľmi sklamala. Kamienková a pre taký počet ľudí malá. Topogány neotvorené a animátori priemerní. Jedným slovom tento hotel nikdy viac. A ešte perlička na záver: výlety. Slávny "Manavgat" - otras, otras. zbytočne vyhodené peniaze do vzduchu Ale zato určite doporučujem výlet do zlatníctva. čítať celú recenziu
Johanna
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 13.08.2014 Prečítané 855-krát
100 %
Hotel bol nádherný, výhľad z hotela na more bol neskutočný zážitok. Jedla tam bolo neuveriteľné moc, krásne servírovanie zákuskov, skvelý výber jedla, bolo tam toho veľmi veľa, skvelá obsluha, bazén bol dosť veľký. Príjemná zábava s animáromi, večerný program výborný, fantastické fungovanie barov. Najkrajšia dovolenka, akú sme mali. :) čítať celú recenziu
jauska
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 12.08.2014 Prečítané 814-krát
60 %
zlý prístup k moru, výpadky pitnej vody, grilované jedlá - stále dlhé čakanie pri ultra all inclusiv určené množstvo, málo ovocia, hotel málo klimatizovaný - jedáleň len na večeru, vo výťahu 100 stupňov a dlhé čakanie, nápoje často s príchuťou soli, obedňajšia prestávka pre cca 1200 hostí 1,5 hodiny. čítať celú recenziu
Katarína
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 04.08.2014 Prečítané 1040-krát
67 %
Hotel je krásny, no zaplatíte zdravím. Boli sme tam 16-ti, ochorelo nás 7. Ja som sa ocitla v nemocnici, ohorela som 2-krát za 12 dní, komplet. hnačka, zvrac. teploty, Faraon v Egypte je znesit. date si antinal a je ok. Toto už nebola sranda! K hotu-jedálen neklímujú, všade muchy. detskom baz. hovná, v noci sa v baz. kúpali opití rusi. Recepcia a priest. otvorené do prievanu. Nemali dostatok izieb, na pláži velké kamene a vlny, bolo nám povedané, že je tam štrkopiesok, všade arogant. rusi-animát. sa im pchali do. animát. total trapoši. Mali sme mať ultra incl. -na smiech-zabudnite na medz. alkohol, miešali iba tri druhy nápojov ostat. boli platené a to miešali iba 3 hod. Dokonca nealko ako cola a ostatné boli zo sirupov. CK by mali zvážiť a prever. čo ponúkajú, krásne foto nieje všetko, a k personálu- celkom dobre, ale aj tak neodporučujeme tento hotel. čítať celú recenziu
Jarmila
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 30.07.2014 Prečítané 878-krát
87 %
Bol krásny, bola tam vôňa, čistý už pri príchode do hotela vzbudili dobrý dojem, ubytovanie bolo rýchle, nakoľko to je veľký rezort, každý večer v amfiteátri hotela bol program, ktorý uvádzali animátori, každý večer bol niekoho večer, raz to boli čašníci a kuchári, na druhý večer boli barmani a pod. čítať celú recenziu
Mike
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 14.07.2014 Prečítané 869-krát
100 %
Hotel bol vynikajúci, super. Vhodný pre každého a splní očakávania aj náročnejších dovolenkárov. Transfer z letiska trval niečo cez 2 hodiny aj z 15 min prestávkou. Po príchode do hotela sme boli hneď ubytovaní. Ešte by som podotkol, v Turecku sme boli druhý raz, ale ešte sme nestretli tak super delegátov. Po príchode do Turecka sa nás hneď ujali a takisto aj po príchode do hotela sa postarala o všetko, bez toho, aby sme museli niečo povedať na recepcii, už sme sa len podpísali a poslíček nám niesol kufre. Pritom ovládam angličtinu, nemčinu na slušnej úrovni. čítať celú recenziu
barbora
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 23.06.2014 Prečítané 815-krát
87 %
Spokojnost, rozlahly hotel, stale mate co obdivovat a vidiet, skoda len ze nebol situovany do mesta, okolo nic moc nevidite okrem hotelov. Vela Rusov, ale v podstate nebol problem, vsetci sa starali o seba. Personal prijemny, usmievavy, vsetci nam boli ochotni pomoct. čítať celú recenziu
Iveta
Termín pobytu: Máj 2014 Recenzia pridaná 10.06.2014 Prečítané 1273-krát
37 %
Hotelova sluzba je k dispozicii len pre rusov. Ako, manzelia sme ocakavali manzelsku postel, zial ta by bola dana, ale iba za baksis. Okrem toho, po registracii, kazdych 15 az 30 minut vybavili niekoho a dali mu izbu. A, personal pri baroch sa na nas, velmi skaredo a neochotne pozerali ked sme si vypytate drink podla svojho gusta. A, co sa tyka ponuky alkoholu tak, maju k dispozicii len vodka a dzin- typycke pre rusov, a niekedy nam nacapovali v 3dcl. pohari, len polovicku piva. este sa, zmienim aj o Velnes, boli sme v saune a so skrinky ktora sa nedala vobec zamknut, manzelovi ukradli drahe znackove slnecne okuliare Raybanky. Pristup zodpovednych, bol katastrofalny smerom k hostovi hotela, nedalo sa s nimi vobec rozpravat, ze oni su ty, ktory preberaju zodpovednost za svoje priestory a ze maju dohliadnut nato, aby sa veci nestracali z ich priestorov. jednoducho povedane velnes tak ako ho prezentuju v katalogu nefunguje. Je to len sami biznis. Neplatene sluzby ako je sauna funguje, ako inak, ked nie pre rusov, aj tych niekolko slovakov sa len stazovalo na tych rusov, daju Vam pocitit akokeby ten hotel patril len im. co sa tyka Plazi o nicom, mala, vlastna-hotelova, cierny piesok viac-kamienkova, a more neuveritelne spinave a studene. jedlo na plazi stale to iste. Celkovy dojem z toho hotela mam ze som nebola, v 5-hviezdickovom hoteli ale v nejakom pionerskom tabore,,, vzhladom na sluzby a jedlo. Mimochodom izbu sme mali priamo nad kuchynou, videli sme personal pri oddychu, nebol to moc prijemny pohlad, take to izby by mali brat ako druhu kategoria za primeranu cenu, vzhladom nato ze hotelovi host je svedkom vsetkeho, co sa deje v kuchyni, uz nikdy viac ani zadarmo, dovolenka v tom hoteli čítať celú recenziu
Gabriel M.
Termín pobytu: Máj 2014 Recenzia pridaná 02.06.2014 Prečítané 427-krát
100 %
Okrem stravy - týka sa to raňajok, obeda, večere, rozpačitej obsluhy celkom znesiteľné, ale neodporúčal by som za plnú cenu. čítať celú recenziu
Martin88
Termín pobytu: Máj 2014 Recenzia pridaná 01.06.2014 Prečítané 957-krát
47 %
Hotel je pekný, ale bohužiaľ strava je otrasná a hlavne celú dovolenku kazili nepríjemní Rusi nakoľko to je celkovo hotel pre Rusov a v podstate ho ovládajú. Personál je len pre Rusov, ostatní klienti sú pre nich nič a drzosťou je to, keď si pýtajú bakšiš. Pláž je je špinavá a jedlo na pláži stále len to isté. V živote by som to nikomu neodporučila aj napriek tomu, že je to nový hotel. čítať celú recenziu
Vazze Csabi
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 03.05.2014 Prečítané 1192-krát
100 %
Hotel krásny, v máji 2013 uvedene do prevadzky. Zily sme tyzden ako král. Bolo tam vsetko, Non Stop viacej barov otvorenych, az na 3 poscchodi, non stop svedskych bufetov tiez, o zabavu postarane, personal sa o Vás obskakoval ako len mohli, super mily ludia. Plaz je asi 300m, ale hotelovy autobus nas vozil kazdych 30 minut,. Aqua park je hned vedla hotela kde sa dostanete podchodom. Plaz piesocna a aj kamienkova, Na plazi bufet svedsky, aj pivo a obcerstvenie. Mohol by som vela este pisat. ale treba to vyskusat. SUPERRRR! čítať celú recenziu
Zuzana
Termín pobytu: Oct 2013 Recenzia pridaná 11.10.2013 Prečítané 1822-krát
77 %
Hotel je pekný, nový, čistý, izby sú útulné a príjemne zariadené s výhľadom na bazény alebo krajinu. Nachádza sa cca 400m od pláže, peši asi tak 5 min chôdze, premáva kyvadlovka. Pláž je cez podchod - piesočnato - kamienková, na pláži je snack bar, bol otvorený 10:00-16:00. Tobogány sú pri samostatných bazénoch cez podchod, fungujú 2x denne 10:00-12:00 a 14:00-16:00. Osušky na pláž sa vydávajú hodinu 09:00-10:00 pri bazéne. čítať celú recenziu
Lucka
Termín pobytu: Oct 2013 Recenzia pridaná 10.10.2013 Prečítané 1511-krát
90 %
Hotel je nový, veľmi pekný a moderne zariadený. Má aquapark s toboganmi pre deti aj dospelých. Hotel má veľmi dobré celodenné animácie, krásne SPA centrum. Jediná nevýhoda je pláž, na ktorej sú pri vstupe do mora veľké kamene, preto je vhodná obuv. Inak tomuto hotelu nemám čo vytknúť, strava, izby, personál, služby- všetko na veľmi dobrej úrovni. čítať celú recenziu
Klaudia Belovičová
Termín pobytu: Sep 2012 Recenzia pridaná 09.10.2013 Prečítané 1439-krát
83 %
Strávili sme v hoteli krásnych 12 dní. Chválim najmä stravu, bola jednoducho úžasná! Architektúra hotela je super, priestranný hotel, krásne zariadenie, moderné. Služby výborné, personál ochotný, úslužný, pracovitý. Až na malé nedostatky (hotel bol vraj postavený za necelý rok) celkovo hodnotíme na 1*. čítať celú recenziu
barbi
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 14.08.2013 Prečítané 2227-krát
63 %
Budova ok, je to novy hotel, ale nefunguju vytahy, strasne dlho sa cakalo na nejaky, co by vas odviezol, plaz daleko, bus na plaz nechodi podla rozpisu, plaz nevhodna pre male deti, hned je hlboky spad, a pan na plazi, co sa ma starat o lehatka vas o 4ej zacne vyhanat ze FINISH, strava v poriadku a aj miesto na jedenie nebol problem najst. Celkovo sa dalo, ale nema to na 5* urcite. Musia vychytat chyby, funguju este len 3 mesiace. čítať celú recenziu
martina
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 29.07.2013 Prečítané 1885-krát
87 %
Novy hotel s peknymi izbami, super sluzbami, milym personalom, ktory kmita ako hodinky, vynikajucou stravou, ponuka mnozstvo zababy ako pre dospelych, no hlavne pre deti. Aquapark detsky je super, dospelacky len pre odvaznych :) more ciste, teple, no prilis skoro je hlboka voda - nie velmi vhodne pre deti, ale pod dozorom sa da. Boli sme so vsetkym maximalne spokojni. Jedina namietka smeruje k vytahom, ktore sa kazili. Zo siestich v polovici dovolenky fungovali len 3 - 4 a dlho sa na ne cakalo. čítať celú recenziu