100%
Hodnotenie
100%
Hodnotenie
Turecko Turecko
 Turecko, Alanya, Alanya  Turecko, Alanya, Alanya

My Home Aparthotel recenzie 

My Home Aparthotel recenzie 

1:50 h
26 °C
26 °C
20 °C
cca 2:30 h
cca 2:30 h
338 €
338 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 100 %
Poloha 100 %
Šport a zábava 100 %
Izby 100 %
Strava 100 %
Personál 100 %
100%
Celkové hodnotenie
1 recenzií
Betty
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 09.04.2019 Prečítané 721-krát
100 %
Výborný hotel so službami na vysokej úrovni. Niekoľko barov a bazénov, celodenný animačný program - veľká spokojnosť! Mali sme všetko, čo človek potrebuje k bezstarostnému relaxu. Máme krásne zážitky, na ktoré budeme ešte dlho spomínať a radi sa do Turecka ešte niekedy vrátime! čítať celú recenziu
Martin
Termín pobytu: Jún 2017 Recenzia pridaná 09.07.2017 Prečítané 277-krát
80 %
Hotel ideálny pre rodiny s deťmi, ale na svoje si prídu všetky vekové kategórie. Všetko super, keby mám chváliť, tak je to na dlho, takže píšem len tie nedostatky. Hotel od pláže cca 3-5 minút chôdze, čo nie je veľa, ale nie je to prvý hotel pri pláži. Hneď pri pláži vyteká do mora kanál, čo možno vyzerá zle, ale zrejme je to voda už čistá a každý deň v nej boli deti. Ešte viac ako v mori. S angličtinou sa dá dohovoriť, ale skôr nemecky. Strava super, tak nie je čo. Treba hlavne chutnať ich ryby, ktoré robia vynikajúce. Netreba chodiť z pláže na obed, dá sa najesť aj tam, aj pri bazéne. Hotel čistý... menia každý deň všetko a za depozit 10€ vám dajú dokonca aj plážové osušky. čítať celú recenziu
ľudka
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 06.09.2016 Prečítané 198-krát
93 %
Nádherná dovolenka, všetko pekne spolu na jednom mieste, veľmi milý personál a nádherné teplé a čisté more. Vynikajúca dovolenka na oddych aj deťmi. Len tam chýba slovenský alebo český animátor kvôli deťom. Určite sa tam ešte raz vrátime možno s vnúčatami. čítať celú recenziu
mia
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 31.10.2014 Prečítané 837-krát
87 %
Hotel cisty, krasne zariadeny, pristavane nove krasne casti, nove uzasne bazeny, dalsie bary, vyborna strava. Nevedela som, co skor papat! Velmi, velmi mily personal, ale uvitala by som viac programu pre dospelych, aj ked pridali tanecne vecery a vadi mi, ze pri animacnych programoch aj inde sa pouzivala nemcina, anglictina. Co slovencina? Ale inak zase skvela, tentoraz 12-dnova dovolenka (mimochodom, do pasu som dala eura, aby som dostala izbu taku, aku som chcela, chcela som izbu s balkonom s vyhladom na bazeny a areal hotela a nie do ulice). čítať celú recenziu
Juraj
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 13.09.2014 Prečítané 847-krát
93 %
Hotel sa nachádza zhruba 20 km pred Alanyou, čo znamená necelé 2 hodinky cesty autobusom z letiska. Je moderne zariadený, izby pôsobia vyslovene luxusným dojmom. V areáli je jeden veľký bazén, jeden stredný, potom malý pre deti a ešte dopadovka z toboganov. Od pláže je to cca 3-5 min chôdze. čítať celú recenziu
hafko
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 03.07.2014 Prečítané 1407-krát
90 %
Hotel je priestrany, cisty, skvela strava aj personal, dobre bazeny, tobogan, tiez super animatorsky program pre deti i dospelych. Plaz je cca 200m, aspon trocha pohybu za den :). Dostatok lezadiel na plazi i pri bazene. Dorozumiete sa skor nemecky a rusky ako anglicky. čítať celú recenziu
Adria
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 03.07.2014 Prečítané 1143-krát
100 %
Hotel bol vzdialený asi 250m od pláže. Na bazár sa išlo asi 15 minút. Transfer do hotela z letiska Antalya trval asi 3 hodiny. Pri hoteli sú bazény pre dospelých a deti. Hotel ponúka množstvo animačných programov - detské, plážový volejbal, aqua-gym, jogu, ping-pong, minigolf, snooker, tance, živú hudbu, zábavné vystúpenia, ohňovú show, tureckú noc. Máte sa na čo tešiť. čítať celú recenziu
Miriam
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 11.06.2014 Prečítané 1228-krát
100 %
Pekný hotel s krásnymi záhradami, výbornou stravou a plážovým servisom. More čisté a teplé a hlavne ani jeden Rus:-). Kto ich už na dovolenke v Turecku zažil, vie, o čo vravím. My sme mali izbu orientovanú do ulice, takže sme neboli rušení hudbou a hlukom od bazénov. čítať celú recenziu
Peter
Termín pobytu: Máj 2014 Recenzia pridaná 26.05.2014 Prečítané 1118-krát
97 %
Veľmi pekne zariadený hotel so súkromnou plážou a plážovým servisom, pláž je čistá ako aj celý rezort. Veľmi milý a úslužný personál, animátori sa starajú o zábavu nielen detí, ale aj dospelých, veľký výber dobrého jedla a nápojov, centrum je vzdialené asi 20min chôdze, taxi stanovisko pred hotelom. Cestovali sme 18.5. z Leipzigu traja za cenu jednej osoby zo Slovenska, teploty sa pohybovali nad 30 stupňov Celzia. Odporúčame! Skvelá dovolenka! čítať celú recenziu
mia
Termín pobytu: Aug 2011 Recenzia pridaná 08.08.2013 Prečítané 1615-krát
83 %
PESTRA VYBORNA STRAVA. IZBY PEKNE A CISTE. ZIADNE PROBLEMY SO ZAZIVANIM. VYBORNA MILA OBSLUHA. BARY VONKU BEZ CHYBY. NA PLAZ SA ISLO NIEKOLKO MINUT. PLAZ PEKNA. HOTEL TROCHU DALEJ OD MESTA, TO BOL ALE IBA MALY PROBLEM. LEHATKA SME OBSADZOVALI RANO OSUSKOU, ABY SME MALI LEPSIE MIESTA. PROBLEM BOL PROGRAM, BOL ORIENTOVANY SKORO STALE NA DETI. MINULY ROK K HOTELU PRISTAVALI DALSIU VELKU BUDOVU, SOM ZVEDAVA, AKO TO TAM TERAZ BUDE. DNES V NOCI ODCHADZAME DO BRATISLAVY, LEBO SKORO RANO ODLIETAME ZNOVU DO MY HOME REZORT, TENTO RAZ NA 12 DNI, MINULE BOLO 7 DNI. IBA MA STVE , ZE KED RATAM , ZE ODLET JE V UTOROK SKORO RANO, JE TO 11 DNI A NIE 12, AKO SOM ZAPLATILA ! čítať celú recenziu
Oľga Maciková
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 27.07.2013 Prečítané 1490-krát
97 %
Hotel bol ozaj môj domov na 11 dní, hygiena perfektná, denne menili uteráky, navoňané kúpelky, super mäkkučké uteráky, personál milý. Strava pestrá , bohatý výber syrov, ovocie, aj na pláži, torty nádherné a chutné, zeleninové šaláty čerstvé , nikto nemal žalúdočné problémy ani deti. Cestovná kancelária ponúkla pravdivé informácie o hoteli a pláži, odporúčam najmä mladým rodinám s deťmi, je tam pohodlie a luxus. čítať celú recenziu
Lenka
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 25.07.2013 Prečítané 1762-krát
100 %
Takže tento hotel by som hodnotila na výbornú. Majiteľom hotela je Nemec, čo je podľa mňa aj patrične vidieť - čo sa týka služieb, ubytovania, prístupu k hosťom, . Výhodou tohto hotela je, že sú tu nie sú vôbec Rusi, takže kultivovanosť hostí je na vysokej úrovni. Hotel je vhodný aj pre náročnejšiu klientelu podľa mňa. Precestovala som už nejaké tie krajiny, ale nikdy sa mi nestalo, že by izby v katalógu nafotené vyzerali aj naživo presne tak isto - a to bol práve prípad tohto hotela. Upratovali nám tu každý deň a takisto aj osušky vymieňali automaticky bez toho, aby ste ich museli nejako poprosiť. Čo sa stravy týka, tak veľkou výhodou bol nielen veľký výber, ale aj to, že strava mala taký európsky nádych - žiadne ich koreniny vo všetkom napraskané - jednoducho také veci, na ktoré sme ako Slováci zvyknutý. Pozitívom bol aj široký výber ovocia a koláčikov, a tak isto aj zeleniny a syrov. Čo sa okolia týka, tak veľmi pekná zeleň a je to v takej tichšej oblasti - do mestečka a na najbližšie trhy je to cca 15 min. pešo. Personál bol veľmi milý a nebolo ich treba ani uplácať , , bakšišom, , - veľmi rýchlo si Vás zapamätali, čo napr. k raňajkám pijete a hneď ako vás videli, tak už sa pýtali, či si dáte to čo vždy - ale neboli dotieraví, ale veľmi slušní. More a pláž sú prekrásne a tak isto na pláži je menší bar s nápojmi a ovocím resp. nejakým jedlom. Hotel má súkromnú pláž, ktorá je dosť priestranná takže sardinkový efekt nehrozí. V mori nie sú riasy ani medúzy a ani odpadky a je teplučké. Animácie sú perfektné aj čo sa detí týka, ale aj večerný program, či už minidisco alebo pre dospelých animácie - veľmi vtipné . Discotéka bola cca okolo 23:45 v priestoroch na ako keby mínusovom poschodí, čo bolo odhlučnené, takže hluk nebolo von počuť vôbec, takže kto chcel spať, tak o tej jedenástej bolo ticho vonku. Hotel vrelo odporúčam :) čítať celú recenziu
Dia
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 15.07.2013 Prečítané 1286-krát
90 %
Hotel bol skvelý, krásny , udržiavaný. Skvelá strava, teplo, skvelý vyber jedla. Milý (pekný-hlavne čašníci :D ) personál. Užastná pláž, teplé more, krásne prostredie, mesto, interiér. Proste od A-Z všetko uplne top. Určite sa sem vrátim, ak nie o rok tak niekedy určite. :) čítať celú recenziu
Janka
Termín pobytu: Sep 2012 Recenzia pridaná 07.05.2013 Prečítané 1532-krát
90 %
Ubytovanie na úrovni, čisté izby, upratované každý deň, aj výmena uterákov, strava výborná - pestrá, veľký výber dobrá obsluha, príjemná, milá snažili sa prihovoriť aj slovensky, delegatka dobrá, milá, úžasný výber zeleninových šalátov, i zákuskov, i výzdoba z ovocia čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia