87%
Hodnotenie
87%
Hodnotenie
Turecko Turecko
 Turecko, Alanya, Okurcalar  Turecko, Alanya, Okurcalar

Botanik Hotel & Resort recenzie 

Botanik Hotel & Resort recenzie 

1:50 h
17 °C
17 °C
18 °C
cca 1:45 h
cca 1:45 h
583 €
583 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 85 %
Poloha 80 %
Šport a zábava 83 %
Izby 82 %
Strava 92 %
Personál 90 %
87%
Celkové hodnotenie
34 recenzií
Viera
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 11.10.2014 Prečítané 871-krát
93 %
Kvalitny hotel situovany v prekrasnej zahrade. Hotel hostom ponuka velku mnoznost aktivit, pre deti je k dispozicii mini klub, bazeny, animacie, aquapark, lunapark. Kazdy vecer pestry vecerny program. Personal hotela velmi mily. Hotel odporucam narocnejsim klientom. čítať celú recenziu
Jana Gaššová
Termín pobytu: Júl 2011 Recenzia pridaná 30.04.2013 Prečítané 1070-krát
83 %
Krásna dovolenka strava super každý si mal z čoho vybrať. Sklamala ma pláž pretože bola uvádzaná piesočná a bola okruhliaková. Izby upratané denne taktiež minibar dopĺňaný denne super bolo málo lehátok dostatok osušky na pláž stále čisté boli sme spokojní čítať celú recenziu
Katarína K., Myjava
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 28.03.2013 Prečítané 719-krát
96 %
Pre rodiny s deťmi ideálny. Určite sa ešte vrátime :) čítať celú recenziu
Rasto B., Kosice
Termín pobytu: Máj 2010 Recenzia pridaná 09.07.2010 Prečítané 3585-krát
98 %
Skvely hotel s fantastickou zahradou (doslova botanicka, rozloha 90 000 m2) s dostatkom tiena. Mramorove chodniky boli pravidelne cistene od napadanych kvetov. Vsade bolo cisto. Ziaden hmyz. Vrelo odporucam pre rodiny s detmi. My sme boli s 15 mesacnou dcerou. Turci maju uzasny vztah k detom, stale sa im prihovaraju, usmievaju, placuce dieta sa snazia uputat... Cele nas to stalo 1830 Eur + 45 Eur viza. Planujem aj na buduci rok, ale asi s inou cestovkou, kedze Karya skrachovala (my sme este mali stastie, boli sme od 20.6. do 2.7. a karya krachla 8.7.). Rady: 1. fakultativne vylety nakupovat priamo tam a nie cez cestovku, je to podstatne lacnejsie (napr. delfinarium pre nas troch cez cestovku 70 Eur, priamo tam 36 Eur) 2. nebrat so sebou ziadne plienky, kociar, stravu pre deti. Vsetko sa tam da kupit za porovnatelne ceny s nasimi (napr. pampers plienky 42 ks 10 Eur, detska vyziva Hero 1.3 Eur). Bazar bol 15 min. cesty peso a boli tam aj normalne obchody (lekaren, optika, potraviny) čítať celú recenziu
Jozef, Zvolen
Termín pobytu: Apr 2010 Recenzia pridaná 30.05.2010 Prečítané 3864-krát
96 %
Fantastický hotel Každý si tu našiel to svoje Nemci klud Rusi zábavu pri lunaparku 6 bazénov takže žiadna tlačenica. Určite hotel delphin botanik Doporučujem Každemu. Určite sa sem vrátim čítať celú recenziu
Mata
Termín pobytu: Máj 2009 Recenzia pridaná 14.02.2010 Prečítané 7673-krát
100 %
neskutocny hotel. odporucam ho pre rodiny s detmi. je to hotel, do ktoreho sa prvy krat chcem vratit. zatial som v turecku nic krajsie a lepsie nezazila. čítať celú recenziu
Jana, Topoľčany
Termín pobytu: Jún 2009 Recenzia pridaná 14.09.2009 Prečítané 3454-krát
96 %
Celkový dojem veľmi dobrý. Najkrajšia na hoteli je záhrada, areál je veľký, neskutočne krásne palmy, množstvo kvetov, kaktusov, popínavé rastliny až nad chodníkmi, palmy vysoké skoro po štvrté poschodie, takže vám nepáli slnko na hlavu, keď idete na pláž po širokých mramorových chodníkoch, pre deti kolotoč, autíčka, vláčik, hojdačky, kino aj s kolou a kukuricou, 3 veľké bazény, z toho jeden kľudový. čítať celú recenziu