57%
Hodnotenie
57%
Hodnotenie
Turecko Turecko
 Turecko, Alanya, Alanya  Turecko, Alanya, Alanya

Kleopatra Ada recenzie 

Kleopatra Ada recenzie 

1:50 h
18 °C
18 °C
16 °C
cca 2:30 h
cca 2:30 h
295 €
295 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 20 %
Poloha 57 %
Šport a zábava 47 %
Izby 60 %
Strava 50 %
Personál 60 %
57%
Celkové hodnotenie
5 recenzií
Brtková Mária
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 30.09.2015 Prečítané 347-krát
67 %
Hotel bol v poriadku, len upratovať chodili práve vtedy, keď sme boli na izbe, mali sme pocit, že čakajú, kedy tam prídeme a vtedy klopali, keď sme odišli, k tak už nám neupratali, strava bola celkom dobrá, len sa nám nepáčilo, že v bare na pláži nepodávali alko nápoje, dosť malý výber nealko nápojov, proste bar na pláži bol veľmi slabý, personál tiež nie moc ochotný. čítať celú recenziu
Miro
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 17.09.2015 Prečítané 212-krát
60 %
Jednotvarna strava, bol som uz v oblasti Kemer hotel MOMS a neda sa porovnat. V Alanyi som bol 2 krat, ale s Kemerom sa neda porovnat a to mal iba 3 hviezdicky. Kazdy caka nieco ine, ale myslim si, ze jest to iste cely tyzden nie je nic moc, ale zase bolo dost ovocia a zeleniny. čítať celú recenziu
M.G.
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 19.08.2015 Prečítané 412-krát
47 %
Transfer z letiska 3 hodiny! Autobus nás vyložil pre nesprávnym hotelom podobného mena. Pláž podstatne ďalej od hotela, ako je uvádzané, personál s minimálnymi jazykovými znalosťami /okrem recepcie/, hlučný hotel s rozmanitou klientelou od EU, TR a iné. Malé izby a balkóny, all inclusive s nedostatkom skla v bare /nápoje servírovali často do horúcich pohárov vybratých priamo z umývačky/, strava turecká, ak ste neprišli včas, jedli ste úplne iné jedlo, ako bolo na začiatku, ponuka ovocia minimálna, max. 3 druhy, pravidla 1 druh, upratovanie izby začalo až na 3 deň po bakšiši, wifi slabá, síce dostupná, ale keď sa hostia pripojili, signál nedostatočný, transfer nazad bez raňajkového balíka aj keď mal byť pripravený pri odchode, stoly na terase bez slnečníkov. čítať celú recenziu
Michal Kopecký
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 08.08.2015 Prečítané 460-krát
47 %
V Turecku som bol prvýkrát, no po tejto skúsenosti by som už Turecko ako dovolenkovú destináciu nevolil. Pokiaľ áno, tak jedine rezort (celkový komplex) - priamo na pláži all inclusive. Treba naozaj dobre zvážiť výber hotela, 4 hviezdičky sú nie vždy dostačujúce, hlavne v Turecku! Celkový dojem z dovolenky je, bohužiaľ, podpriemerný, čo ma veľmi mrzí, keďže na letnú dovolenku sa tešíme celý rok. Všade, kde som dovolenkoval, som mal pocit, že tam chcem ostať, v Turecku som tento pocit, bohužiaľ, nemal z viacerých dôvodov. Tento hotel naozaj neodporúčame! čítať celú recenziu
Maťka
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 01.07.2015 Prečítané 784-krát
97 %
Hotel útulný, každý deň uprataná izba, veľmi milý personál. V hoteli bolo dosť Slovákov. Poloha hotela nám vyhovovala, hneď vedľa hotela zastávka, lekáreň, obchody, supermarket, taxíky. Prešli sme cez cestu, korzo a nádherná pláž. Čo sa týka výletov, tak sme si zobrali taxík, ktorý nás vyviezol na hrad, výhľad na prístav, do mešity-kde nás poobliekali do tých ich tradičných odevov a ešte nám taxikár po ceste zastavil v tradičnom tureckom dome, kde sme dostali! slovenský! výklad o tradičnej tureckej kultúre. Určite by som sa tam ešte vrátila. No hotel nie je vhodný pre rodiny s deťmi, nakoľko sme bezdetný pár, tak nám to vyhovovalo! čítať celú recenziu
Dominika
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 27.06.2015 Prečítané 958-krát
53 %
Najprv asi zacnem polohou hotela. V katalogu mala cestovna kancelaria napisane, ze skvela poloha blizko centra. No pokial 40 minut peso je blizko, tak neviem. Do pristavu aj viac mozno ako 40. Vzdialenost od plaze tak 5 minut peso, nie na plazi. Samotny hotel by nebol zly mozno, nevadilo by stare zariadenie, vecny nedostatok miesta na sedenie pri bare, pri bazene, ale co sa tyka stravy jedna katastrofa. Styl stravy, pondelok na obed a večeru kura (kusky kurata ako nozky a stehienka) a na dalsi den na obed zo zvyskov kurata polievka kuracia (kuracia polievka znamena natrhane kusy kurata v paradajkovej stave) a takto to islo zo vsetkym. 5 dni z dovolenky sme mali zaludocne problemy. Co sa tyka napojov, bar je len do 23:00 a uz minutu pred 23:00 vam naleje len za priplatok. Celu terasu pri bazene osvetluje jedno svetlo a to tak 10 minut po 23:00 vypnu, zacinaju pratat a vam daju jasne najavo, ze mate skoncit, ze im padla. Hotel by si ani 3 hviezdicky nezasluzil podla mna... (je to moj 5. pobyt v Turecku, cize viem porovnat). Tento hotel jednoznacne nikdy viac, nikomu neodporucam. A co sa tyka cestovnej kancelarie takisto. Asistencia pri prichode do hotela ziadna, sofer nas vylozil pri inom hoteli, delegat ako keby tu ani nebol, ziadna pomoc, ak potrebujete. Asi ako jedina cestovka sme nemali ani na nastenke nikdy nic vyvesene. Maximalne sme sklamani a znechuteni. Nikdy viac. čítať celú recenziu
Jarmila Morháčová
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 05.12.2014 Prečítané 316-krát
91 %
Prvýkrát sme boli v Turecku. Hotel čistý, ľudia príjemní. V hoteli boli ubytovaní zväčša Nemci, Švédi, Taliani a tiež domáci Turci s rodinami. Menej Slovákov a Čechov. Do centra, aj na bazár sme chodievali večer pešo popri mori, kde sú krásne vybudované cestičky s palmami. čítať celú recenziu
Peter
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 12.06.2014 Prečítané 1866-krát
77 %
Prijemny hotel, troska starsie zariadenie. Jednoduche izby. Sucastou je TV, klimatizacia, chladnicka, fen. Vadilo mi male mnozstvo el. zasuviek - len jedna na izbe. Nemali sme ziadne animaciie ani program. Strava pestra, velky vyber, no velmi korenene, najma kopor a petrzlen. Personal velmi vrucny a napomocny. Odporucal by som hotel menej narocnym klientom. čítať celú recenziu
Peter a Gabriela
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 09.06.2014 Prečítané 1534-krát
88 %
Všetko bolo super, akurát na izbe bola staršia mini chladnička, ktorá sa občas rozmrazovala. Personál bol perfektný, slušný. Strava bola super, zo všetkého bolo strašne veľa-stále stoly dopĺňali. Transfer z letiska a na letisko bol super zorganizovaný, žiadny stres, všetko šlo podľa plánov. Chceme sa tam ešte vrátiť! čítať celú recenziu
Lenka Barvirčáková
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 23.06.2013 Prečítané 2273-krát
87 %
Pohodový hotel za rozumnú cenu pre nenáročných. Milý a nápomocný personál. Chýbali mi tam animačné večerné programy. Počas nášho pobytu bolo len jedno vystúpenie brušnej tanečnice. Hotel nemá žiadnych animátorov a ani detské kútiky. V blízkosti je však park s preliezkami a hojdačkami. Aj bazén by mohli mať trochu väčší. Bazén obklopuje z 3 strán budova hotela a od 16 je tam už tieň. Od 18 je zakázané plávanie v bazéne. Okolie je čisté, aj pláž a more. V okolí uvidíte veľa túlavých mačiek a psov, ale to asi po celom Turecku. čítať celú recenziu
Mária Mikolášková
Termín pobytu: Aug 2011 Recenzia pridaná 12.05.2013 Prečítané 1771-krát
83 %
hotel menších rozmerov,veľmi čistý,stále udržiavana čistota,personál upravený,usmievavý,ochotný,jedlo super-pribrala som 3 kg,napriek tomu že som mala množstvo pohybu.Hotel sa nachádza blízko centra,rušný nočný život,krásna pláž,tentorok ideme znova! čítať celú recenziu
Zuzana S., Košice
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 30.03.2013 Prečítané 1137-krát
96 %
dojem bol velmi dobry hotel zodpoveda realite ako je v katalogu tak aj v skutocnosti a odporucala by som ho aj dalsim klientom a aj rodinam s detmi čítať celú recenziu
Zuzana, Most pri Bratislave
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 28.03.2013 Prečítané 902-krát
80 %
Adekvátna cena = kvalita, za nízku cenu ktorú sme boli sme čakali niečo oveľa horšie, celkovo veľmi dobrý dojem čítať celú recenziu
Katarína, H.
Termín pobytu: Jún 2011 Recenzia pridaná 19.07.2011 Prečítané 3777-krát
95 %
môžem len odporučiť, Hotel zodpovedá tureckej štvorke, typický menší hotel, akých je v Alanyi kopec čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia