92%
Hodnotenie
92%
Hodnotenie
Turecko Turecko
 Turecko, Alanya, Avsallar-Incekum  Turecko, Alanya, Avsallar-Incekum

Rubi Platinum Spa Resort & Suites recenzie 

Rubi Platinum Spa Resort & Suites recenzie 

1:50 h
15 °C
15 °C
16 °C
cca 2:00 h
cca 2:00 h
441 €
441 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 92 %
Poloha 88 %
Šport a zábava 88 %
Izby 90 %
Strava 93 %
Personál 90 %
92%
Celkové hodnotenie
228 recenzií
Lucka
Termín pobytu: Sep 2016 Recenzia pridaná 26.09.2016 Prečítané 1189-krát
95 %
Boli sme v Rubi Platinum od 3.9. - 10.9. Vratili sme sa oddychnuti a spokojni. Hotel je krasny od vstupnej haly az po vyhlad k moru. Jedina moja pripomienka je, ze centralna klima bola v celom hotely nastavena na 23stupnov co bolo pre mna velmi malo a vseobecne na recepcii mi bola strasna kosa. V izbe bola tiez tak nastavena takze sme ju pouzivali len velmi malo ked sme mali nahriatu izbu a trosku sme ju chceli nechat vychladit. Celkovo by som zhodnotila dovolenku ako velmi podarenu. Som spokojna :) top dovolenka, boli sme rozmaznani a starali sa o nas ako vo vaticke :) Odporucam vsetkym, ktori si chcu oddychnut. čítať celú recenziu
Iveta a Marek
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 24.07.2016 Prečítané 758-krát
100 %
Kto chce zažiť dovolenku v luxusnom paláci, vrelo mu odporúčame navštíviť tento hotel. Prekrásny hotel, ktorý je premyslený do posledného detailu. Jedinou nevýhodou je 2, 5 hodinový transfer z letiska Antalya do hotela (boli sme dokonca prvý hotel). Ubytovaní sme boli v priebehu pár minút, bez najmenších problémov sme si okamžite začali užívať našu dovolenku. čítať celú recenziu
Iveta H.
Termín pobytu: Jún 2016 Recenzia pridaná 06.07.2016 Prečítané 585-krát
100 %
Hotel Rubi Platinum sme navštívili v júni 2016. Boli sme veľmi spokojní - dovolenka splnila naše očakávania, Oceňujem ešte polohu hotela, kto rád nakupuje, tiež si príde na svoje. Stačí prejsť cez cestu a ste v centre Avsalllaru s nespočetným množstvom obchododíkov. čítať celú recenziu
Žambo
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 02.07.2015 Prečítané 1214-krát
100 %
V hoteli sme boli jediní Slováci. Je tu dosť ruských rodín, nevadí to, vôbec, neboli drzí a ani hluční. V baroch podávané originálne nápoje, cola, fanta, srite, jk daniels, havana rum, absolut vodka, olega tequila. Je to síce drahší hotel, ale ponúka kvalitu. Odporúčam všetkým. čítať celú recenziu
Roman
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 29.10.2014 Prečítané 1280-krát
87 %
Pekný nový hotel, upratovanie každý deň, každý deň dopĺňanie chladničky (v cene), prostredie veľmi pekné, dostatočná veľkosť bazénov, prístup do mora v zátoke aj z móla do otvoreného mora. A samozrejmosťou bolo "Ultra All inclusive" stravovanie, ktoré bolo naozaj výborné. Rôznorodosť a zmena jedál. Jediným menším problémom bol obsluhujúci personál pri objednávaní drinkov, hlavne večer. Boli pomalí, trvalo dosť dlho, kým doniesli objednané drinky, prípadne čosi zabudli doniesť. Ale inak všetko super. čítať celú recenziu
Sandra
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 27.09.2014 Prečítané 903-krát
83 %
V Turecku sme boli prvykrat a s vyberom hotela sme boli velmi spokojni. Bol to najkrajsí hotel v celej tejto oblasti. Personal bol mily, ochotny, vsetko bolo, ako ma byt. Jedlo bolo rozne a vzdy sme sa dobre najedli, nikdy nam nic nezostalo na tanieri :-). Alkoholu bolo vela - zname kvalitne znacky vsetkeho druhu. Miesane napojde boli skvele, najviac mi chutilo mochito :-). Izba bola krasna vzdy cista. Jedine, co musim vytknut hotelu bola kamienkova plaz, ale s tym sme ratali, takze na plazi sme boli len parkrat pofotit sa a tak. Nakupne moznosti boli hned cez cestu oproti hotelu a bolo ich vela, ale v kazdom obchode skoro to iste, ale dalo sa kam ist. Jedina moja nespokojnost bola sluzba delegatky. Vystupovali sme ako posledni z transferu a delegatka vystupila v hoteli pred tym, ze ide odprevadit dalsich turistov, nepacilo sa mi, ze nesla s nami. Potom prisla o pol 7 vecer a povedala nam hlavne veci, viac sme ju už nevideli. Pri odchode prisiel autobus, ktori meskal asi hodinu a nejaky rusky delegat a ten nas odprevadil na letisko. Inak bolo vsetko v poriadku a odporucam tento hotel, je to naozaj vkusny hotelik ako taky palac. čítať celú recenziu
Aneta
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 13.09.2014 Prečítané 939-krát
77 %
Je to novootvorený hotel, ktorý otvorili v r. 2014 má sa ešte čo učiť, ale bolo tam celkovo dobre, hlavne má veľmi dobrú polohu v centre mesta. Je to krásny hotel vhodný pre rodiny s deťmi, transfer z letiska je asi 2 hodiny a po príchode nás ubytovali do pol hodiny. čítať celú recenziu
Barbora
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 18.08.2014 Prečítané 1086-krát
83 %
Hotel krasny, transfer trval cca 2 hod. Jedlo vyborne, vela ovocia, zeleniny ryb. Naozaj super! Areal je krasny, program vecer super, vzdy iny (netradicne), jedine, co by som vytkla, dlho sme cakali, kym nas ubytuju, nasa delegatka bola uplne mimo - neschopna. Kamenista plaz, sluzby super, len nestihali pri tom pocte hosti. Klobuk dole, ale vzdy usmiaty a ochotny personal. Alkohol (vsetko, co si viem predstavit gratis). Naozaj odporucam hotel, waaau. čítať celú recenziu