75%
Hodnotenie
75%
Hodnotenie
Turecko Turecko
 Turecko, Alanya, Konakli  Turecko, Alanya, Konakli

PrimaSol Telatiye Resort recenzie 

PrimaSol Telatiye Resort recenzie 

1:50 h
33 °C
33 °C
27 °C
cca 2:15 h
cca 2:15 h
377 €
377 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 71 %
Poloha 75 %
Šport a zábava 65 %
Izby 80 %
Strava 75 %
Personál 80 %
75%
Celkové hodnotenie
80 recenzií
Judita Peštova
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 10.09.2019 Prečítané 50-krát
47 %
Na odporúčanie z cestovky to nebol 5* hotel, ale slabá 2*, polámaná posteľ, opravili ju na 6. deň. Žiadne ovocie, šaláty, nič mimo raňajok, obeda, večere. Zmrzlina nikdy nikde, káva z odporných automatov v papierovom poháriku a paličkou drevenou zamiešať, asi nepoznajú šálky a lyžičku. Nemáte si kde dať presso, originál tureckú kávu, tak mimo hotela, strava stále to isté, ak bola na obed cestovina, večer ste ju mali v šalátoch. Jedáleň - mokré sedačky, ak vám opierka nezostala v ruke. Šport aerobik - bol 3 krát, joga, volejbal - zabudnite, nikde nič. Ich alkohol riedený tak, že to bola voda, nesrandujem. Uteráky deravé, ostrapkané, aspoň čisté. Pláž - špinavé ležadlá, bar tak akurát, špagety, kečup, mrkva, paradajka a uhorka... to je všetko. Ešte melón! Večer okolo ležadiel túlavé psy, strašné! Nikoho to netrápilo. Program večer tak pre škôlkarov, animácie pre deti žiadne. Tobogany 2 hod doobeda, 3 hod poobede, plný bazén detí a oni ho vypnú. Hotel pekný, čistý, ale inak služby katastrofa! čítať celú recenziu
Judita Peštova
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 03.09.2019 Prečítané 72-krát
50 %
Takže v skratke. Ovocie mimo raňajok, obeda, večere žiadne ani šalát, zmrzlinu sme ani nevideli a najhoršie je, že ani káva. Všade kávomaty v papierovom poháriku. Katastrofa! Žiadny program počas dňa pre deti, aerobik za 11 dní 3 krát, volejbal nemáš kde! A alkohol... riedenie 3 ku 1 (3 diely vody prosím). Uteráky deravé alebo roztrapkané. Aspoň čisté. Posteľ zlomená, 6 dní trvalo, kým ju nejak opravili. A o jedle sa vyjadrovať ani nebudem. Šetria v tom hoteli úplne na všetkom. čítať celú recenziu
Tomáš
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 13.07.2018 Prečítané 1785-krát
80 %
Po príchode nás ubytovali do izby pre rodiny ( boli sme 2) s tým, že druhý deň nám dajú inú izbu, pretože sú momentálne všetky obsadené. Izba však pekná, čistá (upratovanie, výmena uterákov každý deň), bezproblémový trezor (tuším sme platili 10€, nepamätám si presne). Za 5€ poplatok dostanete kartičky, na ktoré Vám dajú osušky na pláž, pri odchode 5€ poplatok vrátia. Bazén čistý, veľký, animátori sa snažia, no každý deň je to o tom istom (cvičenie na suchu, cvičenie vo vode, sem tam nejaká súťaž a poobede vodné pólo). Večerný program okrem Tureckého večera nijako nezaujal. Čo sa týka pláže, tak to je asi jediné, no obrovské sklamanie. Čiastočne štrková pláž by ani tak nevadila (odporúčam topánky do vody), no v mori sú obrovské skaly a treba dávať veľký pozor, ako sa v mori pohybujete. Na pláži je aj mólo, z ktorého sa dá skákať do vody, žiaľ, boli sme svedkami ako jeden skok do vody dopadol zle (práve na spomínané skaly) a na pláž musela prísť sanitka. Neustále okolo behajú lode resp. člny, čo spôsobuje dosť zakalené more od piesku a kamienkov. Mne osobne nevyhovujú ani tie "spoločné" slnečníky na pláži, ale to som samozrejme vedel ešte pred dovolenkou. Ležadlá zdarma, matrac na ležadlo tuším 1,50€ na deň. Pri mori je bufet s nápojmi, ktoré Vám čapujú, jedlo si naberáte sami. Pláž je čistá, starajú sa o poriadok, no keby každý Rus zobral za sebou bordel, ktorý nechal, bolo by ešte čistejšie. Naozaj nezvyknem kritizovať, ale ako hovorím, u mňa pláž (teda skôr more) = obrovské sklamanie. Strava bola výborná, veľa zeleniny, šalátov, koláčov, na raňajky vynikajúca bábovka a takisto top ryža :) . Na večeru sa pravidelne na terase aj grilovalo. Výlety: my sme si vybrali výlet do Side, ktorý mal zahŕňať 2 hodinovú plavbu loďou po rieke Manavgat, vodopády, návštevu mešity. Treba však dávať pozor, že delegátka nás neupozornila, že ako prvé je hodinová zastávka v zlatníctve (proste im dohadujú biznis). Nikto z nás v autobuse o tom netušil, rodičia s deťmi boli veľmi "nadšení". Z 2-hodinovej plavby po rieke bolo tak v čistom čase cca 40 min. :) Čo sa týka okolia, pokiaľ Vám nevadia fake veci, tak choďte na dovolenku s prázdnym kufrom, pretože si tam kúpite totálne všetko za smiešne peniaze (tričká nike, adidas aj za 5€, šiltovky, topánky, proste všetko. :)) Nebola to top dovolenka, ale bolo nám aj tak super a pokiaľ v mori dáte pozor, tak dovolenku v tomto rezorte odporúčam. Či by som tam však šiel s deťmi, je veľmi otázne. čítať celú recenziu
Marek
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 31.07.2016 Prečítané 1181-krát
90 %
Hotel veľmi pekný, moderne zariadený, služby nad očakávanie...izba pre tri osoby postačujúca, upratovanie denne, vrátane výmeny ručníkov a osušiek...strava vynikajúca, bohatý výber jedál, zákuskov, šalátov...personál super...pláž špinavá, plastové fľaše, odpadky na zemi...stredisko pekné, v pohode. čítať celú recenziu
Kristína
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 10.05.2014 Prečítané 1384-krát
90 %
V tomto hoteli sme boli už asi 5x. V hoteli sa nám veľmi páči, každým rokom sa zlepšujú. Od wellness centra cez animácie, jedlo až k pláži. Pri hoteli sa nachádzajú obchodíky so všetkým možným od výmyslu sveta. Tento hotel určite odporúčam aj rodinám s deťmi. Pre deti je tam miniklub, v ktorom sa animátori venujú deťom cez to najväčšie teplo ako i aj poobede. V hoteli sú 2 tobogány, 3 bazény z toho jeden vnútorný. čítať celú recenziu
vodnár
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 14.12.2013 Prečítané 1110-krát
97 %
Odporúčam každému tento hotel Personál, jedlo, izba, pláž, okolie super! Veľmi pekná dovolenka bola, rada by som sa vrátila hocikedy. Dá sa nakupovať v Konakli za výborné ceny, ale aj vedľa hotela. Jedlo bolo vynikajúce, hlavne tie šaláty! Pekná izba, pekná kúpeľňa. čítať celú recenziu
Nika
Termín pobytu: Sep 2011 Recenzia pridaná 16.07.2013 Prečítané 1276-krát
93 %
Dovolenka v tomto hoteli bola super! Radi na ňu spomíname. Milý personál, úžasné jedlo, udržiavaný areál, vždy čisté izby a mnoho iných vecí. V blízkosti hotela možnosť nákupov za skvelé ceny! Občerstvenie priamo na pláži ale aj Pool bar pri bazéne. Vo vnútri hotela je možnosť zájsť si do fitness centra alebo do wellness. V prípade zlého počasia je aj tento hotel vybavený dvoma vnútornými bazénmi. čítať celú recenziu
luboslava sekerková
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 07.07.2013 Prečítané 989-krát
83 %
Ubytovanie bolo pekné, tiché prostredie, cca 5 minut od pláže. Pláž kamienková, lepší je piesok ale dalo sa. Strava super ale málo ovocia, žiadna zmrzlina, poobednajšie občerstvenie slapšie. Animatori boli jedni z najlepšich, hry napr. pinpong za poplatok. 60% Rusi, 40% Nemci. Celková spokojnosť. čítať celú recenziu
Olga
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 06.07.2013 Prečítané 1044-krát
100 %
Tento hotel odporúčam každému, kto vyhľadáva dovolenku pri mori s vynikajúcou stravou all inclusive. Pred dvoma rokmi sme boli v Aalanyi, v 4* hoteli, ale tento hotel aj samotná dovolenka bola oveľa lepšia, ako pred dvoma rokmi. Celkový dojem z dovolenky je, že sa vrátime na toto miesto aj na jeseň. Mali sme parádne ubytovanie a chutné jedlá. čítať celú recenziu
Majooo, Žilina
Termín pobytu: Aug 2010 Recenzia pridaná 27.07.2011 Prečítané 2763-krát
95 %
Celkový dojem bol perfektný,nezabudnuteľné zážitky,animátori boli skvelí,dobrý program mali,zapájali ľudí do hier,každý si príde na svoje:)) čítať celú recenziu
Mirka T., BB
Termín pobytu: Máj 2011 Recenzia pridaná 07.07.2011 Prečítané 2705-krát
85 %
Hotel doporucujem vzhladom na vynikajuce sluzby, ubytovanie, stravu, zostavu klientov (pocas nasho pobytu bez Rusov). V pripade, ze sa rozhodnete pre tento hotel, zoberte si obuv do mora. Do centra Konakli na nakupy to mate cca 10 - 15 min. Oproti hotelu je velky bazar, kde sa da nakupit, ale najvyhodnejsie nakupite v Alanyi pod hradbami (aj za 1/3 ceny co v bazari pri hoteli a v Konakli), kde sa dostanete Dolmusmi za 1,5 EUR. Dolmuse stoja na zastavke na hlavnej ceste - 200 m od hotela. Potom prechadzkou po Alanyi sa dostanete pod hradby, kde Vas zavalia krasne ulice s obrovskym mnozstvom obchodov, ktore su otvorene aj v nocnych hodinach. čítať celú recenziu