85%
Hodnotenie

My Home Resort recenzie 

  • Turecko
  • Turecko
  • Alanya
  • Avsallar-Incekum
31 °C
teplota vzduchu
26 °C
teplota vody
1:50 h
dĺžka letu
cca 2:00 h
Od letiska
Odporúčanie 90 %
Poloha 80 %
Šport a zábava 83 %
Izby 88 %
Strava 85 %
Personál 88 %
85%
Celkové hodnotenie
840 recenzií
Martina H.
Termín pobytu: Máj 2019 Recenzia pridaná 13.06.2019 Prečítané 0-krát
100 %
Dovolenka bola uuuplne uuužasná. :) :) Hotel vrelo odporúčam! Rodiny s deťmi si prídu na svoje. Služby, personál, jedlo, vybavenie, čistota - všetko nad naše očakávania! Dovolenku hodnotím zo 100 % na 200%. :) Naozaj všetko bolo TOP. Aj animátori, nákupy... večerné programy - fakt skvelé. Mali sme kubánsky večer, živú hudbu, tanečnú súťaž - nádhera. Izba každý deň na 100% uprataná, vyvoňaná, lupene ruží na posteli a každý deň iné uterákové zvieratko. :) V areáli hotela oddychové časti s krásnym posedením, veľké detské ihrisko, 2 ping-pongové stoly (akurát bola puknutá jedna loptička :) :) :)), minigolf, volejbal atď. Na pláži nákupné možnosti a bufet s jedlom a pitím zadarmo. Po zotmení krásne prechádzky mestom, nákupy 5 krokov od hotela. Všetko TOP! My sme boli s 5 ročným dieťaťom a aj pre ňu to bola najlepšia dovolenka. čítať celú recenziu
Marian M.
Termín pobytu: Máj 2019 Recenzia pridaná 31.05.2019 Prečítané 0-krát
100 %
Vyborny hotel, odporucam vsetkym. čítať celú recenziu
Jozef B.
Termín pobytu: Sep 2017 Recenzia pridaná 06.10.2017 Prečítané 788-krát
95 %
Izba veľmi pekná, čisto uprataná. Kúpeľňa tiež na úrovni. V izbe je klimatizácia nastavená na 25 stupňov Celzia, možno ju vypnínať a zapínať a regulovať intenzitu fúkfania ale nemožno regulovať teplotu, ale tých 25 stupňov postačuje, keďže vonku je veľmi teplo. Prístup ku pláži v poriadku, je tam chodník ku pláži, neprechádza sa cez cestu. Niekedy to ale okolo chodníka nepríjemne zapáchalo, zrejme zásluhou okolných hotelov. Príroda v Alanyii je veľmi pekná, možno tu pozrieť aj rímske hradby. S prepravou z letiska na hotel boli problémy, čakali sme v autobuse viac ako 1,5 hodiny do kedy vyrazíme, problém bol s jedným nemeckým turistom, ale tak to sa mohlo stať výnimočne iba nám, neviem to komplexne posúdiť. Strava bola v hoteli ozaj super, na výber sú mnohé šaláty, veľa druhov syra, často boli grilované ryby. S jedlom sme boli maximálne spokojný. Takisto aj s nápojmi. Ich domáce pivo je dobré. čítať celú recenziu
Michaela
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 13.12.2014 Prečítané 358-krát
96 %
spokojnost nadovsetko čítať celú recenziu
matob, kosice
Termín pobytu: Máj 2012 Recenzia pridaná 23.06.2013 Prečítané 1654-krát
100 %
odporucam,myslim ze jeden z top hotelov v avsallare ,perfektne sluzby,velmi ochotni a srdecni ludia.super more.akurat ked je moznost je asi lepsie ist v septembri,my sme boli prelom jul august a bolo strasne horuco aj vecer. čítať celú recenziu
Jozefina S., Kosice
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 30.03.2013 Prečítané 1232-krát
96 %
Suuuupeeer, vynikajuci hotel, bola som tam uz dvakrat, odporucila som tento hotel a taktiez boli velmi spokojni, urcite tam este pojdem čítať celú recenziu
Daniela, Kysucké Nové Mesto
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 19.09.2012 Prečítané 1546-krát
85 %
Dosť nam vadili mačky v hoteli ktoré behali po stoloch. Pili vodu z bazénov. Do mesta je to cca 1km 15-20 min pešo, kopec obchodov. Odporúčam v meste najsť požičovňu áut v bočnej uličke za supermarketom je tam veeeeľmi prijemná pani zo Slovenska (Beatka). Pokecá, poradí ... . čítať celú recenziu
brenda k., nitra
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 25.07.2012 Prečítané 1878-krát
96 %
Boli sme velmi spokojní,urcite sa tam este vratime! čítať celú recenziu
Katarína, Žilina
Termín pobytu: Máj 2012 Recenzia pridaná 04.07.2012 Prečítané 1876-krát
89 %
Celkový dojem bol dobrý, odporúčam tento hotel. Najviac rusov a nemcov. V podstate sme boli veľmi spokojný. Nabudúce však uprednostním plážový hotel. čítať celú recenziu
Pliešovská, Turč.Teplice
Termín pobytu: Júl 2010 Recenzia pridaná 12.06.2012 Prečítané 2667-krát
98 %
dojem veľmi dobrý, v okolí sú obchody, hotel je medzi dvomi obchodnými centrami v Avsalare, nedaleko delfinárium, pekné, aj ked menšie, prejdete dolmušou za asi 15 min, , pol hodina dolmušou do Alanye čítať celú recenziu
Lenka N., Košice
Termín pobytu: Júl 2011 Recenzia pridaná 03.09.2011 Prečítané 3744-krát
91 %
Odporúčam aj s rodinám s malými deťmi. Ak chcete navštíviť delfinárium, choďte sami pešo smer Alanya, je to asi 15-20 min kľudnej chôdze. Ušetríte na taxi 8Eur a CK si dáva za cestu 13 k lístku. čítať celú recenziu
Portos, Bratislava
Termín pobytu: Aug 2010 Recenzia pridaná 25.09.2010 Prečítané 4040-krát
96 %
super dovolenka, ktorej nemožno nič vytknúť. Hotel je vynikajúci a spĺňa aj náročné predstavy. čítať celú recenziu