77%
Hodnotenie
77%
Hodnotenie
Turecko Turecko
 Turecko, Alanya, Alanya  Turecko, Alanya, Alanya

White Gold Hotel & Spa recenzie 

White Gold Hotel & Spa recenzie 

1:50 h
15 °C
15 °C
16 °C
cca 0:45 h
cca 0:45 h
509 €
509 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 69 %
Poloha 85 %
Šport a zábava 65 %
Izby 80 %
Strava 75 %
Personál 80 %
77%
Celkové hodnotenie
186 recenzií
Martina Csefová
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 14.09.2015 Prečítané 390-krát
90 %
Hotel si zaslúži 5 hviezdičiek, krásne izby, perfektné jedlo, len dlhý transfer z letiska cca. 3 hodiny. V septembri slabšie animácie. Blízko hotela veľa možností na nákupy. Blízko je aj samotné centrum Alanya, kde je ľahké dostať sa autobusom. Oplatí sa urobiť si menší výlet na hrad, už len kvôli krásnemu výhľadu na okolie a šíre more. čítať celú recenziu
Adriana
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 14.07.2015 Prečítané 670-krát
73 %
Hotel je nový, vhodný skôr pre starších ľudí, prevažuje nemecká klientela. Transfer z letiska trval cca 3 hodiny. Vzdialenosť od centra Alanye autobusom cca 10-15 minút. Hotel sa nachádza pri promenáde s veľkým množstvom barov, obchodov, kaviarní a atrakcií. čítať celú recenziu
Slávka
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 24.05.2015 Prečítané 935-krát
90 %
Tento hotel je vhodný pre všetky vekové kategórie, transfer z letiska trval 5 hodín, čo bolo v tej horúčave ozaj na zbláznenie, my sme vystupovali ako poslední, ale na dobré sa oplatí čakať :), ubytovanie je dobré na vyšších poschodiach 3-4-5, vzdialenosť od centra-pár minút busom. čítať celú recenziu
Michaela
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 15.07.2014 Prečítané 1836-krát
80 %
Hotel sám o sebe bol naozaj pekný. Keď sme prišli, mali sme menšie komplikácie na recepcii, hovorili nám, že sme zrušili rezerváciu. Nakoniec sa však všetko vyriešilo, aj nám dali večeru, lebo sme nestíhali. Dostali sme apartmán s výhľadom na more. Všetky izby so 7 a na začiatku sú zlé. Výhľad majú (700, 701, 702,. rovno do stien vedľajšieho hotela a (100, 101, ... boli tiež dole bez výhľadu). Odporúčam dať peniaze do pasu, to vám pomôže k lepšej izbe. Raňajky by mohli byť aj dlhšie, nielen do 9:30. Výber jedál nás dosť zarazil. Keď sme pred dovolenkou čítali recenzie, predstavovali sme si obrovský výber jedál od ovocia po pečivo. Na raňajky boli sendviče a chlieb, ale aj rôzne buchty. Natrieť sa dalo maslom/syrom v obale, džemy a lekváre tiež v obaloch. Med a niektoré lekváre mali v misách, ale výber bol slabý. Podával sa aj jogurt, bol však moc kyslí - čo sa ale dalo osladiť. Mali aj rôzne cereálie. Na pitie sme si naberali džúsy. Mali aj rôzne ovocie. Obed a večera - tu sme boli naozaj sklamaní. Stále ryža, ryža a ryža. Nebola však ako u nás, bola zmiešaná s cestovinou. Nedá sa však povedať, že to nechutilo dobre. Bolo to výborné, ale kto by chcel jest ryžu celú dovolenku (?). Na výber boli vždy 2 druhy mäsa. Na výber bolo aj vegetariánske jedlo. Občas dali aj zemiaky - vtedy bolo treba prísť trochu skôr, lebo sa to rýchlo minulo. Zákusky dosť slabé. Prvé tri dni sme boli so stravou úplne spokojní, no potom sa to iba opakovalo. Personál bol celkom milý, ale museli ste ich dávať peniaze. Každý tretí deň sme dávali na postel 0, 50€, aby krajšie upratali. Raz sme zo 4 dni nedali a nevymenili ani osušky, ani paplóny. Keď sme dali peniaze izba bola krásne uprataná. Bar na pláži je dobre spravený. Vždy sú hranolky a nejaké mäso. Býva aj ovocie a dá sa objednať aj hamburger. Stroje na džúsy a kávu boli tiež. Vstup do mora tvoria skalky, dá sa to prežiť, o nejaké 2-3 metre je už piesok. Oplatí sa prísť počas splnu, vtedy sa síce nedá kúpať (vlny sú obrovské), ale chodia po pláži korytnačky, morský ježkovia, vo vode sú aj medúzy. Manžel so synom išli aj na loď, na ktorej bolo sľúbené navštívenie morských jaskýň, plávanie medzi korytnačkami a penová párty. Do morských jaskýň ani nešli, len okolo jednej prešli a videli korytnačky z lode. Keď už sa chcete ísť previesť, treba vyjednať cenu. Najprv pýtali dokopy 40€ a vyjednali to na 25€. Večer sa deti vozili na elektrických "kolobežkách". Deti do 10 rokov by som samé nepúšťala, je to dosť nebezpečné, hlavne kvôli okoloidúcich autách, motoriek a ostatných kolobežiek. Kurz na t. liru je približne 1€ ku 2, 75 t. l. Obchodníci sa nechcú jednať o cene a niekedy sú dosť drzí. Viac sa oplatí kupovať po viac vecí, je potom lepšia cena. Dvakrát do týždňa je bazár, ktorý odporúčam navštíviť. Veci za 2-3€ sa dajú ľahko zohnať. Animácie počas dňa sú veľmi slabé. Niekedy sa hrá volejbal alebo šípky, inak nič. Večer je vždy program, ktorý sa oplatí pozrieť :). Deti sa dosť nudili, ale hotel chválili. Je to viac na oddych ako na zábavu. Boli sme už aj v lepších hoteloch. Do tohoto hotela sa neplánujeme vrátiť, ale nebolo tam zle :). čítať celú recenziu
Mgr.Simona Lučkaiová
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 29.06.2014 Prečítané 1404-krát
90 %
Hotel bol super, všetko bolo zorganizované. Izby krásne čisté s klímou, množstvo barov na občerstvenie (na terase, na pláži, vo vnútri). Jedlá perfektné, chutné, od zeleniny, cestoviny, mäso, ryby. Pláž s ležadlami - super. Personál milý, ochotný. NAJ dovolenka pre nás. Budete určite spokojní. čítať celú recenziu
Erika
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 23.09.2013 Prečítané 2161-krát
93 %
Skvelá dovolenka v úžasnom hoteli. Jeden z najlepších hotelov v tejto oblasti. Kvalitné služby, úžasné jedlo, perfektná pláž. Hotel je síce menší, ale má to strašne veľa výhod. Žiadne rady v jedálni, žiadne uplakané deti, žiadna tlačenica. Super poloha. Hneď v centre mestečka. čítať celú recenziu
Erika, Šaľa
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 23.09.2013 Prečítané 425-krát
91 %
Úžasná dovolenka. Tento hotel odporúčam každému, kto nemá rád veľké rezorty. Hotel bol menší, takže žiadne šóry v jedálni, žiadne uplakané deti (žiadne veľké bazény s tobogánmi). Kúsok od hotela je centrum, kde sa dá perfektne nakúpiť. čítať celú recenziu
Vladimír Kotvan
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 29.08.2013 Prečítané 1309-krát
90 %
Čistý bez závad, super personál, jedlo fantastické, doporučujem každému. Výborný prístup k pláži. Čistý bazén. Mali sme sa fajn, o zábavu sa postarali animátori, ktorí nám pripravili každý večer kultúrny program. Strava bola bohatá na ovocie, zeleninu. Krásny výhľad na more. čítať celú recenziu
adriana
Termín pobytu: Sep 2012 Recenzia pridaná 02.08.2013 Prečítané 1644-krát
83 %
Super dovolenka, je to nový hotel, všetko ešte žiarilo čistotou, strava výborná, každý si naozaj mohol vybrať, na terase pri bazéne sa každý deň grilovalo, personál bol milý. Animátori sa starali o hostí, doporučujem, v blízkosti možnosť nákupov, treba zjednávať. čítať celú recenziu
Zuzana Poljakova
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 03.07.2013 Prečítané 1652-krát
100 %
Super hotelík, čisto, vlastná pláž s lehátkami, neďaleko kleopatra beach s krásnym morom a kamienkami, izby čisté každý deň umývané, bazén s lehátkami pri hoteli, super obsluha, výborná strava, krásna dovolenka, lacné nákupy, trhy s vecami blízko hotela čítať celú recenziu
Cherie
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 25.06.2013 Prečítané 1540-krát
87 %
Krásny hotel, vsetko z mramoru, izby upratované a prádlo vymienane každý den, ochotný personál, najma casnici v restauracii, ktori sa snazili udrziavat velmi priatelsky vztah so vsetkymi detmi a niektori aj s maminkami :-) Strava pestrá, široký výber zeleniny a ovocia, koláčiky, zmrzlina iba každy druhy vecer, nevedeli velmi grilovat mäsko, ale vsetko ostatne bez vyhrad. More cisté, vacsinou s velkymi vlnami, plaz udrziavana (plavcik stále pobehoval a zbieral odpadky) Hotel sa nachadza v rusnej casti, z kazdej strany v noci hrala ina hudba, takze skor nevhodne pre tych co vyhladavaju klud. Hotelovy bazen od rana obsadeny, vzhladom na jeho malu kapacitu. Nam to neprekazalo, kedze sme boli len pri mori. čítať celú recenziu