75%
Hodnotenie

Sherwood Greenwood Resort recenzie 

  • Turecko
  • Turecko
  • Kemer
  • Goynuk
17 °C
teplota vzduchu
18 °C
teplota vody
1:50 h
dĺžka letu
cca 0:45 h
Od letiska
Odporúčanie 71 %
Poloha 77 %
Šport a zábava 75 %
Izby 70 %
Strava 77 %
Personál 77 %
75%
Celkové hodnotenie
166 recenzií
Anna Bieliková
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 20.03.2015 Prečítané 322-krát
82 %
Prostredie v zahrade velmi prijemne, pre deti kutik-ktory sme nastastie nemali pod oknami, obcas tam bolo viac ako veselo, ale aj hlucno... Ale za cenu, ktoru sme zaplatili-vynikajuce! čítať celú recenziu
Lýdia
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 20.09.2014 Prečítané 1519-krát
90 %
Hotel čistý, tichý, nádherná záhrada, more teplé, priezračné, personál ochotný a milý, jedlo= veľa ovocia, zeleniny, mäsa, syry. Super, turecký čaj zelený aj čierny s fantastickou chuťou, nealko nápoje, voda v galónoch, víno a alkoholické nápoje, miešané kokteily. čítať celú recenziu
Martina
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 02.09.2014 Prečítané 1305-krát
83 %
Odporúčam. Výlety boli sme v Antályi. Výlet o ničom, 1. hodinu sme strávili v zlatníckej firme obzeraním šperkov, ktoré nie sú cenovo dostupné pre bežného Slováka aj Čecha, 2. hodinu nás zaviedli do firmy, ktorá vyrába kožené a kožušinové odevy, taktiež ceny premrštené aj po zľave 50%. Potom nasledoval obed, celkom chutný. Po obede návšteva Melónových vodopádov a nasledovná cesta loďou pri pobreží historického centra Antálye (jediné, čo stálo za to vidieť), potom 1,5 hod. osobné voľno na obhliadku centra mesta (pamätihodnosti si máte nájsť a navštíviť sami aj napriek tomu, že nám pri predaji výletu bolo povedané, že sprievodkyňa nám poskytne výklad o jednotlivých pamiatkach) + do tej 1,5 hod spadá aj čas na nákupy, takže nie je možné stihnúť aj pozrieť pamätihodnosti a ešte aj nakúpiť a pri tom ste už unavení, takže už nemáte ani chuť chodiť v takej horúčave. čítať celú recenziu
Katarína
Termín pobytu: Máj 2014 Recenzia pridaná 30.06.2014 Prečítané 1629-krát
97 %
Prvý dojem z hotela pokazila vstupná hala a jedáleň, ktoré by potrebovali trošku zrenovovať, avšak tento jediný nedostatok nám ďalšie dni vynahradilo ubytovanie a veľmi príjemný prístup personálu a animátorov, kvalitné jedlo, super športové vyžitie, večerný program, more a nádherná záhrada ... čítať celú recenziu
Lýdia, Šamorín
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 30.09.2013 Prečítané 418-krát
98 %
Nádherná dovolenka,8 dní bolo málo,vysoká kvalita jedla,personálu,animátorov,čistoty okolo bazénov a nádherná tropická záhrada.Spokojný sme boli aj s naším delegátom. čítať celú recenziu
Maja, Košice
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 17.07.2013 Prečítané 1270-krát
96 %
Tento hotel sa určite oplatí, boli sme 4 dospelé osoby a jedno dieťa / 7 rokov/..Boli sme maximálne spokojní a skutočne nerozumiem,ak tu niekto napíše hanlivý komentár..Boli síce aj notorickí sťažovatelia a počuli sme o viacerých,čo sa im nič nepáčilo,ale ..nič nie je ideálne a v tomto hoteli sa skutočne snažia pre klientov urobiť maximum..Je tam nádherne, zrelaxujete, tie hory okolo sú balzamom na dušu..Skutočne vrelo odporúčam.. čítať celú recenziu
Slávka T., Nitra
Termín pobytu: Máj 2013 Recenzia pridaná 13.07.2013 Prečítané 910-krát
93 %
Celkový dojem z tejto dovolenky je veľmi dobrý, boli sme spokojní ako so službami tak aj s atmosférou tohto hotela. čítať celú recenziu
Jana Puškáčová
Termín pobytu: Máj 2012 Recenzia pridaná 16.05.2013 Prečítané 2426-krát
93 %
Hotel v meste Goynuk, super personál,všetko čisté. Jedlo výborné čerstvé nečakalo sa dlho. Bazény vždy čisté upravené všetko okolie. Upravená pláž kúsok od hotela jedlo aj na pláži čerstvé. Krásne záhrady animácie pre deti. Pokazil sa mi kočík dokazali mi zohanať šrob a opraviť za chvíľku. čítať celú recenziu
Nela
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 26.09.2012 Prečítané 2080-krát
95 %
Nám sa v Greenwoode veľmi páčilo, či už kôli bazénu v ktorom sme stále boli, alebo kôli večernému programu, ktorý bol každý večer iný. Rovnako aj cez deň sa animátori snažia o spríjemnenie dňa a to hrami o koktaily alebo vodními športami. Tak isto aj čašníci boli veľmi fajn, ak ste niečo potrebovali, snažili sa s úsmevom pomôcť. Čo sa mi ešte páčilo bolo aj to, že ak som niesla čo i len 2 poháre plné s vodou, hneď pri mne niekto stál, aby mi ich pomohol zobrať. Takže, tento hotel určite odporúčam, je tu veľmi dobre. čítať celú recenziu
Linda M., Lučenec
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 08.09.2012 Prečítané 1380-krát
96 %
Určite odporučam,velmi vhodne pre rodiny s detmi.Rozne animacie aj ked tie večerne nie su bohviečo...Možnosť nakupov najma v Kemeri cca.9km od letoviska. čítať celú recenziu
Lea, Bratislava
Termín pobytu: Aug 2011 Recenzia pridaná 27.09.2011 Prečítané 3640-krát
98 %
Bola to veľmi príjemná dovolenka, v podstate nám nič nechýbalo. Dalo sa ísť aj do obchodov, ktoré boli neďaleko, v piatok bol veľký bazár. V obchodoch aj na bazáre sa dá dosť vyjednávať, ale tovar sa veľmi opakuje - taká veľká Miletička. V hoteli na recepcii je WIFI zadarmo a vraj dosiahne aj ďalej, o čom cestovky neinformujú. Internet na ich počítačoch stojí 2E na pol hod. a 3E na hodinu. V bazéne sa kúpalo veľa ľudí, bola čistá, teplá voda, ale určite tam bolo chlóru dosť, tak sme radšej chodili k moru niekedy aj 3x za deň. Najlepšie tam bolo skoro ráno alebo až navečer pred večerou, keď už nepražilo slnko. Na obed bolo na slnku aj 50st. Čo sa týka národností, asi najviac tam bolo rusov, nemcov, poliaci a čechov a slovákov toľko, že niekedy sme si pripadali ako v Senci pri jazere. Ale neboli žiadne problémy s nikým a všetci sa svorne dohovorili všetkými možnými jazykmi. Asi najviac sme oprášili ruštinu, ale v pohode. Okolo sú tu aj hory a dajú sa robiť aj túry po lese a ku kaňonu, vodopádu atd...Treba vyskúšať aj hamam, je to super. Pri nástupe sme na jednu izbu dostali ako pozornosť hotela pre jedného 10 minútovú masáž. Škoda, že len pre jedného! Kebyže nechodíme vždy do inej destinácie, tak by som sa sem kľudne vrátila a doporočujem každému, kto si chce oddýchnuť. Je to vhodné aj pre malinké deti - bolo ich tu požehnane. čítať celú recenziu
Tibor, Bratislava
Termín pobytu: Júl 2011 Recenzia pridaná 02.09.2011 Prečítané 2766-krát
87 %
Celkový dojem výborný. Dovolenka bola zo strany CK perfektne zorganizovaná, let z Viedne bez meškania, takisto návrat, organizácii dovolenky nemóžem nič vyčítať. Bol som prvýkrát v Turecku a určite sa tam ešte vrátim. čítať celú recenziu
Jana, ZH
Termín pobytu: Júl 2011 Recenzia pridaná 15.08.2011 Prečítané 3639-krát
89 %
Dovolenka v Turecku bola naša najlepšia v Greenwood Resorte sa nám veľmi páčilo. 4 * si ale tento hotel určite zaslúži. čítať celú recenziu
Maros K, Orava
Termín pobytu: Jún 2011 Recenzia pridaná 03.08.2011 Prečítané 4882-krát
89 %
Bola to skvela dovolenka, hotel pekny s mnozstvom zelene. Centralna klimatizacia je ale nedostatocna - po vytiahnuti karty sa vypne a potom dlho trva kym vychladi izbu, navyse ju v urcitych casoch vypinaju. My sme to riesili tak, ze sme si vyzdvihli druhu kartu a tu sme tam nechali po cely cas. Izby su presne rovnake aj v bungalovoch aj v centralnej budove (aj klima je uplne rovnaka), v bungalovoch je vecsi klud. Nam klima prvy den nefungovala (v bungalove), po nahlaseni ju okamzite vycistili a fungovala dobre. Hlavny bazen s toboganom ma rovne dno s hlbkou pre dospeleho cloveka, cize male deti aj pri dopade z toboganu treba vyberat. Animatori na male deti trochu pozabudli, aktivity (okrem mini klubu a detskej diskoteky) boli viac sustredene na zabavu dospelych. Vecer je vzdy program do polnoci. Velke prekvapenie boli ceny v tomto letovisku - vsetko aj po maximalnom zjednavani bolo neskutocne drahe, dokonca aj na ich miestnom trhu co sa kona kazdy piatok. Ak chcete nakupovat, treba sa vybrat do Antalye do bazaru. Ale nie fakultativnym zajazdom z cestovky za 6 EUR na osobu aj s obedom. Finta bola v tom, ze cele doobedie stravite na modnej show jednej firmy co sije kozuchy a druhej co predava sperky a budu sa vam ich snazit predat za premrstene ceny. Celkom som ocenoval ich kvalitu, kym som presne ten isty kozuch nevidel za stvrtinovu cenu na bazare v centre Antalye. V hoteli bolo vela Rusov, ktori boli dost arogantni. Bolo vela aj Slovakov, v tomto hoteli vystupila asi polovica autobusu, postupne sme sa dali dokopy, deti sa dali dokopy a vytvorili sme celkom dobru partiu. Aj vdaka nim to bola vyborna dovolenka. čítať celú recenziu
miluse k., košice
Termín pobytu: Máj 2011 Recenzia pridaná 02.07.2011 Prečítané 8615-krát
100 %
je to úžastný hotel ktorý odporúčam každému v Turecku som bola už 5x ale tento hotel bol perfektný milý personal vyborná a pestra strava denne ryby, kuracie mäso hranolky,ryža zemiaková kaša mate na vyber niekolko druhov šalátov,ovocie zelenina koláče ,2 tobogany bazén pre malé deti +2 tobogany mini club pre deti od4 rokov, záhrada plná kvetov,stromov altánkov všetko označene-čo kde sa nachádza malé ZOO ,velký bazén ležadla+ matrace+ slnečník osušky zdarma- vymena za 1 euro perfektný animatori -program večer detská discotéka od 21:30 večerný program ,špotové aktivity ocenovanie najlepšieho hráča proste niečo skvele bola som aj v inom hotely ktorý mal viac hiezdy ale tomuto sa nevyrovnal odporučam každému kto si chce oddychnuť čítať celú recenziu