85%
Hodnotenie
85%
Hodnotenie
Turecko Turecko
 Turecko, Side, Titreyngöl  Turecko, Side, Titreyngöl

Diamond Premium Hotel & Spa recenzie 

Diamond Premium Hotel & Spa recenzie 

1:50 h
12 °C
12 °C
14 °C
cca 2:00 h
cca 2:00 h
362 €
362 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 85 %
Poloha 75 %
Šport a zábava 77 %
Izby 87 %
Strava 87 %
Personál 87 %
85%
Celkové hodnotenie
551 recenzií
Olga
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 03.08.2019 Prečítané 141-krát
100 %
Hotel je vhodný pre každú generáciu, ubytovaní sme boli ihneď, prišli sme o polnoci, cesta z letiska asi 1,5 hod. Je to krásny hotel na úrovni, čistý, nie je čo vytknúť. Strava úžasná, každý si musí vybrať, či ovocie zelenina šaláty, zákusky, mäso výborné mäkkučké... Bazény krásne, pláž takisto veľká. Na pláži je bar, jedáleň. Ležadlá zdarma, jedine more nie je vhodné pre malé deti, nakoľko je od začiatku hlboká voda. Cesta na pláž trvá 5 min, takisto pekne upravená. Dovolenka jak má byť. čítať celú recenziu
Peter
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 15.07.2019 Prečítané 246-krát
80 %
Hotel vo velmi dobrej forme, asi nie je najnovsi a obcas sa najdu kozmeticke nedostatky, co je vsak pri tureckych sparovackach a malovkach asi bezne. :) Nebol ziadny zasadny problem a urcite by som ho odporucal hlavne kvoli super velkemu bazenu a dobrej atmosfere pri nom. Pre deti super animacie, vecerne disko, jedine, co mi chybalo, bola diskoteka po programe po 22:30. Bol som v Turecku druhy x, prvy x som bol v Hotel Sense Deluxe - v ktorom nebol ziadny Slovak a asi by vyhral o pol percentualneho boda. :) Super dovolenka. čítať celú recenziu
Helka
Termín pobytu: Jún 2019 Recenzia pridaná 08.07.2019 Prečítané 0-krát
95 %
Izba super, hotel je pomerne nový. V hoteli je veľa hostí, takže výťahy sú pomerne preťažené. V blízkosti je cesta, na ktorej si motorkári občas skúšajú svoje sily. Jedla je veľa a dá sa vybrať. K moru je cestička lemovaná kvetmi, dá sa v pohode zvládnuť. Cez deň sme boli na pláži a navečer pri bazéne a dali sa nájsť ležadlá aj na pláži, aj pri bazéne. Boli sme spokojní. čítať celú recenziu
Dana S.
Termín pobytu: Sep 2018 Recenzia pridaná 08.10.2018 Prečítané 423-krát
90 %
Celkový dojem super, jedine veľa ľudí v jedálni, ale to sa dá čakať v každom veľkom hoteli. čítať celú recenziu
Ondrej P.
Termín pobytu: Sep 2017 Recenzia pridaná 21.10.2017 Prečítané 1312-krát
100 %
Super izba, vynikajuca strava, personal mili a velmi usluzni.Plaz , vybava dobra, obcerstvenie s vynikajucim servisom.More s priezracnou vodou,,nadherne pobrezie s jemnymi, drobulinkavymi kamienkami.Velmi doporucujem a vobec nebudem vahat si dovolenku zopakovat v tomto hoteli. čítať celú recenziu
Ondrej P.
Termín pobytu: Sep 2017 Recenzia pridaná 19.10.2017 Prečítané 667-krát
95 %
Hotel je novy-krásny, strava, pláž a animátori nad očakávanie na vysokej urovni. Personal milý , usližný a ochotný pomoct a poradit. Určite odporučam každemu, kto uprednostnuje luxus a pohodlie. čítať celú recenziu
Pepino 1
Termín pobytu: Sep 2017 Recenzia pridaná 06.10.2017 Prečítané 536-krát
95 %
Dovolenku hodnotíme ako výbornú,strava veľmi dobrá ,veľa barov plážový bar,personál slušný,nevtierávý,ochotný,,pláž,more , ležadlá aj slnečníky výborné. Odporúčam čítať celú recenziu
emilia
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 16.08.2017 Prečítané 1794-krát
50 %
Boli sme na dovolenke od 30.7. - 10.8.2017 čítať celú recenziu
Janči
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 12.08.2017 Prečítané 525-krát
100 %
Krásny hotel, skvelá obsluha, čistota bazéna aj pláže. Bar pri bazéne, na terase, recepcii, no na každom kroku niečo. Hotelová pláž cca 5 min prechádzka, bar na pláži, kde sa podáva aj strava, sprchy, wc. Ešte keď popracujú na sebe animátori, tak to bude na 120%. čítať celú recenziu
Renáta
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 11.08.2017 Prečítané 877-krát
93 %
V Turecku som bola prvýkrát a bola to úžasná dovolenka. Možno pre tých mladších, ktorí chcú po večeroch tráviť čas na discotékach, nie veľmi vhodný hotel. Ale tým, ktorí si chcú v kľude oddýchnuť, odporúčam. Ja osobne nemám čo vytknúť a dúfam, že sa tam ešte vrátim. čítať celú recenziu
Miriam
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 25.01.2017 Prečítané 1737-krát
97 %
Je to novučičký hotel, bol v prevádzke druhú sezónu a naozaj to bolo vidieť. Všetko nové, čisté a nádherné. Personál milý, more úplne super a pláž široká. Je to veľký komplex, v ktorom sú bary, terasy, oddychové priestory. Všetko v tureckom štýle, ale už moderne usporiadané. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia