85%
Hodnotenie

Concorde Green Park Palace recenzie 

  • Tunisko
  • Tunisko
  • Tunisko pevnina
  • Port El Kantaoui
28 °C
teplota vzduchu
24 °C
teplota vody
2:00 h
dĺžka letu
Odporúčanie 92 %
Poloha 88 %
Šport a zábava 73 %
Izby 83 %
Strava 83 %
Personál 93 %
85%
Celkové hodnotenie
129 recenzií
Ivana M.
Termín pobytu: Sep 2019 Recenzia pridaná 06.10.2019 Prečítané 0-krát
65 %
Rezort zvonku je prekrásny, okolie hotela taktiež. Je vhodne umiestnený, možnosť prechádzok večer, vyžitia aj nákupov. Čo je však podpriemerné, sú izby. Nefunkčná sprcha aj upratovanie. Často chýbali uteráky, čo patrí medzi základ. Taktiež strava veľmi fádna, slabý výber. Zodpovedá úrovni 3*. Večerný program taktiež veľmi slabý, 90. roky. Kompenzuje to more a výlety, ktoré sme absolvovali. Hotel má krásne koraly a ryby, šnorchlovanie tip top. Pláž spokojnosť, ležadiel dostatok, milý personál. Vstup do mora cez mólo, nie je vhodné pre deti, ale na šnorchlovanie super. Boli sme aj na výlete na štvorkolky a mori, videli delfíny, to bolo úžasne. Večerné mesto taktiež odporúčam. Celkové zhrnutie: ak si odmyslím stravu a izby, tak super dovolenka. čítať celú recenziu
Hana
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 19.07.2019 Prečítané 178-krát
83 %
Boli sme v ňom minulý rok a predminulý a bolo vynikajúco. Tento rok to už nebolo "ono", takže ako sa vraví - 3 x a dosť. Večerné programy, ak sa dajú vôbec nazvať programy... keď sme boli v hoteli v r. 2017, bol program veľmi slabý, mysleli sme si, že slabší už nemôže byť, ale tento rok sme zistili, že môže byť ešte slabší. čítať celú recenziu
Patrik
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 30.09.2017 Prečítané 1141-krát
90 %
Hotel cisty, izby super, krasne, luxusne, ciste, personal mily, ochotny... sukromie, klud. Vlastna plaz, atrakcie priamo na plazi, pocasie uzastne. 700 m od hotela pristavne mestecko, kde sa daju nakupit suveniry, + je tam zabavny park a spievajuca fontanka. Vrelo odporucam. čítať celú recenziu
Darina
Termín pobytu: Sep 2017 Recenzia pridaná 24.09.2017 Prečítané 463-krát
83 %
Hotel prekvapil veľkosťou a čistotou. Ubytovaní sme boli krátko po príchode a vyplnení ich formalít. Na privítanie sme dostali kokteil. Keďže sme boli 6, dali sme malú pozornosť, aby sme boli ubytovaní blízko seba. Všetci boli pozorní a usmievajúci sa. Všade bolo čisto a denne menené uteráky a posteľné prádlo. Taktiež toal. papier nebol problém, aj bar bol doplnený, hoci sme ho nevyprázdnili. Nemali sme žiadny problém a keďže mi bola zima, doplnili aj deky. Pár spadnutých obkladačiek v bazéne nás netrápilo. Čo môžem vytknúť, boli slabé animátorské večery, ale keď ste s priateľmi, tak to nevadí. So stravou sme boli spokojní, aj keď sme už zažili väčší výber, ale každý sa najedol. Mrzelo nás, že 8 dní prebehlo rýchlo. Budeme spomínať ako na vydarenú dovolenku. Výborná bola aj sprievodkyňa Ivanka z Prahy. čítať celú recenziu
Mirka
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 26.08.2017 Prečítané 677-krát
43 %
Hotel nezodpoveda tomu, ze je rok aj osem mesiacov stary, v podstate "novy". Izba celkom ok, ale nic extra, nakolko sa cenia na hotel, ktory ma 5 hviezdiciek. Zakladne veci, ktore by mali byt v all inclusive ako je toaletny papier a mineralna voda je na izbu doplnana len po odkaze na papieri pre upratovacku. Jedlo v restauracii nenachystane na cas otvaracej doby, napr. ranajky od 7:00 a jedlo prinesu az 7:10. Treba prepisat otvaraciu dobu restauracie. Hotel velmi zaostaly v upratovani, nakolko vsade spina. Co sa tyka bazena, dve vyrivky, ktore su na obrazkoch v katalogoch su uplne nefunkcne. bazen neupratany, po celej dlzke bazena odpadavaju kachlicky a v rochoch bazena nameteny piesok, nakolko tento hotel, ktory sa ceni na 5 hvezdiciek, nema ani vodny vysavac a rano piesok iba rozviri plavcik po celom bazene s metlou, aby ho nebolo vidno. Dezinfekciu do bazena sypu az rano vo vedrach medzi ludi, uz ked sa kupu v bazene. Hotel prevazne 90 percent naplneny Arabmi a Rusmi, zbytok Slovaci. Do mora netreba ani chodit, nakolko sa neda kupat, je tam velmi vela meduz. Po poprhleni meduzou si mozete pytat od plavcika sprej na dezinfekciu, ale nakolko ma iba jeden sprej na den, tak pred obedom uz nema ziadny. Co sa tyka lokality nic moc, nakolko by tam mal byt podla delegatky "luxusny pristav", ktory luxusny urcite nie je, nakolko sa tam nachadzaju iba male lode a okolo plavajuce bandasky od oleja v mori. Co sa tyka nakupovania, velmi zla oblast, veci z pred 5 rokov zapadnute prachom. Co sa tyka vyletov slabe, nakolko bola neochotna delegatka, ktora nevedela podat ani informacie ohladom stvorkoliek. Celkove zhrnutie, boli sme v Tunise 6krat a vzdy sme boli velmi spokojni, nakolko vzdy berieme len tie najlepsie hotely, ale co sa tyka tohto hotela, tak tento sa medzi ne nemoze urcite radit, lebo svojou urovnou, organizaciou, cistotou splna tak 3 plus. Este co sa tyka animacneho programu, velmi slaby, skoro ziadny, ale chapem, ze podla cloveka, ktory ide prvykrat na dovolenku do Tunisu to moze byt topka, ked nevyskusal ine. čítať celú recenziu
Lenka
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 12.08.2017 Prečítané 441-krát
97 %
Hotel celkovo splnil naše očakávania. Báli sme sa trošku Tuniska, pretože sme boli zvyknutí len na Turecko, a to na top hotely v Lare a Beleku, ale bolo super. Určite odporúčame všetkým. Ubytovali nás hneď aj bez bakšišu. Personál super. Tento rok sa tam ešte vrátime. čítať celú recenziu
Hana
Termín pobytu: Jún 2017 Recenzia pridaná 09.08.2017 Prečítané 567-krát
90 %
Bolo fantasticky. Personál bol ústretový a milý. Hotel bol umiestnený od centra pešo 10 minút. Ubytovaní sme boli ihneď po príchode do hotela, kde nás už čakali dvaja čašníci s občerstvením. Izby boli krásne, veľké, priestranné a vždy upratané...... čítať celú recenziu
Marcel
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 08.08.2017 Prečítané 516-krát
57 %
Hotel je plný Arabov a Rusov a niektoré dni pôsobí ako arabské kúpalisko. Všade deti Arabov skáču do bazéna, aj na hlavu vám skočia. V hoteli sú aj Arabi bez náramkov neviem odkiaľ. Beznáramkový pošle ubytovaného Araba pre jedlo a nápoje. Personál uprednostní Arabov pred ostatnými hosťami. čítať celú recenziu
Ivana Senajová
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 22.07.2017 Prečítané 466-krát
97 %
Naša prvá dovolenka v Afrike. Na základe doporučenia pani v CA. Neviem si predstaviť lepšiu kvalitu za prijateľnú cenu. Personál maximálne nápomocný, izby aj spoloč. priestory čisté. Jedlo fajn, z každého rožka troška. More trošku s prímesou trávy, ale tak je to more. Jednoznačne doporučujem. čítať celú recenziu