80%
Hodnotenie

Meridia Beach Hotel recenzie 

  • Turecko
  • Turecko
  • Alanya
  • Okurcalar
15 °C
teplota vzduchu
16 °C
teplota vody
1:50 h
dĺžka letu
cca 1:45 h
Od letiska
Odporúčanie 62 %
Poloha 77 %
Šport a zábava 73 %
Izby 75 %
Strava 82 %
Personál 80 %
80%
Celkové hodnotenie
26 recenzií
Jana Slukova
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 05.08.2015 Prečítané 591-krát
30 %
Klimatizácia len v prízemí, na poschodiach a výťahu veľmi horúco takmer 35 stupňov. Výťah špinavý a mastný. Výmena osušiek po 4 dňoch, keď sme zanechali tip personálu. Vykradli nám izbu na tretí deň, prístup personálu k situácii neprofesionálny. Počas večere obsluhujúci personál aj dvakrát premiestnil hosťa z dôvodu rezervácie ruského turistu, napriek tomu, že večeru ste už jedli! A rezervácia stola nebola vopred označená. Alkohol podpriemer a teplý! A podávaný v plaste. Ak prišiel majiteľ alebo VIP klient na pláž, vyhodil správca pláže najbližšie ležadlá, kde neležal hosť aj napriek tomu, že hosť mal na ležadle osobné veci. Wifi na izbách nefungovala. Jedlo v dostatočnom množstve, samozrejme výber mäsa len to najlacnejšie: kuracina, morčacie stehná, mleté mäso. Ryby sporadicky a chválim v ponuke čerstvého tuniaka - ale len 1 krát. čítať celú recenziu
Katka
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 08.10.2014 Prečítané 1437-krát
80 %
Vzdialenosť od letiska do 2 hodín, ubytovanie do 5 minút, pri odchode sa dalo dohodnúť opustenie izby na neskôr bez poplatku - ochota personálu, strava dobrá, zmrzlina výborná, kopa ovocia, žiadne problémy, menšia izba. Problém bol s výťahmi, stále pokazené. Super more - čisté a pokojné. Kto má rád rušnejšiu dovolenku, tak si príde na svoje. V blízkosti bazár, treba zjednávať ceny. čítať celú recenziu
Ivana
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 30.09.2014 Prečítané 1183-krát
60 %
Hotel je zastaralý, slabo vybavený pre deti. Veľa ruských turistov, menej ochotný personál. Strava a nápoje sú výhradne ich produkty. Nápoje alkoholické sú hrozné. Pláž málo upravená, kapacitne nie sú zvládnuté plážové ležadla a slnečníky. Ráno je potrebné obsadzovať ležadlá. Je tam takmer samá ruská klientela. čítať celú recenziu
Jana
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 13.07.2014 Prečítané 1561-krát
80 %
Hotel na výbornej úrovni, ale veľmi veľa Rusov, aktivity pre deti bolo dosť, takže je to vhodné pre rodiny z deťmi, ale do mora odporúčam používať topánky, nakoľko tam boli dosť veľké kamene a zle sa vchádzalo a aj vychádzalo z mora, neďaleko veľký bazár, kde sa dalo dobre nakúpiť, cesta z letiska trvala asi 2 hod, ale hneď sme boli ubytovaní, takže fajn. čítať celú recenziu
ivett
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 12.07.2014 Prečítané 1387-krát
87 %
Tento hotel bol na prvý pohľad nenápadný, ale nesklamal nás. Transfer z letiska trval okolo 2 hodín, ale zbehlo to rýchlo, lebo som mohla cestou poobzerať krajinu. Ubytovanie bolo pripravené hneď, lebo sme prišli poobede. Neďaleko je bazár, na ktorý sme sa chodili po večeri prejsť, a preto sme vyvrátili názor, že musíme byť zavretý len v rezorte. Budeme na tú dovolenku dlho v dobrom spomínať. čítať celú recenziu
Petra
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 10.08.2013 Prečítané 1939-krát
67 %
Väčší hotel neďaleko od Alanye /35 km/. V pohode sa dostanete dolmušmi. Personál veľmi milý, vycvičený. Jedlo nás až tak veľmi neočarilo. Hotel sa nachádzal u pláže - kamienkovo piesková. Množstvo výletov. Väčšina ľudí v hoteli- rusky hovoriaca, ale nemali sme problém. Izby upratovali každý deň. Boli staršie, ale na prespanie to stačilo. Po polnoci už sa nedalo veľmi kde zabaviť. Prvé dva dni nás ubytovali vo vilke. Slabšie ubytovanie, všade mravce. Po stretnutí s delegátkou nás ubytovali na hoteli tak, ako sme to mali dohodnuté v CK. Mali sme pekný výhľad na more. Bazény udržiavané, pomerne veľké oproti iným hotelom. Jeden tobogan, dve šmýkačky. Pre deti mini klub, no ten sme nevyužívali. Určite to nebola naša posledná dovolenka v Turecku, ale do hotela Ganita už by sme sa asi nevrátili. čítať celú recenziu
angie
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 17.07.2013 Prečítané 1701-krát
83 %
Je to hotel pre hostí hlavne s deťmi , kde stále sa niečo deje . /šport, zábava / . Poloha hotela priaznivá, neďaleko od Alanye. Vynikajúci do slova vycvičený personál. Komunikujú hlavne po rusky . Izby - klasika , ale stále čisto . Jedlo výborné , veľa zeleniny. Odporúčam ! čítať celú recenziu
Barbora
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 10.07.2013 Prečítané 1750-krát
73 %
Veľký hotelový komplex v príjemnom prostredí a blízko peknej, udržiavanej pláže. Pozitívom je v blízkosti hotela Alara Grand Bazar, kde je cca 250 obchodov, kde po zjednávané viete celkom dobre nakúpit, len sa treba vybavit velkou davkou trpezlivosti, pretoze pred kazdym obchodom sedia traja Turci, ktorí vas volajú do ich obchodu. Ide o hotel, ktorý ma 1500 hostí a z toho 150 je Slovákov a ostatní väčšinou Rusi. Hoci som sa v predchádzajúcich recenziách dočítala o ich správaní, ja som s nimi problém nemala, mne vôbec nevadilo, že vsade pocujem rusky jazyk. Co mi vadilo, že ste museli ist o 7 na veceru, inak ste nemali sancu niekde si najst miesto a tiez klima vo vnutornej restike vobec nestihala, bol tam strasny vzduch, ovela lepsie to bolo uz vonku, my sme jedli len vonku. A samozrejme dlhe rady cakajucich ludi - vacsinou na hranolky, ovocie. Na ranajky ste si mohli dat za jedno euro vytlacit stavu z pomarancov, co vsak rusky vyuzivali vo svoj prospech a ked nebol na blizku casnik, ktorý to obsluhoval, tak sa obsluzili samé a mali to zadarmo. čítať celú recenziu
Mata
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 06.07.2013 Prečítané 2256-krát
60 %
Vsetko super, bazen, more, cistota vo vilkach, vsetko po ruke. personal neochotny, sami rus. A ti co tam robili, hroza. inak bolo dostatok vsetkeho. den odchodu (ubezpecujem ze vecer sme isli dom tak hned rano vypinaju klimu a vy sa starajte). To sa mi nezdalo normalne. A este chcem podotknut malo ovocia. čítať celú recenziu
Janka S.
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 09.09.2012 Prečítané 1323-krát
100 %
Hotelu si myslím nič nechýba. Všetko sme mali , všetko nám vybavili. Jediné mínus boli nevychovaní Rusi čo nevedia čo so sebou a nemajú stolovacie návyky a ich hrozne nevychované deti. ZA ČO však hotel ani personál nemôžu. Nám sa velmi páčilo. čítať celú recenziu
Lenka, Presov
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 22.08.2012 Prečítané 1142-krát
95 %
Hotel je vynikajuci urcite ho odporucim aj znamym. Jedine co odobera hviezdicku tomuto hotelu je slovenska animatorka Martina. Pretoze tam nerobi vobec, ale vobec nic. Jedinou jej naplnou je zurovat a chodit sa opijat. Ked tam planujete ist s demi a chcete ich dat do miniklubu. Tak ich zapiste na rychlo kurz rustiny. Pretoze slovenska animatorka ani nepachne do miniklubu. Pretoze ako sa sama vyjadrila miniklub je pre nu za trest. Na vecernych animaciach by ste ju hladali zbytocne, pretoze ona nevystupuje. Nechapem cestovku ako niekoho tak neschopneho a nevludneho cloveka tam poslala. Dobra rada na zaver je, dajte jej hned pocitit naco tam prisla a mozno to zaberie. My sme skusali vsetko a len sa nam vysmiala do tvare. čítať celú recenziu
tatiana s., pata
Termín pobytu: Júl 2011 Recenzia pridaná 14.08.2012 Prečítané 1029-krát
73 %
cakala som viac za tie prachy čítať celú recenziu
Lívia, Poprad
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 09.08.2012 Prečítané 954-krát
53 %
Tento hotel by som neodporúčala hosťom, ktorí čakajú služby 5* hotela v žiadnom prípade, podľa môjho názoru je hotel hodný tak 3*. Všetci ubytovaní z nášho turnusu sa celkovo na niečo sťažovali a zhodli sme sa na tom, že si tento hotel ozaj nezaslúži tých 5*. čítať celú recenziu
Kleniarová, Banská Bystrica
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 19.07.2012 Prečítané 1605-krát
64 %
Ťažko povedať -kto sa nechce kúpať v mori, tak doporučujem. Ja som si hotel vybrala na základe popisu pláže a museli mi poskytnúť prvú pomoc, keď som to videla. čítať celú recenziu
Marek S., Bugľovce
Termín pobytu: Jún 2011 Recenzia pridaná 02.08.2011 Prečítané 3523-krát
40 %
Ten kto písal do katalógu, že luxusný hotelový rezort a dal značku pre náročných tak všetkých zákazníkov, ZAVÁDZA odporúčam mu ísť hotel osobne navštíviť počas sezóny nedostatok stoličiek v baroch, nedostatok lehátok, izby chabé až špinavé/vilky špinavé, mravce.../klimatizácia úboha. NEDOPORUČUJEME TENTO HOTEL!!!! /snáď iba tomu kto tie klamstvá do katalógu napísal, nech si tam zajde na dovolenku za ktorú zaplatí nemalé peniaze/ Tento názor je všetkých tých čo tam boli od 19.7.-29.7.2001 má to aj delegátka spísané. čítať celú recenziu