82%
Hodnotenie
82%
Hodnotenie
Turecko Turecko
 Turecko, Alanya, Okurcalar  Turecko, Alanya, Okurcalar

Galeri Resort Hotel recenzie 

Galeri Resort Hotel recenzie 

1:50 h
33 °C
33 °C
27 °C
cca 1:45 h
cca 1:45 h
418 €
418 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 82 %
Poloha 73 %
Šport a zábava 72 %
Izby 82 %
Strava 87 %
Personál 85 %
82%
Celkové hodnotenie
166 recenzií
Mária
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 20.08.2019 Prečítané 100-krát
90 %
Dovolenka prebehla podľa našim očakávaní, dokonca ich aj prevýšila. Transfer z letiska na hotel prebehol bez problémov, cesta trvala približne hodinu a 40 minút. Po dorazení na hotel nás čakal na recepcii ochotný a usmiaty personál. Čo sa týkalo izieb, nebolo im čo vytknúť, boli čisté, každý deň vymieňané uteráky, dopĺňané mydlo a dopĺňané nápoje v mini bare. Strava bola pestrá, človek nebol počas dňa nikdy hladný ani smädný. Pláž bola čistá, no kamienková, takže určite treba obuv do vody. More vhodné aj pre neplavcov, dalo sa prejsť aj ďalej, aby človek dosiahol na dno. Animátori robili počas dňa program či už deťom, ale aj dospelým. Večerné programy boli niektoré dni lepšie, iné zas horšie. Čašníci boli maximálne ochotní a neustále nám odnášali prázdne taniere alebo poháre. Celkovo dovolenku hodnotím na výbornú, nenašlo sa nič, s čím by sme boli nespokojní. čítať celú recenziu
Darina
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 13.07.2019 Prečítané 281-krát
73 %
Stredne veľký udržiavaný hotel, asi 2 hod. od letiska Antalya. Strava vynikajúca a pestrá, more čisté, pláž a vstup do mora kamenistý, po 2 m hlboký - nie vhodný pre malé deti. Na pláži dostatok slnečníkov /tienidiel/ s ležadlami a matracami. Personál milý a pracovitý. Zábavný program v hoteli končí o 23:00, v okolitých hoteloch max. do 24:00 /pokojný spánok pri otvorených balkónoch/. V okolí samé hotely, cca 700 m smerom na Alanyu nákupné možnosti - menší bazár Soho, kúsok ďalej podchodom cez cestu veľký Alara Grand bazar. Hodnotím ako pokojnú dovolenku. čítať celú recenziu
Anna V.
Termín pobytu: Máj 2017 Recenzia pridaná 26.06.2017 Prečítané 348-krát
90 %
Izba s novým svetlým nábytkom, výhľad na more, pohodlná s veľkým úložným priestorom. čítať celú recenziu
Marti
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 11.08.2016 Prečítané 778-krát
83 %
Cesta z letiska trvá cca 2 hodiny. Hotel je veľmi pekný, čistý, personál veľmi milý a úslužný. Veľkou výhodu je, že ubytovávajú skôr európskych turistov. Izby sú menšie, ale dobre vybavené. Strava chutná, rozmanitá. More je čisté, len pláž je dosť kamenistá, treba obuv do mora. V okolí hotela sú väčšinou len ďalšie hotely, ísť von sa moc neoplatí. Neďaleko (cca 15 min. pešo) sa nachádza veľký bazár, kde predávajú všeličo možné, väčšinou napodobneniny veľkých značiek a ich vlastné značky, tie sú celkom fajn. Maximálna spokojnosť. Odporúčam hlavne ľuďom, ktorí si chcú v prvom rade oddýchnuť a netúžia po rušnom nočnom živote a potulkách mestom. čítať celú recenziu
Livia
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 02.10.2015 Prečítané 298-krát
93 %
Hotel pre vsetky vekove kategorie, transfer z letiska cca 1:45, ubytovani sme boli hned, centrum 800m, areal mensi ale stacilo, 2 bazeny+1detsky a 1 s toboganom. Detsky kutik kazdy den v areali pri bazene. Animacie kazdy den od rana do vecera. Skratka super. čítať celú recenziu
Zlatica
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 22.09.2015 Prečítané 599-krát
70 %
Dovolenka bola nakoniec super, až na chovanie sa personálu recepcie ku Slovákom. Prvý deň, pri príchode do hotela nám tvrdili, že je hotel plný a nemôžu nám dať objednanú izbu, že nás na jednu noc ubytujú na inej izbe - dokonca s nejakou inou rodinou. Keď sme s tým nesúhlasili, nakoniec nás ubytovali, ale samozrejme o zaplatenej službe - výhľad na more sme mohli iba snívať. Prekvapila nás aj reakcia delegátky, ktorá prišla až na druhý deň a tvrdila nám, že ak by sme chceli striktné dodržiavanie zaplatených služieb, museli by sme si zaplatiť hotel minimálne 6-hviezdičkový. Keď sme sa rozprávali s ostatnými návštevníkmi hotela, ani Česi, ani Rus, či Nemci takýto problém nemali. čítať celú recenziu
Mindeková Mária
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 31.08.2015 Prečítané 249-krát
90 %
Boli sme tu už druhýkrát a tomuto hotelu nie je čo vytknúť. Je to hotel so všetkými službami. Úžasný poriadok na izbách aj pri bazénoch. Perfektná rôznorodá strava aj obsluha. Každý si tu príde na to, čo mu chutí. Je to hotel tak pre rodiny s deťmi ako aj pre mladé páry. Animácie pre deti boli super. čítať celú recenziu
Karol
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 04.08.2015 Prečítané 702-krát
90 %
Dovolenka v hoteli Galeri Resort je, čo sa týka zaradenia ako rezort, teda ohraničené územie super, nakoľko poskytuje všetko, čo má poskytovať Ultra All Inclusive. Problém a nedostatok by som videl v organizácií ubytovania po príchode. Prvý deň nám ponúkli spoločný apartmán s inou rodinou, vraj na druhý deň o 10:00 bude nás s výhľadom na more pripravený. :-) Ako kompenzáciu nám vrátili poplatky za izbový trezor, čo bolo od nich seriózne. :-) Na druhý deň o 10:00 nám dali kľúče zase od inej izby, vraj nech si tam odložíme veci a o 12:00 bude naša izba pripravená. Ale na izbe sa ešte upratovalo, teda nič. :-) Museli sme si povedať svoje, lebo by sme sa asi sťahovali do konca dovolenky. Pri prvom stretnutí s delegátkou, kde sa s touto skutočnosťou stretli komplet všetci, čo sme spolu sedeli na stretnutí. Poniektorí ešte stále nebývali. :-) Teda nie je to ojedinelé. Okrem toho v Alanyi niet kam ísť, je to špinavé mesto a okrem jedného bazáru, ako to volajú, ale sú to trhy, tam nie je absolútne nič. Inak čo sa týka gastronómie a služieb skutočne vysoká úroveň, špičkové, veľmi chutné jedlá a v rezorte všade čisto. čítať celú recenziu
Marta
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 29.07.2015 Prečítané 630-krát
73 %
Pohodový transfer z letiska cca 2 a pol hodiny, ubytovaní sme boli ihneď. Úzky priestor medzi hotelom a morom, na ktorom boli iba bazény a bufety a nedostatok zelene na nás ku koncu pôsobili mierne klaustrofobicky, kompenzovali sme to plážou. Niet sa kam ísť prejsť, v okolí sú iba hotely, jeden veľa druhého. Nákupné možnosti žiadne, takže prvýkrát som si z dovolenky nedoniesla absolútne nič, keďže najbližšie mestá boli z každej strany vzdialené cca 35 km. Pešo sa dalo ísť iba na "bazár", umelo vytvorený s množstvom obchodov, ktoré ale na mňa pôsobili ako čínske obchody, žiadna atmosféra cudzieho mesta, otravní predavači. Hlučné animačné programy nám skôr prekážali, akoby nás bavili. Najlepší deň bol, keď mali voľno. čítať celú recenziu
Milan
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 13.07.2015 Prečítané 742-krát
100 %
Vynikajúca dovolenka, do tohto hotela sme sa vrátili 2x, boli sme tu aj minulý rok. Hotel nesklamal, jedlo vynikajúce, personál vynikajúci, lietal a staral sa o čistotu a kvalitu. Hotel napreduje, pribudli nové veci. Za veľké plus dávam vodu, na každé poschodie a na každý roh pridali veľké nádoby na vodu. Čistota izieb vynikajúca, upratovačky milé, vždy upratané, každý deň vymenené osušky, doplnený minibar. čítať celú recenziu
Jany a Valika
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 26.10.2014 Prečítané 1494-krát
97 %
Vhodný pre rodinu s deťmi, dobrá strava, areál doplnený zeleňou, veľmi ochotný recepčný/á, celkovo aj personál, obsluha, animácie pre deti a detský bazén s toboganom. Odporúčam. Ochotný personál, hoci sme boli v septembri, neďaleko od hotela Bazár každý piatok, nie GRAND BAZÁR. čítať celú recenziu
Milka
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 20.09.2014 Prečítané 1348-krát
87 %
Veľmi pekný hotel, štýlovo zariadený. Prostredie so zeleňou a plážou. Perfektné miesto na relax a zábavu. Prežili sme tu jednu z najlepších dovoleniek v Turecku a to sme neboli prvýkrát. Personál bol ochotný, čašníci slušní a prívetiví. Hotel na úrovni. Každý večer sa hotel postaral o rozmanitý program ako vystúpenie tanečníkov, akrobatické skupiny, africké tanečné skupiny, takisto aj Turecký večer s ohňostrojom a krájaním torty. Pri večeri nám hrala živá hudba. Za 11 dní sme toho prežili neskutočne veľa, krásne slnečné dni boli neodmysliteľnou súčasťou. Nesmiem zabudnúť ani na nákupy, neďaleko hotela je veľký ALARA GRAND BAZAAR, stačí keď si stopnete dolmušu a poviete šoférovi Alara grand bazaar a zastaví vám na zastávke. Nezabudnite zjednávať :-). čítať celú recenziu
Veronika
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 01.09.2014 Prečítané 1225-krát
77 %
Jeden z tých lepších hotelov, čo sa týka ceny vs kvalita :), je to super hotel za super cenu. Neobanujete. :) Ja sa tam určite chcem vrátiť, musím poznamenať, že určite sa nemusíte báť toho, že personál bude otravný alebo niečo podobné, všetko zodpovedalo 5*. čítať celú recenziu
Adam
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 08.05.2014 Prečítané 2716-krát
93 %
Celkovo hodnotím hotel veľmi dobre, výborne, hneď prvý dojem bol úžasný, vrelo odporúčam. raz sa tam určite vrátim! :) Hotel je vhodný pre všetky vekové kategórie, každý si príde na svoje. My sme tento hotel navštívili v júli 2013 a bolo to fakt super. :) Iba niektoré chybičky ktoré sa dočítate nižšie :) čítať celú recenziu
Renáta
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 23.10.2013 Prečítané 2753-krát
83 %
Na turec. rivieru jeden z menších hotelov, veľmi pekne a dobré riešené interiéri, nemá zelenú záhradu, ale sa však nenachodíte, všade a všetko máte poruke. My sme tu boli 3 baby a môžem povedať, že Turecko poznám /14x/, ale toto bola jedna z lepších dovoleniek, Hotel je z lacnejších 5*, ale servis a strava je na vynikajúcej úrovni. Doporučujem a môžem povedať, že tam by som sa znovu vrátila. čítať celú recenziu
Eugen a Alenka
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 29.08.2013 Prečítané 2477-krát
83 %
Ten kto necaka od 5* ratanove lezadla na plazi s bielym matracom, tak bude urcite spokojny. Tento hotel nie je snobsky zamerany, ale o to viac budete milo prekvapeni detailami. Vzdy usmiaty personal vas obsluzi a akykolvek dovod na zly dojem z tohto hotela napravi velmi pestra strava. Necakajte zabijackove speciality, ale kuchynu maju rozmanitu. Kazdy den si je, co vybrat z europskej a tradicnej tureckej kuchyne. Velmi dobre boli aj polievky, ktore si mozete nabrat, ci ku obedu, tak aj ku vecery. Na izbe je minibar, ktory sa doplna denne a zadarmo (mineralka, fanta, coca-cola, pivo EFES vsetko po dve flasky). Izby, interier hotela a restauracie pedantne upratane a o cistotu na plazi a v okoli bazenov sa rano stara asi 15 upratovaciek a pocas dna zopar upratovacov. Plaz je skutocne kusok od hotela a vynikajuci je snack bar, kde si mozete dat medzi 12:00 a 15:00 pizzu, spageti, salaty, hamburger alebo grilovanu kuracinu. čítať celú recenziu
Barbora Melknerová
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 29.08.2013 Prečítané 1967-krát
90 %
Hotel pekný, izby čistučké a voňavé, personál nemal chybu, starali sa o Nás dokonale, Animátori sa každý deň starali o zábavu, strava bezchybná, šéf kuchár chodí medzi ludí, ochutnáva a kontroluje , zaujíma sa o názor hostí, . all inclusive ako sa patri. nechcelo sa nám odtial odísť. čítať celú recenziu
Iveta
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 19.08.2013 Prečítané 1708-krát
77 %
Hotel sa nachádza na kamenisto-pieskovej pláži, útulný, rozlohou menší, prešiel rekonštrukciou. areál a pláž sa starajú. Zariadenie hotela moderné, útulné a všade čisto. Veľa personálu, starostlivosť o dovolenkujúcich maximálna. Animátori výborní, nevtieraví. Super dovolenka. čítať celú recenziu
Kristína Záňová
Termín pobytu: Júl 2011 Recenzia pridaná 28.07.2013 Prečítané 2046-krát
80 %
Hotel skvelý, jedlo skvelé a obrovské množstvo na výber, príjemný personál, ktorý bol veľmi usilovný a snaživý. Izby veľmi moderne vybavené, tak isto o pláž bolo dobre postarané. Úžasní animátori, s ktorými som v kontakte doteraz. Hodnotím veľmi pozitívne a vrelo odporúčam. čítať celú recenziu
Ing. Miroslav Lengyel
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 18.05.2013 Prečítané 2395-krát
80 %
Nadmieru spokojni sme odchadzali, sluzby,strava, poloha vyborne, akurat nas trosku mrzelo, ze nebol najidealnejsi vstup do mora, ale zase bolo k dispozicii molo. Hotel vhodny aj pre narocnych, mozno nie pre najnarocnejsich, ale za cenu vysoka kvalita. čítať celú recenziu