Turecko Turecko
Turecko, Alanya, Avsallar-Incekum Turecko, Alanya, Avsallar-Incekum

Hotel Suntopia Pegasos Resort recenzie 

Hotel Suntopia Pegasos Resort recenzie 

Turecko Turecko
Turecko, Alanya, Avsallar-Incekum Turecko, Alanya, Avsallar-Incekum
Teplota vzduchu: 33 °C
Teplota vody: 27 °C
Pláž: 0 m
Centrum: 25 km
Nákupné možnosti: 2 km
Dĺžka letu: 1:50 h
Od letiska: cca 2:00 h

NAJLACNEJŠÍ TERMÍN

LEN UBYTOVANIE

Dostupné termíny

Odporúčanie 13 %
Celkový dojem 96 %
Pláž a more 100 %
Izby 95 %
Strava 93 %
Personál 95 %
Mirka
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 18.08.2019 Prečítané 124-krát
67 %
Bola to naša štvrtá dovolenka v Turecku a žiaľ, musím povedať, že sme najmenej uspokojivá. Mali sme s čím porovnať a jednoznačne sa v Turecku v tejto cenovej hladine dajú nájsť aj lepšie 5* hotely. Obrovským benefitom tohto hotela je pláž, ktorá je krásna piesočnatá s veľmi pozvoľným vstupom do mora. Ideálna pre deti. Bazénová časť bola ale poslabšia. Bazény malé - keď sa tam nahrnulo viac ľudí, prípadne sa hralo vodné pólo, o nejakom plávaní či šantení v nich sa nedalo ani uvažovať. Tobogany mali dojazd do hlbokej vody, pre deti neplavcov nevhodné alebo len s rukávkami. Schody na tobogany veľmi šmykľavé, deti tam padali rad za radom. Strava veľmi jednotvárna a slabý výber. O koláčikoch (hlavne k obedu) ani nehovorím, veľmi slabý výber. Žiadny plážový bufet (kde by sa dal dať nejaký snack) tam nebol. Jednoducho obed len v hlavnej jedálni. Čiže na obed do izby, sprcha a až tak obed. Nič také - že dám si niečo pri vode, sa nekonalo. Nebolo kde - ak teda neberiem do úvahy tie turecké placky, ktoré by som nazvala skôr desiatou alebo olovrantom. Pleseň v kúpeľni a šváb na izbe boli poslednou bodkou, kedy som si povedala, že nikdy viac tento hotel. Jednoducho v 5* hoteli by si toto dovoliť nemali. Čítať celú recenziu
Miroslav
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 08.07.2019 Prečítané 337-krát
83 %
Vynikajúci hotel. Skvelé jedlo, nádherná pláž, teplé more, všade čisto. Boli sme prvýkrát v Turecku so synom sedem ročným a veľmi sme spokojní. Bazénový komplex takisto pecka. Odporúčam. Všade dostatok barov, výborné pivko a pre deti nealko. Podávali celý deň zmrzlinu. Skvelé večerné predstavenia. Čítať celú recenziu
Adika K.
Termín pobytu: Sep 2018 Recenzia pridaná 10.05.2019 Prečítané 598-krát
100 %
Sice len po prvykrat v Turecku, no rozhodne nie posledna. Spokojni sme boli so vsetkymi sluzbami. Uzili sme si tu dovolenku naplno aj s detmi ci uz v mori, alebo pri bazenoch s toboganmi. Velky vyber aj z fakultativnych vyletov. Urcite odporuam tento hotel. Čítať celú recenziu
Monika
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 29.09.2017 Prečítané 725-krát
100 %
Tak toto bola naša v poradí šiesta dovolenka v Turecku. A ako vždy... Turecko nesklamalo. Hotel môžem určite všetkým odporučiť. Všetko bolo na 1*. Od ubytovania, personálu, okolia, jedla až po pláž. Modrá vlajka na pláži už hovorí sama za sebe. Je to hotel, do ktorého by som sa rada vrátila. Čítať celú recenziu
Katarina
Termín pobytu: Sep 2016 Recenzia pridaná 18.09.2016 Prečítané 989-krát
100 %
Perfektna dovolenka v Turecku. Hotel idealny pre rodiny s detmi. Transfer z letiska 2 hod. Po prichode sme boli hned ubytovani. Krasna izba, vyhlad na more, aj ked sme si nepriplatili. Pred hotelom nadherna siroka piesocnata plaz, pozvolny vstup do mora, more teplucke ako vo vani, ziadne kamienky, jemnucky hnedy piesok, idealne pre nase deti, tie si to uzili. Strava perfektna, vsetci si museli vybrat, detsky bufet, zmrzlina. Vecer minidisco, oproti hotelu obchody, super sme si nakupili. Moja 4 dovolenka v Turecku, ale ta najlepsia. Aqapark hned vedla v hoteli Royal, co sme mali v cene, no idealna dovolenka pre deti aj dospelych. Na rok sa vratime. Odporucam!!!! Čítať celú recenziu
Max
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 14.08.2016 Prečítané 853-krát
90 %
-v roku 2014 som bol v Royali a teraz som bol v Resorte a oba hotely sú pekné -transfer z letiska cca 1h 30min -ubytovaní hneď po príchode na hotel -areál hotela pekný, udržiavaný -pláž veľmi pekná, piesková -strava - aj keď sa zdá že sa všetko opakuje, dá sa z čoho vybrať -Avsalar vzdialený 2km, možnosť nákupu v hoteloch alebo oproti hotelom cez cestu Čítať celú recenziu
Peter
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 01.10.2015 Prečítané 837-krát
93 %
Do tohto hotela sme sa vrátili znova po roku, pretože je vhodný pre rodiny s deťmi - pozvoľný vstup do mora, výborné vybavenie pre deti, animácie, večerné programy a i pre starších - maximálna pohoda. Spokojnosť s ubytovaním, so stravou, príjemný personál. Areál rezortu krásny. Doporučujeme. Čítať celú recenziu
Mária
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 14.09.2015 Prečítané 756-krát
87 %
Vsetko vynikajuce, hotel, plaz, more, strava. Hotel bol 5 hviezdickovy, teda turecky 5 hviezdickovy, ale bola som absolutne spokojna. Snad jedine, co mi vadilo, ze na izbach nebolo wifi, ak sme ho chceli, museli sme si doplatit na osobu 15 eur. Myslim, ze v 5* hoteli, by wifi pripojenie malo byt standardom. Čítať celú recenziu
Slávka
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 11.09.2015 Prečítané 890-krát
100 %
Hoci transfer z letiska trval 2 hodky, tento hotel nám to vynahradil svojím komfortom, plážou 30 metrov od hotela, jedlom pripomínajúce už obžieranie sa, množstvom barov na pláži, servírovali pravé drinky, žiadne sirupy pripomínajúce známe nápoje ako fanta a pod., ďalej ležadlami a nádhernou piesočnatou plážou bez jediného kamienka, ktorú nám chválila už pani v cestovke už v cestovke, že je jednoznačne jedna z najkrajších v Turecku a je to pravda! Areál hotela je prepojený s hotelmi Pegasos Royal a Pegasos Club a turisti môžu voľne využívať bary a snacky ktoréhokoľvek hotela, my sme boli hlavne v tomto našom, pretože sme mali maximálny komfort. Personál bol úslužný, ochotný pomôcť a jedlo preplnené na stoloch, nikdy nechýbalo a bolo stále dopĺňané. Súčasťou areálu sú aj tobogany aj bazény, ale more nás vždy zlákalo svojou teplučkou priezračnou vodou a čistučkou plážou. Čítať celú recenziu
Iveta Klučiarová
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 19.08.2015 Prečítané 772-krát
100 %
Hotel, strava, izby, personál, pláž, okolie, jednoducho nemám čo vytknúť, odporúčam každému, určite sa sem vrátime s celou rodinkou, prežili sme tu krásnych 11 dní. Personál hotela - usmiati a milí ľudia. Každý večer bol večerný program možnosť výberu bola na troch miestach (amfiteátroch), kde sa o zábavu postarali šikovní animátori. Čítať celú recenziu
Fricko 11
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 06.07.2015 Prečítané 1295-krát
87 %
Hotel od letiska asi hodinu a pol autobusom. Po príchode do hotela sme boli ihneď ubytovaní, pričom kufre nám odniesol hotelový personál a taktiež nám ukázal aj izbu. Výhľad na more. Krásne čisté izby s denným upratovaním. Každý deň dodávka novej pitnej vody na izbu. Pláž a bazény krásne a upravené. Tobogany aj pre malých a j pre veľkých. Animátori boli super, dokázali zabaviť všetkých najmä deti. Jedlo v hoteli jedna báseň. Pestré a hlavne chutné. Od teplých bufetov až po grily, ktoré tam fungovali denne. Na každom rohu nejaký bar kde sa mohol človek osviežiť a to nehovorím o chladničkách s vodou, tie boli tuším úplne všade. :) Hotel ponúka aj kopec ďalších možností ako je profi fotografovanie, masáže, alebo kaderníka. Vlastný doktor je tam tiež. Dolmušom sme sa odviezli do blízkej Alanye na povestné trhy - tiež bezproblémové cestovanie - jazdí to tam každú chvíľku a cesta do cca 30 km vzdialenej Alanye stala 5€. Krásny hotel, kde vedenie kladie dôraz na čistotu, určite sa sem chcem ešte vrátiť. Personál ochotný a milý. Čítať celú recenziu
Marta
Termín pobytu: Máj 2015 Recenzia pridaná 19.05.2015 Prečítané 1604-krát
87 %
Vynikajúci hotel, služby, strava, nádherná pláž aj more, určite sa vrátime. Boli sme pred sezónou od 7. 5. 2015-14. 5. 2015 a mali sme krásne počasie aj more. Hotel je vzdialený od letiska asi 2 hod. busom, ale stojí to za to. Ubytované sme boli ihneď, kde po vstupe do hotela už čakali pikolíci, čo nám kufre odniesli na izbu. Tento hotel je vhodný aj pre rodiny s deťmi, sú tu tobogany, animátori a pozvoľný vstup do mora. Čítať celú recenziu
Peter, Púchov
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 29.07.2014 Prečítané 2650-krát
100 %
Ubytovanie krásne s výhľadom na more i na bazény. Strava pestrá, stále dokladaná. Nestalo sa, že by sme na niečo čakali, hoci v čase obeda a večere bol v jedálni veľký ruch. Personál v hoteli, v jedálni i v celom areáli bol snaživý, usmievavý. Boli sme s dvoma deťmi, ktoré sa nemali kedy nudiť. Pozvoľný vstup do mora, tobogany, animačné programy, detské diskotéky - to bolo úžasné. Tento hotel odporúčam všetkým, ktorí chcú zažiť krásnu dovolenku. Na budúci rok sa tam chceme vrátiť znova. Čítať celú recenziu
Lenka123
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 20.06.2013 Prečítané 2812-krát
93 %
Hodnotim iba pozitivne, plaz, ubytovanie, stravu, moznosti pre deti aj dospelych neurekom. Boli sme v Turecku 3. krat a toto nemalo chybu, lepsiu plaz sme este nezazili a aj pre deti bola vyborna dlho plytka voda co nam pri detoch vyhovovalo. cista voda maximalna spokojnost Čítať celú recenziu
Jana, Poprad
Termín pobytu: Aug 2011 Recenzia pridaná 24.09.2011 Prečítané 3113-krát
96 %
vyborna dovolenka, dostali sme toho viac ako sme cakali :-) a viac clovek podla mnohych nazorov skutocne nepotrebuje. we will come back! Čítať celú recenziu
zuzkamat
Termín pobytu: Jún 2011 Recenzia pridaná 26.07.2011 Prečítané 6315-krát
55 %
Vôbec nedoporučujem...minimálne úroveň ubytovania, hygiena a strava nezodpovedá 5* hotelu. Ak Vám tento hotel predajú ako 3* a za cenu 3* tak do toho choďte - prežijete to. Po fyzickom útoku tureckých klientov na môjho manžela na pláži tohoto hotela a po skúsenosti s tým ako sa v takejto situácii zachová Hotel a CK ktorá je Vám vraj nápomocná určite viem, že do tohoto hotela a s touto CK už nikdy nepôjdem. Čítať celú recenziu
Ana C., lazy pod makytou
Termín pobytu: Apr 2009 Recenzia pridaná 07.05.2010 Prečítané 2846-krát
100 %
Moj celkovy dojem s tohoto hotela je vynikajuci kedze tam chodime kazdy rok. Odporucila by som ho kazdemu. Čítať celú recenziu