85%
Hodnotenie

Lonicera World Club & Beach recenzie 

  • Turecko
  • Turecko
  • Alanya
  • Avsallar-Incekum
21 °C
teplota vzduchu
17 °C
teplota vody
1:50 h
dĺžka letu
cca 2:00 h
Od letiska
Odporúčanie 80 %
Poloha 85 %
Šport a zábava 80 %
Izby 78 %
Strava 83 %
Personál 82 %
85%
Celkové hodnotenie
379 recenzií
Renáta
Termín pobytu: Sep 2019 Recenzia pridaná 25.09.2019 Prečítané 0-krát
95 %
Všetko bolo perfektné, nemám čo vytknúť. čítať celú recenziu
Ivan
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 31.08.2018 Prečítané 1300-krát
77 %
Nemám čo vytknúť - bazén perfektný - voda teplá, strava - výborná, zákusky a TORTY fantázia, pláž, more čisté - teplé, izby útulné - upratané, vymenené uteráky, fľašková voda bez obmedzenia, wifi free, veľký rezort v samej zeleni, možno využívať všetky atrakcie a bazény bez obmedzenia v celom rezorte, sestrička je pôvodom Slovenka. čítať celú recenziu
Peter
Termín pobytu: Sep 2016 Recenzia pridaná 22.09.2016 Prečítané 721-krát
95 %
Celkovy dojem bol naozaj skvely, dovolenka cez dovolenka.sme.sk bola vynikajuca. čítať celú recenziu
stanislav polak
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 19.01.2016 Prečítané 903-krát
83 %
Lonicera World - velky rezort v peknej zelenej zahrade s obrovskymi moznostami na kupanie ci v bazenoch, alebo priamo na plazi. S moznostou 2 toboganovych vezi. Idealne pre rodiny s detmi. V komplexe sa nachadza aj mala zoo a tzv. vitamin bar (cerstve ovocie pocas celeho dna). čítať celú recenziu
Oli
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 31.10.2014 Prečítané 1965-krát
87 %
Hotel pozostávajúci zo 6 blokov (A, B, C, D, E, F), vzadu v areáli stavajú blok G. Krásny veľký areál, všade veľa zelene, niekoľko bazénov a 2 tobogany. Hotel je pri pláži, ktorá je užšia, ale piesočnatá, vstup do mora je pozvoľný. Service, jedlo ako i personál boli OK, izby v bloku D menšie, denne upratané. Vitamínový (ovocný) bar, gözleme (placky), ayran (jogurtový nápoj), automaty na kávu, chladiace boxy s vodou vo fľaškách - super. V blízkosti hotela je nákupné centrum. Do Avsallaru je cca 2km, dá sa zvládnuť peši, konajú sa tam v stredu trhy. V areáli: herňa pre deti (rôzne hracie automaty) - za peniaze, detské ihrisko a fitness zariadenia v areáli - zdarma. Cez deň a večer prebiehali animácie. V celom areáli je všetko po ruke a je tam bezbariérový prístup. Hotel odporúčam všetkým vekovým skupinám. čítať celú recenziu
Michaela
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 23.09.2014 Prečítané 1216-krát
90 %
Hotel bol čistý a boli sme celkovo spokojní, bol to veľký hotelový komplex, v ktorom sme sa dokázali párkrát aj zamotať. :D Strava sa opakovala, ale dalo sa stále niečo vybrať, keď už naozaj nič, tak som si dala kebab s hranolkami, ktorý tam robili každý deň. Melón bol úžasný na tú sladkú chuť nikdy nezabudnem, taký u nás na Slovensku už nenájdete. Jediné, čo mi prekážalo, že tam od rána do polnoci každý deň revala hudba (chvíľkami až človek túžil po minútke ticha). Viem, že je človek na dovolenke, ale stalo sa, že sme chceli ísť spať skôr - okolo 23. hodiny alebo keď má človek zdravotné problémy, potrebuje si ľahnúť, ale zaručene nezaspí, lebo aj keď je izba otočená na opačnú stranu, počujete to ako keby ste mali reprák v posteli. A to si neviem predstaviť, ako tam fungovali ľudia s malými deťmi. Pláž úzka, more teplučké, aj keď neskôr, keď boli veľké vlny, tak vyzeralo špinavo, keďže tam bol piesok. Bazén v pohode čistý a teplý. Do tohto hotela by som sa určite vrátila, ale partnera tam už asi nedostanem kvôli tej hlučnosti. :) čítať celú recenziu
kika
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 13.08.2014 Prečítané 1869-krát
90 %
Tomuto hotelu sa nedá nič vytknúť. Strava výborná, každý si vyberie, ubytovanie - boli sme milo prekvapení. Ubytovali nás v hoteli D, izba super. K moru sme mali pár metrov, pár metrov vitamínový bar, reštaurácia, cukráreň, 2 bazény - z toho 1 s toboganom. Milý a veľmi ústretový personál. čítať celú recenziu
dovolenkar Peter
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 25.05.2014 Prečítané 1812-krát
80 %
Prednosťou hotela je piesková pláž, ktorá je s pozvoľným vstupom do mora, bohatý all inclusive s dostatkom nápojov počas celého dňa a takisto s dobrou vybavenosťou najmä pre menšie deti, tobogany, mini ZOO, bazény. V blízkosti delfinárium a vodný svet. čítať celú recenziu
Andy
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 17.07.2013 Prečítané 2177-krát
83 %
Hotelový komplex, ktorému naozaj nie je čo vytknúť, viac vhodný pre rodiny s deťmi, výborné služby, európske pestré jedlo, bohaté animácie, krásna piesočná udržiavaná pláž, teplé more, tobogány na dvoch miestach, pekné izby, bohaté možnosti zábavy a vyžitia. čítať celú recenziu
Baja, Bratislava
Termín pobytu: Júl 2011 Recenzia pridaná 01.08.2012 Prečítané 1320-krát
93 %
Maximalna spokojnost. Hotelu sa neda nic vytknut. Boli sme velmi spokojny a urcite by sme sa tam este raz vratili. čítať celú recenziu
Hana
Termín pobytu: Jún 2008 Recenzia pridaná 26.07.2008 Prečítané 3513-krát
91 %
Odporúčam naozaj výborný hotel... My sme boli 4 členná rodina v malej izbičke, ale aj tak sme tam iba prespávali... takže nám to až tak nevadilo čítať celú recenziu