Najnovšie recenzie pre CK Solvex

Slawianski Slavyanski recenzie

Slawianski Slavyanski

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

62% Mandarinka

23.01.2020

Najprv treba povedať, že sme nakupovali zájazd v predstihu, lebo je najlacnejší na 11 dní a po kúpení zlacneli o 150,- €. Cestovali sme z Košíc popoludní a dorazili sme do hotela ráno o 02:00 - úplne na nervy. Jeden deň odrátaný. Hotel je veľký, balkón malý, kúpeľňa spolu s WC a dvere sa nedali otvoriť, len trocha, z dôvodu WC rozmer 1,2 x 1,2 spolu so sprchou, čiže všetko mokré. O bazén sa delí s vedľajším hotelom, takže dostihy na ležadlo, hneď vedľa hotela promenáda s obchodíkmi a stánkami, jedáleň v hoteli malá na počet hostí, tak treba čakať, keď sa niečo uvoľní, strava - raňajky v pohode, dobrý výber. Strava v okolitých reštikách výborná, dobré ceny, veľký výber. Celý čas nikto neprišiel z cestovky. Späť opäť skoro ráno prišiel len vodič bez delegáta, ani nevedel, kto mu nastúpil. Čiže z 11 dní bolo 9. Nikdy viac Slnečné, nikdy viac Slavyanský a nikdy táto cestovka.

prečítať si celú recenziu
Colosseum recenzie

Colosseum

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

+
55% Klient

24.09.2019

Izba vcelku vyhovovala. Hotel však celkovo vybývaný a starý. Strava nie je výstižné slovo. Všetko bola totál recyklácia ako na vojne. Nič sa tu nevyhadzuje, personál úplní amatéri v zložení brigádnici - študenti a pracujúci dôchodcovia. Žiaľ, celkovo jedna obrovská tragédia a už nikdy viac Coloseo. POZOR na pekné "reči" od predávajúcich v CK!!

prečítať si celú recenziu
Afandou Beach recenzie

Afandou Beach

Grécko - Rhodos - Afandou

76% inkaa

14.09.2019

Transfer z letiska trval okolo 1 hodiny. Prišli sme v obedňajších hodinách, po príchode na recepciu nás poslali na obed a po obede sme hneď boli ubytovaní. Izbu sme mali na 3. poschodí s výhľadom na jedáleň a dedinku Afandou. Izba štandard, čistá, veľký balkón, upratovanie každý deň, uteráky každý druhý deň. Strava veľmi chutná, pre nás výber dostatočný, vždy sa dalo vybrať, jedlo vždy dopĺňali. Na raňajky od masla, džemu, zeleniny, omelety, párky, salámy, opečenej šunky až po lupienky a ovsené vločky, tvaroh, káva, čaj, limonáda. Na obed vždy 2 druhy mäsa, ryba, kopec zeleniny či dusenej alebo čerstvých šalátov, ryža a zemiaky na rôzne spôsoby. Večera, tiež bohatý výber a k pitiu lokálne pivo /podotýkam veľmi dobré/, miestne biele a červené víno a limonády. Obsluha v jedálni veľmi milá a ochotná, vždy usmiata. Pláž je vzdialená asi 5 minút chôdze od hotela po ceste. Je široká, pieskovo kamenistá, vstup do čistého a teplého mora je kamenistý, asi po 2 metroch sa dá už plávať. More je nádherne priezračné, fakt krásne. Slnečníky za 10 euro na deň. Asi 200 po pláži je bar VAMMOS, kde sa dá kúpiť občerstvenie, drinky a káva. K tomu krásny výhľad na more, grátis. :) Kto sa chce po večeri prejsť, odporúčam navštíviť dedinku Afandou, ktorá je vzdialená asi 20 minút chôdze od hotela. Je tam viacero supermarketov, kaviarničiek a barov, reštaurácii s typickou gréckou kuchyňou a atmosférou. My sme každý večer navštívili zmrzlináreň ARTISTI DI GELATO, ktorá je hneď na začiatku dedinky a robia tam výbornú zmrzlinu, palacinky, wafle, kávu. Je tam vždy plno. Je problém si vybrať z 30 druhov zmrzliny /môj favorit - nutelová:)/. Celkovo to bola pohodová dovolenka v peknom a tichom prostredí s nádherným morom. Radi sa sem zase vrátime.

prečítať si celú recenziu
Planeta Hotel & Aquapark recenzie

Planeta Hotel & Aquapark

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

73% Eňa

12.09.2019

Vynikajúci hotel, niet mu čo vytýkať, ten výber jedál, rozsah all inclusive je poriadny, neviem, či je to aj potrebné. Hotel ako celkovo je fajn, personál - chyžné boli úslužné, výborné. Hotel je udržiavaný a všetko, čo je na očiach - chodby, toalety, okolie bazéna tiež.

prečítať si celú recenziu
Bohemi recenzie

Bohemi

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

60% Adam k.

08.09.2019

Hotel normálny na tri hviezdy, personál veľmi milý, ochotný, usmiaty, tam problém nebol. Problém je slabučký tlak vody, raňajky úplne o ničom, veľmi slabé a dennodenne to isté. Viem, že si zákazníkov hotel nevyberá, ale veľa Rusov, nevedia sa správať, nevedia slušne jesť ako ľudia. Celkovo neodporúčam Slnečné pobrežie vôbec, je to jedna veľká tržnica, stále tu fúka vietor, more špinavé, plávať a šnorchlovať sa nedá vôbec. Vyskúšali sme raz a vieme, že sa sem už nikdy nevrátime. Delegáti zo S.....u milí, príjemní, tam problém nebol. Ale škodí to značke, keď ponúka tento hotel. Osobne by som viac peňazí za dovolenku v Bulharsku nedal, nie je tu nič, iba veľký trh a opití Rusi a Angličania.

prečítať si celú recenziu
Riva Hotel recenzie

Riva Hotel

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

46% Matus

04.09.2019

Hotel RIVA PARK (prezentovane v cestovke v KE ako "novozrekonstruovany") - dvere do izby sme otvorili len do polovice (to by sa dalo zniest), balkon na hlavnu cestu, kde premavali auta vo dne v noci (boli sme s 2,5 rocnym synom), aj to by sa dalo zniest, polorozpadnuty nabytok - aj to by sa dalo zniest, ale co sa nedalo zniest, bola plesen v kupelni / sprchovy kut. Vymena izby prebiehala priblizne tak, ze nas managerka prehovarala, ze nam daju izbu dokopy, priniesla aj upratovacku, ktora isla cistit tu plesen so zinkou. Nato som sa ich spytal, ci su "ok" a comu nerozumeju, ze chceme vymenit izbu. Tak manager managerky prikyvol, ze ok, vymenime izbu. SBS-kar v restauracii, ktory chranil viac hotel ako hosti, nemohli ste si vziat co i len jeden kus ovocia so sebou na izbu / von z hotela - ok, viem s tym zit, ale ked chcel manzelke prehladat kociar, ci nahodou nieco nevzala, tak to bolo moc. Ked som siel ja s kociarom, ani sa na mna nepozrel - doslova zbabelec. Jedlo v restike celkom chutne, ale na skodu je, ze ked pridete neskor ci uz na ranajky / obed / veceru, jedlo nie je priebezne ohrievane, aj ked je doplnane (avsak az ked sa minie). Co sa tyka upratovania izieb - upratuju stylom - aby bolo, nic extra. Detske ihrisko - 2 smyklavky, to je vsetko. Na travnatom priestore vedla bazena na stromoch vylepene - ziadne loptove hry. Vraj hotel pre deti a kde sme sa mali hrat. Za nas - NIKDY VIAC Hotel RivaPark, vraj 4*, srandisti, takze tip od predajkyne v kamennej pobocke - vraj skvely hotel pre rodiny s detmi - mame inu predstavu o takom hoteli. Pekny den.

prečítať si celú recenziu
Gladiola Star recenzie

Gladiola Star

Bulharsko - Zlaté piesky - Zlaté piesky

66% Darina

03.09.2019

Bezprostredne pod hotelom sú 2 najhlučnejšie bary nepatriace k hotel. komplexu. Stereotypné techno hrá od doobedia až do skorých ranných hodín a na strane s výhľadom na more nie je možné zažiť kľud ani so štupľami v ušiach. Žiadny program ani animácie. Večerným programom sú skupinky hlučných mladých Nemcov, ktorí do toho ešte púšťajú v hotel. bare svoje vlastné "hity" z reproduktorov. Docestovali sme ráno okolo 5:00, na ubytovanie sme museli čakať, hoci nám už plynul vlastne 2. deň dovolenky. No snažili sa aj skôr ako o oficiálnej 14:00.

prečítať si celú recenziu
DIT Evrika Beach Club Hotel recenzie

DIT Evrika Beach Club Hotel

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

90% Erika Livova

03.09.2019

Hotel je vhodny najma pre rodiny s detmi, ale najdu si tu svoj pokoj aj bezdetne pary. Hotel ponuka okrem akvaparku aj kvalitny animacny program pre deti ako diskoteka, predstavenia v amfiteatri, rozne hry, detsky klub. All inclusive zahrna fantasticku kuchynu, kazdy den kvalitna strava, alko nealko napoje cely den, kolko vam len hrdlo raci. Vstup na krasnu plaz aj s lezadlami a barom, kde sa capuje nealko a miestne pivo - tiez v cene. Hotelu mozem vytknut len jedno, ze fotky v CK su len z novej casti hotela, ktora ma vyhlad na more, hotel ma aj starsiu zadnu cast s vyhladom na zahradu a akvapark. Izby aj v starsej casti su krasne priestranne a moderne. Upratovanie izieb bolo super, kazdy den menene uteraky, kupelka vyumyvana, postele ustlane vsetko porobene.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely od CK Solvex

Oceanis recenzie 94%

Oceanis

Grécko - Rhodos - Trianta Bay (Ixia, Ialyssos, Kremasti)

+

Kvalita izieb86%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Perla Sun recenzie 90%

Perla Sun

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Primorsko

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
San Pietro recenzie 90%

San Pietro

Taliansko - Sicília - Letojanni

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Süral Hotel recenzie 89%

Süral Hotel

Turecko - Side - Colakli

+

Kvalita izieb75%

Intenzita hluku v izbe20%

Čistota izieb20%

Personál70%

Pomer ceny a služieb20%

zobraziť recenzie
Blue Pearl recenzie 88%

Blue Pearl

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

Kvalita izieb96%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál86%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Orios recenzie 85%

Orios

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Primorsko

Kvalita izieb82%

Intenzita hluku v izbe2%

Čistota izieb2%

Personál82%

Pomer ceny a služieb2%

zobraziť recenzie
Süral Saray recenzie 83%

Süral Saray

Turecko - Side - Colakli

+

Kvalita izieb93%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál93%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Palazzo recenzie 83%

Palazzo

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál70%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hotel Perla Beach III. recenzie 81%

Hotel Perla Beach III.

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Primorsko

Kvalita izieb94%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál92%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
zobraziť viac hotelov
Pridať recenziu