Covid-19 v Bulharsku: Vstup alebo návrat s obmedzeniami
80%
Hodnotenie
80%
Hodnotenie
Bulharsko Bulharsko
 Bulharsko, Slnečné pobrežie, Slnečné pobrežie  Bulharsko, Slnečné pobrežie, Slnečné pobrežie

COOEE MPM Kalina Garden recenzie 

COOEE MPM Kalina Garden recenzie 

1:20 h
6 °C
6 °C
6 °C
cca 0:30 h
cca 0:30 h
402 €
402 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 86 %
Poloha 88 %
Šport a zábava 63 %
Izby 83 %
Strava 80 %
Personál 82 %
80%
Celkové hodnotenie
29 recenzií
Jašter
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 09.07.2018 Prečítané 762-krát
75 %
Hotel Kalina Garden hodnotím ako hotel strednej triedy, ubytovanie také normálne, za tú cenu sme boli veľmi spokojní. :-) Poloha hotela veľmi dobrá, asi cca 8 min. peši na pláž. Strava v hoteli ma milo prekvapila, stále si bolo z čoho vybrať a varili naozaj chutne. Tiež sa nám páčilo občerstvenie počas dňa pri bazéne, kde piekli naozaj chutnú pizzu, palacinky, kukuricu, mäsko, zmrzlinu, čo ste len chceli. ;) V hoteli k dispozícií osušky na zapožičanie, fén na vlasy na každej izbe, taktiež každý deň menili uteráky a vodu v plastov. fľašiach, čo ma tiež milo prekvapilo. Spokojnosť. ;) čítať celú recenziu
evolver
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 02.09.2017 Prečítané 490-krát
80 %
Najprv meškalo lietadlo 2 hodiny, transfer bol otrasný, lebo sme chytili zápchu z Burgasu do Nesebaru, krokom sa posúval bus, potom rozvážal zaradom po 2-3 ľuďoch po jednotlivých hoteloch a uličkách na pobreží. My sme boli asi až v siedmom. Od rána sme cestovali a stihli začiatok večere. Ubytovaní hneď. Bolo to aj pre rodiny s deťmi, bolo ich tam veľa. Centrum blízko, asi 100 m, pláž asi 400 m. Areál priestranný, veľká jedáleň, k tomu bar a snackbar, do 23:00 zdarma. čítať celú recenziu
Zuzka
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 10.08.2017 Prečítané 460-krát
77 %
Podla nas je hotel vhodny skor pre dospelych, nie pre rodiny s detmi (kvoli strave pre deti - spomenute nizsie, vode v bazenoch, ktora je ladova, preto sme sa v nej pocas celeho pobytu okupali iba raz, nasho 20 mesac. syna sme sa do nej neodvazili ani namocit). Takze bazeny odporucame skor otuzilym. Tiez neodporucame hotel pre deti kvoli hlucnejsiemu prostrediu / okoliu. Mozno skor uz starsim detom, ktorym vyssie spominane veci nevadia. Transfer z letiska mal trvat povodne max. hodinu, trval asi 1 hodinu a 30 az 40 minut z dovodu, ze sofer ktory nas viezol, nevedel kde su 2 hotely, do ktorych mal ludi pred nami zaviest. Delegatka v kuse vystupovala a zistovala polohu hotelov. Kto nezazije, neuveri. My sme vystupovali ako 3 hotel / posledni, jedine do nasho vedel trafit. Do hotela sme teda prisli s meskanim a slubeny suchy balicek sme uz nedostali. Transfer z hotela na letisko bol s 30 minut. meskanim. čítať celú recenziu
Silvia
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 11.07.2017 Prečítané 304-krát
90 %
Hotel bol krásny, stále upratovali a na posteli sme si našli z uterákov aj labute. Pri bazéne boli každý deň animácie, takže sme sa vôbec nenudili. Poobede sme hrávali pinpong. Večer sa našla partia 9-ročných chlapcov, z rôzneho kúta sveta, ktorí hrali spolu futbal. čítať celú recenziu
Katka
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 20.10.2016 Prečítané 794-krát
70 %
Tento hotel je vhodný pre rodiny s deťmi, hotel sme navštívili už tretíkrát a boli sme niekedy nemilo prekvapení, hotel už nebol taký čistý ako min. roky, keď prídete do hotela neskoro večer, nedajú Vám na recepcii občerstvenie ako min. roky, veľmi chýbal slovenský animátor, pretože tam bolo veľmi veľa slovenských a českých turistov a predtým tam vždy slov. animátor bol. Celkovo práca animátorov bola tento rok slabšia, chýbal tam tím Sergeja Vojtoviča. Čistota na izbách bola dobrá, denne menené uteráky a osúšky, ale čistota v snack bare a v reštaurácii bola dosť zlá, jedlo v snack bare po 19hod. by ste hľadali márne, po minulé roky s tým nebol žiadny problém, bolo viac než dosť, teraz pulty zívali prázdnotou, bola som nemilo prekvapená, ako tento predtým super hotel behom roka upadol. čítať celú recenziu
Dorota
Termín pobytu: Jún 2016 Recenzia pridaná 15.10.2016 Prečítané 849-krát
97 %
Hotel bol kúsok od širokého centra, ale nemôžem mu nič vytknúť, lebo bolo naozaj skvelo. Úžasný animačný team, s ktorým sme sa nenudili. Odporúčam túto dovolenku pre každú vekovú kategóriu. Nenašla som lepší hotel na Slnečnom pobreží. All inclusive bar fungoval bez problémov, keď ste mali chuť na drink, nealko, pivo, kávičku, zmrzlinu, bol počas celého dna a večere k dispozícii. čítať celú recenziu
Iveta
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 14.08.2016 Prečítané 399-krát
77 %
Hotel je situovaný priamo v centre Slnečného pobrežia, len pár minút od pláže. Denne upratané, vymenené uteráky, hotel vonia čistotou, milý a usmievavý personál. Strava super, jedlá od výmyslu sveta, vždy dopĺňané jedlo, nestalo sa, aby niečo chýbalo, v rámci all inclusive drinky od výmyslu sveta. Perfektní animátori / zabávať ľudí berú nie ako povinnosť vyplývajúcu z ich práce, ale vidieť, že je to ich potešením / neskutočne sa venovali deťom, výborné večerné programy či už priamo v hoteli alebo v centre. V Bulharsku sme boli niekoľkokrát, ale s tak prívetivými ľuďmi, akí sú zamestnaní v tomto hoteli sme sa ešte nestretli. K dispozícií bazén aj s osuškami. čítať celú recenziu
Gergelyová
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 06.08.2016 Prečítané 317-krát
57 %
Hotel je čistý, strava dobrá, ale 4 plus hotel poskytuje v kúpeľni iba tekuté mydlo. Dva výťahy sú trochu málo. Voda v bazéne studená. Cesta na pláž rozbitá, špinavá ako aj pláž bola samý špak. Smetné nádoby žiadne. Ležadlo na pláži 5eur, slnečník ďalších 5eur. Ak ste štvorčlenná rodina. Obrovské množstvo turistov ležalo hlava na hlave v piesku, málokto zaplatil. A mohli by už urobiť drevené chodníčky cez horúci piesok, ako je to bežné v iných krajinách. čítať celú recenziu
Gabriela
Termín pobytu: Jún 2016 Recenzia pridaná 19.07.2016 Prečítané 600-krát
100 %
Boli sme v tomto hoteli už 2 krát a opäť bolo všetko, ako má byť. Hotel udržiavaný v čistote, tento rok bola aj v bazéne voda teplejšia, takže bol pomerne dosť využívaný. Strava výborná. Pláž vzdialená tak 10 min chôdze, treba si nájsť svoju cestu, my sme ju našli až tento rok. čítať celú recenziu
jozka
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 17.10.2015 Prečítané 546-krát
73 %
Vsetko bolo super, len nam strava nechutila. Detom sa pacili detske animacie vecer a aj to, ze bol k dispozicii lobby bar. Zmrzka bola na salmonelu, lebo bolo horuco a tam vsade okolo rozliata voda. Este to, ze lezadla pri bazene uz boli rano o 8 ej obsadene, tak sme museli ist k moru a tam nam bolo velmi dobre. Voda bola prijemna a aj vlny. čítať celú recenziu
jarčinka
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 01.10.2015 Prečítané 340-krát
70 %
V tomto hoteli sme boli už 2x a opäť nás nesklamal. Izby čisté, každý deň menené uteráky. Novinkou bolo to, že každý deň sme mali doplnenú balenú vodu. Personál bol milý, usmievavý a snažili sa vyjsť klientom v ústrety. Strava bola tiež v pohode, stále si bolo čo vybrať, stále bolo ovocie, zákusky. V podstate sa nedá čo vytknúť. čítať celú recenziu
Soňa
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 23.08.2015 Prečítané 305-krát
80 %
Hotel veľmi pekný, čistý, vhodný najmä pre rodiny s deťmi, pláž je asi 10 min. od hotela, v hoteli sú 2 bazény, ktoré boli stále čistené a udržiavané, taktiež okolie bazénov bolo čisté, animátori sa starali o program pre deti aj dospelých, denne dodávaná pitná voda do chladničky, balkón čistý s malým sušiakom, sedenie na balkóne OK. čítať celú recenziu
Michalka
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 03.08.2015 Prečítané 566-krát
90 %
Bolo super na hotel sme sice prisli az v noci s rocnou dcerou, ale bolo fajn, ziadali sme postielku. Hned doobeda nam ju zabazpecili. Izby velke priestranne... vyhoda - maly susiak na balkone, strava bola fajn, dalo sa vybrat, bazen velky, no my sme sa v nom moc nekupali, bola studena voda a pocasie sme tiez mali nic moc. More super ciste cca 10min od. hotela... pozit je vela obchodou super ceny, mili ludia. čítať celú recenziu
Gita
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 25.07.2015 Prečítané 636-krát
93 %
Hotel pekny, novy, cisty. Transfer z letiska cca 45 min. busom. Boli sme hned ubytovani. Postelne pradlo menene kazde dva dni, uteraky kazdy den. Strava dobra, dalo sa z coho vyberat. Plaz vzdialena cca 5-10 min. treba si najst skratku. Na plazi sa da lezat aj v neplatenej zone. Bazen v hoteli k spokojnosti, animatori vyborni. Niet co vytknut. čítať celú recenziu
Simona
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 23.07.2015 Prečítané 487-krát
100 %
Páčilo sa nám, izby boli veľké - priestranné, čisté, taktiež balkón a kúpeľka boli v udržiavanom stave. Nemám čo hotelu vytknúť, asi len to, že skôr prídete dole z 5teho poschodia peši ako na výťahu. Je to dosť veľký hotel a len 2výťahy, ktoré sú maximálne vyťažené. Ale to je len tak na okraj, inak super! Počas pobytu som mala narodeniny a keď sme prišli poobede z pláže na izbu, čakala ma tam torta - milá pozornosť. :) Musím vyzdvihnúť prácu animátorov, na hoteli to proste vďaka nim žilo! Každý deň okrem štvrtku (voľný deň) odviedli kus práce! Doobeda aj poobede bavili nielen deti ale aj dospelých rôznymi hrami a súťažami, večer o 20tej bola polhodinová detská diskotéka - ani jednu sme nevynechali, potom bol denne o 21. 30 hodinový program pre dospelých, ale tak, že ho pochopili a zabavili sa na ňom i deti. Jednoducho odporúčam! Síce sa nikdy nevraciame na to isté miesto a už duplom nie hotel dvakrát, ale toto je hotel do ktorého sa iste ešte vrátime! čítať celú recenziu
Lubica
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 14.07.2015 Prečítané 618-krát
100 %
Boli sme milo prekvapení, hotel na úrovni 4 hviezdičiek by obstál aj u nás. Všetko čisté, milý personál, transfer z letiska za 35 minút. Počasie nám moc neprialo, a preto by sme uvítali vyhrievanú vodu v bazéne, lebo bola dosť ľadová. Fajn program pre deti aj dospelých. Vzdialenosť od pláže cca 550 m, treba si nájsť tú najkratšiu cestu na pláž - je viac možností kadiaľ ísť. čítať celú recenziu
Martin
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 03.09.2014 Prečítané 1243-krát
80 %
Hotel Kalina Garden bol fajn, čisto, ochotný personál, len málo ležadiel pri bazéne. Čo sa mi však najviac páčilo na dovolenke, bol tím animátorov, obzvlášť slovenský animátor, ktorý bol veľmi priateľský a obľúbili si ho najmä naše deti. Bola s ním dennodenná zábava, nikdy sme sa nenudili a dokonca sme si vymenili email a aj po dovolenke sme v kontakte. Prídeme aj na budúci rok. Určite odporúčam hotel, nebudete sa nudiť ani náhodou vďaka skvelej práci animátora. čítať celú recenziu
Rodina Jesenská
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 31.07.2014 Prečítané 1220-krát
100 %
Super dovolenka, hotel pre všetky vekové kategórie. Každý si príde na svoje. Izby sú klimatizované, plastové okná veľmi dobre tlmia hluk z okolitých barov. Pre deti sú k dispozícii animátori, ktorí sa starajú o zábavu. Transport z letiska trval približne 45 minút. čítať celú recenziu
Martina
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 25.06.2014 Prečítané 1662-krát
77 %
Príjemný hotel, čistý. Izby upratané pravidelne, uteráky denne čisté. Strava naozaj pestrá dalo sa vybrať vždy niečo. Animátori vynikajúci, decká spokojné. V bazéne síce studená, ale čistá voda, cestovali sme jún/2014 asi sa ešte nestihla ohriať :). Pláž cca 5 min. nevýhoda platené zóna pri mori. čítať celú recenziu
Jana, bratislava
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 01.10.2013 Prečítané 290-krát
85 %
bola to fantastická dovolenka a určite sa tam vrátime čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia