62%
Hodnotenie
62%
Hodnotenie
Bulharsko Bulharsko
 Bulharsko, Slnečné pobrežie, Slnečné pobrežie  Bulharsko, Slnečné pobrežie, Slnečné pobrežie

MPM Hotel Azurro recenzie 

MPM Hotel Azurro recenzie 

1:20 h
22 °C
22 °C
17 °C
cca 0:30 h
cca 0:30 h
662 €
662 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 44 %
Poloha 82 %
Šport a zábava 47 %
Izby 58 %
Strava 55 %
Personál 53 %
62%
Celkové hodnotenie
39 recenzií
Irena O.
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 05.09.2019 Prečítané 0-krát
40 %
Izba smrad za plesňou, kúpelňa zaplesnená, keď sme si pýtali druhú izbu, povedali nám, že nám dajú na 1. poschodí a tá je ešte horšia! Nedopĺňali nám jedlo, čakali sme 30 minút, pokiaľ sa dostaneme k pultom a polovica plechov bola prázdna, 40 minút pred koncom obeda mi arogantný hlavný v jedálni povedal, že polievka nie je, lebo je "FINISH"!!! Kávu vám dajú len na raňajkách a obedoch, inak za poplatok! Nedostali sme ani prvú večeru a ani posledné raňajky, keď sme si ich pýtali na recepcii po anglicky alebo rusky, povedali nám, že nerozumejú! čítať celú recenziu
Karol
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 29.08.2019 Prečítané 42-krát
77 %
Pisem Vam realne hodnotenie tak, aby ste sa vedeli rozhodnut pri vybere tohto hotela. Recepcia: ubytovanie bez problemov, informacie o pobyte poskytnu minimalne. Nosic batozin odniesol batozinu na izbu. Prostredie: blizko mora, asi tak 5 minut chodze. Zahrada a bazen ako na fotkach. O bazen je prikladne postarane. Doba kupania 07:00 - 19:00. Lezadla pri bazene zdarma, avsak je tam sport obsadzovania lezadiel skoro rano. Ale o tom vypoveda kultura hosti. K tomu sa este vyjadrim. Izby: Su v pohode, nie velke, ale pre dvoch a jedno dieta stacia. My sme boli piati a mali sme rodinnu izbu. Tych je malo, na kazdom poschodi len dve. Rodinna izba sa sklada z dvoch plnohodnotnych prepojenych izieb. Kupelna v pohode, male nedostaky (trocha plesne v rohoch). Uteraky menili raz za 5 dni, kose vyprazdnovali kazdy den. Izbu upratovali raz za 5 dni. Upratovacky ochotne pomohli, ak ste nieco potrebovali. Klima na izbe bez problemov, na balkonovych dverach bola sietka (otvaracia). Bary: pri bazene od 11:00 - 19:00, pivo, voda, Coca Cola, Fanta, Sprite. Bar v hoteli: 11:00 - 23:00, pivo, voda, Coca Cola, Fanta, Sprite, miestny rum biely, tmavy, zelana, ouzo, vodka, gin, brendy. Chut ziadna slava, doporucujem radsej miesat. Pri bare a na terase internet v pohode, na izbach slabsi. Obsluha: ako to povedat, daju Vam vsetko, co chcete, avsak milo sa na Vas neusmievaju. Ani sa mozno necudujem, nakolko je to lacnejsi hotel, chodia tu vselijake individua. A niekedy som sa hanbil za Slovakov. Zlozenie hosti: (pisem v poradi podla mnozstva hosti) Rusko, Polsko, Anglicko (len mladez), Cesko, Slovensko. Kuchyna: ja som bol spokojny, kto caka Turecko, nech ide tam, ale lepsie ako v Chorvasku. Zelenina super, maso - vzdy kuracie a bravcove. Ryby kazdy druhy den, samozrejme tie najlacnejsie. Ovocie super, hrozno, nektarinky, broskyne, jablka. Kolko chcete, jedlo je vzdy dokladane. Niekedy im nieco nevyslo, to je realita, hlavne vyprazane rezne, rybie prsty atd. Pre mna je to najednoduchsia priprava, ale to vedeli vzdy riadne dobabrat. Boli to polotovary a pripravovali ich vo friteze zmrazene. Sef jedalne prisny, ale ani sa mu necudujem. Vzdy sa nasli ludia, ktori chceli nieco vyniest von a zase hadajte, akej boli narodnosti? Zeby Slovaci??? čítať celú recenziu
Patrícia
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 30.07.2019 Prečítané 63-krát
70 %
Hotel je super, len ako píšem, jedlo tu je otrasné. Hotel je naozaj v dobrej lokalite. Hotel je v centre mesta, pláž je cca 4 minútky pešo. Všade je veľa obchodíkov s rôznym tovarom. V hoteli je aj bazén, čiže ak sa Vám nechce ísť na pláž, kľudne stačí skočiť do bazéna. čítať celú recenziu
Mery
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 23.07.2019 Prečítané 103-krát
70 %
Pobyt celkom fajn, male nedostatky ohladom obsluhy personalu pri bare z mojej strany prehliadnute, o izby v ramci trojhviezdickoveho hotela prikladne postarane. Sok nastal v posledny den. Pri odovzdani klucov a naramkov, ktore mimochodom ostatne hotely nemali problem nechat hostom na pamiatku, sme museli este 3 a pol hodiny cakat na autobus. Popri cakani si dcera isla k baru vypytat plastovy pohar, aby si mohla z bandasky vedla baru nacapovat cistu pitnu vodu. Pan barman jej odmietol dat pohar, ze uz nema naramok, nema narok ani na vodu! Tymto neprofesionalnym pristupom ma uistili, ze do tohto hotela uz viac nevkrocim. čítať celú recenziu
Lucia
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 07.08.2015 Prečítané 1143-krát
60 %
Najväčšiu výhradu mám k personálu, konkrétne chlapcom za barom, ktorých očividne otravovalo vydávať drinky pre nás all inclusive (špeciálne jeden). Milá pani na recepcii, vedeli sme si vybrať izby pri sebe. Každý deň tiež chodila milá pani upratať izbu. Jedlo prvé dva dni ok. Potom Vám prestane chutiť, lebo všetko chutí tak akosi rovnako. "emil" pri dverách von z jedálne, vám zhabe kabelky a fotoaparáty. Takisto som musela odovzdať polozjedené jablko, keď som odchádzala :D. Pláž fajn, akurát plavčíci v prípade vĺn nemali problém zaútočiť na ľudí, kopancami, sácaním, nech sa vrátia za boju. V ponuke pizza a cestoviny v Barbecue bare... neboli. resp. špagety namočené vo vode plus kečup, horčica a tatárska, pizza zeleninová s mrkvou :), bazén v hoteli. čítať celú recenziu
anita
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 09.10.2014 Prečítané 1276-krát
80 %
Veľmi pekný, čistý hotel. Pravidelné upratovanie. Personál celkom fajn. Hotel je vhodný aj pre rodiny s malými deťmi. Bazén pekný, udržiavaný. Hotel je v blízkosti centra letoviska. Animácie v hoteli chýbali hlavne rodinám s malými deťmi. Vzdialenosť od pláže cca 500 metrov. čítať celú recenziu
mary
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 08.08.2014 Prečítané 1924-krát
67 %
Jedáleň bola jedna veľká hrôza, rozbité poháre na ktorých sme si porezali ústa, keď sme sa boli stažovať iba pokrčili plecia. Ľudia si tam chodili v mokrých plavkách, takže keď ste si sadli na stoličku po nich mohli ste sa isť prezliecť, takí ste boli mokrí. Jedlo bolo otrasné, personál neochotný, ignorujúci ubytovaných. Mali sme all incl. polovicu pobytu nemali poháre, takže vám nemali do čoho dať nápoje, inokedy zase nešla elektrina, opäť nemohli nalievať. V jedle sme večne našli vlasy, zelenina surová, nedozretá, ryža ako blato, hranolky surové, vždy iba jeden druh mäsa, žiadny výber a stále to isté. V čase obeda ponúkali aj v brq. restike pizzu a fast food. To ste dostali jeden suchý trojuholník, na ktorom bola asi iba gram syru a kečupu. Čo sa týka polohy hotela, tá bola 100 bodová, 4 minúty od pláže, hodinka po pláži do Nessebaru, 15 minút od centra. Večer tam ani nebol hluk, iba jeden bar tam bolo počuť, ani autá nerušili. To sme bolo spokojní. Do hotela sme prišli o 6:30 a ubytovali nás až po 14:00. Keď sme išli na späť domov, odubytovali sme sa o 12:00 a čakali sme tam do 19:00. Areál hotela zahŕňa bazén a bar, v ktorom podávali iba v určitú hodinu pivo a nealko nápoje. Ležadlá boli vždy obsadené, už ráno o 7 ste ledva našli voľné miesto. Inak všade bolo čistučko, more bolo úžasne, teplučké, riadne vlny, jeden deň bolo veľmi veľa medúz, niekedy trocha rias. čítať celú recenziu
Lenka
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 10.09.2013 Prečítané 1880-krát
50 %
Pleseň v klíme, prístelka nepoužiteľná, uteráky nechceli vymeniť až po týždni, strava až na pár odlišností tá istá, ráno vajcia na tvrdo, miešané a párky, kopec zeleniny... obed zemiaky, ryža, kura a bravčové, kopec zeleniny, veľa ovocia...,ale desať dní to isté...,no po piatom dni sa nám zdvíhal žalúdok... čítať celú recenziu
Veronika K., Čáry
Termín pobytu: Máj 2007 Recenzia pridaná 23.07.2007 Prečítané 4018-krát
95 %
Keďže sme boli v Bulharsku prvý krát, boli sme veľmi spokojní, dokonca až nad očakávanie. Aj s upozornením, že prostredie je veľmi hlučné, čo potvrdzujeme. Nám to však nevadí, pretože vyhľadávame rušné centrá, nočný život. Môžem skonštatovať, že po 1.hod. v noci všetky diskotéky končia. Vracajúci sa hoteloví turisti z diskoték sú skutočne veľmi hluční, niektorí neberu vôbec na vedomie, že rušia svojim hlukom ostatných, keď ešte v areáli hotela pokračujú do skorých ranných hodín (ale Slováci to neboli, väčšinou nemci, angličania, íri a švédi), niektorí si počkali pri bazéne na raňajky. Hotelový personál sa ich snažil utišovať, niekedy sa im to podarilo. Takže ak sa chcete na dovolenke vyspať, tak v tomto stredisku určite nie. Ale nám sa tu veľmi páčilo a toto nám vôbec nevadilo. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia