87%
Hodnotenie
87%
Hodnotenie
Bulharsko Bulharsko
 Bulharsko, Slnečné pobrežie, Slnečné pobrežie  Bulharsko, Slnečné pobrežie, Slnečné pobrežie

DIT Evrika Beach Club Hotel recenzie 

DIT Evrika Beach Club Hotel recenzie 

1:20 h
22 °C
22 °C
17 °C
cca 1:15 h
cca 1:15 h
470 €
470 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 93 %
Poloha 93 %
Šport a zábava 77 %
Izby 87 %
Strava 87 %
Personál 85 %
87%
Celkové hodnotenie
187 recenzií
Erika Livova
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 03.09.2019 Prečítané 60-krát
90 %
Hotel je vhodny najma pre rodiny s detmi, ale najdu si tu svoj pokoj aj bezdetne pary. Hotel ponuka okrem akvaparku aj kvalitny animacny program pre deti ako diskoteka, predstavenia v amfiteatri, rozne hry, detsky klub. All inclusive zahrna fantasticku kuchynu, kazdy den kvalitna strava, alko nealko napoje cely den, kolko vam len hrdlo raci. Vstup na krasnu plaz aj s lezadlami a barom, kde sa capuje nealko a miestne pivo - tiez v cene. Hotelu mozem vytknut len jedno, ze fotky v CK su len z novej casti hotela, ktora ma vyhlad na more, hotel ma aj starsiu zadnu cast s vyhladom na zahradu a akvapark. Izby aj v starsej casti su krasne priestranne a moderne. Upratovanie izieb bolo super, kazdy den menene uteraky, kupelka vyumyvana, postele ustlane vsetko porobene. čítať celú recenziu
Michaela
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 02.09.2018 Prečítané 910-krát
65 %
Hotel EVRIKA ma výbornú polohu v centre, priamo na piesočnej pláži, hotelový komplex je fajn aj animačný program zábavný. My sme boli ubytovaní v bloku D s výhľadom na more, kde sú pekné, čisté a veľmi priestranné izby (na vyžiadanie). Ak si však hotel vyberáte pre aquapark (ako my), musím upozorniť, že voda v bazénoch (aj pre najmenších!) je len pre otužilých, cca 20 stupňov a to pri vonkajších teplotách vzduchu 32 - 35 stupňov a tobogany sú otvorené len 4 h za deň s prestávkou. Jedlo v reštauráciách je chutné, výber je široký, ale pripravte sa na dav ľudí v určitých hodinách, mám pocit, že jedna hlavná reštaurácia a jeden snack bar je na celkovú kapacitu hotela nedostačujúci a tento priestor je extrémne hlučný. Inak sa tu dá prežiť vcelku príjemná dovolenka s rodinou, more bolo čisté a teplé, ležadlá na pláži pred hotelom zdarma. Výlet do susedského Nesebaru si nesmiete nechať ujsť. čítať celú recenziu
Pista
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 14.08.2018 Prečítané 1193-krát
80 %
Kto má rád živý hotel, pláže a korzo s obchodmi, bude spokojný. Strava výborná, nápoje vrámci AI podávané ochotne bez obmedzenia a kvalitné. Obsluha v baroch relatívne rýchla. Personál ochotný, väčšinou milý. Ubytovanie čisté, funkčné, trezor zadarmo, my sme WIFI chytili zdarma dokonca aj na izbe, ale boli sme blízko recepcie. Ležadlá aj na pláži zdarma, ale ľudia si ich obsadzovali hneď ráno uterákmi, aj bar AI pri mori je. More s maximálne polmetrovými vlnami, s postupným vstupom, teda vhodné aj pre deti, väčšinou čisté. Len raz sme zažili silný nános chalúh, ale na druhý deň ku podivu zmizli. Denná animátorská zábava najmä pre deti a nenáročných návštevníkov pestrá. Fitnes postačujúce pre rekreačné účely. Večerná zábava pre deti postačujúca, avšak pre dospelých následne slabá. V amfiteátri sa nám páčilo tak 20 % zábavy, ostatná animátorská bola zase tak pre deti a nenáročných. Pri stoloch vyhrával a spieval pri klávesovom nástroji nejaký hudobník, väčšinou nudné z 50 rokov, staré pesničky, ktoré aj nás postarších nudili. Keby dali na 2 hodiny denne jednoduchého disdžokeja s hudbou k tancu, verím, že by sa ľudia rozhodne viac zapojili a zabavili. Dôležité - pásku AI sme dostali hneď po príchode a prišli sme s ňou až domov, čo veľmi kvitujeme. Keby som takýto hotel dostal vždy, bol by som veľmi spokojný. Delegátka z ck - Monika - výborná. čítať celú recenziu
Martina
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 10.08.2017 Prečítané 883-krát
93 %
Hotel odporúčam rodinám aj s malými deťmi. Nachádza sa neďaleko hotelov Bellevue 4*, Palace 3*, Slavyanski 3*, Victoria Palace, čo je na promenáde plnej obchodíkov a reštaurácií vedúcej do centra letoviska. Nenachádza sa pri "hlučných" baroch, čo som preferovala. Pred hotelom je zástavka vláčika, ktorý za poplatok (3 leva/ osoba - 1 smer) Vás odvezie až do centra (k hotelu Kubani, ktorý je označovaný ako stred Slnečného pobrežia) a potom sa dá prestúpiť na ďalší vláčik smerom na Nessebar, či vrátiť sa späť. Hotel má blízko autobusovú zastávku, ľahko sa dostanete aj do centra starého Nessebaru (cena 1, 5 leva/ osoba/ smer - cena je rovnaká či prejdete 6 zastávok alebo 10, platí sa v autobuse). Hotel má uzavretý areál, pozostáva z viacerých blokov A, B, C, D. V areáli hotela sa nachádza amfiteáter, bazén pre dospelých, kde sa konajú animácie a kolektívne vodné športy, detský bazén s toboganmi, malý aquapark pre dospelých ako aj deti, bar pri bazéne. Hotel je príjemný a dbá na celkovú čistotu. Strava bola výborná a rozmanitá, stále dopĺňaná. Niektoré jedlá sme pri 11 dňovom pobyte mali len 1 x za pobyt. Strava a nápoje boli k dispozícií počas celého dňa. Ubytovaní sme boli v časti D, izby boli naozaj priestranné, upratané každý deň. Plážový servis a plážové osušky (možnosť výmeny denne) v cene, pláž cez promenádu, veľmi blízko. Na pláži plážový bar (voda, sladké vody, pivo a čapované nápoje vydáva čašník). Na pláži bola pre deti k dispozícií šmykľavka a hojdačky - zdarma, za poplatok detské nafukovacie hrady na skákanie a šmýkanie, trampolíny. Hotel má niekoľko barov, fitnes v cene, detský miniklub, detské ihriska (hojdačky, šmykľavky, preliezačky), večerné animácie (okrem štvrtka), sauna, 3 a la carte reštaurácie (bulharská, ázijská a talianska), wi-fi aj na izbách zdarma, trezor zdarma. čítať celú recenziu
Jozef
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 05.08.2017 Prečítané 509-krát
97 %
Hotel s komplexnými službami, najmä pre rodiny s deťmi. Hotel je areálového typu s vlastnou plážou, niekoľko vlastných bazénov s vodnými atrakciami. Medzinárodné zloženie klientov. Dorozumievací jazyk AN + RUS. Tri reštaurácie, päť barov, ležadlá a slnečníky aj na pláži bez platenia. Vstup do mora aj pre deti. V blízkosti promenáda s atrakciami. Presuny ideálne autobusom a mini vláčikom. Taxík len s prehnanými cenami. Celý areál s WIFI bez extra platenia. čítať celú recenziu
Eva
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 01.10.2015 Prečítané 1334-krát
70 %
Hotel pekný, čistý, personál ústretový, blízkosť pláže, veľké plus, že sme boli okamžite po príchode ubytovaní. Poloha hotela je výborná, večer neruší hluk z hlavnej promenády. Snáď jediné mínus - málo ležadiel pri bazénoch a všade prítomní otravní fotografi. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia