75%
Hodnotenie

Blue Pearl recenzie 

  • Bulharsko
  • Bulharsko
  • Slnečné pobrežie
  • Slnečné pobrežie
16 °C
teplota vzduchu
9 °C
teplota vody
1:20 h
dĺžka letu
cca 1:15 h
Od letiska
Odporúčanie 61 %
Poloha 90 %
Šport a zábava 67 %
Izby 78 %
Strava 70 %
Personál 72 %
75%
Celkové hodnotenie
49 recenzií
Jozef
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 22.07.2019 Prečítané 85-krát
67 %
Hotel je nový, poloha veľmi dobrá, pláž je na kontakt s hotelom. Izby sú veľké a sú aj izby apartmánové pre rodiny s deťmi. Bazén je len symbolický, ale je to OK, lebo more to vynahradí. Prístelky v dvoch apartmánoch sú totálne rozbité, zrejme slúžili ako trampolíny a neopravili ich počas pobytu. Vnútorná architektúra hotela je nepraktická až čudesná. Vstupná hala rozbitá stĺpmi a členením, vstup do jedinej reštaurácie okolo zapáchajúcich záchodov. Na izbe je toaleta s dverami presne oproti posteli, balkónik je len symbolický, bez možnosti posedu, skôr je to kútik pre fajčiarov. V celom areáli je grátis WIFI. čítať celú recenziu
Patrik
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 24.08.2017 Prečítané 457-krát
63 %
Pre Slovaka, ktoremu staci priemer hotel na 5*, ale ak ste zvyknuti na vacsi standard, je to hotel na urovni 3*. Vsetky fotky sedia, co su v ostatnych recenziach, len tie detaily. Lista odtrhnuta na balkone, obite rohy na izbach, v kupelni padol zaves, hadicky na vodu tahane po vonku, pristelka skladana z viacerych casti, pri bazene tatranska voda, takze, kto ma rad plavanie, si zaplava, detsky bazen s par detmi s modrymi perami. Na plazi sa plati za lezadlo a slnecnik - 2,5 € slnecnik a 2,5 € lezadlo. Oplati sa lezat pri bazene a kupat v mori, je to blizko. čítať celú recenziu
Emília V.
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 31.08.2016 Prečítané 159-krát
70 %
Izba - pekná, veľká (mali sme apartmán s bočným výhľadom), kúpelňa otrasná - po sprche celá kúpelňa zatopená - nie je oddelený sprchový kút, len batéria na stene a v kúte odtok - nevyspádovaný. Ešte šťastie, že tam bolo druhé samostatné WC, ináč by sme boli vodu zo sprchy roznášali po celom apartmáne čítať celú recenziu
jana
Termín pobytu: Jún 2016 Recenzia pridaná 26.08.2016 Prečítané 289-krát
100 %
Pohodova dovolenka aj pre rodiny s detmi. Areal hotela nie je velky. Detskych atrakcii v hoteli je malo - nie su tobogany ani preliezky. Hotel priamo na plazi, pri hoteli 1 detsky a 1 velky bazen s lezadlami, bar, sprcha. Animatori snazivi, ale neskuseni. Vecerny program sme vyskusali, ale skoda casu. Obcas pustali velmi hlasnu hudbu az do polnoci. Pitna voda len z vodomatu v bare, kupit sa vsak dala vo flasiach v obchodiku hned pri hoteli. Zmrzlina, snack, automatove napoje, kolace, ovocie skoro nonstop v bare pri bazene. Osusky pri bazene zadarmo, ale bolo ich velmi malo, takze kto uz mal, ten si ich strazil a ani nemal ako vymenit za ciste. Pri hoteli bola dlha promenada s obchodikmi, barmi aj lunapark. Prijemne vecerne prechadzky. Wifi na recepcii, na izbe internet po kabli za poplatok. čítať celú recenziu
Silvia
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 28.03.2016 Prečítané 345-krát
100 %
Hotel prekrásny, všetko zladené do príjemných farieb, nové. Keďže nemali voľnú štandardnú izbu, čo sme si objednali, dostali sme 3 lôžkový apartmán, 2 kúpeľne, 2 tv, výhľad na more :D, čo si viac priať. Personál veľmi príjemný, najmä pri bare a reštaurácii. Jedlo vynikajúce, medzinárodné, a je ho veľa, nikto sa nehrnul. Pláž blízko, úplne čistá, ležadlá neboli tvrdé, ako inde ponúkajú a bolo ich dostatok. Mohli ste prísť aj na obed, stále boli nejaké voľné. K bazénu sme veľa nechodili, ale tiež čistý. Bola to s priateľom prvá dovolenka a chceli sme ju mať kľudnú, pokojnú, bez stresov a tento hotel nám to umožnil. Odporúčam každému zainvestovať. :) čítať celú recenziu
Lenka
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 26.08.2013 Prečítané 3945-krát
97 %
Hotel presne splnil moje očakávania, zodpovedal popisu. Vyberala som na základe recenzií a vo výbere som sa nezmýlila. Hotel priamo na pláži, ubytovanie nadštandard, strava vynikajúca, personál usmiaty, ochotný, plážový servis v cene, bazén čistý. Všade čistučko, animátori, posilovňa. Cena zodpovedala kvalite, radšej si priplatiť a cítiť sa ako kráľ, ako mať pokazenú lacnú dovolenku. Vrelo odporúčam aj rodinám s deťmi, hotel je takmer v centre Slnečného pobrežia, napriek tomu v noci ticho. čítať celú recenziu
Juraj Nemčík
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 12.08.2013 Prečítané 2449-krát
80 %
Priamo na pláži, dokonalá poloha - blízko zábava a pritom ticho a kľud, keď treba. Na bulharské pomery vysoko nadpriemer ! Hotel nový, ale stavaný podľa , , bulharského metra, , takže Niektoré stavebné riešenia fakt pobavia. Čistota, strava, personál adekvátne k cene a destinácii. čítať celú recenziu
Martina Snohová
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 27.07.2013 Prečítané 2142-krát
100 %
Hotel krásny, novo postavený, čistý, splnil naše očakávania a predstavy, priamo na pláži. Má štyri pavilóny a šesť poschodí, síce je veľký, ale je tam dobré značenie, takže zablúdiť sa tam nedalo. Jedáleň veľká, vôbec nikdy sme nikde na nič nečakali, aj pri bare pri bazéne aj v lobby, všetko išlo ako po masle. čítať celú recenziu
Jana
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 11.07.2013 Prečítané 1909-krát
100 %
Výborná poloha priamo pri pláži. Hotel je tesne na zač. dlhej pešej zóny. Krásny hotel, nádherné ubytovanie /mali sme apartmán s výhľadom na more - to malo asi tak 80 % izieb výhľad na more/. Vkusne zariadené, pekný nábytok. Úžasná, pestrá a chutná strava. Ráno fresh zadarmo /v iných hoteloch za poplatok/, alkohol tiekol potokom, nalievali do polovice plastového pohára. Milý personál. Plážové osušky v cene, menili každé 3 dni. Osuška a uteráky na izbe menili každý deň. Za pobyt sme mali 3x zmenené posteľné prádlo. Na recepcii sme každý deň dostali kupón na 2 ležadlá a 1 slnečník na pláž - bola hneď za bránkou hotela. Pláž pekná, dlho sa sahalo od pobrežia - vhodné pre deti. Bol tam jemný piesok. Hotel mal krásny, veľký bazén. Animátorov /otravných/ tam bolo 6-7. Bolo tam aj menšie divadlo vonku so sedením, kde robili deťom program. Hotel mal vl. zmenáreň, pri ňom tesne boli 2 menšie obchodíky - potraviny. Skladba klientely - Poliaci, Rusi, Slováci. Len som počula 2 páry zo SR sa delegátke sťažovať výrazne na 2-posteľové izby. Neviem, kde bol problém. čítať celú recenziu
Repikm
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 05.07.2013 Prečítané 1965-krát
90 %
Hotel posobi ticho, rovno na plazi a pritom je hned 50m od promenady za hotelom nalavo aj napravo, ktora je plna animacii - obchody, lukostrelba, kone, bary, lapdance, restiky, kolotoce na urovni. Suler nocny zivot. Aj ani acia na hoteli je dobra, vecer detska disko a aj nejake vystupenia a bar pre dospelych. Plaz cista, piesocna, voda fakt cista super pre deti, vo vode raciky a korovce, hned vedla vodne srandy a sporty. Fakt super poloha pre aktivne pary aj rodiny. Slnecniky, lehatka, uteraky v cene all incl. Plaz hned pri hoteli, blizsie sa uz ani neda. Hotel: moderny, ziadny gyc, jedlo bufetove stoly, zo desat predjediel, 2 polievky, zodesat hlavnych jedal, pivo, 2 vina, nealko, . Bar all incl vecer do 2400. Zmenaren a obchod a masaze v okruhu 20m od hotela! Billiard, medzinarodny detsky klub. Wifi sa chyta troska aj na plazi ci dokonca niektorych izbach blizko recepcie, inac v pohode signal aj na internetove volania v spolocnych priestoroch. Odporucam ! čítať celú recenziu
Zuzana
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 04.07.2013 Prečítané 2213-krát
97 %
Novopostavený hotel fungujúci 2 roky - je vidno, že hotel stavali Bulhari, ale menšie nedostatky boli prehliadnuteľné. Po príchode sme dostali izbu do ulice, tak sme boli prosiť o výmenu izbu - s výhľadom na more. Izbu sme dostali, ale museli sme na ňu čakať asi 2 hodiny. V izbe nás čakalo na privítanie šampanské :) Hotel sa nachádza v centre Slnečného pobrežia, avšak na celkom tichom mieste, takže sme neboli vôbec rušení. Pláž nádherná, čistá - len pri detskom ihrisku boli kamene, čo mohlo byť pre rodiny s deťmi nepríjemné. čítať celú recenziu
saša
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 28.06.2013 Prečítané 3297-krát
47 %
Hotel je pekný, asi tým že je v podstate nový, ale to je asi tak všetko. Personál katastrofa. Mladý ľudia a ovládajú akurát tak svoju reč, odmeraný, nepoznajú úsmev. Služby hotela-ultra all inclusive, v ich prípade nevedia čo to znamená. Strava-málo na výber. Drinky, kávy, nealko a pod. všetko v umelohmotných pohároch, ešte aj večer akože Lobby Bar ktorý obsluhuje "úžasne milá" čašníčka. Nechápem tie pozitívne recenzie, veľa ľudí tam malo šok z veľa vecí. čítať celú recenziu
Jana
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 26.06.2013 Prečítané 1512-krát
100 %
Veľmi pekný hotel, je naozaj priamo na pláži, z väčšiny ostatných sa na pláž prechádza minimálne cez pobrežnú promenádu. Poloha hotela nám veľmi vyhovovala aj kvôli tichšiemu a pokojnejšiemu prostrediu, aj hotelové animácie končili cca o 22.00, ale stačí 5-minútová prechádzka a ste v centre plnom zábavy, ruchu, diskoték, kolotočov a stánkov... čítať celú recenziu
Anna
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 16.06.2013 Prečítané 1638-krát
77 %
Hotel bol čistý, strava na bulharské pomery - žalúdočné potiaže sme nemali - dalo sa niečo vybrať. More bolo studené 7.-14. jún 2013, inak čisté. Lehátka a slnečníky v ultra all inkluzíve zadarmo. Sprievodkyňa po príchode nevedela o tom, ako to beží v hoteli nič. Jej úloha bola, aby nás lanárila na predražené fakultatívne výlety, ale o tom ako to funguje s plážovým servisom sa bola informovať počas informačnej prvej schôdzky s nami. Tak isto pri odchode nevedela do kedy máme all inkluzíve (bolo to do 15,00 hod.) aj to zisťovala, keď sme sa na to spýtali na recepcii a keď sme sa spýtali, kde si dáme batožinu, keď musíme o 12,OO opustiť izbu, sprievodkyňa reagovala - citujem "To odo mňa nechcite vedieť!" a to sme boli na recepcii a stačilo sa opýtať a povedať nám to po slovensky. Personál nám väčšinou nerozumel. Ale nezabudla nás informovať - hoci sme sa na to nepýtali - že môžeme v hoteli zostať aj po 12,00 hod. ak zaplatíme za každú hodinu 15 leva a že to je LEN 7,5 eura !!! Zvláštne bolo aj to, že sme prišli do hotela okolo 10,00 hod. a jesť sme mohli až po 15,00 a obed podávali len do 14,30. Tak isto ani v lietadle sme nedostali jesť ani tam ani naspäť. Čo sa týka spiatočného letu - ešte som to nikdy nepočula a nikdy sa mám nestalo, aby bola zmenená trasa letu a pristali sme najprv na Sliači, kde sme čakali na ďalších cestujúcich, ktorí išli do Burgasu a až potom sme išli do Bratislavy - čo nás zdržalo asi 80 minút !!! Len tak-tak sme stíhali posledné diaľkové spoje. čítať celú recenziu