Najnovšie recenzie hotelov

Hotel Belitsa recenzie

Hotel Belitsa

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Primorsko

70% Ivana

01.09.2019

Hotel dostal novú fasádu, izby priestranné, čisté. Strava bola pestrá, veľa ovocia, zeleniny vždy sa dalo vybrať. Personál milý. Okolie hotela veľmi pekné, veľa zelene. Stredisko Primorsko je pekné, čisté, bývajú tam rôzne akcie v amfiteátri.

prečítať si celú recenziu
Imperial Palace  recenzie

Imperial Palace

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

+
86% Nona

31.08.2019

Neviem, ci sme mali stastie, ze sme isli zaciatkom jula, ked este hotel nebol uplne natrieskany hostami, ale mali sme sa velmi dobre. Jasne, ze hotel ma svoje roky, pravdepodobne bol jednym z prvych na pobrezi a je to fakt obrovsky kolos, dokonca ho zobrazuju aj na magnetkach. Personal bol mily a ustretovy, treba chapat, ze je to ina mentalita a maju ine standardy. Okolie skvele, vela obchodikov aj stankov s jedlom a pobliz zastavka do Nesebaru. Pri ostatnych hoteloch nebolo nic. Katastrofa bola na pobyte len jedna a tou bol delegat, ktory na nas kaslal a staral sa len o svoje diskoteky na lodi.

prečítať si celú recenziu
Hotel Iris recenzie

Hotel Iris

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Ravda

85% Olga66

31.08.2019

Cisty, krasny hotel. Personal mily, usmievavy, ustretovy. Strava chutna. Takto by mal vyzerat hotel na dovolenke, vymena uterakov, vymena pradla. Vsetko ciste. Jedine uzke plaze a vela ludi. Nakup v Nesebare, super, ceny perfektne. Doporucujem takuto dovolenku.

prečítať si celú recenziu
Palazzo recenzie

Palazzo

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

93% Urban Krystyna

30.08.2019

Vcera sme sa vratili z dovolenky velmi spokojni. S..... opat nesklamal. Cesta... transfer z letiska... super organizacia, delegatky Katka a Monika podali uzasny vykon. Hotel nas prekvapil. Mili barmani a casnici, vynikajuce jedlo, cistota na izbe, plazi, vsetko.

prečítať si celú recenziu
Yavor Palace recenzie

Yavor Palace

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

16% Janka

30.08.2019

Tento hotel nikdy viac. Izby otrasné, matrace vyležané, všade puch, klíma ani nefungovala. Čo sa týka jedla, stále to isté, výber veľmi malý a na dopĺňanie sa zabúdalo. Bar jeden pre celý hotel, barman nervózny ("že neotravuj"), žiadny úsmev, pozdrav. A vrchol, ak čašník každý deň pýta od hosťa cigarety. Animačný program pre deti? Jeden tanec večer, hlavne, že sa animátori prechádzali ako páv. Nepochopili sme, načo tam vlastne sú. Nikdy viac!

prečítať si celú recenziu
Azurro recenzie

MPM Hotel Azurro

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

+
76% Karol

29.08.2019

Pisem Vam realne hodnotenie tak, aby ste sa vedeli rozhodnut pri vybere tohto hotela. Recepcia: ubytovanie bez problemov, informacie o pobyte poskytnu minimalne. Nosic batozin odniesol batozinu na izbu. Prostredie: blizko mora, asi tak 5 minut chodze. Zahrada a bazen ako na fotkach. O bazen je prikladne postarane. Doba kupania 07:00 - 19:00. Lezadla pri bazene zdarma, avsak je tam sport obsadzovania lezadiel skoro rano. Ale o tom vypoveda kultura hosti. K tomu sa este vyjadrim. Izby: Su v pohode, nie velke, ale pre dvoch a jedno dieta stacia. My sme boli piati a mali sme rodinnu izbu. Tych je malo, na kazdom poschodi len dve. Rodinna izba sa sklada z dvoch plnohodnotnych prepojenych izieb. Kupelna v pohode, male nedostaky (trocha plesne v rohoch). Uteraky menili raz za 5 dni, kose vyprazdnovali kazdy den. Izbu upratovali raz za 5 dni. Upratovacky ochotne pomohli, ak ste nieco potrebovali. Klima na izbe bez problemov, na balkonovych dverach bola sietka (otvaracia). Bary: pri bazene od 11:00 - 19:00, pivo, voda, Coca Cola, Fanta, Sprite. Bar v hoteli: 11:00 - 23:00, pivo, voda, Coca Cola, Fanta, Sprite, miestny rum biely, tmavy, zelana, ouzo, vodka, gin, brendy. Chut ziadna slava, doporucujem radsej miesat. Pri bare a na terase internet v pohode, na izbach slabsi. Obsluha: ako to povedat, daju Vam vsetko, co chcete, avsak milo sa na Vas neusmievaju. Ani sa mozno necudujem, nakolko je to lacnejsi hotel, chodia tu vselijake individua. A niekedy som sa hanbil za Slovakov. Zlozenie hosti: (pisem v poradi podla mnozstva hosti) Rusko, Polsko, Anglicko (len mladez), Cesko, Slovensko. Kuchyna: ja som bol spokojny, kto caka Turecko, nech ide tam, ale lepsie ako v Chorvasku. Zelenina super, maso - vzdy kuracie a bravcove. Ryby kazdy druhy den, samozrejme tie najlacnejsie. Ovocie super, hrozno, nektarinky, broskyne, jablka. Kolko chcete, jedlo je vzdy dokladane. Niekedy im nieco nevyslo, to je realita, hlavne vyprazane rezne, rybie prsty atd. Pre mna je to najednoduchsia priprava, ale to vedeli vzdy riadne dobabrat. Boli to polotovary a pripravovali ich vo friteze zmrazene. Sef jedalne prisny, ale ani sa mu necudujem. Vzdy sa nasli ludia, ktori chceli nieco vyniest von a zase hadajte, akej boli narodnosti? Zeby Slovaci???

prečítať si celú recenziu
Riva Hotel recenzie

Riva Hotel

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

70% Renáta

29.08.2019

Hotelová časť, v ktorej sme boli ubytovaní, bola zrekonštruovaná a mala 4*, no podľa môjho názoru si mohla ponechať 3 :). Izba bola pekná, priestranná, upratovaná každý deň. Posteľné a uteráky menené iba raz za pobyt, čo si myslím, pri 4* hoteli mohli aj častejšie. Chýbal fén v kúpeľni a sprcha tiež pretekala. Transfer do hodiny, bez problémov, počas transferu pekný výklad od delegátky. Došli sme približne o 10:00 na hotel, ubytovaní sme boli o 14:00 a vtedy sme dostali aj náramky a boli iné lety, ktoré už hneď pri príchode dostali náramky a mohli využívať služby hotela. Asi robili výnimky, odkiaľ sa priletelo. All inclusive sa celkom dal, aj keď stále dookola bolo to isté, mohli byť kreatívnejší, ale hladom sme neumreli :). V baroch sa nalievalo od oka a hlavne pri koktejloch, niekedy sa nedali piť od množstva alkoholu, záležalo, kto to miešal. Okrem pár negatív sme boli s pobytom spokojní, personál bol ochotný, milý. Pláž bola blízko, asi 5 min. chôdze od hotela, čistá, udržiavaná. More teplé a tiež čisté. Využili sme aj jeden fakultatívny výlet do večerného Nessebaru, chválim výklad delegáta Adama.

prečítať si celú recenziu
Balaton recenzie

Balaton

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

40% Jartu

28.08.2019

Izba - plesnivé múry včetne kúpelky, ktorú je možné používať ako bidet. Treba nosiť so sebou čistiaci a dezinfekčný prostriedok + hubku. ☺

prečítať si celú recenziu
Pridať recenziu