Najnovšie recenzie hotelov

Valeri Beach recenzie

Valeri Beach

Turecko - Kemer - Kemer

46% kremnicky

03.09.2019

Zaplatene All inclisive - bola len plna penzia. Jednotvarna strava (kuracina, soja,... ). Svaby. Nemoznost zaspat kvoli diskoteke do rana (denno-denne).

prečítať si celú recenziu
Valeri Beach recenzie

Valeri Beach

Turecko - Kemer - Kemer

35% Michaela

30.08.2019

Pred týždňom sme sa vrátili z dovolenky. Neodporúčam tento hotel. Hneď pri prílete do Antalye sme mali problém, delegátka tvrdila, že vodičovi autobusu (transfer z letiska) dala príslušné dokumenty na náš transfer. Opak bol pravdou. Pol hodinu to riešila, potom sa zrazu papiere našli a mohli sme cestovať ďalej. Došli sme do hotela v noci. Izbu sme dostali špinavú a neupratanú. Bez balkóna a s výhľadom na hlučnú ulicu. Ako každý normálny človek sa chce po dlhej ceste umyť, osprchovať. V tomto hoteli v noci teplá voda netečie. Sú pripojení ma solárne kolektory a keď sa teplá voda večer vyčerpá... prosto máte smolu. Na druhý deň hneď ráno po mojom úsilí a preklade do turečtiny cez offline slovník nám izbu vymenili a upratali. Totiž, keby sme čakali na delegátku, ktorá prišla až o 13:00 hod., tak už by sme izbu nemali. Takto dopadli ďalší Slováci, ktorí na ňu čakali. Táto spomínaná izba už bola celkom v poriadku. S balkónom, otočená na tichú stranu. Keď oželiete starú chladničku, ktorá ledva ide a pleseň v sprche, tak sa to celkom dá zvládnuť. Pikoškou je, že uteráky na izbe Vám vymenia každý tretí deň, ak majú čisté. A uteráky na pláž sú za depozit na jednu osobou 5 eur, ktoré Vám pri odchode vrátia. Vymeniť ich však môžete každý druhý deň. Po prvej výmene nám dali uteráky, ktoré sa vôbec nepodobali osuškám. Raňajky boli veľmi slabé, káva z automatu, ktorá s privretím očí sa dala vypiť. Bar na pláži nebol. Buď ste si načerpali vodu z bandasky, ktorá bola mimochodom celý deň na slnku, alebo ste v určenom čase chodili do hotela na nealko nápoje. Tento bar bol zavretý pri podávaní raňajok, obeda a večere. Keď ste chceli v čase obeda obedovať, tak ste si museli vystáť radu ako v školskej jedálni. Strava jednotvárna, nealko a alko nápoje lacné, nechutné. More a pláž boli krásne a čisté. Tri rady ležadiel a slnečníkov, vždy sa dalo nájsť miesto. Za celý pobyt nám 2 x fúkalo a boli väčšie vlny. Promenáda pozdĺž celého pobrežia bola nádherná. Je široká ponuka vodných športov. V centre mesta je hŕba obchodov, trhov. Dá sa zjednať cena. Nakupovanie, pláž a more hodnotím ako 8 hviezdičiek, hotel u nás s manželom prepadol. Je to hanba. CK by ho mala vynechať zo svojej ponuky, aby si zbytočne neničila svoje meno.

prečítať si celú recenziu
Crystal Flora Beach Resort recenzie

Crystal Flora Beach Resort

Turecko - Kemer - Beldibi

83% Renata

23.08.2019

V rezorte je odvšadiaľ všade blízko - z izby na recepciu, resp. do jedálne, od bazénov je blízko k moru a k toboganom a k občerstveniu. Z letiska trvala cesta cca 1 hod. bez prestávky, hneď sme boli ubytovaní. Izba je malá, na prespanie však stačí, boli sme 2+1, prístelka je rozkladacie kreslo. Vybavenie izby je štandardné, chladničku dopĺňali denne, upratovali denne, posteľnú bielizeň, osušky a uteráky menili denne. Reštaurácia má klimatizovanú časť a časť je na terase, je obrovská. Jedlo dopĺňali neustále, bohatý výber, nápoje chutné, upratovanie stolov okamžité. Vonkajšia reštaurácia, resp. pool bar, je tiež veľká, výber jedál dostačujúci, nápoje, sladkosti, zmrzlina, automaty na kávu, čaj... je si z čoho vybrať. Pláž je užšia, kamienkovo-piesková, dobrý prístup. Ležadlá nepostačovali, nakoľko si ich ľudia ráno obsadili osuškami a celý deň sa tam neukázali. Ale keďže je to blízko, mali sme veci na ležadlách pri bazénoch. Sú tam drevené móla, dá sa na nich tiež ležať na ležadlách aj skákať do vody, vo vode sú rybičky, more čisté. Sú tam aj vodné športy, tie sme my nevyužili. Bazény, tobogany, detský vodný svet krásny - všetko hneď vedľa seba. Na tie veľké tobogany je vstup až od 8 rokov, nie výšky, plavčíci rozoznajú vek detí podľa farby náramku, toalety blízko, stále upratané. Zábava - detský miniklub sme nevyužili, večerný program v amfiteátri je profesionálny, tanečníci, artisti, na úrovni. Výlety - cez delegáta nám boli ponúkané zaujímavé výlety, ceny cca 30 - 40 eur, my sme s dieťaťom nešli v tom teple, ale dá sa odtiaľ ísť všelikam. Recepcia - milí, usmiati a ústretoví ľudia, hneď riešili, čo sme potrebovali.

prečítať si celú recenziu
Euphoria Tekirova recenzie

Euphoria Tekirova

Turecko - Kemer - Tekirova

90% Jana

21.08.2019

Ja hodnotím dovolenku veľmi pozitívne. Veľká časť ruských návštevníkov - slušní, nevideli sme žiaden incident. Nemali sme pocit, že by boli uprednostňovaní. Personál nehovorí veľmi anglicky, ale vždy sa našiel niekto, kto hovoril. :) Kedykoľvek by som sa vrátila naspäť.

prečítať si celú recenziu
Euphoria Tekirova recenzie

Euphoria Tekirova

Turecko - Kemer - Tekirova

63% Valeria

04.08.2019

Hotel je v lese vzdialený od mestečka Tekirova 15 min pešo. Bývanie je vo vilkách, ktoré sú staré, ich vybavenie bolo slušné, ale 5 hviezdam nezodpovedá. Bazény sú tri - detský s toboganmi a klasický - hĺbka 140 cm, čo bolo nevyhovujúce pre nižšie postavy na cvičenie v bazéne. Areál je krásny, veľa barov s možnosťou osvieženia. Rusov bolo 90 - 95%, ich správanie bolo normálne, ale čašníci uprednostňovali hlavne ich, čo ostatných - Slovákov, Čechov, Poliakov veľmi rozčuľovalo. Pláž hrubší piesok s kamienkami, vstup do mora neistý po kameňoch, pre slabých plavcov nevhodný. Po pláži sa nedalo prechádzať, lebo hneď z vedľajšieho hotela vyšiel SBSkár. Strava veľmi pestrá, na obed a na večeru aspoň dva druhy rýb, mäso, sladkosti, ovocie. My sme hlavne ocenili na raňajky lisovanú šťavu z čerstvých pomarančov. Animátori slabší, hlavne cez deň. Večerné programy dosť neskoro a nezáživné. WIFI fungovala dobre. Negatívum je, že v posledný deň kufre sa dávajú pred hotel pod striežku, kde svieti slnko a stráži poslíčeka kamera, pritom sú oveľa menšie hotely, ktoré majú miestnosť pre kufre aj na osprchovanie. My sme mali šťastie, že nám dve Prešovčanky Ivetka a Tamara poskytli svoju izbu na osprchovanie a uloženie kufrov do odchodu. Z letiska na hotel trvala cesta 2 hodiny.

prečítať si celú recenziu
Armas Labada Beach recenzie

Armas Labada Beach

Turecko - Kemer - Camyuva

75% LL

13.07.2019

Izba malá s veľmi slabo funkčnou klimatizáciou. Upratovanie v pokročilých popoludňajších hod. Voda vytekala spod sprchovacieho kúta, batéria rozheganá, bez upozornenia nám nedoplnili toaletný papier ani tyčinky do uší, ani tekutiny do chladničky. Strava pestrá, personál v jedálni šikovný, niekedy až príliš - človek ešte ani nedojedol a už mu zobrali tanier. Pláž blízko a čistá, more čisté.

prečítať si celú recenziu
Golden Sun recenzie

Golden Sun

Turecko - Kemer - Beldibi

85% Oľga B.

10.07.2019

Izba čistá, prádlo čisté, klimatizácia funguje. Strava dobrá, pestrá, chutná. Personál veľmi príjemný. Areál hotela čistý. Na pláži bola aj pitná voda.

prečítať si celú recenziu
Perre La Mer Hotel Resort & Spa recenzie

Perre La Mer Hotel Resort & Spa

Turecko - Kemer - Goynuk

86% Terezia P.

30.05.2019

Vynikajúca strava, prekrásna záhrada. Čo mi trochu vadilo, bola hudba, silno hrala až do pol jednej v noci. Určite sa ešte vrátime.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Kemer

Alkoclar Exclusive Kemer recenzie 100%

Alkoclar Exclusive Kemer

Turecko - Kemer - Kemer

+

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Crystal Deluxe Resort & Spa recenzie 100%

Crystal Deluxe Resort & Spa

Turecko - Kemer - Kemer

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Rixos Premium Tekirova recenzie 100%

Rixos Premium Tekirova

Turecko - Kemer - Tekirova

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Kemer Barut Collection recenzie 100%

Kemer Barut Collection

Turecko - Kemer - Kemer

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe50%

Čistota izieb50%

Personál100%

Pomer ceny a služieb50%

zobraziť recenzie
PGS Hotels - Kiris Resort recenzie 100%

PGS Hotels - Kiris Resort

Turecko - Kemer - Kiris

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Fun & Sun Miarosa Ghazal Resort recenzie 100%

Fun & Sun Miarosa Ghazal Resort

Turecko - Kemer - Goynuk

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Orange County Kemer Resort Hotel recenzie 96%

Orange County Kemer Resort Hotel

Turecko - Kemer - Kemer

Kvalita izieb93%

Intenzita hluku v izbe66%

Čistota izieb66%

Personál100%

Pomer ceny a služieb66%

zobraziť recenzie
Amara Club Marine recenzie 95%

Amara Club Marine

Turecko - Kemer - Beldibi

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Simena Sun Club recenzie 95%

Simena Sun Club

Turecko - Kemer - Camyuva

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu