Recenzie hotelov - Kemer (56)

Najnovšie recenzie hotelov

Valeri Beach recenzie

Valeri Beach

Turecko - Kemer - Kemer

46% kremnicky

03.09.2019

Zaplatene All inclisive - bola len plna penzia. Jednotvarna strava (kuracina, soja,... ). Svaby. Nemoznost zaspat kvoli diskoteke do rana (denno-denne).

prečítať si celú recenziu
Valeri Beach recenzie

Valeri Beach

Turecko - Kemer - Kemer

35% Michaela

30.08.2019

Pred týždňom sme sa vrátili z dovolenky. Neodporúčam tento hotel. Hneď pri prílete do Antalye sme mali problém, delegátka tvrdila, že vodičovi autobusu (transfer z letiska) dala príslušné dokumenty na náš transfer. Opak bol pravdou. Pol hodinu to riešila, potom sa zrazu papiere našli a mohli sme cestovať ďalej. Došli sme do hotela v noci. Izbu sme dostali špinavú a neupratanú. Bez balkóna a s výhľadom na hlučnú ulicu. Ako každý normálny človek sa chce po dlhej ceste umyť, osprchovať. V tomto hoteli v noci teplá voda netečie. Sú pripojení ma solárne kolektory a keď sa teplá voda večer vyčerpá... prosto máte smolu. Na druhý deň hneď ráno po mojom úsilí a preklade do turečtiny cez offline slovník nám izbu vymenili a upratali. Totiž, keby sme čakali na delegátku, ktorá prišla až o 13:00 hod., tak už by sme izbu nemali. Takto dopadli ďalší Slováci, ktorí na ňu čakali. Táto spomínaná izba už bola celkom v poriadku. S balkónom, otočená na tichú stranu. Keď oželiete starú chladničku, ktorá ledva ide a pleseň v sprche, tak sa to celkom dá zvládnuť. Pikoškou je, že uteráky na izbe Vám vymenia každý tretí deň, ak majú čisté. A uteráky na pláž sú za depozit na jednu osobou 5 eur, ktoré Vám pri odchode vrátia. Vymeniť ich však môžete každý druhý deň. Po prvej výmene nám dali uteráky, ktoré sa vôbec nepodobali osuškám. Raňajky boli veľmi slabé, káva z automatu, ktorá s privretím očí sa dala vypiť. Bar na pláži nebol. Buď ste si načerpali vodu z bandasky, ktorá bola mimochodom celý deň na slnku, alebo ste v určenom čase chodili do hotela na nealko nápoje. Tento bar bol zavretý pri podávaní raňajok, obeda a večere. Keď ste chceli v čase obeda obedovať, tak ste si museli vystáť radu ako v školskej jedálni. Strava jednotvárna, nealko a alko nápoje lacné, nechutné. More a pláž boli krásne a čisté. Tri rady ležadiel a slnečníkov, vždy sa dalo nájsť miesto. Za celý pobyt nám 2 x fúkalo a boli väčšie vlny. Promenáda pozdĺž celého pobrežia bola nádherná. Je široká ponuka vodných športov. V centre mesta je hŕba obchodov, trhov. Dá sa zjednať cena. Nakupovanie, pláž a more hodnotím ako 8 hviezdičiek, hotel u nás s manželom prepadol. Je to hanba. CK by ho mala vynechať zo svojej ponuky, aby si zbytočne neničila svoje meno.

prečítať si celú recenziu
Rox Royal  recenzie

Rox Royal

Turecko - Kemer - Kemer

96% Janka

29.12.2017

Transer trval asi 45 minut. Ubytovani sme boli ihned po prichode. Areal hotela cisty, dostatocne velky. Zahrada udrziavana. Bazeny ciste s peknym aquaparkom pre deti. Strava bola pestra. Dostatok salatov, masa aj miestnych specialit. V baroch trochu teplejsie napoje, ale dalo sa. Super dovolenka pre rodiny s detmi.

prečítať si celú recenziu
Fame Residence Kemer & Spa recenzie

Fame Residence Kemer & Spa

Turecko - Kemer - Kemer

80% Pavol

23.05.2017

Všetko výborné, všetci milí a ústretoví. Strava výborná, sem tam viac ľudí v reštaurácii, obsluha mala vtedy problém, ale dalo sa. Ešte jedna vec ma trochu mrzí - uteráky na kartu, to už sa v takýchto hoteloch nenosí. Ale inak spokojný, môžem všetkým odporučiť.

prečítať si celú recenziu
Hotel Hydros Holiday Village Club recenzie

DAY & NIGHT Connected Club Hydros

Turecko - Kemer - Kemer

96% Renata Karbulová

09.08.2016

Hotel je vhodný pre každú vekovú kategóriu, každý si tu príde na svoje. Je priamo na pláži a rovnako ako aj bazény, pláž a celé okolie je krásne udržiavané, všade kvety, palmy zelená tráva a čisto, čisto a čisto. More krásne a teplé a animátori tí Vás zabavia od rána až do večera. Dovolenka v Turecku bola naša prvá a napriek obavám z puču sme odleteli a strávili úžasnú dovolenku v nádhernom prostredí. Jednoznačne odporúčam každému.

prečítať si celú recenziu
Hotel Orange County Resort recenzie

Orange County Kemer Resort Hotel

Turecko - Kemer - Kemer

100% Katarina

25.07.2016

Hotel bol krasny, velmi luxusny. Recepcia krasna, priamo na plazi a urcite ho odporucam vsetkym. Transfer z letiska bol asi 2 hodiny aj s kratkou prestavkou, ale stalo to za to. Bazeny, s toboganmi, animacne programy, fitnes centrum, podavanie zmrzliny, obchody, aerobic, detska disco, predstavenia vecerne a na mole disco, proste kazdy si pride na svoje.

prečítať si celú recenziu
Hotel Grand Gul Beach recenzie

Armas Gül Beach

Turecko - Kemer - Kemer

100% Monika Maslová

15.10.2015

Hotel bol veľmi pekný, boli sme maximálne spokojní aj s personálom, ubytovaním, aj so stravou. Hotel je priamo na pláži, má vlastný bazén, veľa animačného programu pre deti aj dospelých. Jednoducho paráda. Transfer z letiska trval cca. 40 minút, najdlhšie trvalo vymotať sa z Antalye z dopravnej zápchy. Od centra mesta je hotel vzdialený 20 min. normálnej chôdze, ale priamo pred hotelom je možnosť prenajať si bicykel alebo elektrický moped pre dvoch, cena bola 10€ na hodinu (2 bicykle, alebo moped pre 2 ľudí). V hoteli majú miestnosť pre deti, kde sa im venovala animátorka, je tam tiež posilovňa, wellness centru, predajňa kožušín a šperkov.

prečítať si celú recenziu
Hotel Club Phaselis HV recenzie

Hotel Club Phaselis HV

Turecko - Kemer - Kemer

83% denisa

06.11.2014

Hotel z vybornou kvalitou sluzieb /strava, poriadok, personal/, nie je mu co vytknut. Jedina chybicka obsadenost je na 80%z rusky hovoriacich krajin. Sluzby AI v poriadku denne doplnany minibar /voda, cola, mirinda/, na uvitanie flasa vina, ovocie, cokolada na izbe.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Kemer

Gravel Hotels Kemer recenzie 100%

Gravel Hotels Kemer

Turecko - Kemer - Kemer

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Kemer Barut Collection recenzie 100%

Kemer Barut Collection

Turecko - Kemer - Kemer

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe50%

Čistota izieb50%

Personál100%

Pomer ceny a služieb50%

zobraziť recenzie
Crystal Deluxe Resort & Spa recenzie 100%

Crystal Deluxe Resort & Spa

Turecko - Kemer - Kemer

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Rox Royal recenzie 96%

Rox Royal

Turecko - Kemer - Kemer

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Orange County Kemer Resort Hotel recenzie 96%

Orange County Kemer Resort Hotel

Turecko - Kemer - Kemer

Kvalita izieb93%

Intenzita hluku v izbe66%

Čistota izieb66%

Personál100%

Pomer ceny a služieb66%

zobraziť recenzie
DAY & NIGHT Connected Club Hydros recenzie 94%

DAY & NIGHT Connected Club Hydros

Turecko - Kemer - Kemer

Kvalita izieb96%

Intenzita hluku v izbe56%

Čistota izieb66%

Personál100%

Pomer ceny a služieb66%

zobraziť recenzie
Hotel Sunland Resort & Spa recenzie 93%

Hotel Sunland Resort & Spa

Turecko - Kemer - Kemer

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe90%

Čistota izieb100%

Personál90%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Hotel Club Phaselis HV recenzie 87%

Hotel Club Phaselis HV

Turecko - Kemer - Kemer

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál96%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Golden Lotus recenzie 83%

Golden Lotus

Turecko - Kemer - Kemer

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie