Najnovšie recenzie hotelov

Siam Elegance Hotels & Spa recenzie

Siam Elegance Hotels & Spa

Turecko - Belek - Bogazkent

95% Tomáš

10.10.2017

Hotel sa nam pacil, je vidiet ze nie je najnovsi ale vsade bolo absolutne cisto. Personal bol velmi mily a ochotny. Izba bola trochu tmavsia, ale to bolo skor tym, ze hotel je postaveny na azijsky styl. Portfolio jedla velmi siroke a zaroven aj chutne. Co sa tyka lehatok, tak to sme nemali ziadny problem si nieco najst aj napriek tomu ze hotel bol plny - 1400 ludi. Pri tomto cisle sa asi viaceri zastavite, no napriek tomu to v realite vobec nevyzeralo preplnene.

prečítať si celú recenziu
The Lumos Deluxe Resort Hotel & Spa recenzie

The Lumos Deluxe Resort Hotel & Spa

Turecko - Alanya - Kargicak

95% Mirka a Marie

10.10.2017

Izbu sme si rezervovali s vyhladom na more- krásne! Mohli ste si tam kliknúť, či chcete extra upratať,, Mínus, minibar nebol doplňaný,,Inak väčšinou čisto ,, Vidno, že je to nový komplex, krásne všetko moderné a čisté ,, Bývali sme na najvyššom poschodí, chodili sme výťahom ,, Strava- väčšinou to isté, ale dalo sa vždy z toho vybrať,, pestré,, hlavne zdravšie veci,, prišlo nám to skôr europske, ako turecké ,, až na ich typické sladké dobroty a koláče ,, na pláži bol tiež bufet,, Hostia- väčšinou rusi,, mali sme pocit, že je to ruský hotel,, Zamestnanci velmi milý- jazyk najviac tá ruština a potom angličtina,, na tipsy mali extra pokladničky,, takže ste nemuseli dať každému extra, ako napríklad v Egypte ,, Pláž- taká menšia, prišli ste o desiatej, skoro všetko obsadené,, boli sme najviac na mole,, More- príjemné teplé, nie horuce,, v posledné dni dosť velké vlny,, Najväčšie mínus transfer z letiska na hotel a opačne, trval tri hodiny :D ešte dlhšie ako celý let ,, Ale inak odporúčame,, bolo nádherne,, super dovolenka a určite sa tam vrátim zas :)

prečítať si celú recenziu
Delphin Palace recenzie

Delphin Palace

Turecko - Antalya - Lara

95% Jozef J.

09.10.2017

Ubytovanie bolo čisté v priestrannej izbe, s trošku starším vybavením (predpokladám, že od otvorenia hotela k výraznejším obmenám zariadenia nedošlo a drobné nedostatky boli síce vidiet, ale nerušili). Hotelová strava výborná, pestrá, chutná a dostupná v podstate celodenne. Okolie bazénov i pláže boli čisté, personál úslužný.

prečítať si celú recenziu
Kirman Belazur Resort & Spa recenzie

Kirman Belazur Resort & Spa

Turecko - Belek - Bogazkent

100% Ingrid V.

08.10.2017

Super dovolenka, hotel je pekný, nový. Izby kraaassne :) Chodili nám upratovať každý deň a aj cely hotel upratovali stále, vždy bolo vsade čisto. Strava bola dobrá, veľký vyber (mäso, grilované ryby, morské plody, šaláty, syry, špagety, hamburgre, hotdogy....asi vsetko na čo si pomyslite). V baroch robili miešané drinky, obsluha bola vždy milá a ochotná :) Ak Turecko, tak už len sem.

prečítať si celú recenziu
Side La Grande Resort & Spa recenzie

Side La Grande Resort & Spa

Turecko - Side - Kumkoy

70% Martin F.

08.10.2017

Izba rodinná v pohode iba tie od cesty hlučné, upratovanie nič moc problem osušky nedostatok,napoje v chladničke toaletný papier, kuchyňa dookola to isté,personal čaká iba na eura, pláž v pohode iba bordel pri lehatkach veľa turkov a rusov .

prečítať si celú recenziu
My Home Resort recenzie

My Home Resort

Turecko - Alanya - Avsallar-Incekum

95% Jozef B.

06.10.2017

Izba veľmi pekná, čisto uprataná. Kúpeľňa tiež na úrovni. V izbe je klimatizácia nastavená na 25 stupňov Celzia, možno ju vypnínať a zapínať a regulovať intenzitu fúkfania ale nemožno regulovať teplotu, ale tých 25 stupňov postačuje, keďže vonku je veľmi teplo. Prístup ku pláži v poriadku, je tam chodník ku pláži, neprechádza sa cez cestu. Niekedy to ale okolo chodníka nepríjemne zapáchalo, zrejme zásluhou okolných hotelov. Príroda v Alanyii je veľmi pekná, možno tu pozrieť aj rímske hradby. S prepravou z letiska na hotel boli problémy, čakali sme v autobuse viac ako 1,5 hodiny do kedy vyrazíme, problém bol s jedným nemeckým turistom, ale tak to sa mohlo stať výnimočne iba nám, neviem to komplexne posúdiť. Strava bola v hoteli ozaj super, na výber sú mnohé šaláty, veľa druhov syra, často boli grilované ryby. S jedlom sme boli maximálne spokojný. Takisto aj s nápojmi. Ich domáce pivo je dobré.

prečítať si celú recenziu
Fame Residence Göynük recenzie

Fame Residence Göynük

Turecko - Kemer - Goynuk

85% Jaroslav B.

06.10.2017

Izba- staršie zariadenie, čistá, pravidelné upratovanie, výmena uterákov. Hotelový areál s bazénom udržiavaný, dostatok lehátok. Vodné pólo s animátormi, na pláži volejbal. Večer program po detskej diskotéke. Personál ústretový, v prípade potreby vychádzali maximálne v ústrety. Nákupna ulica kúsok od hotela. Do Kemeru dolmusom za 1 euro. Pláž asi 150 m od hotela s bufetom od 10:00. Nápoje, malé občerstvenie- hranolky, hamburgery, šaláty, ovocie. Komu sa nechcelo na obed, postačovalo. Ráno ideálne pred raňajkami treba obsadiť lehátka- po 09:00 už bolo plno. Strava super. Raňajky- syry 3-4 druhy (aj a la parenica), rovnako salámy. Dostatok zeleniny, šalátov, dresingy, asi 6 druhov čerstvých byliniek na ochutenie. Jogurt biely aj ochutený, veľa džemov, med v plástoch. Teplý bufet- vajíčka, fazuľa, párky atď. 2 druhy chleba, 3-4 pečiva. Sladké pečivo, croissanty. Vonku robili omelety a lievance. Obed a večera bohatý výber. 2 druhy polievky, 2-3 druhy ryby, kuracie, mleté maso- odporúčam, zapekané cestoviny aj zelenina, z príloh- zemiaky, ryža, cestoviny na viac sposobov. Vonku grilovali maso a zeleninu. Zelenina, šaláty, ovocie- hrozno, jablká, pomaranče, mandarínky, žltý aj červený melón... Nápoje- nealko automat, víno biele, červené, pivo, destiláty. Dezerty- veľký výber vratane baklavy. Jediný nedostatok- ruská klientela. Stol po nich nepoužiteľný, kým ho komplet neupratali, čalúnenie stoličiek bez komentára a koberec na chodbe k izbám vyzeral podľa toho, že stále niečo nosili na izbu.

prečítať si celú recenziu
Fame Residence Göynük recenzie

Fame Residence Göynük

Turecko - Kemer - Goynuk

90% Michaela B.

06.10.2017

Dovolenka sa nam velmi pacila. Cisty, zrenovovany hotel s velkym krasne cistym bazenom. Detsky oddeleny, velmi cisty. Tobogany, detske ihrisko, mini club, detske diskoteky a kazdy vecer zabavny program do polnoci. Par pripomienok...na plaz treba ist cez cestu, takze hotel sice ma svoju vlastnu plaz a plazovu restauraciu s barom, ale nie je to priamo v areali hotela. Ziadna z izieb nema vyhlad na more. Pokial preferujete klud po desiatej, tu budete z kazdeho hotelu pocut hudbu a program do polnoci. Personal nie je moc znaly anglictiny. Je to hotel smerovany viacmenej na rusku klientelu. Ale personal je velmi priatelsky, tvrdo pracujuci a bolo by pekne, keby si to kazdy klient aj vazil. Prostredie velmi pekne upravovane a cistene. Nam sa velmi pacilo.

prečítať si celú recenziu


Najlepšie hotely Turecko

Güral Premier Belek recenzie 100%

Güral Premier Belek

Turecko - Belek - Belek

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Trendy Hotel Lara recenzie 100%

Trendy Hotel Lara

Turecko - Antalya - Kundu

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Maxx Royal Belek Golf Resort recenzie 100%

Maxx Royal Belek Golf Resort

Turecko - Belek - Belek

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Saphir Resort & Spa recenzie 100%

Saphir Resort & Spa

Turecko - Alanya - Okurcalar

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Barut Kemer Resort recenzie 100%

Barut Kemer Resort

Turecko - Kemer - Kemer

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe50%

Čistota izieb50%

Personál100%

Pomer ceny a služieb50%

zobraziť recenzie
ROBINSON CLUB MASMAVI recenzie 100%

ROBINSON CLUB MASMAVI

Turecko - Belek - Belek

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Alaiye Resort & Spa Hotel recenzie 100%

Alaiye Resort & Spa Hotel

Turecko - Alanya - Avsallar-Incekum

Kvalita izieb96%

Intenzita hluku v izbe20%

Čistota izieb20%

Personál100%

Pomer ceny a služieb20%

zobraziť recenzie
Sueno Hotels Deluxe Belek recenzie 100%

Sueno Hotels Deluxe Belek

Turecko - Belek - Belek

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
TUI MAGIC LIFE Waterworld recenzie 100%

TUI MAGIC LIFE Waterworld

Turecko - Belek - Belek

Kvalita izieb93%

Intenzita hluku v izbe33%

Čistota izieb33%

Personál100%

Pomer ceny a služieb33%

zobraziť recenzie
zobraziť viac hotelov
Pridať recenziu