Najnovšie recenzie hotelov

Maritim Pine Beach Resort recenzie

Pine Beach Belek

Turecko - Belek - Belek

100% Zuzana

06.12.2019

Vynikajúci hotel. Ubytovanie sme mali v hlavnej budove. Krásna čistá izba, denne uprataná, najlepší výber jedál, aký sme doteraz v Turecku zažili. Úplne top bol večerný program. Tento hotel odporúčame určite navštíviť.

prečítať si celú recenziu
Amara Dolce Vita Luxury recenzie

Nirvana Dolce Vita

Turecko - Kemer - Tekirova

95% Dovolenkár

13.11.2019

Izba čistá, veľká a pekná. Poskytnuté všetky hygienické potreby ako napríklad: šampón, sprchový gél, zubná pasta a kefka, holiaci strojček a veľa iného. Netreba nič nosiť z domu. Boli to kvalitné produkty. Strava bola pestrá a bolo jej naozaj veľa. Každý deň niečo iné a chutné. Veľa jedál aj pre deti. Areál hotela bol veľký, čistý a krásny. More bolo teplé, krásne a stále čisté. Nebol problém ani vstup do mora. Neboli potrebné ani topánky do vody. Boli mierne vlny. Veľa možností pre deti. Veľa detských ihrísk a preliezačiek, kde sa mohli deti do večera hrať. Každý deň predstavenia a disko pre deti. Veľa toboganov a bazénov pre deti. Bazény taktiež pekné, čisté a teplé. Tento hotel hodnotím veľmi dobre. Má naozaj kvalitné služby a oplatí sa ho navštíviť. Určite ho môžem iba odporučiť.

prečítať si celú recenziu
Richmond Ephesus Resort recenzie

Richmond Ephesus Resort

Turecko - Egejská riviéra - Pamucak Selcuk

+
75% Mária

13.11.2019

Hotel je veľmi pekný, pláž úžasná, strava nad očakávanie Keby... Problémom bolo ubytovanie. Cestovka T....... ponúka pri predaji ubytovanie v hoteli motýlikového tvaru a aj v katalógu sa ním prezentuje. Klientov ubytuje v izbách typu Club-room. Ale to Vám pri platení zájazdu nepovedia. Izby nedosahujú ani úroveň 3*. Niektoré nemajú balkón. Kam si zavesíte plavky? A kde je posedenie pri cigaretke, kávičke na balkóne? A keďže v našom prípade sme si zaplatili ubytovanie v hoteli s 5* a ubytovali nás v záhradnej chatke bez balkóna, viete si predstaviť naše sklamanie. Takže pri kúpe zájazdu si preverte, kde budete ubytovaní. Alebo hľadajte férovejšiu cestovku.

prečítať si celú recenziu
Green Paradise Beach  recenzie

Green Paradise Beach

Turecko - Alanya - Konakli

60% Rastislav Š.

12.11.2019

Cely hotel je zanedbany, izby a nabytok osarpane, v kupelni plesen a opadana omietka. Upratovacka prisla raz za cas, ale izba ostala v stave ako pred jej pracou, takze 0 bodov, akurat vymenila uteraky aj to nie vsetky. Areal je pekny a udrziavany. Bazeny ciste a udrziavane. Smyklavka bola dostupna len 2 krat za den na 1 hodinu, co ale detom stacilo, kedze nebolo nic ine. Jedlo v pohode viac menej spokojnost. Stolny tenis vacsinou obsadeny, ale dalo sa k nemu dostat a zahrat si. Biliard rozpadnuty, takze sa hrat nedalo. Wi-fi na tyzden 16€ na jedno zariadenie, ale dost nekvalitne pokrytie. Pocas celeho dna hucala hudba z reproduktorov a v noci zasa hucali auta od cesty. Cely komplex by potreboval poriadnu rekonstrukciu! V kazdom pripade, ak clovek netravi dovolenku len v rezorte, ale vypadne von, da sa prezit aj tu prijemny tyzden.

prečítať si celú recenziu
Crystal Family Resort recenzie

Crystal Family Resort

Turecko - Belek - Bogazkent

93% jana

04.11.2019

Nám sa veľmi páčilo, bola to kľudná a pohodová dovolenka, všetko bolo dobre zabezpečené, areál nie je najväčší, ale je tam všetko - tobogany, snack bar, nonstop bar, amfiteáter, preliezačky, detský bazén, plávací bazén, relax bazén, ležadlá pri bazénoch aj pri mori boli dostačujúce.

prečítať si celú recenziu
Muz Hotel recenzie

Muz Hotel

Turecko - Alanya - Alanya

100% Miroslava T.

04.11.2019

Po prosbe na recepcii mi bola zamenená izba, personál veľmi ochotný a ústretový. Strava super, pláž čistá. Veľká spokojnosť, odporúčam.

prečítať si celú recenziu
Sensitive Premium Resort & Spa recenzie

Sensitive Premium Resort & Spa

Turecko - Belek - Bogazkent

0% Vajkai Edit

31.10.2019

Päťhviezdičkový hotel si nemôže dovoliť, aby na recepcii ako privítací personál stál neochotný, arogantný, cynický človek. Išli sme štyri manželské páry, objednané sme mali štyri dvojlôžkové izby. Namiesto objednaných izieb sme dostali dve dvojlôžkové s manželskou posteľou a jednu tzv. rodinnú izbu /1 manželská posteľ a dve jednolôžkové postele, spoločná toaleta, sprcha/. Mačky chodia v jedálni. Animačný team super.

prečítať si celú recenziu
Baia Lara recenzie

Baia Lara

Turecko - Antalya - Kundu

83% Darina

25.10.2019

Výborný hotel, priamo pri pláži, vynikajúce služby aj jedlo. Stravovanie je možné buď vo vnútornej jedálni, alebo na terase, alebo v malých kioskoch pri bazéne. Hotel ponúka aj tzv. neskoré raňajky. Všetky hotelové služby sú all inclusive ultra. Na pláži je plážový bar.

prečítať si celú recenziu


Pridať recenziu