Najnovšie recenzie hotelov

Sun Beach Park recenzie

Sun Beach Park

Turecko - Side - Side

+
90% Ľ+M

26.09.2021

Izba menšia,ale mala všetko potrebné,kúpeľňa/osušky,uteráky,sprchové,šampón-pravidelne menené a dopĺňané/,balkón,individuálna klimatizácia,TV.Hotel veľmi pekný,udržiavaný,ponúka hamam/super/. Strava-bohatý výber,každý si našiel svoje. Personál super,pravidelné upratovanie/všimné pomohlo/. Pláž cca 300 m,piesok a pozvoľný vstup do mora,plážový bar,vodné športy za poplatok. Staré mesto Side asi 15 min.po promenáde/krásne múzeum,antický amfiteáter,Apolónov chrám/. Pri hoteli a na promenáde množstvo obchodíkov. Nie moc vhodné pre rodiny s deťmi,kľudná a pokojná dovolenka pre dospelých. Doporučujeme!

prečítať si celú recenziu
Serra Park recenzie

Serra Park

Turecko - Side - Sorgun

80% Peter

11.09.2021

Prijemny hotel, pohodova dovolenka. Da sa dobre odpocinut, avsak netreba od hotela ocakavat uplne spickove sluzby. Velmi pekne prostredie, izby a srdecny personál. Negativom je slabsie gastro. V ramci cenovej kategorie mozno ohodnotit ako nadpriemerny standard.

prečítať si celú recenziu
Club Big Blue Suite Hotel recenzie

Club Big Blue Suite Hotel

Turecko - Alanya - Alanya

+
80% Ewitka

19.08.2021

Hotel sa nachádza 2 hodiny od letiska je čistý, personál super,strava výborná.Nevýhoda je ,že na pláž je 500m a nedávajú osušky,no čo je najhoršie,že na pláži neplatí All inclusive čiže je tam bar,ale platený a to isté aj toalety,takže po úvodnej ceste z hotela k moru si musíte vziať so sebou niečo na pitie a jedenie,lebo štvrtinkové pivo tam stojí 2,5€ podľa delegátka pár centov no neviem.Vstup do mora hrozný...Pre deti a neplavcov neodporúčam...Turecko je super,ale za mňa už len Side...

prečítať si celú recenziu
Calimera Serra Palace recenzie

Calimera Serra Palace

Turecko - Side - Kizilot

+
80% Petra

13.08.2021

Izby v budove recepcie kde sme boli ubytovaní boli veľmi pekne čisté nové. Výhľad sme dostali na parkovisko ale keďže balkón sme nevyužíva Li tak mi to nevadilo. Ukázali nám aj izby vo vilkach tie mali čo to prežite.. Co sa týka stravy vždy sme si vedeli vybrať.. Zemiaky ako príloha takmer neboli len hranolky a ryža poprípade bulgur. Mäso na viac spôsobov väčšinou kuracie morčacie ale boli aj ryby a sushi koláče vynikajúce stále bolo veľa zeleniny aj ovocia. Najväčšie sklamanie z plaze nie je pravda ze ju tvorí jemný štrk.. Sú to normálne veľké okruhliaky určite sú potrebné topánky do vody, inak budete do mora vchadzať ako transformeri..ani pozvoľný nie je vstup do mora po pár metroch dospelák ne dotiahne na dno.bazeny boli čisté ale majú zaužívané ze každý deň okolo 15tej poobede nejaký bazén zavrú a čistia ho. Animačný program pre deti dosť slabý. Tobogany pre deti veľmi dobre. Kto chce využiť ala carte reštauráciu odporúčam Taliansku.

prečítať si celú recenziu
TT Hotels Pegasos Royal recenzie

TT Hotels Pegasos Royal

Turecko - Alanya - Avsallar-Incekum

+
80% Anna

03.08.2021

dovolenka júl 2021 Dojmy z dovolenky celkom dobré. Hotel pekný, izby čisté aj so starostlivosťou o návštevníkov spokojnosť. Strava výborná, pestrá, rôznorodá. Každý si príde na svoje. Vegetarián, vegán aj mäsožravec pre každého majú veľký výber jedla. V čase pandémie ktorá straší po celom svete je to veľmi ťažké a preto čo sa týka personálu - obsluha v jedálni, barmani , recepcia, chyžné s ich službami veľká spokojnosť. Na čo by sme chceli upozorniť, tak je to HOTELOVÁ PLÁŽ. Nepáčilo sa nám, že na pláži sme neboli len hotelový hostia označený náramkami z hotela, ale na HOTELOVÚ PLÁŽ sa zo dňa na deň presúvalo viac a viac ľudí z vedľajšej verejnej pláže. Na začiatku dovolenky v prvom týždni to bolo 5 -6 rodín, ktoré si doniesli vlastný slnečník a na konci dovolenky ich tam bolo vari 30 rodín čo je zhruba 200 cudzích ľudí. Niekedy sme mali problém dostať sa do mora. Museli sme kľučkovať medzi nimi. Ale viac nás hnevalo to, že po ich odchode tam ostal bordel. Zamestnanec ktorý chodil vyprázdňovať hlinené nádoby na odpad po nich neupratal, ani SBS-kár, ktorý sa radšej otočil ked sa presúvali na hotelovú pláž tiež nedbal na to aby si po sebe upratali. Je to smutné že takýto 5 hviezdičkový hotel si nevie dať rady s takýmto problémom. Hostia ktorí prišli na dovolenku k moru trávia viac času na pláži ako v hoteli. A v tomto období CORONY by to malo platiť zvlášť, aby nedošlo k nakazeniu. Hotelový manažment by sa mal viac snažiť urobiť nápravu a netváriť sa že im to takto to vyhovuje, Nám to pokazilo dovolenku. Keď sme boli v Egypte tak sme takýto problém nemali.

prečítať si celú recenziu
Side Lilyum Hotel & Spa recenzie

Side Lilyum Hotel & Spa

Turecko - Side - Evrenseki

60% Tobiáš

28.07.2021

Hotel pekný a čistý , pláž cca 3 min autobusom od hotela (bezplatný hotelový autobus jazdil cca každých 5 min). Večerný program veľmi slabý . Celkovo hotel hodnotíme dobrým dojmom , problémom však bola podpriemerná strava - raňajky celkom ok, počas obedov slabý vyber , na večeru bolo síce na vyber z veľkého množstva jedál, jedla však boli nedochutene . Do tohto hotela by sme sa opäť nevrátili len kvôli strave , inak by bolo všetko ok.

prečítať si celú recenziu
Narcia Resort recenzie

Narcia Resort

Turecko - Side - Kumkoy

+
100% Aluška Balazikova

16.07.2021

Veľmi dobrý hotel strava super personál milý ochotný všetko bolo super

prečítať si celú recenziu
Grand Seker recenzie

Grand Seker

Turecko - Side - Evrenseki

95% Marianna

08.04.2021

Izba bola pre 3 clennu rodinu v pohode, cista,uteraky menili kazdy den, strava na urovni,stale bolo dokladane jedlo,ci uz v hlavnej restauracii,alebo pri mori,personal mily,ustretovy,celkovy dojem bol dobry.

prečítať si celú recenziu


Pridať recenziu