Najnovšie recenzie hotelov

Richmond Ephesus Resort recenzie

Richmond Ephesus Resort

Turecko - Egejská riviéra - Pamucak Selcuk

+
75% Mária

13.11.2019

Hotel je veľmi pekný, pláž úžasná, strava nad očakávanie Keby... Problémom bolo ubytovanie. Cestovka T....... ponúka pri predaji ubytovanie v hoteli motýlikového tvaru a aj v katalógu sa ním prezentuje. Klientov ubytuje v izbách typu Club-room. Ale to Vám pri platení zájazdu nepovedia. Izby nedosahujú ani úroveň 3*. Niektoré nemajú balkón. Kam si zavesíte plavky? A kde je posedenie pri cigaretke, kávičke na balkóne? A keďže v našom prípade sme si zaplatili ubytovanie v hoteli s 5* a ubytovali nás v záhradnej chatke bez balkóna, viete si predstaviť naše sklamanie. Takže pri kúpe zájazdu si preverte, kde budete ubytovaní. Alebo hľadajte férovejšiu cestovku.

prečítať si celú recenziu
Didim Beach Resort & Spa Elegance recenzie

Didim Beach Resort & Spa Elegance

Turecko - Egejská riviéra - Didim

+
65% NikdyViac

18.09.2019

Hneď po príchode na hotel problém... Namiesto izby s výhľadom na more sme dostali economy izbu, pod ktorou bola centrálna klíma a tieklo tam WC. Keď sme žiadali o inú izbu, stále niečo rozprávali, že sme Slováci. Zjavne nás považujú za menejcenných. Nakoniec sme izbu dostali na druhý deň, tá už bola v lepšom stave. Popis dovolenky podľa cestovných kancelárií a fotiek nezodpovedá realite. Na každej fotke je odfotené mólo na mori a aj pri programe, ultra all inclusive je za poplatok, takisto aj jeden bar na pláži. Hotelová pláž je špinavá a smrdí po rybách. Nedostatočné množstvo ležadiel, keďže je pláž veľmi malá. My sme chodili denno denne na verejnú pláž, ktorú taktiež fotia, aby to vyzeralo, že patrí k rezortu, žiaľ, nie je to tak. Na verejnej pláži je krásne čisté more a dostatočne miesta. Strava je zlá. Denno denne to isté, je to to najmenej, čo vám turecká kuchyňa vie ponúknuť. Stane sa aj, že prídete na obed v riadnom čase a nemáte prílohu k jedlám. Nápoje miešané sú len nejaké farebné vody... Ostatné nápoje za poplatok. Riad špinavý, vodu vám dajú na stôl v sklenenej fľaši, ktorá už bola opakovane použitá, dolievajú ich stále vodou, ktorá chutí a smrdí ako chlór. WiFi 0 bodov, nikdy nefunguje. Pripojenie pripomína 90te roky. Personál je milý. Udržiavajú poriadok. Program v hoteli žiadny, čiže sami si musíte hľadať aktivity, aby ste sa nenudili. Disco nefunguje. Hotel spĺňa požiadavky max 3*, nakoľko sme boli viackrát v Turecku už v x tureckých 5* rezortoch. Jedlá na foto neexistujú. Ovocie minimálne, dostanete tu hrozno, hrušky, jablko, slivku a občas melón. Je vidieť, že sa jedná o starý rezort, do ktorého sa neinvestuje. Je  zrekonštruovaný iba naoko. Jediná výhoda je, že blízko sa nachádza prístavné mesto Aydin, v ktorom to žije. Jediná možnosť kultúrneho vyžitia. Pridávam aj nejaké foto napr. reštaurácia na pláži za poplatok a to sme mali program ultra all inclusive. Izba odtrhnuté tapety, namiesto výhľadu na more sme mali výhľad na smetné koše, nefunkčná klíma, nie manželská posteľ, ale 2 spojené. Takto 5* hotel nevyzerá!

prečítať si celú recenziu
Maxima Bay recenzie

Maxima Bay

Turecko - Egejská riviéra - Ozdere

70% Miroslav B.

16.09.2019

Hotel prechádza krízou, nefunguje žiadna služba, chýba animácia, za celý pobyt neboli menené obliečky, osuška sa mení 1 x za týždeň, pláž špinavá. Bar na recepcii po troch dňoch zatvorili, lobby bar pri bazéne nedostatočne zásobovaný, stále niečo chýbalo. Strava jednotvárna, pozostávala z mletých polotovarov, kvalitné mäso chýbalo, grilované ryby neochutené. Večerné vyžitie nulové, chýbal večerný program. Cítil som sa ako vo väzení. Posledné dva dni hotelu chýbala elektrika, nahradili generátorom, ktorý bol hlučný, čo vadilo hlavne v noci. Ochota personálu minimálna. Termín 5. 9. 2019 - 13. 9. 2019. Celkový dojem z dovolenky - ako z hororu. Neodporúčam ani najväčšiemu nepriateľovi.

prečítať si celú recenziu
Maxima Bay recenzie

Maxima Bay

Turecko - Egejská riviéra - Ozdere

60% Andrea

13.09.2019

Jedine, co mozem pochvalit, su priestranne velke izby, ktore, zial, moc casto neupratovali ani na staznosti ludi. Sefkuchara by som okamzite vyhodila. Strava viac ako priserna a to naozaj nie som narocny klient. Casnici v hotelovom bare si chceli urobit biznis z ludi a pytali 10 eur na den za vodku. Nikdy nebolo dna, aby im nieco nechybalo, niekedy aj vsetko naraz. Plaz zanedbana, vsade same ohorky a smeti. Lezadla uz svoje roky taktiez maju. A co mi najviac vadilo, boli volne behajuce 4 psy, ktore mocili hocikde a lizali pribory na terase po stoloch. Nakoniec im zacala vypadavat elektrika a ludia zostavali zaseknuti vo vytahoch. Proste nikdy viac.

prečítať si celú recenziu
Aria Claros Beach & Spa Resort recenzie

Aria Claros Beach & Spa Resort

Turecko - Egejská riviéra - Ozdere

+
86% Renata Bobčeková

10.09.2019

Po prečítaní recenzií na tento hotel, sme mali chuť zrušiť dovolenku. Nakoniec sme sa rozhodli aj napriek tomu ísť a vôbec nebanujeme. Hotel bol vynikajúci. Izba čistá (klubové domčeky), uprataná každý deň, denne menené uteráky. Na izbe set na prípravu kávy alebo čaju. Transfer približne 45 min. Strava bohatá, veľký výber. Po areáli premávajú malé golfové autíčka, ktoré sú hosťom neustále k dispozícii. Taktiež plážový autobus (premávajúci zhruba každých 5-10 min.). Skvelý personál, hlavne čašníci. More čisté s pozvoľným vstupom, vhodné pre deti aj neplavcov. Pre deti vodné atrakcie. Animácie každý večer. Takže super dovolenka. Aria Claros Beach ďakujeme. :)

prečítať si celú recenziu
Aquasis De Luxe Resort & Spa recenzie

Aquasis De Luxe Resort & Spa

Turecko - Egejská riviéra - Didim

96% lubica

10.09.2019

Hotel krásny, čistý, strava tiež dobrá, nie je čo vytknúť. Ústretovosť personálu, veľmi milí animátori, boli super, veľa súťaží. Troška dlhší transfer z letiska, išli sme cez 2 hodiny. My sme boli ubytovaní v apartmánových domčekoch, môžem len odporučiť. Bazény krásne, čistučké.

prečítať si celú recenziu
Amara Sealight Elite recenzie

Seven Seas Sealight Elite

Turecko - Egejská riviéra - Kusadasi

73% Fero

01.09.2019

Naozaj pekný hotel, všade vždy upratané - čisto. Milý personál. Ten piesok hotelovej pláži na fotografiách z katalógu, tam bol nanosený asi len na začiatku, keď hotel postavili☺. Hotel postavený tak, že nevidíte otvorené more z hotela ani z pláže. Voda čistá - slaná☺. Hotel určite pre rodiny s deťmi. Po príchode do Turecka /po prebdenej noci/ sme sa v autobuse v smere do hotela /transfer z letiska trvá asi 1,5 hod, v hoteli sme boli 07:30/ od delegátky dozvedeli, že all inclusive nám platí až od 11:00. Po reklamáciách dovolenkárov v autobuse bol na recepcii v hoteli vybavený all inclusive ihneď po príchode /aj to že vraj iba preto, lebo Turci mali nejaký cirkevný sviatok, a tak sa nad nami zľutovali/. Treba sa v cestovke informovať dopredu na to, kedy začína all inclusive, ako aj upozorniť pracovníkov cestovky, nech to tlmočia aj delegátom do Turecka.

prečítať si celú recenziu
Aria Claros Beach & Spa Resort recenzie

Aria Claros Beach & Spa Resort

Turecko - Egejská riviéra - Ozdere

+
55% Katarina

16.08.2019

Tento hotel ma od 5* na mile daleko. Prvotny dojem v poriadku, pekna budova, moderna recepcia. Check in o polnoci, so 4-rocnym dietatom prebehol rychlo, personal nehovori dobre po anglicky, ale dohodli sme sa. Ubytovani sme boli v domceku, kam nas odviezli na voziku aj s batozinou. Je to pomerne velky komplex, vozickov nie je vela, takze pochopitelne su stale vytazene, asi preto s nami isiel ako blazon, chvilami som myslela, ze z vozika vypadnem s dietatom aj kuframi. Uz pred domcekom som zacala tusit, ze tu nebude vsetko v poriadku. Pred nasimi dverami na zemi cela postel aj s matracom, ktora tam ostala pocas celeho pobytu, na trave kopu ohorkov z cigariet. Plesnivy sprchovaci kut, sklo bolo umyvane zrejme tou istou handrou ako podlaha. V sprche vlasy, piesok. Uteraky zazltnute, sama skvrna. Postel bola v poriadku. Za celych 7 dni nam nebolo postelne pradlo vymenene ani raz, upratovanie izieb pozostavalo z vysypania smeti a vymeny uterakov. Personal ocakava nejake drobne kazdy den, prvy den som nechala 5 eur, druhy den 3, treti den 2. Vtedy urobili aspon velmi zakladne upratovanie. Ked som nenechala nic, nevyniesli dokonca ani smeti. Co sa tyka all inclusive - jedla bolo pomerne vela, ale kazdy den viacmenej to iste, plus velmi dlhe rady. Vsade muchy, par vecerov som dokonca videla macku, ako sa prechadza pomedzi stoly. Personal v restauracii bol skvely. Boli velmi pozorni, stacilo, ze videli, ze nesiem dva taniere, vzdy niekto pribehol a jeden mi odniesol k stolu. Cokolvek sa rozlialo, vysypalo, upratovanie bolo zabezpecene v tej sekunde. Tu nie je velmi co vytknut. Bazeny, tobogany skvele, life guards boli super, velmi priatelski k detom, moja dcera ich zboznovala. Plaz pekna, lezadiel dostatok, toalety na plazi aj pri bazenoch stale ciste, pani tam upratovala nepretrzite. Doplnene papiere, mydla, prijemne prekvapenie pre mna. Celkovy dojem z dovolenky je len vdaka mojej dcere v poriadku. Ona si to naozaj uzila. Z mojho pohladu toto nie je hotel, za ktory by som este niekedy v buducnosti zaplatila tolko penazi. V Side su 4* hotely na diametralne odlisnej urovni, ako je tento 5*. Jednoznacne neodporucam. Vsetky zle recencie, ktore som precitala a ktorym som tam celkom neverila, su pravdive.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Egejská riviéra

Palm Wings Ephesus Beach Resort recenzie 100%

Palm Wings Ephesus Beach Resort

Turecko - Egejská riviéra - Pamucak Selcuk

+

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál90%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Korumar Hotel De Luxe recenzie 100%

Korumar Hotel De Luxe

Turecko - Egejská riviéra - Kusadasi

+

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Turunc Resort Hotel recenzie 100%

Turunc Resort Hotel

Turecko - Egejská riviéra - Turunc

+

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
TUI BLUE Grand Azur recenzie 100%

TUI BLUE Grand Azur

Turecko - Egejská riviéra - Marmaris

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Aquasis De Luxe Resort & Spa recenzie 96%

Aquasis De Luxe Resort & Spa

Turecko - Egejská riviéra - Didim

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
LABRANDA Lebedos Princess recenzie 95%

LABRANDA Lebedos Princess

Turecko - Egejská riviéra - Sigacik

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Korumar Ephesus Beach & Spa recenzie 95%

Korumar Ephesus Beach & Spa

Turecko - Egejská riviéra - Pamucak Selcuk

+

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál92%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Cactus Club Yali Hotels & Resort recenzie 95%

Cactus Club Yali Hotels & Resort

Turecko - Egejská riviéra - Gumuldur

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Turquoise recenzie 94%

Turquoise

Turecko - Egejská riviéra - Ölüdeniz

+

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe60%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu