80%
Hodnotenie

Adrina Beach Resort & Spa recenzie 

  • Turecko
  • Turecko
  • Egejská riviéra
  • Didim
14 °C
teplota vzduchu
13 °C
teplota vody
2:20 h
dĺžka letu
cca 0:45 h
Od letiska
Odporúčanie 73 %
Poloha 80 %
Šport a zábava 73 %
Izby 73 %
Strava 82 %
Personál 78 %
80%
Celkové hodnotenie
79 recenzií
Dáša, Vlado
Termín pobytu: Jún 2019 Recenzia pridaná 22.07.2019 Prečítané 239-krát
79 %
Len nikde sa nepísalo, že na pláž je 80 schodov, transfer trval až 2 hodiny /po diaľnici/ a pláž malá - 2 rady ležadiel /ľahnúť na pláž mimo ležadiel sa nedá/. Ale ležadiel je veľa, je tam aj poschodové mólo. Ale ináč krása - prostredie, ubytovanie, bazény a strava. "Od nevidíš do nevidíš" jedlo a pitie. čítať celú recenziu
katka
Termín pobytu: Jún 2018 Recenzia pridaná 24.06.2019 Prečítané 824-krát
90 %
Výborný hotel pre toho, kto hľadá kľud a ticho - tým, že je situovaný v krásneeeej záhrade formou domčekov a nie ako hotelový komplex, je tam pokoj. My sme išli hlavne k moru, to bolo trochu ďalej, nakoľko je až na konci záhrady - ale zase tam nebol taký ruch a dali sa vybrať ležadlá. Rodiny s deťmi a starší ľudia sa viac zdržiavali v niekoľkých bazénoch, nakoľko tie boli v centre rezortu. Zaujímavá je prechádzka do mesta Didim asi 20 minút.... mne vadili len mačky, ktoré tam večer behali a skákali na stoly na terase... čítať celú recenziu
Zuzana
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 25.07.2018 Prečítané 1910-krát
100 %
Ubytovanie je v bungalovoch, s terasou. Nádherná pláž, čisté more, obrovský bazén s toboganmi, skvelí animátori, výborná kuchyňa, veľký výber jedál, ovocia, zeleniny, koláčov, o zábavu je postarané, každý večer vystúpenia na amfiteátri.... proste super dovolenka... čítať celú recenziu
zuli
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 08.02.2016 Prečítané 1152-krát
87 %
Leteli sme skoro ráno, takže do hotela sme prišli doobeda, pobyt sme si kupovali medzi poslednými, takže sme izbu dostali fakt poslední, samozrejme všetky výhody sme mohli hneď využiť, upratovanie pravidelné, trošku ďalej od jedálne, bazénu a mora, ale aspoň sme vychodili super jedlo. More čisté, trochu problém s ležadlami rovno pri pláži, ale na terase bolo kopec miesta, veľká možnosť výletov, boli sme nadšení, odporúčam. čítať celú recenziu
Paulina
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 02.02.2016 Prečítané 361-krát
83 %
Krasny hotelovy komplex skladajuci sa z malych vil roztrusenych po celom areali. Personal hotela bol velmi prijemny, vedeli celkom slusne anglicky. Izba cista, upratovana kazdy den. V minibare doplnana voda. Na izbe sa nachadza aj trezor, moznost vyuzitia bez poplatku. Jedla neurekom ako v hlavnej restauracii, tak v snack bare + a la carte restauracie. Animacny program fungoval kazdy den. Hotel sa nachadza na plazi, nedaleko od centra mesta. Rozmanita ponuka fakultativnych vyletov. čítať celú recenziu
Deny
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 03.11.2015 Prečítané 462-krát
100 %
Hotel je krásny, jedlo super, pláž prekrásna, more čisté až priezračne, prostredie nádherné, veľa zelene, hotel zodpovedá 5 hviezdičkám, personál milý, ústretový, veľká izba s vlastnou terasou, blízko mesto, obchody, reštaurácie, diskotéky. Odporúčam veľmi, určite treba ísť pozrieť Egejskú Riviéru, je naozaj perlou Turecka. čítať celú recenziu
Duško
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 12.09.2015 Prečítané 626-krát
67 %
Hotel určite nezodpovedal 5* a ak mám byť maximálne korektný, tak poviem, že bol obstarožný, čo znamená podľa môjho odhadu tak 15 ročný a nie 7 ročný, ako tvrdila naša delegátka. Inak pani Sun bola jedna z mála svetlých momentov na dovolenke či už znalosťami prostredia, alebo ochotou. Za mojej éry dovoleniek to bola už tretia s touto ck, ale vždy s niečim od CK, čo nezodpovedalo skutočnosti, a tak určite aj posledná! V takomto zariadení nemajú čo hľadať plesne v sprchovacích kútoch atď. čítať celú recenziu
Paula a Jano
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 05.09.2015 Prečítané 497-krát
90 %
Hotel zodpovedá 5 hviezdičkám, vhodný pre všetky vekové kategórie, rýchle ubytovanie s možnosťou čerpať všetky služby, areál krásne upravený, plno zelene, čistý. Veľký bazén, detský s toboganmi pre deti. Prebytok ležadiel na pláži aj pri bazéne, každý si nájde miesto v reštaurácií bez hľadania a pobehovania po nej. Jednoducho - tento hotel je tá správna voľba pre oddych. Výborne jedlo, perfektné služby. Lepšie si viem predstaviť animačné programy či už večerné, alebo denné pre deti. čítať celú recenziu
Kika
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 21.08.2015 Prečítané 685-krát
87 %
Transfer z letiska trval necelých 90minút, ubytovaní sme boli tak do 2hodín, ale ako sme prišli, nám hneď dali náramky a mohli sme sa ísť najesť a naplno využívať všetky služby hotela. More krásne, čisté, ani príliš teplé, ani studené, žiadne vlny. Bazény boli 2 jeden veľký, ktorého súčasťou boli 2 tobogany a šmykľavka, časť bola pre plavcov, druhý bazén bol relaxačný. Vzdialenosť do mesta bola tak 5minút pešo, množstvo obchodov, všade sa dalo platiť eurami, dokonca je to cenovo výhodnejšie. Animačný večerný program sa mi zdal poslabší, ale tak dalo sa. Aqua fitness úplná nuda, prišlo mi to bez urážky ako pre 70+. Areál hotela nádherne upravovaný, čistý, množstvo zelene. Hotel by som neodporúčala starším ľuďom, nakoľko je pláž ďalej a treba prejsť väčšie množstvo schodov, čo mne ale vôbec nevadilo, mali sme aspoň ako taký pohyb. Súčasťou pobytu boli tiež turecké kúpele, sauna a masáž, čo sme nevyužili. Strava super, nebolo čo vytknúť. Celkový dojem ozaj super. My sme si zájazd kúpili v last minute ponuke, 2dni pred odletom za cenu 580 eur, co tomu zodpovedalo. čítať celú recenziu
Alena
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 18.08.2015 Prečítané 507-krát
83 %
Hotelový komplex nás očaril. Ubytovanie v samostatných domčekoch obklopených subtropickou záhradou malo svoje kúzlo. Cesta z letiska ubehla rýchlo, delegátka Viki nám už v autobuse podala základné informácie, vzorne sa o nás starala počas nášho pobytu a na výletoch, ktorých ponuka bola naozaj pestrá, každý si mohol vybrať. K bazénu sme sa mohli doviesť autíčkom, ktoré pravidelne premávalo medzi recepciou a shoping centrom. Pri bazénoch boli animátori, ktorí sa starali o zábavu počas dňa i večer. Niekomu môže chýbať slovenský animátor. Strava bola pestrá, personál milý a ochotný. More malo príjemnú teplotu, oceňujeme dostatok ležadiel a slnečníkov pri bazéne, na pláži, i na móle, ktoré sme si veľmi obľúbili. V blízkosti hotela je možnosť poprechádzať sa a užiť si atmosféru mestečka. čítať celú recenziu
Kamila
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 07.08.2015 Prečítané 723-krát
80 %
Hotel vhodny pre rodiny s detmi, starsich ludi, vlastne pre kazdeho. Transfer z letiska na hotel cca 90 minut. Blizke okolie hotela slabe. Jeden mensi bazar. Za 2€ dolmusou do Izmiru na vacsie nakupy. Animacie v hoteli slabe. Animatori sa len tak prevaznu cast dna presuvali a zasivali. Sluzby v hoteli na urovni. Pocas dna kedykolvek pitna voda, pivo, dzusy, kola, fanta, vína, vodka, gin, miesane napoje. Jedla v hoteli velky vyber kazdy den. Po prilete sme dostali do autobuse tureckeho sprievodcu, ktory sa s nami len zviezol, ked uz nevie slovensky ci anglicky mohli by v autobuse pustit nahravku o krajine o miestach kadial prechadzame, aby sme dostali aspon zakladne info. čítať celú recenziu
Mia
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 28.07.2015 Prečítané 865-krát
90 %
Dovolenke na tomto mieste nie je co vytknut, jednoducho skvele miesto na oddych. Odporucame najma rodinam s detmi, mlade pary by sa asi jemne nudili, zavisi od toho, co ocakavaju. Krasne ubytovanie v domcekoch, tichucke prostredie, nadherne zahrady, skvele jedlo, personal, ludia uplne na jednotku! Plaz mala, ale more krasne, ciste, bez rias, bezpecne pre deti, ziadne vlny, pozvolny vstup. Pristup personalu hodnotime ako ukazkovy, starali sa tak, ze sme az pozerali, vsetko ciste, toalety na vsetkych miestach vonavucke, v jedalni taktiez doslova makali. Jemnucka vytka je pre animatorov, kazdy den ten isty program pre deti, boli sme v hoteloch, kde animatori robili urcite viac pre zabavu svojich hosti, toto je asi jedine minus, avsak nie take dolezite, kedze my sme si vedeli program urobit aj bez animacii. Kusok od hotela je moznost sa poprechadzat v ulickach plnych obchodikov a restauracii, co je obrovske plus, aby ste nemuseli byt stale len v hoteli. Ponuka fakultativnych zajazdov je bohata, kazdy, kto ma rad historiu a spoznavanie danej krajiny, si pride na svoje. čítať celú recenziu
Ladislav Orviský
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 06.12.2014 Prečítané 379-krát
94 %
Hotel, či v našom prípade vilky boli veľmi pekné, príjemne zariadené novým nábytkom. čítať celú recenziu
Viera Slovensko
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 05.11.2014 Prečítané 2027-krát
83 %
Celý hotelový komplex bol veľmi pekný, strava dobrá, každý večer programy. Po okolí sme sa len prechádzali, lebo v hoteli sme mali všetko. Jediná maličkosť, personál nehovorí po nemecky, hoci to propagujú, ale keď inak nie, po rusky sa dohodnete. Viem si tam predstaviť dovolenku aj tretíkrát. čítať celú recenziu
lilly
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 20.07.2014 Prečítané 2942-krát
83 %
Hotel je situovaný blízko centra mesta, cca 10 min. pešo začína obchodíková pasáž, ktorá je prepojená s plážovou promenádou. Odporúčam ísť sa prejsť do centra mesta aspoň raz večer. Tá atmosféra je jedinečná. Je tam veľa obchodíkov aj s pevnými cenami, my sme nakúpili hlavne veľa bižutérie, ktorá bola oveľa lacnejšia ako na Slovensku. Ceny sú však vo všeobecnosti veľmi dostupné. Hotel je prevažne tvorený menšími vilkami. Toho, že to nie je všetko jeden komplex (jedna hotelová budova) sa netreba vôbec obávať. Hneď ako sa zorientujete, bude sa vám zdať všetko blízko, všade sú aj smerovacie tabule. Keď chcete môžete využiť hotelové autíčka na prevoz od vilky napr. bazénu a pod. My sme to využili len po príchode, keď sme mali so sebou aj kufre. Okrem toho je pár ľudí ubytovaných v hotelovej budove, kde sú vraj menšie izby. No delegátka z cestovky na recepcii požiadala, aby nás dali všetkých zo Slovenska do viliek. Sú tam trošku tenšie steny, cez ktoré bolo počuť ruch z vedľajšej izby. Hostia boli slušní, normálni, takže to nebol nejak závažný problém. Ubytovaní sú tu prevažne Angličania, Turci, Rusi. Inak všetko čisté, pekné. Pani upratovačka každý deň izbu umyla, menila uteráky, dopĺňala fľašu s vodou (voda z vodovodu nie je pitná) Okolo viliek je množstvo zelene, palmy, bananovníky, kvietky. Personál je zväčša nenápadný, zďaleka nie tak dotieravý ako napr. v Tunisku. Tento rezort nie je veľmi vhodný pre handicapovaných ľudí, keďže k pláži vedú schody. Je tu aj bezbariérový prístup, ale je to celkom obchádzka. čítať celú recenziu
Romana
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 18.07.2014 Prečítané 2012-krát
90 %
Krásne, čisté ubytovanie v príjemných domčekoch, výborná strava, super animácie pre deti aj pre dospelých, čisté bazény a milý personál, jediná chybička - malá pláž s pieskom a kamienkami. Odporúčam si zobrať sveter, večer tam býva chladnejšie, pofukuje vetrík. čítať celú recenziu
viera
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 04.10.2013 Prečítané 2112-krát
93 %
pekný nový hotel s príjemným personálom, reštaurácie a bary na každom kroku, bazény, topogány s čistou, príjemne teplou sladkou vodou, lehátka, slnečníky, osušky zdarma aj pri bazene aj pri mori. Vždy ste mohli niečo niekde piť alebo jesť. More teplé. čítať celú recenziu
Benky
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 02.09.2013 Prečítané 2365-krát
77 %
Boli sme ubytovaní vo vilkách, ubytovanie priestranné, čisté, denne upratané, terasa s krásnym výhľadom do udržiavaného areálu (palmy, kvety...) Strava výborná, pestrá, veľký výber ovocia, zeleniny, ochotný personál. Počas celého dňa sa dalo najesť a nápoje boli tiež k dispozícií všade. Veľký bazén s tobogánmi. Vždy sme si našli lehátko či pri mori, či pri bazéne. More čisté, pláž piesková s prímesou jemných drobnučných kamienkov, vstup do mora pieskový. More a pláž vhodné aj pre najmenšie deti. Nenašla som nič, čo by som vytkla ako mínus. Odporúčam čítať celú recenziu