Najnovšie recenzie hotelov

D Resort Grand Azur demnächst TUI BLUE Grand Azur recenzie

TUI BLUE Grand Azur

Turecko - Egejská riviéra - Marmaris

100% Peter G.

07.08.2019

Navštívili sme Marmaris/Grand Azur v júli 2019 a urobili sme výborne. Priamy let z BA do Dalamanu trvá 2:20, transfer taxíkom z letiska cca 50 minút, po diaľnici je to OK i keď Turci jazdia šialene. Hotel je podľa miestnych jeden z najlepších v Marmarise a dostupné fotografie na webe môžeme len potvrdiť. Je utopený v zeleni, precízne udržiavaný, priamo na pláži. Všade je dostatok voľných ležadiel a barov, ak máte ultra all inclusive, môžete popíjať poctivo miešané alko/drinky od rána, do večera. Hoci má hotel mnoho atrakcií pre deti, tie sme skoro vôbec nevideli. Kuchyňa, wellness, služby na vysokej úrovni, doporučujeme thajské masáže, možnosti fakultatívnych výletov sú veľmi bohaté. Personál milý, ale nie doterný. Marmaris je vraj destinácia pre Švajčiarov, ale my sme všade počuli angličtinu a ruštinu (nie, Rusi nie sú hluční). Mesto nie je veľké, ale má krásne, udržiavané promenády, veľa zelene, celkovo pôsobí luxusne. Na hoteli potešila voľná Wifi, dostupná a výkonná všade, dokonca aj na pláži. Pláž, hoci je verejná, pôsobí privátnym dojmom, nie je to taká "masovka" ako inde, obrovské mólo so súkromnými stanmi je tiež super. Pláž je piesočná, akurát pri vstupe do mora sú drobné kamienky. Jeden deň sme mali šťastie na 2 veľké, cca metrové korytnačky 20 metrov od brehu, ale pohladiť sa nepodarilo. Na nákupy je dobrý Grand bazár v centre (taxík 20 lír, vedľa hotela), treba si ale dobre vyberať predajcu, sú "fejky a fejky". Niektoré sú fakt dokonalé. Ináč dajú sa kúpiť aj originálne kúsky v značkových obchodoch za výhodné ceny (plus vám vrátia dph na colnici). Všade treba tvrdo zjednávať - raj pre "zlatoústych". Ak chcete výhodne nakúpiť zlaté šperky, choďte do Dubaja, ale aj tu sa dá, vyrobia Vám na mieru, čo len budete chcieť. V Turecku nám najlepšie vychádzal pomer cena/služby/kvalita. Jediná vec, ktorá nám trochu vadila, bola hlučná večerná zábava. My sme mali izbu s výhľadom na more a každý deň presne do 24:00 to bol fakt rámus. Možno izby orientované do ulice sú tichšie. Ak chcete výhľad na more, žiadajte vyššie poschodie (kvôli zeleni nevidno dobre more). Ale inak dokonalá destinácia, boli sme v Turecku prvýkrát, ale určite sa vrátime.

prečítať si celú recenziu
Palm Wings Ephesus Beach Resort recenzie

Palm Wings Ephesus Beach Resort

Turecko - Egejská riviéra - Pamucak Selcuk

+
100% Maci

06.08.2019

Najlepší hotel, v akom sme kedy boli. Vhodný pre rodiny s deťmi, ale aj páry či jednotlivci si tu prídu na svoje. Veľmi pekný a veľký hotel s krásnymi a udržiavanými záhradami, takisto aj okolie bazénov a pláž boli vždy čisté. Voda v mori veľmi teplá na prelome júla a augusta, len občas trochu kalná od piesku a sem-tam sa objavili aj riasy. No o pár metrov ďalej už to bolo v poriadku. Skvelé atrakcie pre deti v detskom bazéne a mini klube. Tiež tobogany. Raz týždenne detský festival s nafukovacími hradmi, občerstvením a ďalším programom pre deti. Každovečerný program. Strava ultra all inclusive vynikajúca. Samozrejme, vždy sa nájde, čo vytknúť (staršie zariadenie izieb a občas chýbali v jedálni príbory na stoloch, obsluha nestíhala), ale celkovo sme boli veľmi spokojní.

prečítať si celú recenziu
LABRANDA Lebedos Princess recenzie

LABRANDA Lebedos Princess

Turecko - Egejská riviéra - Sigacik

95% Monika V.

23.07.2019

Voda v mori veľmi studená, veľmi pekné izby, strava super, wifi ide skoro všade a je tu kľud.

prečítať si celú recenziu
Palm Wings Beach Resort recenzie

Adrina Beach Resort & Spa

Turecko - Egejská riviéra - Didim

+
79% Dáša, Vlado

22.07.2019

Len nikde sa nepísalo, že na pláž je 80 schodov, transfer trval až 2 hodiny /po diaľnici/ a pláž malá - 2 rady ležadiel /ľahnúť na pláž mimo ležadiel sa nedá/. Ale ležadiel je veľa, je tam aj poschodové mólo. Ale ináč krása - prostredie, ubytovanie, bazény a strava. "Od nevidíš do nevidíš" jedlo a pitie.

prečítať si celú recenziu
Korumar Ephesus Beach & Spa recenzie

Korumar Ephesus Beach & Spa

Turecko - Egejská riviéra - Pamucak Selcuk

+
100% Maťa Srnka

22.07.2019

Hotel vhodný pre rodiny s deťmi... veľmi dobrá strava, všade čisto a čo sme uvítali pri príchode do hotela v skorých ranných hodinách, mali sme hneď pripravené izby. Môžem len odporúčať, boli sme veľmi spokojní. Hotel je na úrovni deklarovaných 5 hviezdičiek.

prečítať si celú recenziu
Sunis Efes Royal Palace recenzie

Sunis Efes Royal Palace Resort & Spa

Turecko - Egejská riviéra - Ozdere

86% Blanka Bobeková

21.07.2019

Výborný hotel pre rodiny s deťmi. Cesta z letiska İzmir trvala 50 minút. Ubytovanie okamžite a mali pre nás pripravené izby vedľa seba (boli sme 3 rodiny). Veľký hotel s toboganmi pre menšie aj väčšie deti. Excelentne fungoval Klub LETO, ktorý zastrešovali výborní animátori Stela a Daniel. Venovali sa nám aj ostatným Slovákom neustále a dokonca pri odchode z hotela vstali o 03:00 a prišli sa osobne rozlúčiť. Starostlivosť CK H......... aj prostredníctvom delegátov je na špičkovej úrovni, o čom sme sa presvedčili už druhýkrát. Každý večer disco pre deti a program zastrešený profesionálmi. Najväčší dojem na nás urobila párty na móle s delom s penou. Vyšantili sa aj deti, aj dospelí. Následne večer bola výborná laserová párty. Strava neskutočná - kedykoľvek ste prišli - na výber všetko možné. Doteraz sme také niečo nezažili. More čisté a teplé, piesok a veľmi jemnučký štrk, z jednej strany väčšie vlny a z druhej strany kľudnejšie - vhodné na plávanie. Izby čisté, obsluha výborná - odporúčame. Nemusíte si brať žiadnu kozmetiku - k dispozícii sú zubné kefky s pastou, sprchové gély, mydlá, šampóny, dopĺňali aj vatové tampóny a tyčinky do uší. Jediné mínus - v kúpeľni sa nedalo samostatne spustiť vetranie a niekedy bolo cítiť odpady.

prečítať si celú recenziu
Venosa Beach Resort & Spa recenzie

Venosa Beach Resort & Spa

Turecko - Egejská riviéra - Didim

100% Palo

18.07.2019

Bola to super dovolenka: hotelové izby orientované smerom k moru + súkromná pláž, dostatočné množstvo ležadiel, plážové osušky k dispozícii zadarmo, pláž udržiavaná, milý a nápomocný personál, služby, strava, možnosti občerstvenia počas dňa, izby pekné, každý deň upratané, uteráky a osušky menené podľa potreby.

prečítať si celú recenziu
Korumar Ephesus Beach & Spa recenzie

Korumar Ephesus Beach & Spa

Turecko - Egejská riviéra - Pamucak Selcuk

+
100% Barbora Urbánková

17.07.2019

Krásny hotel, na čistote (všetkého) si naozaj dajú záležať. Strava perfektná, veľmi milý, ochotný personál. Pri bazénoch stále zábava so super animátormi, v miniklube vždy aj slovenský animátor, každý večer minidisko a skvelé vystúpenia, potom zábava v Snack bare. Nákupné možnosti v Kusadasi, 10 km od hotela, taxíkom za 10€. Jediné mínus pre nás, studená voda v detskom bazéne.

prečítať si celú recenziu
Pridať recenziu