Recenzie hotelov - Akbük (19)

Najnovšie recenzie hotelov

Aurum Spa & Beach Resort recenzie

Asteria Venüs Didim

Turecko - Egejská riviéra - Akbük

86% Maria Gajarova

02.02.2015

Transfer z letiska trval 45 minut, s jednou WC zastavkou. Ubytovanie v dvojposchodových vilkach, vsetko je to osadene v subtropickej zahrade, je sa kde prechadzat aj s kocikom, areal je velikansky, tri velke tobogany s bazenom, dalej detsky bazenik so smyklavkami, jeden velikansky dospelacky bazen, more absolutne teplulinke, to som nikdy nezazila, plytke, pozvolne, od brehu 100m ste stale po kolena, pieskova plaz bez kamenov, strava fantasticka, sportove a spolocenske vyzitie na 1! Wifi siet na recepcii.

prečítať si celú recenziu
Aurum Spa & Beach Resort recenzie

Asteria Venüs Didim

Turecko - Egejská riviéra - Akbük

100% katarina

12.10.2014

Hotel krasne zariadeny, sluzby vyborne, okrem upratovaciek izieb, animatori nas zabavali a motivovali k sportu, hudbe a tancu cely den, co bolo skvele, delegatka Kristina Nemcova je "madam profesional", rada sa vratim na toto miesto. Skvele, skvele, skvele.

prečítať si celú recenziu
Aurum Spa & Beach Resort recenzie

Asteria Venüs Didim

Turecko - Egejská riviéra - Akbük

73% Peter

22.09.2014

Transfer z letiska do hotela Aurum trval cca 1 hodinu. Hotel je nový, otvorený v roku 2014. Pozostáva z viacerých nízkych budov umiestnených uprostred peknej záhrady. Vo fungovaní hotela to kde tu škrípe, ale nie sú to žiadne neodstrániteľné problémy, skôr drobnosti o ktorých vedenie hotela evidentne vie a pracuje na ich odstránení. Budem netrpezlivo očakávať prvú recenziu leta 2015, pretože ma veľmi zaujíma, či sa spomenuté chyby podarilo menežmentu skutočne odstrániť. Hotel má potenciál, dobrú polohu a veľký predpoklad na kvalitné služby.

prečítať si celú recenziu
Aurum Spa & Beach Resort recenzie

Asteria Venüs Didim

Turecko - Egejská riviéra - Akbük

66% Majka

15.09.2014

Bol to nový hotel - najväčšie nedostatky: izby boli pekné, horšie to bolo s ich čistotou, strava bola jednotvárna a malý výber. V mori boli trávy, našiel sa aj kúsok bez tráv, ktorým sa dalo prejsť po peknom piesku 200-300 metrov, voda po kolena. Až po bojky bola voda pomerne plytká, vhodné pre deti.

prečítať si celú recenziu
Aurum Spa & Beach Resort recenzie

Asteria Venüs Didim

Turecko - Egejská riviéra - Akbük

60% Monika

06.09.2014

Hotel dizajnovo príjemný, delegátka Krystína Němcová bola príjemná a ochotná, nezavádzala, Slovákov ubytujú, aspoň pokiaľ viem, v sektore D - za ním je cesta a rušné miestne diskotéky, smolu má ten, kto je ubytovaný zo strany cesty. My sme s izbou nemali problém, sú tam komáre a také čierne motýle - psoty sa to tuším volá. Strava by mohla byť lepšia, nie všetko pre mňa vyzeralo vábne, takže ja som bola v tomto obmedzená, stoličky v reštaurácii špinavé, personál nestíhal po použití stola ho znova prestrieť. Pri bazéne prebiehal skoro stále program, more plytké tak cca 150m, čo mne vyhovovalo, plavcom veľmi nie. :-) Na 5 hviezdičkový hotel by to malo vyzerať inak, aj keď je to novootvorený hotel, tak potom nech znížia cenu, kým služby nebudú na vyššej úrovni.

prečítať si celú recenziu
Aurum Spa & Beach Resort recenzie

Asteria Venüs Didim

Turecko - Egejská riviéra - Akbük

80% Branislav

31.08.2014

Velmi pekny, moderny hotel v nadhernom prostredi so zelenou. Netreba za cely tyzden nikam chodit, vsetko, co sme od dovolenky ocakavali, sme dostali v hoteli, akurat mi chybali morske plody na tanieri, nie som zastanca morskych ryb okrem lososa. Personal, animacie, manazment - velmi dobre ako aj cistota prostredia a izieb.

prečítať si celú recenziu
Aurum Spa & Beach Resort recenzie

Asteria Venüs Didim

Turecko - Egejská riviéra - Akbük

76% Peter TT

30.08.2014

Hotel sa nachádza vo veľmi peknom prostredí, ktoré vytvára priestor na oddych, jedenie, pitie a kúpanie. Animátori úžasní s veľkou dávkou aktivity. Veľká spokojnosť so sl. Nemcovou, našou delegátkou. Je to nový rezort, a tak úcta a čistota patrili ku každému dňu.

prečítať si celú recenziu
Aurum Spa & Beach Resort recenzie

Asteria Venüs Didim

Turecko - Egejská riviéra - Akbük

66% Dr. D

29.08.2014

Pekné budovy, upravený areál, nový hotel s typickými "detskými chorobami" vrátane neskúseného personálu (slabá angličtina), trvalé problémy s WiFi pripojením, pomalšie reakcie na reklamácie návštevníkov, slabé fitness. Dosť hlučné prostredie počas dňa i v noci.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Akbük

Asteria Venüs Didim recenzie 70%

Asteria Venüs Didim

Turecko - Egejská riviéra - Akbük

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál72%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie