67%
Hodnotenie
67%
Hodnotenie
Turecko Turecko
 Turecko, Egejská riviéra, Akbük  Turecko, Egejská riviéra, Akbük

Asteria Venüs Didim recenzie 

Asteria Venüs Didim recenzie 

2:20 h
31 °C
31 °C
23 °C
cca 0:45 h
cca 0:45 h
834 €
834 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 49 %
Poloha 62 %
Šport a zábava 57 %
Izby 68 %
Strava 70 %
Personál 63 %
67%
Celkové hodnotenie
39 recenzií
Maria Gajarova
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 02.02.2015 Prečítané 973-krát
87 %
Transfer z letiska trval 45 minut, s jednou WC zastavkou. Ubytovanie v dvojposchodových vilkach, vsetko je to osadene v subtropickej zahrade, je sa kde prechadzat aj s kocikom, areal je velikansky, tri velke tobogany s bazenom, dalej detsky bazenik so smyklavkami, jeden velikansky dospelacky bazen, more absolutne teplulinke, to som nikdy nezazila, plytke, pozvolne, od brehu 100m ste stale po kolena, pieskova plaz bez kamenov, strava fantasticka, sportove a spolocenske vyzitie na 1! Wifi siet na recepcii. čítať celú recenziu
katarina
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 12.10.2014 Prečítané 724-krát
100 %
Hotel krasne zariadeny, sluzby vyborne, okrem upratovaciek izieb, animatori nas zabavali a motivovali k sportu, hudbe a tancu cely den, co bolo skvele, delegatka Kristina Nemcova je "madam profesional", rada sa vratim na toto miesto. Skvele, skvele, skvele. čítať celú recenziu
Peter
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 22.09.2014 Prečítané 1260-krát
73 %
Transfer z letiska do hotela Aurum trval cca 1 hodinu. Hotel je nový, otvorený v roku 2014. Pozostáva z viacerých nízkych budov umiestnených uprostred peknej záhrady. Vo fungovaní hotela to kde tu škrípe, ale nie sú to žiadne neodstrániteľné problémy, skôr drobnosti o ktorých vedenie hotela evidentne vie a pracuje na ich odstránení. Budem netrpezlivo očakávať prvú recenziu leta 2015, pretože ma veľmi zaujíma, či sa spomenuté chyby podarilo menežmentu skutočne odstrániť. Hotel má potenciál, dobrú polohu a veľký predpoklad na kvalitné služby. čítať celú recenziu
Majka
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 15.09.2014 Prečítané 767-krát
67 %
Bol to nový hotel - najväčšie nedostatky: izby boli pekné, horšie to bolo s ich čistotou, strava bola jednotvárna a malý výber. V mori boli trávy, našiel sa aj kúsok bez tráv, ktorým sa dalo prejsť po peknom piesku 200-300 metrov, voda po kolena. Až po bojky bola voda pomerne plytká, vhodné pre deti. čítať celú recenziu
Monika
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 06.09.2014 Prečítané 779-krát
60 %
Hotel dizajnovo príjemný, delegátka Krystína Němcová bola príjemná a ochotná, nezavádzala, Slovákov ubytujú, aspoň pokiaľ viem, v sektore D - za ním je cesta a rušné miestne diskotéky, smolu má ten, kto je ubytovaný zo strany cesty. My sme s izbou nemali problém, sú tam komáre a také čierne motýle - psoty sa to tuším volá. Strava by mohla byť lepšia, nie všetko pre mňa vyzeralo vábne, takže ja som bola v tomto obmedzená, stoličky v reštaurácii špinavé, personál nestíhal po použití stola ho znova prestrieť. Pri bazéne prebiehal skoro stále program, more plytké tak cca 150m, čo mne vyhovovalo, plavcom veľmi nie. :-) Na 5 hviezdičkový hotel by to malo vyzerať inak, aj keď je to novootvorený hotel, tak potom nech znížia cenu, kým služby nebudú na vyššej úrovni. čítať celú recenziu
Branislav
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 31.08.2014 Prečítané 770-krát
80 %
Velmi pekny, moderny hotel v nadhernom prostredi so zelenou. Netreba za cely tyzden nikam chodit, vsetko, co sme od dovolenky ocakavali, sme dostali v hoteli, akurat mi chybali morske plody na tanieri, nie som zastanca morskych ryb okrem lososa. Personal, animacie, manazment - velmi dobre ako aj cistota prostredia a izieb. čítať celú recenziu
Peter TT
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 30.08.2014 Prečítané 673-krát
77 %
Hotel sa nachádza vo veľmi peknom prostredí, ktoré vytvára priestor na oddych, jedenie, pitie a kúpanie. Animátori úžasní s veľkou dávkou aktivity. Veľká spokojnosť so sl. Nemcovou, našou delegátkou. Je to nový rezort, a tak úcta a čistota patrili ku každému dňu. čítať celú recenziu
Dr. D
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 29.08.2014 Prečítané 688-krát
67 %
Pekné budovy, upravený areál, nový hotel s typickými "detskými chorobami" vrátane neskúseného personálu (slabá angličtina), trvalé problémy s WiFi pripojením, pomalšie reakcie na reklamácie návštevníkov, slabé fitness. Dosť hlučné prostredie počas dňa i v noci. čítať celú recenziu
Michaela
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 29.08.2014 Prečítané 553-krát
83 %
Novy krasny hotel, krasne prostredie, prezili sme super dovolenku, cestovali sme s dietatom, hotel je idealny pre rodiny s detmi. Cely tyzden sme si uzivali krasne pocasie a uzasny hotelovy rezort, nam sa velmi pacilo, hotel vrelo odporucame. Personal nie vzdy rozumel anglicky, ale vzdy sa da dohodnut, vobec nam to neprekazalo. dovolenku si treba uzit a nie znechucovat malickostami. Jedlo v restauracii bolo velmi pestre, chutne, urcite nikto nezostal hladny alebo smadny. Upratane sme mali kazdy den, voda na izbe tiez dolozena, raz sa stalo, ze chyzna zabudla dolozit, ale hned, ako sme jej to povedali, nam dolozila aj dve bez problemov. čítať celú recenziu
Hodor
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 24.08.2014 Prečítané 1018-krát
57 %
Hotel vhodný pre rodiny s malými deťmi. Cesta na hotel z letiska s nepochopenou a podľa mňa zbytočnou 15 min. prestávkou na benzínke(vraj prestávka na WC). Transfer cca trval 1,5 hodiny. Príchod na hotel cca 10:15, izby mali byť o 14:00, avšak niektorí neboli ubytovaní ešte o 16:30. Hotel je asi 4 km od civilizácie(Akbuk), 10 km od mestečka Didim. Hotelový bazén jeden, pre deti ďalší s tobogánmi, ktoré sme nezaregistrovali v prevádzke. Areál hotela pekný, trávnatý, ubytovanie v jedno a dvojposchodových blokoch. Jediné, čo klapalo boli animácie, ako denný, tak i večerný program. snažili sa. čítať celú recenziu
Ján
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 19.08.2014 Prečítané 1010-krát
83 %
Hotel je nový, čistý, postavený v chránenej oblasti, vďaka čomu je v podstate jednou veľkou záhradou. Personál je rovnako nový, preto treba mať pochopenie pre ich nezohranosť, neskúsenosť a pre turecké chápanie plynutia času. Nikdy však nebol problém sa dorozumieť. Ako sa snažím naznačiť, dojem zo samotného hotela je vynikajúci. Celkový obraz však kazí amaterizmus CK. V cestovke v BA nás ubezpečovali, že izby budú po prílete prichystané. Ako vám však delegátka oznámi, ubytovať sa dá až od 14. Našťastie, realita bola taká, že ubytovávanie začalo už o 12, faktom však je, že niektorí Slováci boli ešte o 14 bez izieb. Ďalšie riadky sú venované už len delegátke pani Kristýne Němcovej. Všetko začalo už cestou na hotel. Oznámila nám, že keďže má skúsenosti s tým, že hostia sa často pýtajú na WC, zastavíme sa po ceste na benzínke. Tam nás už miestni očakávali, WC za 0, 50€ a 10minútová pauza trvala zhruba 20-25 minút. Ďalším skvostom cestovky a delegátky je výlet do Efezu. Obed v cene, avšak horibilne predražené nápoje nie. Ďalej návšteva "zlatníctva", kde údajne pre klientov ck vybavila zľavu 50%. Vtieraví Turci a ceny šperkov, ktoré by na Slovensku neboli ani v hoteli Kempinsky. Čerešničkou na torte jej vystúpenia bola úplná ignorancia, čo sa týka odletových informácii. Dva dni pred odletom nebolo nikde vyvesené, kedy sa uskutoční stretnutie, na ktorom sa dozvieme podrobnosti o odlete. Deň pred odletom došla okolo 11 a dala do informačnej knižky oznam, že sa stretnutie uskutoční o 11 a čakala v bare na cestujúcich. Nezažil som veru nikde. Mimo tohto výkvetu cestovky bola dovolenka takmer bezchybná. čítať celú recenziu
galka01
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 16.08.2014 Prečítané 744-krát
80 %
Hotel je lokalizovaný v dedine, najbližšie mestá sú 4km a 10km vzdialené. Vhodný pre rodiny s deťmi. Nie je tam príliš rušno, animátori vytvárali super atmosféru a ešte lepší večerný program. Vstup do vody plytký, možnosť si zaplávať asi po 150m. Voda pokojná, čistá a teplá. čítať celú recenziu
FJK
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 16.08.2014 Prečítané 1153-krát
47 %
Zrekonštruovaný hotel s novými prístavbami, s neustálym odstraňovaním závad počas dňa aj noci. Vzdialenosť od letiska 1, 5 hod. autobusom. Ubytovanie po príchode do hotela chaotické od 11, 00 hod. do 17, 00 hod. Izby nepripravené, neupratané! Areál hotela príjemne navrhnutý, bazény - hlavný bazén a bazén pre deti fungoval celý deň, tobogany 2-3 hodiny denne, vybavenie pre deti dobré. Animácie - super. čítať celú recenziu
František
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 15.08.2014 Prečítané 1238-krát
43 %
Hotel je po kompletnej rekonštrukcii a niektoré časti sú novo postavené, avšak dielo je strašne sfušované. Celkovo areál pôsobí pekne a príjemne, avšak stále sa vykonávajú nejaké opravy počas dňa aj počas noci v objekte areálu aj v objektoch ubytovania.Personál je absolútne neprofesionálny, nie len že nehovorí nemecky, rusky, ale s problémami aj anglicky.V hoteli sú prevažne domáci Turci, čo je vlastne tragédiou pre tento hotel.Z letiska sme sa presúvali veľmi pomalým tempom asi 1 a pol hodiny, ubytovali nás od 13-tej do 17-tej hodiny.Tobogany pre deti fungovali počas dňa asi dve-tri hodiny -tragédia. čítať celú recenziu
Zuzana
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 10.08.2014 Prečítané 965-krát
67 %
Hotel Aurum Spa v Didime je nový, teda presnejšie prerobený hotel, a preto má ešte detaily, ktoré sa časom určite doladia. Nie je to však nič závažné, čo by znepríjemňovalo pobyt. Dovolenku určite neľutujem, príjemne sme si oddýchli, aj sa zabavili. čítať celú recenziu
Michaela
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 28.07.2014 Prečítané 1190-krát
87 %
Nový hotelový komplex sa rozprestiera v rozsiahlej záhrade v malom mestečku Akbük. Celkovo hodnotím hotel veľmi pozitívne. Hotel je veľmi vhodný pre rodiny s malými deťmi. My sme tam boli ako pár a tiež sa nám veľmi páčilo. Nachádza sa tu skutočne veľa možností, ako na plno využiť čas. Táto oblasť Egejského mora je známa tým, že nie je zatiaľ až tak vyhľadávaná zahraničnými turistami. Chodia sem na dovolenky skôr Turci, ktorých bola aj v tomto hoteli prevaha. Ďalej je pre ňu typické, že teploty nie sú až také vysoké ako v oblasti Antalye, počas nášho pobytu dosahovali v priemere príjemných 30 stupňov a taktiež tu pofukuje mierny vetrík, čím sú aj vysoké teploty znesiteľnejšie. čítať celú recenziu
Jaroslav
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 19.07.2014 Prečítané 1067-krát
53 %
Prostredie pekné, no rýchlo chátra. Najmä domáci Turci, ktorí tu boli ubytovaní mu uberajú na prestíži. čítať celú recenziu
Sklamaný turista
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 12.07.2014 Prečítané 1676-krát
60 %
Dizajn hotela veľmi pekný, exteriér aj interiér super, prístup do mora veľmi slabý, more celkovo vhodne akurát pre 3 ročne deti, aj po 150m od pláže sa plávať nedalo. Tento hotel doporučujem vyslovene rodinám s malými deťmi. Strava, vyber a chuť jedál veľmi dobrá, obsluha a personál v reštaurácii na úrovni 3 hviezdičiek. Absolútne nulový. Počas raňajok a večeri špinavé stoly, nedostatok príborov, špinavé poháre na nápoje, neochota personálu priniesť pitie, chýbalo aj to základne, nedoniesli vám ani vodu. Čistota na izbách veľmi slabá, nedoplnená voda v bare na izbe, okrem vody, ktorú vám tam pravidelne zabudli dať, nič iné ste v bare na izbe nenašli, takže chladilo sa na prázdno. Športové aktivity, vcelku dobré. Celkove hodnotenie hotela : NIKDY VIAC! čítať celú recenziu
Martina
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 10.07.2014 Prečítané 1569-krát
73 %
Hotel bol výborný, nový, izby krásne, ale trošku malé, strava na jednotku. Hotel je skôr vhodný pre starších ľudí alebo rodiny s deťmi, hotel bol situovaný ďalej od nákupných možností cca 40min autom. S pobytom sme boli maximálne spokojní, až na služby delegátky, ktorá nevyriešila absolútne nič. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia