75%
Hodnotenie

Grand Blue Sky International recenzie 

  • Turecko
  • Turecko
  • Egejská riviéra
  • Kusadasi
13 °C
teplota vzduchu
15 °C
teplota vody
2:20 h
dĺžka letu
cca 1:15 h
Od letiska
Odporúčanie 78 %
Poloha 73 %
Šport a zábava 73 %
Izby 78 %
Strava 73 %
Personál 77 %
75%
Celkové hodnotenie
9 recenzií
monika
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 01.10.2015 Prečítané 264-krát
83 %
Veľmi pekný hotel, výborná strava, veľké izby - upratané každý deň, všetky izby s výhľadom more, pekná pláž - udržiavaná každé ráno, dostatok ležadiel, len more bolo studené - asi 25st. bazén - teplá voda. Kúsok od hotela promenáda s obchodíkmi. Do centra sa dalo dostať dolmušmi, cesta trvá asi 10 min - zastaví, kde si poviete, ukážete, 1 cesta na osobu - 1e, v centre - veľké možnosti nákupu... v bazáre a pod. Veľmi pekné mesto na večerné prechádzky. čítať celú recenziu
Lenka
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 25.09.2015 Prečítané 256-krát
100 %
Všetko bolo super, pre rodiny s deťmi, mladých, starších. Každý si nájde to svoje. Krásne prostredie, záhrady, pláž. Pre deti aj dospelých animátorské programy, večer živá hudba (na počúvanie, nie "tuc tuc"). Strava rozmanitá s menšími obmenami, vždy bolo z čoho vyberať... čítať celú recenziu
dominika
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 19.08.2014 Prečítané 1099-krát
70 %
takze nakolko som bola v turecku uz vela krat a rozne destinacie tak viem o com hovorim a mam s cim porovnavat. najprv zakladne veci-tranfer z letiska cca 1 hod. prichod na hotel dosli sme rano takze nam bolo povedane ze nas ubytuju az o 14 hod. sice nechapem preco ked vsade vo svete sa ubytuje o 12 hod a tak isto opustit izbu o 12 ale budiš, rešpekotovala som. cakali sme od skoreho rana do 14, ked uz som isla na hotove tak mi povedali ze nemaju volne izby. ze maju len izby co su uplne na prizemi kde vam hocikto jednou nohou vojde cez balkon. vlastne jak keby ste byvali na ulici. uplne prizemna izba. tak som tam urobila bordel ze co to ma znamenat ze od rana tu cakam ze uz nevidim jak som unavena a oni nemaju izby. ja ze ja som si zaplatila za normalnu izbu na poschodiach tak si ju ziadam a povedala som nech mi vytocia delegatku. este dodali ze ma daju do tej prizemnej a na druhy den ma prestahuju hore, tak to uz bol uplny vrchol. na 5* hotel takyto pristup uplne amaterske a nepristupne nech sa na mna nikto nehneva! zavolala som delegatke a ta s nimi urobila poriadok a zrazu boli izby aj volne aj upratane na poschodiach, zaujimave ze! bohvie pre koho boli prichystane. izby velmi pekne priestranne velke, balkon ziadne sukromie, same fugy kde ste videli ako sedia vedla na balkone a dokonca som videla ako v noci preliezali do druheho balkona. staci len dvihnut nohu a ste v druhej izbe. takze balkony velmi zle riesene, treba zamykat ked idete prec. popravde som v turecku este taketo balkony v zivote nevidela. co sa tyka jedla obrovsky vyber da sa vybrat vselico takze nie je problem. hlavne torty, kolace jedna basen. vecer otvorene bary ziva hudba, diskoteka no bohuzial ma sklamalo ze v noci na diskoteke sa mi pod nohami motali troj rocne deti. takze asi taka diskoteka. ale inak sa dalo. bohuzial fotka plaze z katalogu sa vobec nezhoduje so skutocnou plazou. na obrazku je to skreslene ako pekny piesok. no omyl plaz je kamienkova, štrkovita a vobec neposobi cisto na to ze je hotnotena modrou vlajkou. tyrkysove more?neviem preco ludia nepisu pravdu ale toto more nema s tyrkysvou nic spolocne. celkovo egejske more vyzera ako jazero taku ma farbu. nezhoduje sa ani vzdialenost do centra kusadasi s katalogom. bola som v šoku ked som sa dozvedela pravdu ze centrum je vzdialene 6 km. pisu ze cca 2 km alebo sa tam dostanete pohodlnou prechadzkou. no bohuzial zabudli napisat ze to je len promenada a tam je par barov a obchodov. ale to nie je centrum! takze si to nemylte ze je to centrum. do skutocneho centra sme isli dolmušom kde sa mi naskytol otrasny pohlad a to ze polka mesta predavajuci alebo sediaci v ulickach boli kosovsky albanci ktori boli bud drzi alebo velmi neprijemne zazerali. radsej sme otial isli prec. popravde toto som v turecku nikdy nezazila. to len aby ludia vedeli co je skutocne mesto a neboli zaslepeni ze mesto je promenada ktora ma 1 km a koniec. takze vyhodou hotela bolo ze kazdy vecer tam bolo nieco preto nebola nuda. co sa tyka sporty zadarmo napr-biliard no katastrofa k dispozicii boli len 4 gule. lebo deti to furt brali a davali prec takze organizacia hotela ziadna. ked som isla na recepciu ze chcem si zahrat normalny biliard a ze su tam len 4 gule alebo chybaju uplne odpovedali lahostajne-mi za to nemozeme to robia deti.! šipky sa hrali len v hodinach od 15 do 16. aj to same male deti. cakala som ze tam bude terc kde sa budu hrat aj priatelske turnaje a tak. no uplne zle. terc a šipky stare a len hodina hrania na to ze mate all inclusive?! fotky z posilovne sa taktiez nezhoduju z katalogom. ked som dosla do tej posilovne tak som padla na kolena a neverila vlastnym ociam ze 5* hotel ma takyto pajzel posilovnu. ziadna klima,, odporny vydychany vzduch, je to proste mala zakrpatena miestnost ktora nie je ani uzavreta a stale tam chodia okolo ludia a kukaju na vas. su tam len 3 stroje podotykam! celkove zhrnutie dobre jedlo, cez den hudba pri bazene, vecer bary, a hlavne velmi mily priatelsky ustretoví personal. inak ako 5 * hotel by som to vobec nehodnotila. velmi vela minusov. hlavne co sa tyka tych hier ze ani nemaju zaujem s vami komunikovat na recepcii a celkovo tam nemaju v tychto veciach poriadok. keby tam nebol ten milí personal a tie dobre bary tak uplne zle. celkovo by som dala hotel ako 3*. turecku som videla ine 5* hotely a bola tam organizacia ked tam bol biliard atd. ale inak dobre dalo sa no. čítať celú recenziu
Eva Velebná
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 15.07.2014 Prečítané 1026-krát
93 %
Hotel bol čistý a príjemný s výbornými službami, s prekrásnou záhradou, niekoľkými barmi, bar aj priamo na pláži, kde boli každý večer diskotéky (nerušili však hotelových hostí), okrem toho hrala každý večer hudba, animácie, skrátka, stále sa tam niečo dialo. Centrum blízko, len treba zjednávať ceny. Nie je čo vytknúť, boli sme veľmi spokojní a bola to naša najkrajšia dovolenka. čítať celú recenziu
Adriána
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 30.08.2013 Prečítané 1611-krát
80 %
Hotel sa nachádza asi 2 km od centra mesta, pokojnejšia lokalita. My sme boli veľmi spokojní, hotel je asi 15-ročný, má 3 časti, vždy výhľad na more. Je tu krásna záhrada, zeleň, kvety - pre nás, ako bežnžých ľudí- nezvyknutí na 6* hotely to bola úžasná dovolenka! Nepatrím k ľudom, ktorý by chodili viacx na to isté miesto, ale sem by som sa určite vrátila! čítať celú recenziu