83%
Hodnotenie

Venosa Beach Resort & Spa recenzie 

  • Turecko
  • Turecko
  • Egejská riviéra
  • Didim
14 °C
teplota vzduchu
16 °C
teplota vody
2:20 h
dĺžka letu
cca 0:45 h
Od letiska
Odporúčanie 84 %
Poloha 75 %
Izby 85 %
Strava 85 %
Personál 83 %
83%
Celkové hodnotenie
122 recenzií
Palo
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 18.07.2019 Prečítané 249-krát
100 %
Bola to super dovolenka: hotelové izby orientované smerom k moru + súkromná pláž, dostatočné množstvo ležadiel, plážové osušky k dispozícii zadarmo, pláž udržiavaná, milý a nápomocný personál, služby, strava, možnosti občerstvenia počas dňa, izby pekné, každý deň upratané, uteráky a osušky menené podľa potreby. čítať celú recenziu
PATKOVÁ BEÁTA
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 30.09.2015 Prečítané 956-krát
83 %
Boli sme veľmi spokojní, krásny, veľký hotel, nádherná, veľká záhrada, všade čisto, krásna hotelová pláž, dostatok ležadiel. More bolo nádherné tyrkysové a kľudné, žiadne vlny. Strava chutná, pestrá, veľa zeleniny aj ovocia. Animátori vedeli ľudí zabaviť a stále robili nejaký program pre nás. čítať celú recenziu
Ivanová
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 04.09.2015 Prečítané 570-krát
100 %
Veľmi dobrý hotel, priamo na pláži. Izby čisté, každá izba má výhľad na more, čo je skvelé. Výborná strava, super personál. Areál hotela veľmi pekný, stále sa o ňom starajú. Pláž veľmi dobrá, ležadiel dostatok. Animácie na vysokej úrovni. veľké poďakovanie patrí animátorke Katke Holjenčíkovej a Zuzke Bednárovej... ústretové, milé a vždy usmiate dievčatá. Také by mali byť všetky animátorky. Tiež sme mali výbornú delegátku Viki Ľuptákovú, ktorej ďakujeme za splnenie nášho sna... návšteva Pamukale. čítať celú recenziu
Ľubomír
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 25.08.2015 Prečítané 521-krát
97 %
Maximálna spokojnosť po všetkých stránkach. Jediné mínus, ale za to hotel nemôže je menší počet miest v tieni pri bazéne. Treba si ísť ráno obsadiť ležadlá. Ináč 100% spokojnosť. Personál v pohode a aj hostia, prevažne Angličania, Turci, Slováci, Poliaci. Naše animátorky boli tiež v pohode. čítať celú recenziu
Nina
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 30.07.2015 Prečítané 1014-krát
87 %
Strávili sme po druhýkrát dovolenku v Turecku a opäť sme sa nesklamali. Tento hotel ponúka všetko pre náročnú klientelu, od jedla, bazénov, pláže, služieb, barov, zábavy po krásne a priestranné ubytovanie. Ochotní personál, služby na úrovni, vhodné pre rodiny s deťmi. Areál ponúka dostatok priestoru na oddych aj zábavu. Transfer z letiska trochu dlhší /1, 5hod. /, ale dá sa to zvládnuť. Ubytovaní sme boli po 2, 5 hodinách, dostali sme však raňajky a mali sme čas poprezerať si areál. čítať celú recenziu
Alena Pivarčiová
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 10.07.2015 Prečítané 1344-krát
100 %
Od samého začiatku pobytu až do konca som sa mala fantasticky, všetko perfektne, ubytovanie, strava, pláž, animácie, no proste všetko. Každý deň čisté uteráky na pláži aj v izbe, kava čaj - ste si mohli uvariť aj na izbe, každý deň dopĺňané, proste pre mňa úžasne, ešte som nebola na takej skvelej dovolenke. čítať celú recenziu
Jaroslava
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 05.07.2015 Prečítané 924-krát
87 %
Boli sme aj minuly rok a opat spokojnost. Drzim palce tomuto rezortu, nech si udrzi uroven. Velka pochvala personalu, uprimny usmev, srdecnost na kazdom kroku. Izby ciste, jedlo vynikajuce a pestre. Podakovanie patri aj delegatke, ktora sa velmi snazila a tiez animatorkam. čítať celú recenziu
Ing. Pavel Babinec
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 02.07.2015 Prečítané 711-krát
100 %
Veľmi dobrá úroveň po všetkých stránkach. Zodpovedá určite označeniu 5 hviezdičiek. Vedenie hotela má vysokú úroveň a náročnosť prenáša aj na personál. Presun z letiska na hotel trochu dlhší, ale dá sa vydržať. Ubytovanie okamžite po príchode! Rezort je vhodný pre všetky vekové kategórie a je aj pre náročných klientov. Areál rezortu je rozumne zladený a nič tam nechýba. Čistota je vynikajúca a je viditeľná. Komu sa tu nepáči, nevie čo chce. čítať celú recenziu
Mariana
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 26.06.2015 Prečítané 836-krát
100 %
Ubytovanie veľmi, veľmi dobré, strava úžasná zelenina, ovocie, zmrzlina podľa chuti dovolenkárov. Personál veľmi úslužný a stále usmiaty. Je vidieť, že sú vedení k tomu, že sú tam pre dovolenkárov a robia všetko, aby boli spokojní. Hotel je vhodný pre všetky vekové kategórie, ale aj pre malé deti. čítať celú recenziu
Marek
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 10.06.2015 Prečítané 853-krát
83 %
Veľmi dobrý hotel, upravený a čistý, príjemný a ochotný personál, dobrá kuchyňa v tichej lokalite v blízkosti mesta. V ponuke je aj fotenie Profi fotografom - vrele odporúčam, len záleží, koľko chcete fotiek a koľko chcete zaplatiť - úžasné fotky pri západe slnka. čítať celú recenziu
Kristína
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 03.05.2015 Prečítané 2392-krát
30 %
Tento hotel určite neodporúčam veľmi náročným klientom. Napríklad bola som v hoteloch ako Adaly Ocean Deluxe, Kumkoy Beach Resort, Nashira Resort Hotel Spa... a v porovnaní s týmito hotelami nula bodov! Strava - stále bolo to isté a malý výber a hlavne sladkých jedál. Strava počas dňa pri bazénoch bola nič moc. Každý deň to isté. Jedlo sme si dávali do umelohmotných tanierov. Okolo stolov bol neporiadok. Pláž - cítila som sa ako na opustenom ostrove, pláž bola kamenistá, na pláži bolo málo ležadiel.. Počasie - strašne zlé, keďže je to na veternej strane, strašne nám fúkalo. Mali sme pocit že je 20 stupňov. Hneď na 3. deň sme ochoreli. Izby - boli celkom ok, posledné 2 dni nám už ani nevymenili uteráky. Kúpeľňa bola nie veľmi čistá. Služby - boli ako tak fajn. Hneď na začiatku nás odradilo, kde nás chceli ubytovať. Úplne mimo hotela do tzv. malých bungalov, kde bol strašný zápach. Atrakcie žiadne, nemali sme ako vyplniť čas nejakým športom. Lokalita - veľmi zlá, strašne tiché prostredie. Vôbec to tam nežilo. Keď sme chceli ísť nakupovať museli sme cestovať cca 30 km. Okolo hotela bola strašná chudoba, narozdiel od Side je to úplne niečo iné, tam to žije!!! Boli sme tam v Last minute – a aj za takú dobrú cenu som vôbec nečakala takéto sklamanie. Ísť do tohto hotela za pôvodnú cenu, tak to by som bola ešte viac nešťastná, radšej si doložiť pár eur a ísť na kvalitnú a luxusnú dovolenku !!! čítať celú recenziu
Petra
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 07.12.2014 Prečítané 353-krát
98 %
Veľmi pekný, nový, moderný hotel, zodpovedá popisu a aj počtu hviezdičiek. Odporúčam, veľmi radi sa tam opäť vrátime. Počasie v polovici Septembra bolo teplé a slnečné. Boli sme prekvapení, že za takúto cenu sa dá zohnať,tak pekný hotel s príjemným a ochotným personálom. čítať celú recenziu
Peter
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 22.09.2014 Prečítané 1588-krát
80 %
Hotel Venosa Beach neohúril, ale vôbec nesklamal. Môžem len a len odporúčať ako dobrý pomer kvality a ceny. Transfer z letiska cca 1,5 hodiny. Hotel pôsobí ako obrovský kolos, čo je ale predovšetkým spôsobené tým, že všetky izby majú výhľad na more. Hotel má celkovo 339 izieb. Hotel sa nachádza na peknom výbežku, mierne prekáža poloha - do najbližšieho mestečka Didim, cca 4 km. čítať celú recenziu
Iva
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 16.09.2014 Prečítané 1174-krát
100 %
Nádherný hotel s výhodou orientácie všetkých izieb na more. Izby čisté, celkové zariadenia hotela veľmi príjemné. Areál perfektne riešený, v noci veľmi pôsobivé osvetlenie, príjemná živá hudba a aj každovečerný program pre deti a následne pre dospelých. Transfer z letiska približne 80 minút, vzdialenosť od centra max. 10 minút busom. Animácie pre deti, 4 bazény, more - pozvoľný vstup do mora, drobné kamienky, ale prevažne piesok, more veľmi pokojné. Možnosť športového vyžitia, adrenalínu. Maximálna spokojnosť. čítať celú recenziu
Marian a Zuzana
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 06.09.2014 Prečítané 896-krát
83 %
Jedna sa o 4 rocny hotel, co je zretelne viditelne na sposobe jeho vybavenia a celkoveho prevedenia. Velkou vyhodou je skutocnost, ze hotel bol navrhnuty tak, aby kazda z izieb poskytovala vyhlad na more, co je naprosto dokonale. Ak budete mat to stastie ako my, dostanete navyse izbu s neskutocne velkym balkonom. Klientelu tvoria predovsetkym Anglicania, domaci Turci a Slovaci. Netreba sa bat prilisneho ruchu, kazdy vecer o polnoci bolo uz absolutne ticho. Trochu za nevyhodu povazujem plytke more, ktore skor bude vyhovovat rodinam s detmi ako plavcom. Plavat sa vsak urcite da. More je ciste a takmer bez vln. Kto ma radsej bazen, najde tu 50 m a taktiez miesto s tromi toboganmi. Pre travenie volneho casu su tam animatori, ale uprimne, mna nenadchli. Ak mate v zaujme, co to aj nakupit, je tu promenada veduca popri mori az do centra Didimu. Na jej zaciatok sa vsak musite dostat miestnym autobusom - dolmusom. Ten odchadza spred hotela kazdych 15 minut a jazdi az do 24:00. Cena listka je 2 TL (1Eur je aktualne 2, 65 TL). Odporucam tam ist radsej podvecer az vecer, kedy to tam vsetko zije svojim sposobom. Neocakavajte vsak nieco na sposob Side alebo Tureckej riviery. Egejska riviera nie je este typicky turisticka a vzhladom k vacsine domacich je tomu aj zatial prisposobena. Ak mate v umysle nieco nakupit, je lepsie byt vybaveny TL alebo drobnymi Eurami (2, 5, 10), lebo z vacsich eurovych bankoviek budu mat problem vydat. Kvalita tovaru nestoji za vela, skor II. trieda fejkov. Ak hladate kvalitu, tak potom Bodrum, kde sa robi jeden z vyletov a to naozaj stoji za to. Boli sme na 8 dni, co je dostacujuce. Nemyslim, ze tento hotel a jeho okolie je stavane na dlhsie travenu dovolenku. ratajte aj s tym, ze transfer z letiska do hotela trva 1, 5 h. Velkym plusom bola pre mna delegatka sl. Katerina Novotna, ktora bola velmi ochotna a pri kazdej otazke nas zasypala potrebnymi infrmaciami. Bohuzial, v danej oblasti je jedina, takze je velmi rozlietana, no nejak sme tento fakt v skutocnosti ani nepocitili. čítať celú recenziu
Tibor
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 06.09.2014 Prečítané 795-krát
97 %
Bola to moja prvá dovolenka s all inclusive a prvá letná dovolenka s našou 15 mesačnou dcérkou, takže som mal trošku obavy (jednak či to nebude nuda byť stále v rezorte a či to malá dobre zvládne), ale zbytočne. V hoteli bolo hrozne veľa rodín s deťmi a dcérka určite nebola najmladšia. Personál bol k deťom veľmi milý. Všetci sa im prihovárali, usmievali sa. Rezort ponúka veľké množstvo aktivít a CK ponúka veľa výletov, takže nuda nehrozila. Čo sa týka cesty, leteli sme zo SK skoro ráno (4:35), let trvá 2 hodiny. Po prílete ešte 1, 5 hodiny autobusom do hotela. V Turecku je čas o hodinu dopredu. Do hotela sme dorazili cca o 10:00 ich času. Hneď dostanete náramok, čiže sa môžete ísť naraňajkovať. Izby sú pripravené cca od 11:00. Naspať sme leteli tiež ráno, 8:45, čiže cca o 10:00 nášho času sme boli na SK. čítať celú recenziu
Martina
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 06.09.2014 Prečítané 621-krát
87 %
Hotel bol krásny, služby perfektné, ale transfer z letiska vyše hodiny a pol, je to únavné, nabudúce budeme hľadať niečo bližšie k letisku, celý komplex nádherný, ale Turecko ako krajina ma ničím neupútala, mimo hotela nuda, nuda, nuda, nákupy 15 minút busom, čo nebolo veľa, ale čo mi chýbalo, ako sme mali v Grécku, vyjdeme z hotela a mame promenádu, obchody, kaviarne, taverny, bary život, tu nič nie je, to v celom Turecku je tak alebo nie, bola som prvýkrát, tak neviem. Animácie každý deň, ale dosť hlučná hudba, takže pre oddych neodporúčam, kto si chce oddýchnuť, nech hľadá inú dovolenku, bar pri bazéne tiež hrala hudba, ale to bolo o čosi romantickejšie, chlapík hral na gitare nádherné piesne, bazény boli super, ale pláž 0 bodov, čo oceňujem, bolo more, keďže som neplavec, naučila som sa plávať, voda až po boje do 1,5m až 2 m. Bazén 1,35m, na pláži ležadlo, na ležadle aj pri bazéne a to mi vadilo, takže žiadne súkromie nečakajte, ale to asi v celom Turecku, sú to komplexy a špaky po cigaretách, hrozní ľudia, čo to tam odhadzujú! Pláže maličké, oddelený mólami, čo mi tiež vadilo, keďže ja mám rada prechádzky po dlhých plážach a výhľad na hory a nie že sa more spája s nebom - romantika mi chýbala, ale nevadí, spoznala som ďalšiu krajinu. Služby boli fakt na úrovni aj strava. Nemám žiadne výhrady. čítať celú recenziu
Zuzana
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 21.08.2014 Prečítané 942-krát
83 %
Celkovo by som hotel zhodnotila kladne. V Turecku sme boli 5x a nikdy sme neboli sklamaní. Transfer z letiska 1, 5 hod. Jedlo výborné. Talianská reštaurácia - vôbec neodporúčam - cestoviny a rib eye steak otrasné, museli sme sa ísť potom najesť do hlavnej jedálne. Blízko do mesta asi 10 min. autobusom za 2 turecké líry. V hoteli veľa Turkov, Angličanov, Slovakov. Pláž pekná, dostatočne veľká, veľký 50 m bazén. Večer pri pool bare hral nejaký turecký spevák na gitare, bolo to príjemné a komorné. Ak sa chce niekto zabaviť, treba ísť do mesta na diskotéku. čítať celú recenziu
unavená dovolenkárka
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 20.08.2014 Prečítané 2285-krát
67 %
Hneď vedľa hotela sa nachádza amfiteáter, kde sa každý deň konajú animačné akcie. Počítajte s hlukom tak do 23:00 až 23:30. Hneď oproti stredu hotela je bar, kde sa tiež súčastne organizujú s akciami v amfiteátri ďalšie akcie - živá hudba,...Tam počítajte s hlukom tak do 24:00. Tropická záhrada je veľmi malá, nie je sa moc kde poprechádzať. Osadenstvo hotela poväčšine domáci a Angličania. Ak budete mať také "šťastie" ako my, že hneď vedľa nás bola domáca rodina s dieťaťom do dvoch rokov a mladí si chceli užívať tak moc toho nenaspíte. Vracali sa na izbu okolo 23:30 s riadnym revom, ktorý trval tak do 0:30 a ešte sa ten malý budil tak 4x za noc........Inak izby čisté a každý deň sa menili uteráky. Angličania mali zvyk si osuškou chytať miesta pri bazéne alebo mori hneď ráno (5:00 nič prekvapivé). Ak ste sa neskoro zobudili, pri bazéne miesto ste nenašli. Inak miesta pri bazéne nič moc - ležadlo na ležadle a miesto slnečníkov pergoly. To isté aj na pláži. Pláž sa uvádza, že krásna - veľa špakov a poväčšine neupratané taniere, poháre a porozfúkavané fľaše po celej pláži z predchádzajúceho dňa. Na epedách poodtŕhané popruhy na ich zachytenie o ležadlá, takže keď bol vietor pekne tam opedá lietali, aj do mora. Pri bazéne animačné programy od 10:00 do 16:00 za sprievodu dosť hlasitej hudby. Strava celkom dobrá. Personál ako ktorý. Niekto bol milý a promtný, niekto žiaden zázrak. Záverečné hodnotenie - hotel nie je vhodný pre tých, ktorí si prišli skutočne oddýchnuť a nevyhľadávajú rušný život. čítať celú recenziu
Katarína korzova
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 15.08.2014 Prečítané 867-krát
77 %
Hotelové služby kvalitne. Každá izba s výhľadom na more. Udržiavaná záhrada. Priamo na pláži voda, káva - veľmi príjemná pozornosť. Oddych na pláži kazený prílišnou blízkosťou druhých ľudí, fajčiarov a plačom malých detí. Systém schovávania sa do tieňa pod spoločné prístrešie, vzdialiť sa kúsok ďalej totiž neumožňuje. čítať celú recenziu